- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
csp01
tag
válasz
wwenigma #28921 üzenetére
Nem a költség fáj, hanem pl. az aniprantel cat leírásában az áll, hogy kialakulhat rezisztancia, ha mindig ugyanazt a hatóanyagot kapja (mondjuk én még nem találtam olyan féreghajtót, amiben ne ugyanez lenne) és hogy nem ártok-e inkább ezzel a két hét utáni ismétléssel.
-
-
válasz
wwenigma #28480 üzenetére
Már egy ideje nem kéne neki Kitten
Bár gondolom imádja.
Álljatok át a felnőtt tápokra, legyen magas hústartalmú, ha akartok szárazat is adni neki (vagy csak azt?!) abból pedig a gabonamenteset, lehetőleg természetes összetevőset, szintén magas hús vagy állati fehérjetartalmút. Mindkét kajatípusnál javasolt a sterilized kajákat keresni, azokban kicsit kevesebb a kalória és más az összetétele. -
Astroboy
őstag
válasz
wwenigma #27468 üzenetére
Azoknál ha jól rémlik elég masszív simítózár van a zsákokon, szóval hűvösben (spájz) tartva tuti eláll 10 hónapig. Ha szereti, tuti inkább azt venném a helyedben, gazdaságosabb, elférni meg csak elfér.
Persze ahogy kolléga is említi felettem: hogy kitart-e, ammá' más kérdésMi sz@rabb helyzetben vagyunk mert a kisasszony EGYÁLTALÁN nem eszi meg a szárazat, husiból így 2x annyi kell, mondhatni állati gazdaságos...
Ja, fogmosásnak meg ott a Felix jutifalat, azt persze duruzsolva ropogtatja. -
pityaa23
senior tag
válasz
wwenigma #27468 üzenetére
Kaptunk mi is egy próbacsomagot, na arra mégjobban ráfüggött...
De nem kap. 10 hónapig nem volt tárolva egy zacsi sem sajnos, nem tartott ki addig.
Egyébként a másik macsek a pennys kaját szereti, persze kap ő is royalt, de nem feltétlen kell ezzel etetni csak. Mondjuk ő a kolbásztól kezdve mindent megeszik amit mi is. Ínyenc dög. Ebédnél mindig kuncsorog.
-
Orlin
addikt
válasz
wwenigma #27064 üzenetére
Hello!
Nálunk ivartalanítás után 3-4 órával már sétálgattak.Az ébredezés volt nehéz,rendesen kiütötték.Utána már jól volt.
Furminator van nekem.A másikat nem is ismertem,pedig akkor lehet arra ruházok be.
A Furminatorrról csak jókat olvastam mondjuk tényleg drága de tényleg brutálsi mennyiségű szőrt lehet kifésülni vele,ha engedik.
Annyira azért nem lelekesednek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest