- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Még több ilyen nyaralós cicás képet.
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szegénykék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
public NMY
üzenetére
Utóbbira: macskája válogatja. Ha neki a kanapé lesz közelebb ébredés után úgyis a kanapén fog nyújtani
De ha a kaparófa tetején alszik, akkor valószínű a kaparófán. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pajzsmirigy cuccokat mindig éhgyomorra kell beadni emberek esetén is. A dokit valószínű nem érdekelte mennyire hatékony a felszívódása..
Amúgy mi cicánknál is volt egy időszak, amikor fecskendővel kellett a szájába vizes oldattal kevert gyógyszert adnom. Ő is hasonlóképpen tiltakozott ellene, de aztán meglepő módon már pár nappal később engedte.
Nekem az volt a technikám, hogy letérdeltem a földre, lábaim közé tolattam be a cicát és úgy adtam be neki. Később már nem is kellett a lábaim közé venni, engedte benyomni a szájába szemből is
A lényeg, hogy ne idegeskedj mikor beadod neki mert átveszi ő is a stresszt és megijed tőle. Nyugodt hanggal beszélj hozzá közben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
racskobalazs
üzenetére
Akkor csak a játszás marad. Próbáld meg naponta 2x 3x
Idővel izmosodik majd és több ereje lesz játszani. Esetleg valami nem hizlaló jutifali?Végső megoldásnak pedig: valami társállat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nyomás szavazni
[link] 
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha fájlalja is, akkor egy ránézést megérhet.
Sose felejtem el, mikor a szobacirkáló az otthoni futkorászás közben elvétett egy kanyart és kirándult a térde. Utána odajött hozzánk jelezve hogy valami gondja van. Mentem is rögtön a dokihoz, aki azt mondta jó hogy ilyen hamar elvittem, később lassabban gyógyult volna.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
btraven
üzenetére
Ha jártál már reptéren tudhatod milyen körülmények vannak: zaj, hideg, stb. Ha nyávogott volna valószínű akkor se hallották volna meg. Meg tuti meg is volt rémülve, ilyenkor inkább védekező üzemmód kapcsol be: csendben meghúzódik.
Az viszont botrány, hogy nincs egy feljegyzés a földi személyzetnek arról, hogy élő állat van a gépen... -
radi8tor
MODERÁTOR
Rosszul is végződhetett volna, mert a visszaúton nem volt bekapcsolva a fűtés a raktérben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma van a napja

-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezzel a könyvvel akart világhírre szert tenni: Puszi, Erzsi! - A világ macskaszemmel
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elpusztult az ország leghíresebb macskája: Erzsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Részvétem.

Igen csak nyisd ki a hordozóját, hagyd hogy saját tempóban fedezzen fel mindent.
Kaja, víz lehet mellette még ilyenkor, később természetesen minden a végleges helyére kerüljön.
Nem lehet megjósolni hogy fog reagálni a hangos dolgokra. Mi cicánk pl szilveszterkor felugrott az ablakba és nézte a rakétákat. Porszívótól se félt soha. Nem szoktattuk hozzá.
Szintén brit rövidszőrű. -
radi8tor
MODERÁTOR
Macskaellenőrök az autómosóban #fbalert
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen a tenyésztőtől kapjátok meg a törzskönyvet az oltási könyvbe bejegyzett ivartalanítás felmutatásával.
De mondom, ezt a tenyésztővel tisztázd le! Mi szerződést kaptunk róla, abba ez bele volt írva kerek perec.
Oltásokat az állatorvos tudja pontosan megmondani.
Mi elég sokat vittük oltásra, aztán sok évvel később egy másik állatorvos mondta, hogy tök felesleges ennyi oltás egy benti cicának. Szóval ez sem annyira fekete és fehér. Nagy biznisz az oltás nekik, szóval az az érdekük, hogy sokszor vidd. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Fajtiszta cicához mi törzskönyvet akkor kaptuk meg a tenyésztőtől, amikor teljesítettük a szerződésbe foglalt feltételeit.
Ha nem tenyésztésre vásároltad, akkor általában ivartalanításnak kell megelőznie a törzskönyv kézhezvételét.
De ezt a tenyésztővel beszéld meg, mert ő fogja intézni a postázást. -
radi8tor
MODERÁTOR
Cica a csatornában:

[link] #fblink
-
radi8tor
MODERÁTOR

-
radi8tor
MODERÁTOR

-
radi8tor
MODERÁTOR

-
radi8tor
MODERÁTOR

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest