- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graf-X
csendes tag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Nekem eddig 3 párból 3 pár Revant lencse ment így tönkre pár hónap alatt és a saját fórumjain ugyanerre panaszkodnak.
Én is próbálgattam az eredeti lencsét és a Revant lencsét pl. villanypózna, faágak, hosszanti dologok előtt tartva és bizony a Revant görbítette, eltolta szépen, míg az eredeti nem. Nagyon változó a minősége, nekem ebből ennyi jött le
Ha neked jó tapasztalataid vannak, annak örülök, valószínúleg folyamatosan fejlesztenek és javulnak. A később rendelt lencsém sokkal jobb volt, mint a legelső. A gyári lencséket az izzadság eszi meg belülről, ezek meg kívülről kopnak le. Az egyik Revant lencsére úszómedencénél klóros víz cseppent és már abban a pillanatban lejött a bevonat azon a helyen, hiába töröltem le rögtön 
A legelső Oakley szemcsimben, mivel még fiatal voltam, tudatlan és piszok menő, folyamatosan medencéztem, még szaunába is bevittem a fejemen, hogy addig se lopják el, és semmi baja nem volt, végül a sok leesés okozta karcolódás nyírta ki évek múlva. Azóta volt olyan Oakley-m, ami konkrétan egy napig bírta belső pöttyöződés nélkül. Most erre varrjon valaki gombot
Pedig szerintem egy napszemüveget főleg nyáron hord az ember, amikor pedig izzad és strandol... -
-
harryls
aktív tag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Azért nem kell ilyen mereven felfogni. Eleve zárd ki a fix árasokat, csak az aukciósakat nézd, és elég max 2 napra visszamenőleg, abból már látod mi az amit nem nyomtak fel annyira. A fix árasok általában tudják mit árulnak és megkérik az árát.
A keresőben a keresett termék mögé mínusz előjellel zárójelben beírsz valamit akkor azok nélkül fogja belistázni. pl: oakley -(revant), így a revant termékek nélkül adja fel a listát. Lehet fokozni vesszővel és szóközzel, pl: oakley -(revant, pants, display).
Én manapság csak itthon vadászgatok a magas árfolyam miatt -
harryls
aktív tag
válasz
HagaNRG
üzenetére
"az a pár db. amit meg hirdetnek is simán 50 ezer fölött mozog." Mert úgy keresel rá hogy Oakley splice, csináld úgy ahogy az igazi gyűjtők, csak annyit írj be hogy oakley és napi 2x 3x nézz rá, a francián, olaszon, spanyolon, németen, angolon és persze USA
New straight jacket-ből 20db van, splice-al korabeli, árban is ilyesmi. Gondolod mindet 50e-ért vettem? Ja... és persze fel kell tudni ismerni jó szar fotóról is 
Koxx szárgumi van hozzá, lencsére meg vigyázni kell
-
-
-
Vole
aktív tag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Altalanos arkepzes, hogy ami amerikaban 400 USD az europaban 400 euro, angliaban 400 font, Mo -on pedig az amerikai ar min. duplaja.
Azert 400 euro egy nem X Metal szemuvegert sok ( kiveve PitBoss ). A full alu Hatchet Wire ha jol emlekszem 40-50e korul mozgott, ez meg alu + muanyag.
Oszinten szolva en is azt hittem X Metal lesz, meg az Oakley boltban is azt mondtak a Madman es Badman lesznek az uj X Metalok.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest