- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
ParmaBoy
aktív tag
-
ParmaBoy
aktív tag
-
ncc1701
veterán
-
Andris...
aktív tag
-
bolic
őstag
-
bolic
őstag
-
Akelaus
senior tag
És mindenhova ahova szabad-nem szabad.
Enyém úgy bukott le, hogy 1 pénteken korábban mentem haza, és a szekrény tetején riadt fel. Kiderült miután tettem egy kamerát a szobába, hogy minden reggel miután elhúztam a csíkot, ő szépen felmászott oda, és ott aludt, aztán mielőtt mentem volna haza, lejött és lefeküdt az ágyra. Szóval van órájuk is.
-
ParmaBoy
aktív tag
-
PhoenixK
őstag
-
PhoenixK
őstag
...és optimálisan nem egymás mellett!
Na ezt pl mi sem tudjuk kivitelezni, szóval megvan a 2 macska WC, de egymástól csak az alomfogó "szönyeg" választja el őket. Viszont mind a két kishölgy használja mindkettőt, szóval értelmét nem feltétlen látom. Most már maradnak.Egyre jobban az az érzésem az ilyen megkötésekkel, hogy a cicusaink nem olvasnak az internetem ilyesmi tippeket!
-
ParmaBoy
aktív tag
Na ez nálam nem jött be, én látom el az automata szerepét

Amúgy kaját nem kér, csak simán felkel, mint a vadászó ősei: pirkadattal.
Ami azt jelenti, hogy ilyenkor hajnalban, viszont télen (6:45-kor kelek) dühös pillantásokat kapok, hogy fel mertem kelteni, ő alszik tovább. (és rohadt nehéz ám úgy felkelni, hogy kint még sötét, a gőzölgő macskatest pedig az ágyban szuszog/horkol, küzdök magammal erősen.
) -
Szevam
senior tag
-
btraven
őstag
-
kenand
veterán
-
Freddy76
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
-
csp01
tag
-
btraven
őstag
-
kenand
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
-
norrberth
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
krokidili
csendes tag
-
OPiiPO
veterán
-
homerhamm
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
|AP|
veterán
-
OPiiPO
veterán
-
NoLF
veterán
-
csp01
tag
-
eami
veterán
-
Szilágyi84
senior tag
-
Szilágyi84
senior tag
Fajtiszta fiú Maine Coon nem tenyésztésre házi kedvencnek. Akkor kb fél éves koráig a tenyésztőnél a papírja ? 4x féreg hajtva, 2 oltás+ chip ahogy átadná 12 hetesen. Ez gondolom így rendben van. Utána nekünk milyen dolgunk lehet még az ivartalanításon kívül, lehet szükséges még + oltás esetleg ezeken kívül?
-
csp01
tag
-
Astroboy
őstag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
-
csp01
tag
-
|AP|
veterán
ő már hivatalosan is benti macska

Amikor befogadtuk utána két kullancsot is kiszedtem belőle, azóta viszont kapott már cseppet is állatorvostól, meg ki sem tette a lábát a lakásból. Ennek már lassan két hónapja.És a bundája is nagyon szépen megtisztult, szóval most már igazi úrinő...
... lenne, ha nem lenne olyan rossz, mint a bűn
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Freddy76
addikt
-
Soderes
senior tag
-
OPiiPO
veterán
-
Freddy76
addikt
-
Akelaus
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
pityaa23
senior tag
-
Orlin
addikt
-
szőröscica
addikt
Igen, de az aktív időszakát jelenleg is kint tölti. Este legkésőbb 10-kor kitesszük és reggel 6-7 körül jön be újra, akkor pedig csak eszik és alszik. Illetve, ha nem vagyunk itthon, akkor is egész nap kint van, csak este jön be vacsorázni, 1-2 órát aludni.
A B opció az lenne, hogy itt marad, és a szomszéd néni örökbe fogadja (úgy, hogy továbbra is mi vesszük a kaját neki, illetve az éves oltásra is elhordjuk), de benne annyira nem bízunk. Hangyás az öreglány, és bár először lelkesnek tűnt, másodjára már kevésbé.
A cica sajnos valamennyire szenvedni fog egy ideig, kérdés, hogy az viseli meg jobban, ha elvisszük és minket látva átszokik egy új udvarra, vagy az ha marad a régi helyén, de velünk nem találkozik már, és bizonytalan lesz, hogy mennyire törődnek vele.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
homerhamm
veterán
-
Astroboy
őstag
Amúgy az egyik kedvencem a zöldes-sárga szemű makka, ami napsütésben világos zöld de kevesebb fénynél sárga.
Sőt, régen az egyik exemnek volt egy férfiasan telt oroszkék sicce, annak ha oldalról nézted sárga volt a szeme, de ha szemből akkor zöld.Gyanítom ebben nagyban benne van az emberi szem működése is, mert ha a pusztán a fizikát nézzük akkor a retinák "egyszínűek", különbséget csak a felületükről visszaverődő fény hullámhosszában és mennyiségében tudnánk műszerrel mérni.
Az már az evolúció csodája, hogy ezen különbségekhez az agyunk színeket párosít... -
Freddy76
addikt
-
baloghgabor
aktív tag
-
baloghgabor
aktív tag
-
Orlin
addikt
De szép és egészségesnek is néz ki.
Kinti macska?
Gondolom ő a környék kedvence.
Nálunk is van a faluban egy vörös aki a buszmegállóban mindig mindenkihez megy és haverkodik több éve.Van neki gazdája valamerre.De ott az iskola meg a bolt is és mindig kap valamit vagy a konyháról vagy a boltból...
Ott ül a bejáratnál. -
homerhamm
veterán
-
Tothgera30
veterán
-
3L1T3
addikt
-
pityaa23
senior tag
-
baloghgabor
aktív tag
Sajnos ez sose biztos. Nálam volt egy időben illóolajos párologtató, és máshová is csöpögtettem, főként citrus olajat, természetesen qrva erőset, eredetit, nem valami utánzatot. Ablakok csukva, és amelyik macska bent volt, erősen mérgezési tüneteket produkáltak! Nyálaztak és koordinációs problémái voltak, hánytak. Én se tapasztaltam még ilyet sajátokon előtte sose. De gyorsan doki, majd közben utána is olvastam. Elvileg extrém esetben előfordulhat, de még a doki se nagyon hallott erről. Közben kidobtam minden ilyen vackot a fenébe és a Cicák is jobban lettek közben. Szóval én nem próbálgatok semmilyen növényt a lakásban, a csokit is úgy eszem, hogy ne férjenek hozzá (nekik méreg), a hagymát meg talán nem próbálják ki valóban. 🐱
-
Orlin
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
homerhamm
veterán
-
cog777
őstag
-
pityaa23
senior tag
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
-
Soderes
senior tag
-
norrberth
addikt
-
Mikulásbá
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
homerhamm
veterán
-
hiperFizikus
senior tag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
MutantZombie
tag
Azt tudom, hogy tiszta állat, csak a megszokottnál mintha gyakrabban nyalogatná.
Ivartalaníttatnám a macskát, de egyelőre ez nem kivitelezhető, mivel nincs olyan szintű bizalom, hogy csak úgy berakjam egy macskahordozóba.
Még megsimogatni sem tudom akármikor, nemhogy megfogni. Azt meg sem merem próbálni, mert amit eddig felépítettem, az hamar összedőlhet.Az előző szülésből (amiről tudok), az összes kölykét kinyírták a kandúrok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de fogja szeretni.

Jobb kép nem sikerült, mert ha meglátott, rögtön jött simiért.

(csak trollkodok, bocsánat

Kitartás!