- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
Hál ég már hazajöttek a gazdik! Nem is volt a macska. De legalább 4 napig nem voltak itthon. Nem tudom hova tudhatott elbújni, de nem fagyott meg így biztos volt vmi menedéke.
SZegény cica szeretne szoba cica lenni, de be se engedik a lakásba a cicát csak nagyon ritkán. Ott nyávog az ajtó előtt és az ablakban h engedjék be, de a gazdik basznak rá. Nekem szakad meg a szívem h szegény macska úgy sír h beakar menni. Én meg hiába szólok neki h jöjjön ide, sajnos fél. De úgy is ideszoktatom majd -
cherilady
tag
Ezt a gázt! Szomszédék elmentek hosszúhétvégére és a macskát meg itt hagyták kicsukva.
Szegény cica hozzánk jött át kaját kérni me az okos szomszédék nem raktak ki neki elég kaját. Próbáltuk behívni h ne fagyoskodjon odakinn de nem volt olyan bátor h bejöjjön, simogatni se nagyon ahgyta magát kicsit félt. Viszont a kaját mind megette szegény farkas éhes volt. -
cherilady
tag
BÚÉK!!!
Nah elmúlt a sok durrogtatás! Szegény cicák nem tudtak hova menekülni! Nagyon féltek! De hál ég túlélték és most már nyugodtan szunyokálnak tovább a helyükön! -
Lassan elszabadul a pokol... Mindenkinek Kívánok Boldog Új Évet, és a házi-kedvenceket mindenkinek otthonra a saját gazdijaikhoz reggelre!!!
-
stangli
senior tag
-
Lenry
félisten
Bogyó új társat kapott, sajnos a többiek eltűntek... nem tudjuk hova... biztos Bogyónak van kiállhatatlan természete...
na mindegy... A Kis Maszatosorrú még jól bírja, csak fénykép nincs róla ezen a gépenBogyó szeret velem birkózni, csak néha harap... nem nagyot, csak olyan játékosan
Barátnőm ölében... királynői mosollyal
és ő a kakkukktojás: Huba
-
-
Mawyx
őstag
válasz
radi8tor #3032 üzenetére
Kérdezte megnézem-e, de valahogy nem akartam megnézni
20percig csak a hasát borotválta, már azt hittem rég műtik, félve odanéztem és láttam, hogy még csak itt tart.Orsyka: Én is ezt mondtam, hogy OK, a macskának nem szabadott enni adni egy napig, hogy ne hányjon, de én nem koplaltam, úgyhogy nem óhajtok asszisztálni a dokinak
-
Vandit.
addikt
Most van sérvműtéten+kasztráláson szegénykém, remélem hamar kiheveri.
-
cherilady
tag
válasz
SystemRoot #3026 üzenetére
Nagyon édesek a cicák!
-
Mawyx
őstag
válasz
SystemRoot #3027 üzenetére
Volt szomszédunk is ilyen volt, de azóta már nem él.
Nem én nyírtam ki
Megvolt az ivartalanítás, azóta csak kis disznósajtomnak hívom, mert úgy össze van varrva a hasa, mint ahogy a disznósajtot szoktuk. Sokáig tartott sztem, másfél óráig odavoltunk a dokinál. Elég rossz bőrben volt utána, rossz volt nézni, ahogy rángott meg vánszorgott az altatótól, nyitott szemmel aludt...Már jól van, élénk, játszik újra, majd varratszedés lesz pár nap múlva.
-
SystemRoot
őstag
Pár kép, a minimacska már nő mintha nyújtanák.
[csak akkor nyugodt ha alszik]
tartják a távolságot
[most elvan]
másik nagymacsek, kissé stresszben a minitől
támad
segít nekem szerelni -
cherilady
tag
Nah nálunk is lezajlott a karácsony! A fa diszítésénél Gerzsi segített nekem elvini pár díszt megrágni egy boát és kivenni a dobozából egy gömböt és pofozta!
Most meg hülyét csinál belőlem h egyszer kimegy egyszer bejön!! -
zeoos
tag
Amúgy azt tudtátok, hogy maga a KARÁCSONY egy szláv eredetű szó és a téli napfordulóra vonatkozik. Kvázi ezzel az ünneppel valójában a fény eljövetelét köszöntjük globálisan és csak a többi (sokféle) adventi-hanuka-hálaadás és miegymás dolgok köthetőek a különböző vallásokhoz és kultúrákhoz világszerte. Ezért valójában részletkérdés, hogy a Mikulás avagy a Jézuska hozza az ajándékot.
Egy a lényeg, hogy a téli napfordulótól rövidülnek az éjszakák ... egyre kevésbé fogunk sötétben indulni a reggeli tennivalónkra és szerencsére már a hazaúton is egyre világosabb lesz mostantól. Az új-nap eljövetelével pedig ismét elkezdődik egy következő és reményteljes időszak, de még a természet is lassan újraéled.
A karácsonyi ajándékozást pedig nyugodtan fellehet fogni "áldozati bárányként", amivel megköszönjük az elmúlt - és üdvözöljük a következő naptári évet és magával az ajándékkal adózunk a szerencsének. (ha gazdag évünk volt sok az ajándék, ha gyengébb periódust zártunk akkor is szeretettel viseltetünk ilyenkor minden és mindenki iránt)
Erről szól az egész év végi ünnephalmazok összessége. Lezárunk egy ciklust, számot vetünk az ereményeinkkel, lerójuk adóinkat és az ünnepekben feltöltődötten nekivágunk az új feladatainknak. -
-
Orsyka
tag
Nálatok mit kaptak a macsok karácsonyra?
-
zeoos
tag
Macskaőrületknek
íme itt egy kis "érdekesség": ideKLIKK
-
cherilady
tag
Látom ő is szeret az asztalra és a pultra mászni. AZ enyimek is ezé fertőtlenítem folyamatosan a lakást.
Nekem szegény Dagi volt 7kgos.
Rozsdi csak 4kg de több rajta a szőr mint a háj sztem. Bár a franc tudja mert ha leül akkor akkora segge van mint a ház és ha ezt megjegyzem neki akkor megsértődik
Gerzsi meg tök girnyó pedig eszik rendesen.
Nekem mind a 2 házi cica bár Rozsdiban van vmi beütés a doki szerint mert túlságosan is nagy szörű. -
DLDKox
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a dicséreteket, tényleg gyönyörű és hatalmas macska Ricsike 7kg.
Brit kék rövidszőrű macska amúgy, régebben nyertünk vele versenyt is.
Ha valakit érdekel itt van róla még 1 csomó kép: [link] -
copin
őstag
A sheba táp reklámban nem orosz macska volt? [link] Nem értem, hogy ezt a fajtát miért nem fedezték még fel a reklámokhoz itthon.
-
DLDKox
aktív tag
Az én macskám meg mióta bejött a hideg idő a gépemet használja alvóhelynek, mondjuk jó meleg is a gép :-)
-
copin
őstag
-
Orsyka
tag
Tudom, elég fájdalmas lehet, azért gondolom nem úgy harap mint egy kiscica. Amúgy egy idő után nem azért félelmetes, mert nagy fogai meg karmai vannak, hanem mert tiszteletet panacsol. Gyönyörű állatok, és ha lenne lehetőségem egyszer egynek a közelébe kerülni, hogy hozzáérhetnék egy pillanatra is, megtenném.
Még anno' láttam az Animal Planeten egy csávót, akinek otthon tigrisei vannak. Ő mondta, hogy a tigrisek "töfögve" köszönnek. Ha meg nem köszönsz nekik vissza, akkor egy bunkó vagy a szemükbe, és onnantól féljélDe ha visszaköszönsz neki, akkor annyira már nem kell tőle tartanod, hacsak olyat nem teszel, ami feldühíti. Nem tudom mennyi igaz belőle és mennyi nem, de érdekes volt, hogy mutatták, a tigris tényleg kiadott egy ilyen hülye hangot, mind amikor a hapsit meglátta vagy a többi tigrist
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Tippmix
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elfelejtettem a film címét
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest