- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
-
Akelaus
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Szevam
senior tag
-
Szevam
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
balojazz
senior tag
-
csp01
tag
-
csp01
tag
-
xy.zsolt
őstag
-
csp01
tag
-
homerhamm
veterán
-
csp01
tag
-
kenand
veterán
-
cog777
őstag
"Aztán a kisasszony lassan egyenként mindet helyretette"
Haha... a mi macskank a kutyankat (husky) is helyretette, aztan amikor a kutyaval koltozes alkalmabol atmentunk ideiglenesen egy macskas szomszedhoz, akkor a kutyank latvanyosan MINDENT erdekesnek tartott a szamara idegen helyen, csak a macsak fele nem nezett.
Azok persze erdeklodve kovettek a tekintetukkel a kanaperol. -
csp01
tag
-
csp01
tag
-
Astroboy
őstag
Ja, amúgy olyan jó a "hely-memóriájuk", hogy hiába ritkán jutunk le a balatoni telekre vele (akár csak évente 1x), már akkor felkel a dobozában mikor az utcába bekanyarodunk.
Ez azért fura, mert a 155 km-es út során sok-sok kanyart teszünk, mégsem kel fel egyiknél sem.
Érkezéskor persze ő az első, kertkaput nyitjuk már ugrik is ki a kocsiból és boldogan vágtat befelé, szereti a helyen na.
-
csp01
tag
-
csp01
tag
-
Freddy76
addikt
-
miresz
veterán
-
csp01
tag
-
Szevam
senior tag
-
OPiiPO
veterán
-
Szilágyi84
senior tag
-
skroy
senior tag
-
CUKI NYAFI
újonc
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
-
CUKI NYAFI
újonc
Nagyon kedves vagy! Köszönöm a választ kicsit megnyugodtam. Így egyenlőre a picit se tudom nevelgetni tanítani addig sajnos mert ő meg még nem ismer és ő is el van foglalva a nagycicával. Azt tényleg igaz hogy a fiú cicák nyávogósak? Mert nekem Cuki nem nyávogós viszont a kicsi azért is lett nyafi mert folyton nyávog.Ráadásul vörös cica. Jól meg is ilyesztettek hogy nagyon rosszak a vörös cicák.
-
jjeahh
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Mr. Elliot
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Zsírkrétamen
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
csp01
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
-
btraven
őstag
-
Soderes
senior tag
-
tibike8
őstag
Na haljátok, nem tudom mi van most a zooplussal, de már sok éve havi szinten rendelünk onnan és múlt csütörtökön ment az e havi rendelés. Az előbb jött a mél, hogy mindent töröltek. A pénzünk benne áll. Majd egyszer visszakapjuk. A cicáknak még 1 napi tápja van. Amiket töröltek, rendszeresen rendeljük és most is rendelhető...
-
pityaa23
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
homerhamm
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Freddy76
addikt
-
homerhamm
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Astroboy
őstag
-
OPiiPO
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Szevam
senior tag
-
joysefke
veterán
Ha a kinyomóból közvetlenül a szájába küldi az ember azt egyik macska sem tolerálja, úgyhogy én az állatorvostól ellesett trükköt alkalmaztam: az ujjamra nyomtam azt a pár centi pasztát, majd ölbe vettem, kinyitottam a száját, és felkentem a recés szájpadlására.
Tudsz ehhez esetleg egy yt videót linkelni? Kerestem de nem találtam... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
joysefke
veterán
-
Orlin
addikt
-
homerhamm
veterán
-
3L1T3
addikt
-
joysefke
veterán
Eddig mindig a tarkójára cseppentettem és mindig a tarkó bőrére úgy, hogy előtte hosszában gondosan szétválasztom a szőrt, hogy láthatóvá váljon a bőr.
Annak ellenére , hogy közvetlenül a bőrére cseppentem, az oldalra széthúzott pihe-puha szőr jobban issza be a cseppeket mint a bőr. Mire óvatosan, lassan kinyomom a tubust, a szétválasztés mentén a szőr töve csatakos.
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem szárad meg egyszerűen a bundáján a folyadék, ahelyett hogy beivódna a bőrbe.
-
dethroner
veterán
Bő 10 évvel ezelőtt látásból ismertem egy öregasszonyt, Mircuska néninek hívtam a háta mögött. A panelrengetegben lakott, amikor boltba vagy sétálni ment, mögötte kullogott a macskája, csak úgy, póráz nélkül. Ha néha kicsit lemaradt tőle, megállt és magázva hívta a macskát:
Mircuska, jöjjön tovább, cicc, cicc
Beszarás volt a látvány. -
Tsebacsi
nagyúr
Értsük meg, hogy Gábor olyan szempontból előnyös helyzetben van, hogy városszélén, erdő mellett lakik. Én a kertvárosban, azaz 3 szomszédom van, és mind3 idióta. Így meg is van lőve ez a nagyszerű kerítésötlet. És mint írtam, nem tenném ezt a portámmal, akkor inkább egy kifutószerű kennel, de még az is határeset.
Leszarnám, ha bent akarnának maradni, maradjanak, de nem akarnak
-
Egon
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
MutantZombie
tag
-
MutantZombie
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....mégha mi annak is hívjuk
....csóri panda hülyén festene a fán