Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekünk is nehezen ette meg, hirtelen gyors mozdulattal le kell nyomni a torkán és szájat bezárni amíg nem nyel egy nagyot.
Szerintem tudja hogy ilyenről beszélünk.

-
wwenigma
Jómunkásember
Kapott macsek ilyen kaját próbaképpen, papíron jobb mint a whiskas csak olcsóbb, 3300ft/24 tasak Auchanban. Első 2-3 tasak pozitív, befalta.
Eddig csak Tasty Mix-szel volt így, Previtalt pl messziről kerüli.
-
wwenigma
Jómunkásember
Tractive – Macska GPS vevő (mini) - sötétkék most 11990Ft iStyle-nal ha valakit éppen érdekel. Tegnap feleségemmel beszélgettünk mini GPS-ekrol és akkor jött szembe.
-
wwenigma
Jómunkásember
Délutáni szunya
-
wwenigma
Jómunkásember
Aranyos kis dög.
Hogy lehetne leszoktatni arról hogy az egyik szekrény ajtaján lévő földig érő tükröt ne kapirgássza két manccsal? A kis dög már megtanulta hogy ha csinálja és felülök az ágyban akkor el kell menekülnie a masik szekrény mögé, és onnan sunyin néz ilyenkor , csak a fél feje látszik.
A probléma hogy ez általában hajnalban történik.
-
wwenigma
Jómunkásember
Épp keresek macskariasztó spray-t mert éjjelente kapar, karistol, rohangál, nyávog erre tessék, épp rákészül.
-
wwenigma
Jómunkásember
Esti kényelmesünk

-
wwenigma
Jómunkásember
Van, a nem kifejlett férgekre (pete asszem) nem hat úgy az anyag és az ismétlés azért kell hogy - amik kikeltek az eltelt idő alatt - azokat is kinyírja. Amúgy párszáz forintért kapsz egy tablettát állatorvosnál is aminek általában a fele elég (suly alapján kell adni) szóval nem kiadás.
-
wwenigma
Jómunkásember
Köszi mindenkinek a válaszokat! Royal Caninból ez a Indoor gondolom úgy általában jó lehet? Nem akarunk kockáztatni hogy mást nem eszik meg, igazából már a Whiskast sem zabálja amióta a Kittent eszi meg egyéb száraztápot sem.
-
wwenigma
Jómunkásember
Van a cicánk, Dávid, most múlt 1 éves sacc/kb. Eddig Royal Canin Kittent evett de ivartalanítva van, szerintetek meddig kaphatja még? Nem igazán van elhízva - kicsivel több mint 4 kiló, cirmos házimacska.
-
wwenigma
Jómunkásember
Puffy a macska, aki több mint 300 embert juttatott hipnotikus transzba a hatalmas szemeivel, pislogás nélkül. 1944.
-
wwenigma
Jómunkásember
"Most tervezzük ivartalanítani, attól valószínűleg nyugodtabb lesz, de ennél nem lesz nehéz nyugodtabbnak lenni"
Mi is így voltunk vele de szerintem max annyi történt hogy nem durvult tovább a cicó. Néha megtámad minket játékból, lesben áll és megpaskol két manccsal majd elszalad illetve harapdál időnként - simán csak ül az ember az ágyon, odajön megharap és elszalad.
Meg elkezd harapdálni, aztán nyalogatni.
Szerencsére nem teljes erőből teszi, max látszik ahol a foga megnyomja a bőrt. Aztán meg itt alszik a cipősön, mostanában szokott ide:
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Cicánknak ritkán van ilyen köhögése - vagy annak tűnő dolga - ami elég ijesztő, szerintetek egyszerű szőrszálproblémán kívül lehet valamire gondolni? Itt most éppen aludt és közben jött elő, nincs mellette slejm vagy bármi csak simán köhög, egyszer egyszer képes vízivás közben is köhögni. Általában 2-3 hétig semmi aztán elő-előjön.
Tudom, állatorvos, de előtte mondom azért kérdezek. -
wwenigma
Jómunkásember
imád aludni az ágy közepén.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Astroboy
üzenetére
Próbálták de 20 ceti beton az 20 centi.
Más, mostanában ásítás közben fura hangot ad ki a cicó, mintha csikorogna a foga, csak ilyenkor lehet hallani, kajálás rendesen megy neki. Ez mi lehet? Belenézve a szájába - kis küzdelemmel karöltve - úgy nagyon semmi gyanúsat nem láttunk. -
wwenigma
Jómunkásember
Dávidunk, klímaszerelés közben és utána most.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ilyesmi kaparófás-macskabútor van esetleg valakinek, milyen úgy az életben, normális cucc? 90x60x39-es, kb ez a max amit a szobaban ugy yel tudunk helyezni hogy a tetejéről nem fog átugrani sehova ahova nem kene.

-
wwenigma
Jómunkásember
Nálunk (és ahogy néztem máshol is) 5000ft/ampulla áron ajánlja az állatorvos hogy 3 havonta csepegtessünk rá egyet - [link] - és valóban ahogy utána olvastam azon kívül hogy bolha/kullancs/fülatka ellen is hatásos egyes egyéb férgek ellen is véd/kipucol. Jó hely jó doki, megbízok benne hogy nem csak extra bevételt akar - külföldön is hasonló áron megy mint itthon. Egy helyen láttam csak "olcsón" de szerintem az 1db-os kiszerelés.
Miénk benti cica, elméletileg nincs olyan élősködője ami ellen kellene így maradtunk a tablettánál...szóval papíron van olyan jó és még jobb is mert szélesebb spektrumú csak drága.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az jó cucc, amugy stabilabbnak tűnik a Furminátor, panaszt olvastam arról hogy a Trixie eltört de valszeg azt nagyon nyúzták...meg még annyit olvastam talan Amazonos értékeléseknél azóta hogy Furminátorral összehasonlítva kevesebb szőrt szed ki. Bár az se baj ha nem lesz kopasz a macsek.
Gyarmati_ : Köszi, par óra kellett neki és utana mar jobban volt csak eléggé megviselte hogy hoztuk vittük.
-
wwenigma
Jómunkásember
Sziasztok!
Tegnap volt ivartalanítás kb. 6 hónapos kandúr cicánknak, nem kellett sebet varrni és nem is látszik a helye, Meloxidyl adását javasolta a doki 3-4 napig, mennyire jellemző hogy szükséges - azaz fájdalmai vannak a cicának? Egyelőre nyugodt, nem látszik rajta semmi, műtét utan egy órával igaz még járni nem nagyon tudott de próbált menni így a hordozójában ébredezett. Elméletileg 24 órás bódító/fájdalomcsillapító cuccot kapott.
Illetve aljszőrfésűből a Furminator vs. Trixie 23123 kapcsán van valakinek tapasztalata? Utóbbi féláron kb ugyanúgy néz ki, max nincs szőrkinyomó gombja, ami értékeléseket találtam róla párat abban dícsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest