- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
-
Freddy76
addikt
-
Triathlete
senior tag
Megértem! Nekem az Orient ilyen, amúgy minden fajtát szeretek. Van a családi körben még Birman és két Bengáli cica is. Korábban volt sima házi macska, azt is nagyon szerettük. De az utcán is a sima macskának leállok gagyogni, ebből a szempontból Montenegró Kánaán, tele van macskával a tengerparti rész.
-
NoLF
veterán
-
lowzor
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Zsírkrétamen
senior tag
Na az is jó lehet
Nálunk mondjuk az a baj, hogy a kisasszony mindent is kinyit. Ilyen tolóajtós gardróbszekrényünk van, kifigyelte hogy nyitom ki, volt idő mikor elhúzta magának és befeküdt. Ugyan ilyen a konyhaszekrény, annak masszív fogantyúja van, nekiállt megkeresni a kajás fiókot
A legtöbb dolgot a mancsával fogja meg, legyen az egy elrágandó kábel, jutifali, a kutya tápját is nem megeszi a táljából, hanem előbb kiveszi a macsával és úgy enné meg (ha hagynám). Egyetlen egy dolgot fog meg a szájába, az az alufólia golyó, na azt furcibálja a szájába a lakásba. Van amikor már egész jól visszahozza ha eldobom neki
4 hónappal ezelőtt elég sok változást kellett megszoknia egyrészt két hétig "idegen helyen" nyaralt (volt már a mamáéknál, de csak átutazóba, plusz karácsonyfát sem látott még csak náluk, persze le is bontotta
), korábban velünk aludhatott az ablakpárkányon a hálóba, majd pár hónapig vele aludtam a vendégszobába. Viszont mióta megérkezett a kisfiam, azóta se a hálóba, se az ő szobájába nem mehet be. Ezt eleinte kicsit nehezen viselte, megszokásból jött volna be utánunk, de már egész jól megszokta, csak néha akar bejönni, vagyis inkább csak addig, ahol már lát minket. Illetve sajnos a szobájába nincs ablakpárkány, (bár ablak van, azon szokott is nézelődni), így néha azért ha szellőztetek és magára hagyom, besurran. Persze tudja hogy nem szabad, meglát már menekül is ki, mint aki ott sem járt. -
Zsírkrétamen
senior tag
Köszi, veszek egy ilyet mindenképp
A ma estét úgy fest megúsztuk, és most még az ajtókra se ment rá, fontosabb volt a “csapolás”, ami a másik hobbija
Ellenben lehet hogy ma a szobájába se lett volna gond, mert nem ment el wc-re, de máshova sem ürített…
Mindegy, a szobáját akkor is meg kell oldanom, mert ilyen 1 napos kiruccanásokra gyakran megyünk, és akkor meg ugy is a szobájába kell maradnia.
Egyébként, a bűnös
Tudja hogy nem mehetne már fel ide…
-
Zsírkrétamen
senior tag
Az se lehet rossz, mert ugy legalább a matrac száraz marad…vagy, egy vastagabb ágytakaró, és az talán kevésbé engedi át a dolgokat.
Hát, mióta megszületett a kisfiam, azóta estére be van zárva a “szobájába”, viszont a wc-je a füribe van. Eddig nem is volt gond, felugrott az ajtókilincsre, felkeltem és kiengedtem, elvégezte dolgát, és ment vissza aludni (ez megy már 4 hónapja). Na most vagy 3 napja nem kéreckedik ki, csak reggel látom a produktumot. Valamitől megy a hasa is, pedig ugyan azt a tápot eszi (hypoallergén), mondjuk ezt a dokijával meg is konzultálom a jövő héten.
Most megpróbálkozunk azzal, hogy éjszakára szabad teret hagyunk neki, csak a hálót és a gyerekszobát zárjuk be, de így meg attól félek hogy a mi vagy a gyerekszoba ajtóra fog ugrálni…mert alapból ilyen zárt ajtó fétise van, nem érdekli mi van az ajtó mögött, de feltétlen ki kell nyitnia…igy sikerült egyszer megszöknie is, kiengedte magát a bejárati ajtón
-Rolika-: Születése óta az aldis almot használjuk, és nincs vele baja, mert napközben rámegy.
-
Carlos Padre
veterán
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
-
baloghgabor
aktív tag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Szevam
senior tag
-
ncc1701
veterán
-
Astroboy
őstag
-
homerhamm
veterán
-
lowzor
veterán
-
ncc1701
veterán
-
lowzor
veterán
-
Szevam
senior tag
-
miresz
veterán
Nálunk is függő!
Rendesen kéri már. Oda ül a TV elé, és szól, hogy szeretné nézni! hihetetlen!
Amúgy ez a kedvence: CATCH THE LIZARD -
baloghgabor
aktív tag
-
miresz
veterán
-
kenand
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Szevam
senior tag
-
törölt tag
Úristen. Ne már.
Kiskoromban volt néhány suttyó paraszt, aki kötött a macska hátára vajas kenyeret, mert a macska is talpra esik és a vajas kenyér is a vajas oldalára, de maximum 1-2 alkalommal dobták le derék magasságból. Azért is kijárt pár tasli, de nem lett baja a macseknak, maximum megijedt, hogy most már ezek mennek. Megérett a Föld a pusztulásra. -
törölt tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Én rászoktattam az időre evésre az automata etetővel... persze szegény más időpontokban is éhes.
Szegény 10 évig úgy ehetett, hogy mindig kint van előtte 1 kiló, meg is lett az eredménye, mert elhízott.
Mióta etetővel van, azóta lefogyott, csak hát éhes. 
Ráadásul nagyon ragaszkodó, mert éjjel mikor kiviszem a szobából, akkor, mint egy kis maki a nyakamban csüng és nem akar elengedni, akkor egy 10-15p simogatás dorombolás után nyugodtan lefekszik a nappaliban a kanapéra, alszik is 3-ig kb, de utána neki kezd az óbégatásnak, persze egy időben csináltam, hogy kimentem hozzá, akkor is felvettem, dorombolás, bújás, megnyugvás, de hát ez így nem állapot.
Ha meg bent van, akkor meg órákig képes nyalakodni, azt se jó hallgatni.
-
ncc1701
veterán
-
Ciccuka
veterán
Aldi-ban legalább 3-féle alom van. Ez a fajta az jó (és Shah is, de a másik félét viszont kerülni kell, ami betonit alapú és porzik, mint a fene).
Tehát ez a jobb fajta:

-
Ciccuka
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Szevam
senior tag
-
bolic
őstag
-
Gabesz87
veterán
-
lowzor
veterán
-
ParmaBoy
aktív tag
-
Akelaus
senior tag
-
ncc1701
veterán
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
Csak úgy, itt hagyom:
Kb augusztusban lesz 20 éves, kicsit már süket, kicsit már sánta, de imádjuk. Régebben simán kint hagytuk nap közbenre, jó időben, mindig elbújik, sosem volt egy balhés/verekedős macsek. Sajna 2 éve eléggé látszik rajta, h öregszik, ezért nagy bánatára mikor nem vagyunk otthon, akkor csak bent van. Pedig imád kint lenni. ma is asszony bevitte a kecóba, de kiment a nyitott erkély ajtón.

Amikor csak lehet nyers kaját kap, minőségi húsból, belsőségeket, de max felesben van táp is. Elég válogatós. De plö a 24 órát főtt, bio marha húsból készült kollagén levesünket imádja.
Szóval, ez a kinti-benti ez nagyban környék, és macska függő. -
OPiiPO
veterán
-
Soderes
senior tag
-
bolic
őstag
-
public NMY
csendes tag
-
csp01
tag
-
miresz
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
bolic
őstag
-
bolic
őstag
-
OPiiPO
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
csp01
tag
-
kenand
veterán
Felvette a kamera, fehér cica út szélén, zsákutca, 1.5 nyomtávos, max 30-cal lehetne menni.... sietett, legalább 50-nel, nem lassított, átment rajta, vissza se nézett...
Nem utcabeli volt... persze van utcabeli is akinek kis gyerkei vannak, az utcán görkoriznak, de előttünk 50-nel megy mindíg, aztán 50m múlva padlófék hogy be tudjon kanyarodniMindig óvatosan megyek, ha cicát látok az út szélén lelassítok
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
gg72
veterán
-
balojazz
senior tag
-
törölt tag
-
skroy
senior tag
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Astroboy
őstag
-
miresz
veterán
-
Szevam
senior tag
Múltkor a sötétben 2 nyest veszett össze kb 1 méterre tőlem. Először csak a szökkenéseket hallgattam, azt hittem gyerekek mászkálnak. Ahogy oda szóltam és léptem feléjük felvisítottak, össze kaptak, ki szaladtak a kapu alatt, az egyik jobbra a másik balra ment. Jól táplálták voltak.
Mivel a cicáim kb mind eltűntek (8 db), én azon a véleményen vagyok, hogy ezek zabálhatták a macskakaját amit kiraktam.

-
Zsírkrétamen
senior tag
Ezt macska válogatja, a miénk imádja
. Amint előveszem az alufóliás gurigát már jön és néz a "kábszis" szemével, mert tudja, hogy leeshet neki egy alufóliás labda, amit imád.Más: Leesett az első hó, a kutya persze már azonnal szaladt ki reggel a havat túrni. Kivittem Mónit is, elvégre kb 2x5 percet látott életébe havat, ugye ő csak benti. Leraktam az ölemből, de fel se fogta miért hoztam ki, még az se érdekelte, amikor elkezdtem hóval beteríteni őt. Hóesésbe kellett volna kivinnem, hátha az érdekli, de majd legközelebb....
-
csp01
tag
-
CUKI NYAFI
újonc
-
Astroboy
őstag
-
3L1T3
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Szilágyi84
senior tag
-
Szilágyi84
senior tag
-
Astroboy
őstag
-
OPiiPO
veterán
-
bolic
őstag
-
Szilágyi84
senior tag
-
Astroboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Crimson Desert
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB FHD+ IPS 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmifele eheztetes nincs kerem, egesz egyszeruen belpoklos

Ma pedig már mintha semmi sem történt volna

Nem, ez panírozás kérem!

Hát nem.