Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Freddy76
addikt
Akciós volt a macska a Spar-ban, vettem egy szatyorral...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
homerhamm
addikt
Körmöt a talpba.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
btraven
őstag
Tényleg a bolhákat csipegetik a cicusról? [link]
-
senior tag
Mai séta alkalmával találtunk egy kis családot.
Kicsit félénkek de nagyon kíváncsiak, esélyes hogy könnyen befogjatók lennének. Sajnos Szombathelyen egy nagyon forgalmas úton egy híd alatt laknak.
Nálunk már sajnos teltház van, a helyi média és állatvédők is értesítve lettek, de akinek kell aranyos jószág szóljon segitek a befogásban.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
K Norbi
addikt
-
homerhamm
addikt
Jóccakát mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
nagyúr
Pöpi is kinti de azért van pocak meg popó, nyakban viszont nem vészes. Malac meg kandúr, többet mozognak, stresszelnek, vékonyabbak tudnak lenni. Habitus kérdése is, meg hogy jól tápozod-e. Pöpi lehet kicsit sok szárazat kap
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Szüleim lakóparkjában volt 2 cica, és ma mondták, hogy az egyik, talán kislány, aranyos bújós kedves cica volt, olyan selymes szőrrel, hogy na, elpusztult, a bokrok alatt találták meg, már pár napja nem élt
Igazságtalan az élet...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Tápváltás miatt megint megy a hasa szegénynek, széntablettát lehet neki adni valami minmál mennyiségben? Vagy más trükk megállítani?
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
PH 5.5
aktív tag
Jó éjt!
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
|AP|
veterán
Sziasztok,
Laporoszkópos ivartalanítással van valakinek tapasztalata?
Valóban annyival kevesebb szenvedés a cicának, hogy megéri inkább ezt az eljárást választani?
Nálunk ugye volt az a komoly műtét húsvétkor, amikor sajnos el kellett távolítani a cica egyik szemét, így most már minél kevesebb megpróbáltatásnak szeretnénk kitenni.Ha van konkrét tapasztalat, akkor Bp-n vagy a környéken kit javasolnátok?
-
DrBubo77
veterán
Nekünk a Bella cicánkat szerintem így ivartalanították, a hasán volt egy 1-2 cm-es kis vágás, amit szövetragasztóval zártak le, így varratszedésre sem kellett menni. Nem kell gallért sem viselnie.
A műtét után kb 2 órával már hazavihettük. Aznap az altatástól kicsit kába volt, de másnap már figyelnünk kellett, hogy ne nagyon ugráljon még.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
senior tag
Biztosan jóval kíméletesebb ez a módszer.
Nálunk a műtét után hazaérve a kisasszony még kaba volt. Eltelt kb 2 óra utána már elkapni sem lehetett. Ugrált mászott, mintha semmi sem történt volna. Gallér nem volt rajta, de nem piszkálta a sebét. Varratszedéskor elég nehéz volt rávenni hogy a macska hordozóba belemenjen.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
csp01
tag
Ha már a varrazszedésről van szó. Nekem az egyik cicánál csak altatásban csinálta volna meg az orvos a varratszedést is, mert elég vad. Mivel már ellestem, hogy nem egy nagy ördöngösség, megcsináltam itthon én. Az ölemben aludt, észre sem vette. Egy körömvágó ollóval csináltam.
-
csp01
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Horgász topik
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest