Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HWSW
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR

OCP Racing Jacket: 80 600 ,- / OCP Radar: 86 800 ,-

-
-
harryls
aktív tag
válasz
nyuszimuszi
üzenetére
Lehet csak én vagyok ilyen de mindig arra törekedtem hogy olyan szemüveg legyen rajtam ami nem jön szembe az utcán. Carbon fiber keretes radart még nem láttam senkin, idáig ha láttam radart valakin az leginkább fekete volt.
-
harryls
aktív tag
válasz
nyuszimuszi
üzenetére
És ez carbon fiber kerettel? [link] tán még alkudható is.
-
lorcsi
veterán
ahogy eljött a nyár és elkezdett egyre jobban sütni a nap úgy dúrtam fel a szemüt..
és megint megvan a nyoma
de hiába, nem lehet levenni egy pillanatra sem, mert máris fáj a szemem a sok napsütéstől...tökéletes védelem
más nem érdekel 
-
-
válasz
nyuszimuszi
üzenetére
Eredeti, de kerdezz ra gaborcsunal mik vannak neki.
-
nyuszimuszi
csendes tag
Sziasztok
Új vagyok a portálon.Tetszenek az oakley szemüvegek. Bicajozáshoz akarok venni egy radart, de a bolti ára nekem kicsit sok, ezért úgy gondoltam, hogy használtat keresek. Ehhez kérnék Tőletek segítséget, mert nem értek hozzá, hogy eredeti-e vagy nem. Ha ez képekről egyáltalán eldönthető. Az alábbi linken lévőt néztem ki. Segítségeteket előre is köszönöm.
Béla
[link] -
DemonDani
addikt
Hello!
Eddig csak műanyag és titanium keretes szemüvegeim voltak, de most lett egy C5 keretem.
Az érdekelne, hogy a C5 idővel hozzásimul az arcom alakjához, vagy szabad kézzel idomítani? Kicsit nagy a szár íve, így a fülemnél kiáll, és csak mögötte "ütközik fel". -
Kuszi
csendes tag
A carbon Blade ről van valakinek tapasztalata kényelem szempontjából pl. Vagy ez már a teljesen felesleges vakítás kategória?
-
HyP3b0y
senior tag
-
Sh4rk
aktív tag
-
heggeszto
csendes tag
Sziasztok
Jól tudom, h az eredeti Batwolf száraiban nincs "MADE IN USA" felirat?
-
Vyndree
őstag
Sziasztok,
Találtam egy 03-441 (Oakley Fives Squared) unisex vagy inkább gyerek szemcsit.
Szárára van írva, hogy (4+1)2, ez mit jelent? -
X-metal
tag
A Kozik Positive Red Polarized lencsével a legszebb szerintem.
-
iamjunk
csendes tag
Nekem pont a színvilág miatt jutott volna eszembe utolsók között a titanium vagy a tungsten, a barnás (külső) árnyalatukkal nem illenek a keret színeihez....
A ruby külső árnyalata egyáltalán nem üt el nagyon a feket/fehér/piros keretszínektől, ezt lehet, hogy nem adja vissza a fotó.
A takarítás, nos, igen...
-
-
-
iamjunk
csendes tag
tudom, hogy van, aki szerint eretnekség, de kicseréltem a
z általam oly nagyon gyűlöltwarm greyt a kozikomban egy rubyra, és az erdmény jobb lett, mint vártam

ha valakinek lenne eladó kozik microbag-ja, keresen meg privátban pls

-
harryls
aktív tag
Hali!
Rajtam kívül ki érdeklődött még ezután a Juliet után? [link] -
venge
aktív tag
Jó látni, hogy más is van, aki nemcsak díszként használja az Over The Top-ot! Én a múlt héten, hétfőn sokkoltam benne a Keszthelyieket, most vasárnap pedig Fábiánsebestyéni falunapon borzoltam a kedélyeket (a Radi8tor által linkelt kép is onnan származik!)
Mekkora lenne hárman, négyen végigmenni mondjuk Szentendrén OTT-ben -
noncsa98
újonc
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Itt egy honlap cím. Eredeti vagy nem? előre is köszi.[link]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Bankba melyikben jársz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szép a felsőd is.

Bicajhoz használod? -
SamuraiKenji
aktív tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Poweredcopyright by venge.

-
tomtrial
tag
Sziasztok
Lenne megegy szemuvegem ami eladova valt. Oakley Crosshair Ti Burnt Cooper/VR28.
Itt megtekinthetoek a kepek: Crosshair Ti
Akit erdekel az privatban megtalal.
Pacsi
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
eladó egy Oakley Bottle Rocket 2.0 szemüveg. dobozzal, papírokkal, vadonat új állapotban (kb. háromszor volt rajtam). ár privátban, megegyezés szerint!
-
X-metal
tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Elkezdheted csiszolgatni, de kurv@ nagy meló lesz. A legdurvább papír amivel érdemes nekimenni, az a 400-as vízpapír. Arra viszont készülj fel, hogy annyira kemény az anyaga a Julinak, hogy a papír nagyon fogyni fog. az ujjaid meg a papír fogyásával egyenesen arányosan egyre jobban fájni.
Az orrközepet pedig nagyon odafigyelve kell csiszoljad, mert ha csak a karc eltüntetésére koncentrálsz, akkor nem lesz szimmetrikus és összerakva nagyon szarul fog kinézni.
Ha a csiszolással végeztél, akkor lehet csak Políroztatni.
Addig felesleges, mert a karcot nem fogja kihozni.
Illetve festetni, vagy színtereztetni is csak utána érdemes.
Én is belekezdtem egy hasonló keret csiszolásába. 2 éve itt van szétszedve. még a negyedével sem végeztem...Jobban jártok, ha leírjátok veszteségnek.
Vagy tesztek bele lencsét, és hordja a sógorod amíg megtanul biciklizni.

-
tomtrial
tag
Sziasztok!
Már régen jártam itt, de most akad egy eladó Jupiter Square-em ha valakit érdekel:
Pontosabban ez a típus: Oakley Jupiter Square Jade Iridium [link]
Az ár privátban, vagy csere is érdekel Holbrook-ra. Ha lehet privátban érdeklődjetek mert arról kapok értesítést. Köszi
Pacsi

-
-
-
Hullamos
tag
A sogorom a minap sikeresen fejreesett a biciglejevel aszfalton,es szerencsejere egy Juli volt a fejen,ami nagyabol felfogta az utest,igy megvedve a feje egy reszet.Namostmar a szemuveg siralmas allapotban van,a lencsek kuka,a keretten pedig vannak nagyobbb karcok.Ez ugyben bevitte a Lab-ba,es ott a srac a forumot ajanlotta hogy mit lehet kezdeni egy karcos keretu Julival
.Szoval,ha valaki tud 1-2 otletet mondani nyitotottak vagyunk mindenre,mert a sogor nagyon hozzanott a Juli-ahoz,es most egem b@szogat hogy adjak egyet a gyujtemenyembol(eszem agaban sincs,inkabb megjavittatnam a ovet
).S itt van par kep....nem latszik sok belolle de csak ezeket kuldte at.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gratulalok, nekem nagyon tetszik ! Eredeti a lencse vagy aftermarket ?

főleg hogy a 0.4 hibátlan