- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
radi8tor #29500 üzenetére
Bizony, a régi szép idők, amikor elég volt a párna csücske... Most olyan gyógyszert szedek, ami enyhén vízhajtó, így éjszaka legalább egyszer elmegyek wc-re. Rendszeres, hogy mire visszaérek, a két dög úgy elterpeszkedik a helyemen, hogy alig férek el. És persze ilyenkor óvatosan áthelyezem az uraságokat úgy, hogy nekem is legyen egy keskeny sávom az ágy szélén. És ez lassan minden este... Múltkor kollégám megkérdezte, miért nem dobom le őket az ágyról, de csak legyintettem, úgysem érti...
-
-
-
skroy
senior tag
-
-
-
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
radi8tor #28222 üzenetére
Fajtiszta fiú Maine Coon nem tenyésztésre házi kedvencnek. Akkor kb fél éves koráig a tenyésztőnél a papírja ? 4x féreg hajtva, 2 oltás+ chip ahogy átadná 12 hetesen. Ez gondolom így rendben van. Utána nekünk milyen dolgunk lehet még az ivartalanításon kívül, lehet szükséges még + oltás esetleg ezeken kívül?
-
|AP|
veterán
válasz
radi8tor #27685 üzenetére
ő már hivatalosan is benti macska
Amikor befogadtuk utána két kullancsot is kiszedtem belőle, azóta viszont kapott már cseppet is állatorvostól, meg ki sem tette a lábát a lakásból. Ennek már lassan két hónapja.És a bundája is nagyon szépen megtisztult, szóval most már igazi úrinő...
... lenne, ha nem lenne olyan rossz, mint a bűn -
Akelaus
senior tag
-
szőröscica
addikt
válasz
radi8tor #27159 üzenetére
Igen, de az aktív időszakát jelenleg is kint tölti. Este legkésőbb 10-kor kitesszük és reggel 6-7 körül jön be újra, akkor pedig csak eszik és alszik. Illetve, ha nem vagyunk itthon, akkor is egész nap kint van, csak este jön be vacsorázni, 1-2 órát aludni.
A B opció az lenne, hogy itt marad, és a szomszéd néni örökbe fogadja (úgy, hogy továbbra is mi vesszük a kaját neki, illetve az éves oltásra is elhordjuk), de benne annyira nem bízunk. Hangyás az öreglány, és bár először lelkesnek tűnt, másodjára már kevésbé.
A cica sajnos valamennyire szenvedni fog egy ideig, kérdés, hogy az viseli meg jobban, ha elvisszük és minket látva átszokik egy új udvarra, vagy az ha marad a régi helyén, de velünk nem találkozik már, és bizonytalan lesz, hogy mennyire törődnek vele.
-
Astroboy
őstag
válasz
radi8tor #26839 üzenetére
Amúgy az egyik kedvencem a zöldes-sárga szemű makka, ami napsütésben világos zöld de kevesebb fénynél sárga.
Sőt, régen az egyik exemnek volt egy férfiasan telt oroszkék sicce, annak ha oldalról nézted sárga volt a szeme, de ha szemből akkor zöld.Gyanítom ebben nagyban benne van az emberi szem működése is, mert ha a pusztán a fizikát nézzük akkor a retinák "egyszínűek", különbséget csak a felületükről visszaverődő fény hullámhosszában és mennyiségében tudnánk műszerrel mérni.
Az már az evolúció csodája, hogy ezen különbségekhez az agyunk színeket párosít... -
-
Orlin
addikt
válasz
radi8tor #26362 üzenetére
De szép és egészségesnek is néz ki.
Kinti macska?
Gondolom ő a környék kedvence.
Nálunk is van a faluban egy vörös aki a buszmegállóban mindig mindenkihez megy és haverkodik több éve.Van neki gazdája valamerre.De ott az iskola meg a bolt is és mindig kap valamit vagy a konyháról vagy a boltból...
Ott ül a bejáratnál. -
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
radi8tor #25904 üzenetére
Sajnos ez sose biztos. Nálam volt egy időben illóolajos párologtató, és máshová is csöpögtettem, főként citrus olajat, természetesen qrva erőset, eredetit, nem valami utánzatot. Ablakok csukva, és amelyik macska bent volt, erősen mérgezési tüneteket produkáltak! Nyálaztak és koordinációs problémái voltak, hánytak. Én se tapasztaltam még ilyet sajátokon előtte sose. De gyorsan doki, majd közben utána is olvastam. Elvileg extrém esetben előfordulhat, de még a doki se nagyon hallott erről. Közben kidobtam minden ilyen vackot a fenébe és a Cicák is jobban lettek közben. Szóval én nem próbálgatok semmilyen növényt a lakásban, a csokit is úgy eszem, hogy ne férjenek hozzá (nekik méreg), a hagymát meg talán nem próbálják ki valóban. 🐱
-
-
MutantZombie
tag
válasz
radi8tor #24855 üzenetére
Azt tudom, hogy tiszta állat, csak a megszokottnál mintha gyakrabban nyalogatná.
Ivartalaníttatnám a macskát, de egyelőre ez nem kivitelezhető, mivel nincs olyan szintű bizalom, hogy csak úgy berakjam egy macskahordozóba.
Még megsimogatni sem tudom akármikor, nemhogy megfogni. Azt meg sem merem próbálni, mert amit eddig felépítettem, az hamar összedőlhet.Az előző szülésből (amiről tudok), az összes kölykét kinyírták a kandúrok.
-
válasz
radi8tor #24832 üzenetére
Nálunk pl. nem. Amikor még volt atka, akkor napi sokszor - nem állandóan - majd fél percig vakarta a fülét és környékét, néha jött ki törmelék is. Ez szerencsére már nincs, mert figyelünk rá, nem mászkál olyan környezetben se (egymástól is elkapják simán) plusz gyakrabban visszük dokihoz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
radi8tor #24583 üzenetére
Van mamacica, de a tulaj rohadtul szabadulni akar, mert már minden kismacskát elvittek.
Nekem gyanús, hogy hazudik. Úton útfélen dobálják ki a "sima" macskákat, a helyi Fressnapfnál is találtak 2 heteseket, és pont attól a valakitől hipp-hopp, pikk-pakk idő előtt viszik el a sima macskákat. Ezek szerint azokat már legalább 4 hetesen elvitték.
Szóval mivel a lányom beleélte magát, meg a barinője másik városból stoppolta neki a szülinapjára, így banyek kénytelen vagyok holnap elhozni a macskát.
Vettünk macskatejet is, meg mindent ami elméletileg kell. De szerintem ez olyan pici, hogy a helyére nem tud felmászni, meg lehet az alomba sem bemászni, na majd kiderül.
Állítólag már mindent is eszik, meg alomba wc-zik. Na az ugyebár fura, ha csak Húsvétkor született.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest