Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A befogadott kandúromat 5 napja nem láttam. Bagzik és csavarog. Ráadásul erre hétre jelenésünk lenne az állatorvosnál ivartalanításra. Most már azért hazajöhetne, mert hiányzik. Nem tudom mi van vele. Remélem haza talál. Meddig szoktak csavarogni ilyenkor?
-
pruzsi
őstag
válasz Soderes #27303 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de, lehet többet nem is látod de az is lehet holnap hazaér.
Ezt nem lehet tudni nekem volt amelyik naponta hazanézetett ,valamely csak egy hónap mulva került elő, de volt több aki kiment és többé nem jött haza.
Ismerősömnek 1 év után került elő a kandúrja.csp01: Úgy néz ki mégis eléri majd figyelem.
-
-
Freddy76
addikt
válasz pruzsi #27300 üzenetére
Nagyon régen, egy kutyánknál volt hasonló. Egy szabályos szélű csíkban hiányzott a szőre, pont úgy, ahogy írod, mintha géppen belevágtak volna. A bőre alatta normálisnak tűnt. A doki akkor egy gombás bőrfertőzést mondott, kapott rá kenőcsöt, azzal kentük kb. két hétig, aztán elkezdett visszanőni a szőre.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
Freddy76
addikt
válasz Soderes #27308 üzenetére
Anyósomék egyik macskája eltűnt valamelyik tavasszal, keresték napokig, nem lett meg. Aztán kábé három hónappal később egyik reggel ott szunyált a konyhában a szokott helyén (nyáron nyitva hagyják az ablakot általában). Amikor elkezdtek örömködni neki, a macska rosszallóan nyávogott egyet, és aludt tovább. Mintha csak egy órára ment volna el...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
-
Orlin
addikt
Másnak volt a cicánál allergia a Foresto nyakörvre?
Pár hete tettük fel és az egyik macseknak q szőr hullik alatta és látszik vakarta is.
Most levettem.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Astroboy
őstag
Mi befejeztük a nyakörvezést jó pár éve, bármelyiket próbáltuk folyamatos volt a szőr / bőrirritáció.
Inkább cseppentünk, de sajnos az utóbbi időben a jól bevált Frontline Combo úgy vettük észre sz@rt se ér, már nem csak a kullancsok immunisak a hatóanyagára de a bolhák is, úgyhogy áttértünk a Beaphar Combotec-re, kb. ugyanannyiba kerül de egyelőre pozívak a tapasztalatok, mukodik. -
Megjött az Úr! Mikor mentem dolgozni láttam, hogy beugrott a szomszédba kunyerálni. Na, mi van? Mi van? Most itt alszik a székemben.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Hát ööö izé... Az úgy volt, hogy nagyon éhes volt...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
3L1T3
addikt
Tudtok javasolni féreghajtót amit érdemes használni és azért a macskuszoknak is egyszerűbb beadni?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nagyúr
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
bence188
tag
Sziasztok, van egy sarokkanapénk, aminek a kartámasz részét kívülről oldalt és a tetején már nagyon durván szétszedték a cicáink, az ülő rész le van takarva pléddel ott nincs gond. Nem tudtok valami megoldást, amivel le lehetne takarni a megkezdett részeket? Mindig újrahúzatni vagy másik kanapét venni pár évente ez miatt pénzkidobásnak tartom.
Segítségeteket előre is köszönöm! Cicák maradnak az nem is kérdés, mielőtt bárkinek eszébe jutna -
nagyúr
válasz bence188 #27337 üzenetére
Javasolnék valami karomélesítőt nekik, hogy ne a kanapé legyen a kiszemelt, illetve megpróbálni lenevelni őket a műveletről ;)
Esetleg Aliexpressen vagy Temun nézni valami letakarót, a kínaiaknál minden szar IS vanMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bence188 #27339 üzenetére
Mi most az ágy mellé raktuk a kaparófát, eddig az sarkain dolgozott a cicó 30cm-re tőle, de azóta nem ért hozzá.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz babcehh #27341 üzenetére
Én vékonyan bekenném az egyik kaparófát macskafűvel (picit bedörzsölném). Szerintem oda menne mindig.
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
3L1T3
addikt
Régóta nem mutattam képet az ördögeimről.
Morty és Rick ebben a sorrendben! 8 hónaposak, továbbra is nagyon boldog vagyok, hogy egyáltalán nem mászkálnak el. Bár örülnék ha kicsit összekapnák magukat és nem a kóbor macskák zabálnák meg a drága kaját!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
DrBubo77
veterán
Jó múltkorában láttam egy ismeretterjesztő műsort. Ott is az volt a konklúzió, hogy egy háztartásban csak rokon cicákat érdemes tartani.
Egy olyan családot mutattak, ahol 4 vagy 5 különböző macskát fogadtak örökbe. Nappal úgy tűnt, hogy minden rendben van. De az egyik cica a szomszédba járt aludni. Bezárták a kijáratot és éjjellátó kamerával figyelték, mi történik éjszaka. Hát szegény eljáró cicát eléggé bántotta a másik, meg elüldözte az ágyról.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
3L1T3
addikt
válasz DrBubo77 #27348 üzenetére
Érdekes és van is benne ráció szerintem is. Ők ketten egymás árnyékai. Soha nem láttam még őket külön egy percig se. Mondjuk engem nem zavar, mert imádom nézni ahogy egész nap játszanak egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest