Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Macska topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#26451) Orlin


Orlin
addikt

Tegnap megvolt az ivartalanítás a 8 hónapos feketénél.
Jól viselte a buszozást és a várost is.
10 perc alatt megcsinálta a doki.Igaz picit sokat kapott a bódítóból,mert eléggé kiütötte.
Mondta a doki amikor végzett még csücsüljünk le kint és ránéz 10 perc múlva,hogy ébredezik.Hát nem nagyon akart,csak nézett előre meredt szemekkel.Én amúgy azt gondoltam ilyenkor alszanak,de ő nem csk mint egy zombi nézett.Picit be is paráztam.
A doki megnézte mondta megtapogatta hogyan reagál ,még várjunk egy 5 percet.
Utána jött megint fújt rá picit megnézte az arcát,akkor picit már mozgott legalább a szeme.De mondta okés lesz mehetünk.
Még utána kellett vagy 2 óra hogy tudja mi van.Még vártunk a buszra stb...Legalább a hazautat szinte végig is aludta.Csak mikor majdnem itthon voltunk akkor kezdett nézelődni,de itthon már a dobozból ki is jött egyből.
Érdekes amúgy vagy többet kapott vagy másképp reagálnak ő is.A fehér tavaly 30 perc múlva már nézelődött a dobozban.
A procedúra 18 000 volt,de nézem ilyen árban is megy most kb.

[ Szerkesztve ]

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#26452) Tsebacsi válasza Freddy76 (#26447) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Hehe, köszönöm kicsit jobb kedvem lett ettől így reggel! :R

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26453) kis.zsolt válasza MutantZombie (#26440) üzenetére


kis.zsolt
tag

Mondasz valami: mióta folyékony bolhariasztót csepegtetek a nyaka mögé (kb 4 éve), azóta folyton megszagolja a kezem, mert attól tart, hogy megint levadászom, és ha vegyszerszagot érez rajta (akár hipó vagy hígító), akkor sértődötten távozik, és órákig kerül. Nálam ha fahéjas a kézmosó, azt percekig szereti szagolgatni.
Örülök, hogy újra spanok vagytok. Nagyon bonyolult lelkek, és engem is bánt, ha valami apróságot elrontok, és amiatt fasírtban vagyunk egy kis ideig.
A lényeg a Happy End :)

@Freddi76: :D megcsinálta a cicád a napom!

[ Szerkesztve ]

Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!

(#26455) baloghgabor válasza Orlin (#26451) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Ahány Cica, annyiféle a reakció. A kis qrvárm, a piros cirmos, lány létére, amikor hazaértem vele (kocsival 10perc), már mászott az ágyon és ment volna, így letettem a földre és ment bele az alomtalcába (fel óra műtét után). Az egyik fiú meg, Dagika, akit az erdőben talált a gyerek anno, amikor hazaértünk Vele, elkezdte nyalogatni magát ott lent és rámnézett de olyan kétségbeesett tekintettel, amit sajnálok, hogy nem tudtam lefotózni! 😸 Azóta se láttam ilyen nézést. De folytatta a nyalogatást és ennyi. Van, amelyik aludt még utána, vagy kábán ment egy ideig, de szerencsére helyrejöttek hamar.
Szerencsére túl vagytok rajta! 😽

bégé

(#26456) Orlin válasza baloghgabor (#26455) üzenetére


Orlin
addikt

Igen már mintha nem történt volna semmi.
Megy a fogócska kis szürkével.Akiről kiderült hogy fiú... :D Nem tudtuk eldönteni.A múltkor a doki aki kint volt megnézte.
Szóval ő a következő áldozat ,majd következő tavasszal az ivartalanításra.

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#26457) Freddy76 válasza Orlin (#26451) üzenetére


Freddy76
addikt

Ahogy Gábor mondja, eltérők a reakciók. Nekünk Tappancs (brit rövidszőrű) egy napig kóválygott, a műtét után órákig vonszolta magát (de még úgy is kikecmergett az alomra). Töpörtyű (a kuglóftolvaj házimacsek) ellenben a műtét után egy órával már a konyhapulton volt, és nyalta ki a feleségem reggel ott hagyott poharából a tejhabot...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#26458) baloghgabor


baloghgabor
aktív tag

Azt hiszem megint hideg van kint, Garfield hercegnő bekuckózott: 😽

bégé

(#26459) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ó jaj, a macska úgy néz ki, mint ha egy rave partiról jött volna haza.
Patkány és más gyakori kártevő elleni méregtől jellemző, hogy tűbe áll az állatok pupillája?
Nem tűnik kimondottan betegnek, de nem is túl vidám, talán kicsit levertes.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26460) baloghgabor válasza janos666 (#26459) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Köszi, after party is végetért azóta! 😸

bégé

(#26461) racskobalazs


racskobalazs
senior tag

Sziasztok,

Jönnék egy problémával kérdéssel.
Szegény macsek eléggé kaparja magát, de úgy, hogy több helyen a fején már konkrétan lekaparta magáról a szőrt, van ahol sebesre.
Hétfőn viszem állatorvoshoz szerintem, szerintetek mi lehet? Allergiás lenne valamire?
Benti cica, nem volt kint, pár napja kezdte el.

Addig is amíg megnézik, lehet vele valamit kezdeni, hogy ne vakarja szét magát?

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#26462) janos666 válasza baloghgabor (#26460) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Bocs, nem neked szólt. Úgy értettem, hogy az enyém nézett ki úgy, miután csavargott pár órát. De érdekes módon pár óra alatt elmúlt. Még nem láttam így máskor, nappal sem szokott olyan szűk lenni a pupillája, mint most volt már sötétedéskor.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26463) radi8tor válasza racskobalazs (#26461) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Bolha nincs rajta? Egy bolhafésűvel végig kéne fésülni feje búbjától a gerincvonaláig.

⭐ Stella

(#26464) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Malac most hányta tele a nappalit 1 órája. Szegény ennyit még nem láttam macskát hányni. Pedig nem evett sokat mikor bejött szóval máshol evett össze valamit. :(
Aztán ment is ki megint...
Most meg nem jön... Pedig hideg van. Gondolom a "B" familynél vackolta be magát.

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26465) 3L1T3 válasza Tsebacsi (#26464) üzenetére


3L1T3
addikt

Az ilyen B family-s dologtól agyfrancot kapnék. Szerencsére minket csak kutyások vesznek körül. :U Mellesleg az én macskáimat ne etesse senki. :(

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#26466) Tsebacsi válasza 3L1T3 (#26465) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Nem tudok mit tenni (minket is rohadtul zavar, bár ugyanezt csináljuk Fülessel de ott tudjuk, hogy igazából NINCS "A" gazdi mert szarik rá), csak sejtés, de van itt macskás néhány a környéken, kérdés valóban beengedik-e és adnak neki enni vagy a másikaknak kitett maradékot dézsmálja...

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26467) baloghgabor válasza racskobalazs (#26461) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Lehet bolha, vagy más (kaja) allergia is. Lehet nálatok, rajtad van olyan valami, amire allergiás. Nálam Loki volt ilyen, előző gazdi vitte mindenféle dokihoz, spec. tápot kapott, alom valami baromi drága pellett, plusz valami por, amit a karja kellett szórni, mert oldalt, két csíkban véresre kaparta magát! 😿 Nálam elején sensitive tápot kapott, majd kezdett beleenni a többiek kajájába, de közben szépen kinőtt ott a szőre, már semmi nyoma. Szóval senki sem tudja mitől volt Neki?! 🐱

bégé

(#26468) baloghgabor válasza Tsebacsi (#26464) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Én agyon aggódtam magamat anno, amikor kijárósak voltak. Bármi lehet máshol sajnos. Jobb esetben csak sokat eszik, valami vackot.

bégé

(#26469) baloghgabor válasza janos666 (#26462) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Rakhattál volna fel fotót, legalább tippeltünk volna, milyen buliban lehetett?! 😸 A front is hatással van rájuk is. Tegnap nagyon nagy volt a légnyomás, én is éreztem, meg némelyik "dög" is. Ilyenkor hamarabb összevesznek, meg morgósak. Szegény Garfield meg front előtt van rosszabbul, akkor a bal szeme még kisebb, a jobb meg ilyesztően nagyobb lesz. A bal fülét "kitakarította" a doki, mindent ki kellett műteni sajnos, de nyilván más is ment vele. Néha valóban fura, amikor néz. 😺

bégé

(#26470) Szevam válasza 3L1T3 (#26465) üzenetére


Szevam
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Jelenleg B gazdiként azt csinálom, hogy az 5 macskából a ducibbakat elkergetem. Heti 2-3 alkalommal teszek valamit a tálba. Most ketten vannak akiknek szívesen adok. Sajnos néhány utcával odébb állítólag fagyállóval mérgezik őket. :( Értem, hogy sokan vannak, de a mezőről meg sok egér jön be, így szükség is van rájuk.

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

(#26471) Tsebacsi válasza baloghgabor (#26468) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Csöpi óta mi is sokkal jobban aggódunk. Szerencsére visszajött Malac, minimálisat kapott enni majd aludt fél5ig, aztán reggel 8 után engedte be megint párom. Most itt hízeleg nekem még kajáért. :D

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26472) Freddy76


Freddy76
addikt

Új macska a családban.

Lányom iskolája erdő szélén van, és kb. három hete tesióra közben hallottak cérnavékony nyávogást. Átmásztak a kerítésen, és találtak egy remegő-rettegő zörgő csontú kiscicát. Az iskola mellett lakó egyik polgártárs (nem mellesleg az egyik oda járó leány nagymamája) befogadta a cicát, de hangsúlyozottan ideiglenesen. A cica egy szobába volt becsukva, de legalább kapott enni, és melegben volt, emellett súlyt is gyűjtött. Elindult a gazdikeresés, és egyszer csak a nővéremék szóltak, hogy hozzájuk jöhet, elirigyelték a macskás létünket. Szóval tegnap felvettük a macsekot, elvittük dokihoz, megvizsgálta, megkapta az oltást, és vittük Újpestre. Íme Maszat, akiről az újonnan szerzett emberei még nem sejtik, hogy hamarosan átveszi az irányítást a lakásban:

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#26473) Mikulásbá válasza Freddy76 (#26472) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Remek hír, ez legalább megoldódott. :K

(#26474) baloghgabor válasza Freddy76 (#26472) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Jajj, Ő majdnem olyan, mint az én Dagi Cicám, akit sok éve talált a gyerek az erdőben! :C
Sok szerencsét Neki is az elkövetkezendő életben! 😽

bégé

(#26475) Gyarmati_ válasza Freddy76 (#26472) üzenetére


Gyarmati_
senior tag

Nagyon kis helyes, örülök hogy otthonra talált :C

EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.

(#26476) Freddy76


Freddy76
addikt

Már meg is kezdte a macska a hatalomátvételt. Sógorom közölte, hogy az ágyba nem mehet a macska, és ebből nem enged. Maszat az ágy melletti vastag puha szőnyegen aludt. Sógor nem túl jó alvó, fel szokott kelni éjszaka. Most is felébredt 4 körül, kiment a nappaliba, leült a fotelba. Egyszer csak kitámolyog a macska, félig kómában, felugrik sógor ölébe, összegömbölyödik, és dorombolva elalszik. Sógor pedig fogta, és bevitte az ágyba, lefektette kettőjük közé, és úgy aludtak.

Mondtam neki, hogy ne gyártson szabályokat, mert úgyis feladja...

Nem is értem, miért élnek emberek macsek nélkül...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#26477) Gyarmati_ válasza Freddy76 (#26476) üzenetére


Gyarmati_
senior tag

:DD :DD :DD

EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.

(#26478) baloghgabor válasza Freddy76 (#26476) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

- A macska nem mehet fel az ágyba!
- Na, jó, ha nem vagyunk itthon akkor talán!
- Hát, ha itthon vagyunk és éppen megengedjük neki, akkor!
- Kedves Cica, oda engednél az ágyba egy kicsit?!
😸

bégé

(#26479) racskobalazs válasza baloghgabor (#26467) üzenetére


racskobalazs
senior tag

Hát nagyon kíváncsi leszek, remélem nem kell majd ennyire figyelni ezekre. Hétfőn tuti elviszem dokihoz az már fix, s akkor megmondja :)

radi8tor: Nincs sajna bolhafésűnk, de veszek majd akkor egyet. :K

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#26480) erzol válasza Freddy76 (#26472) üzenetére


erzol
őstag

De hát egyedül unatkozni fog...
;]:D:DDD

(#26481) Tsebacsi válasza Freddy76 (#26472) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Maszatnak hívták az első cicánkat még jó 30 éve. :B :O
Ő is ilyen cirmos volt.

Malac ma is hányt most 2x, megyünk az ügyeletre...

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26482) baloghgabor válasza Tsebacsi (#26481) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Remélem nem lesz nagy baj Malaccal?! 🐱

bégé

(#26483) Tsebacsi válasza baloghgabor (#26482) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Sajnos még mindig küzdünk a szájfertőzéssel.
Bocsi a csúnya képért:

Csak hogy lássátok milyen ez és ha nálatok is van mit kell csinálni. Most 1 hét szteroid és gyulladáscsökkentő, csütörtökön kontroll... A szteroidnak nagyon nem örülök.

[ Módosította: radi8tor ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26484) baloghgabor válasza Tsebacsi (#26483) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Jajj, szegény! 😿 Ha muszáj szteroid, akkor kell, csak hasson! 😽

bégé

(#26485) tibike8


tibike8
őstag

Bocs, ha anno volt már itt ez a hír, de nekem csak most jött szembe. :B

(#26486) OPiiPO válasza tibike8 (#26485) üzenetére


OPiiPO
addikt

nem volt még, aranyos :D

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#26487) tibike8 válasza OPiiPO (#26486) üzenetére


tibike8
őstag

Ez a cicc olyan mint a mi Mázlikánk és Jabba keresztezése :DD

(#26488) baloghgabor válasza tibike8 (#26485) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Lehet, hogy még itt nem láttam, de máshol többször. De hát, macskából sosem elég! 🐱

bégé

(#26489) Szevam


Szevam
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Lehet, hogy volt már, de.... :DD

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

(#26490) racskobalazs


racskobalazs
senior tag

Voltunk dokinál, kapott valami gyulladáscsökkentő injekciót ami 2 napig hat, egy spotont csak biztos ami biztos alapon, meg kaptunk egy listát tápokról amit ki kellene próbálni és nézni, hogy azokra is viszket-e.
Doki 90%-ra mondja a táplálékallergiát, de lehet stressz is vagy környezeti allergia.

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#26491) Tsebacsi válasza baloghgabor (#26484) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Megkapta reggel a bogyót, de alig akart enni, amit tegnap szeretett ma csak nézegette, ímmel-ámmal ette. Mondom fsza, megint mi van. Hányás bent nem volt ma szerencsére. Aztán fél12-kor meguntam a "vergődést", vettem neki reggel vagy 1kg mellet, megfőztem mindet. Azt a vernyákot míg elkészült nem hiszitek el, még a vizestálkát is felrúgta a kis hülye. :C
Bepuszilta persze az adagját, szóval étvágy van, csak válogatós a szentem. Még jó, hogy rendeltem egy valag cosma csirkét az este... :W
Fogdokinak írtam, várom mit válaszol, mert a felírt gyulladáscsökkentőre az van írva, hogy FIV-es macska nem kaphatja. (Szerencsére? hiánycikk így venni se sikerült még).

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26492) Tsebacsi válasza racskobalazs (#26490) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Remélem nem komoly és gyorsan kiderül mi az oka, borzasztó nézni, mikor ennyire vakaróznak és nem tudsz tenni ellene semmit :(((

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#26493) baloghgabor válasza Tsebacsi (#26491) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Hát, ma reggel már én is bőgtem. A nemrégen befogadott, Mókusra nagyon hasonlító szürke Cica reggel még mintha evett volna, majd olyan bágyadt volt, jött, dörgölőzött, majd ment a tányérjához, de amit kapott, nem ette. De bújt hozzám, olyan módon, hogy nem akartam érteni, azt hittem baja van és búcsúzik. 😿 Majd vittem másik konzervet, amiből kevés van, és hátha?! A qrva dög, majdnem átharapta a pléh dobozt, úgy ette! 🐱 Odakanalaztam Neki és kimentem az udvarra . . . . 😽

bégé

(#26494) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Jújj, de kár volt legutóbb adni egy n+1 esélyt a macskának arra hivatkozva, hogy azért pisilt a táskámra, mert előtte körbejárta egy kliensem macskája.
Ma is el volt kényeztetve, ott feküdtem vele a padlón és simogattam perceken át, aztán elmentem itthonról kb. 10 percre, és mikor hazajöttem valami fura szagot éreztem, és el volt áztatva az ágytakaróm. :U Nem szoktam felkapni a vizet, de most már elegem volt. Megfogtam, odatoltam az orrát a tócsához, elkezdett sírni, kidobtam a ház elé, átkergettem a szomszédba, de most 20 perccel később már megint ugrál az ablakban, hogy be akar jönni. :((

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26495) baloghgabor válasza janos666 (#26494) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Mérges lennék én is. De a macska nem kutya, ebből nem fog érteni, ha bántod. Valami oka van annak, hogy ezt csinálja. Egyedül van, hiányzol Neki, beteg, vagy féltékeny, bármi. Gondold át, és próbálj meg rájönni. Nem lesz könnyű, tudom, de ha szereted, akkor tedd meg! 😽

bégé

(#26496) janos666 válasza baloghgabor (#26495) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Nem veszek mindent készpénznek arról, hogy mit ért meg és mit nem. Pl. ha hiszed, ha nem, megtanulta, hogy ne hánnyon szőnyegre, pedig a zinternets szerint ez lehetetlen. Szóval gondoltam teszek egy próbát. De persze nem erőltettem sokáig a szaglálást, mikor sírni kezdett.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26497) Akelaus válasza janos666 (#26494) üzenetére


Akelaus
senior tag

Ne haragudj, de ezt olvasni is rossz volt. És nem azért amit a macska csinált, inkább azért amit te csináltál azzal a szerencsétlen állattal. :o
Engem is húzott már fel párszor a macskám, sőt ő bosszúálló is, de akárhányszor veszekedtem vele, ahogy lelapult, és ramnézett, azonnal megsajnáltam. :)

(#26498) 3L1T3 válasza janos666 (#26496) üzenetére


3L1T3
addikt

Szerintem is működik az orrbelenyomás.

#26497Akelaus
Nem vagyunk egyformák és az ingerküszöbök is egyénenként változnak. Ennyitől semmi baja nem lesz a macskának de lehet, hogy tanult belőle. Ha annyira rossz lenne neki nem ment volna utána haza.

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#26499) baloghgabor válasza janos666 (#26496) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Nyugodj le és próbálj macska fejjel gondolkozni. Náluk nincsen bosszú, nem mérges rád, nem direkt csinálja. Mint egy gyerek. Csak még ráadásul macska is. Valami oka van, amit nem fog megmondani, neked kell kitalálni. Ha szereted, akkor próbáld meg kérlek!

bégé

(#26500) baloghgabor


baloghgabor
aktív tag

Érdekes egy olvasmány, de ha családtag, akkor nem így kezeljük őket, még ha van ilyen is.

bégé

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Macska topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.