Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Macska topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2001) V.Stryker válasza Sancho22 (#2000) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Nagyon szép a cicó!
Mi most kezdtük a párommal a macskatartást. Rögtön kettővel, de mostanában nagyon kezdett hullani a szőrük. Ilyenkor mit szoktatok csinálni? Simán kefélitek a szőrét vagy mi?
Nem lehet hiányuk semmiben, mert vitamint is kapnak meg rendes kajcsit szal gondolom nem betegség...semmi jele annak. Mit lehet ilyenkor vagyis mit érdemes csinálni?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#2002) rlazol válasza V.Stryker (#2001) üzenetére


rlazol
addikt

takarítani...

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2003) _Hunter_


_Hunter_
őstag

Luca és a Tescos zacsi :)
[link]
[link]

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#2004) nyávogi válasza V.Stryker (#2001) üzenetére


nyávogi
tag

Ez tök normális dolog, ilyenkor tavasztájt. Egyszerűen leváltják a téli bundát. Ha kikeféled a szőrüket naponta, akkor kicsit kevesebbet kell porszívózni...

az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...

(#2005) Boxiné


Boxiné
tag

Hali mindenkinek!
Ő az egyik cicunk: Bajusz az igazi PC guru! [link]
Elég gonoszul tud nézni.

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#2006) Kicker válasza Kidus (#1987) üzenetére


Kicker
senior tag

nem tudom, a mi vörös cicánk elég játékos, vana amikor meg olyan lusta, hogy elmondhatatlan... komolyan olyan mint az időjárás... 2-3 napig nem lehet bírni vele, rohangál, kidönt ezt azt, elkap egykét lábszárat stb... másnap varásütésre bejön, eszik, és egésznap szinte mozdulatlanul fekszik és hagyja hogy döncöljük... érthetetlen... :F

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#2007) V.Stryker válasza Kicker (#2006) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Örülj, hogy kaptok ennyi pihenőt ti is....nálunk a két macskát se éjjel sem nappal lelőni sem lehet. Már a fél lakásberendezés a helyéhez van ragasztópisztolyozva. :D

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#2008) R3ĐßuŁŁ


R3ĐßuŁŁ
őstag

Ma a macskám kitett magáért:D egésznap azt hallottam,hogy kimegy a kosarából eszik,iszik lefekszik:D szinte egésznap ezt csinálta:D hmmm........kis lusta:D

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#2009) Boxiné válasza R3ĐßuŁŁ (#2008) üzenetére


Boxiné
tag

Nekünk a ''nagyfiúk'' csinálják ezt mostanság. Mivel képesek napokig a lányoknak udvarolni, verekedni értük, eléggé kimerülten kerülnek haza. A vörös cicánk ilyenkor legalább 2 napig csak eszik és alszik. :D

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#2010) Geryson válasza Boxiné (#2009) üzenetére


Geryson
addikt

Hahó!

Képzeljétek el, hogy mi meg ''kaptunk'' a szomszédba egy pici szürke cicát. Na hát ő boldogan jön át folyamatosan hozzánk mostanság pláne, hogy csinálgatom a kertet. Hát az enyéim ilyenkor úgy néznek, hogy nem is értik a világot. Ez a kis vakarcs (aki egy kandúr) simán odamegy udvarolni az fekete kislányomhoz, aki persze 1-2 pofon kiséretében morog és elűzi. A kandúrom, aki meg vagy 8 kiló meg simán odamegy a kicsihez, de ott meg pont fordított a helyzet és a vakarcs fújás követően elfut. :)

Tiszta bolondok az állatok... :)

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#2011) R3ĐßuŁŁ válasza Boxiné (#2009) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Igen nem rég volt párzási időszakuk:) nekem amikor párzási időszak volt akko be se akart jönni és mindíg kint volt:D kiheréltetni pedíg nincs szivel szóval inkább veszem a fáradtságot és kiengedem mikor nyávog:)

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#2012) R3ĐßuŁŁ válasza Geryson (#2010) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Az igen!:D Én azt bírom mikor a macskák fújnak egymásra:D Tiszta nevetséges...:U:D

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#2013) Kidus válasza R3ĐßuŁŁ (#2011) üzenetére


Kidus
őstag

Ezert van olyan sok kobor macska az utcakon.
Es ezert terjednek olyan jol a macskabetegsegek. Meg ezert van annyi felszemu macska.
stb.

Assuming Control

(#2014) R3ĐßuŁŁ válasza Kidus (#2013) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Egyszer az utcán láttam egy fehér cicát aminek egyik szeme kék másik zöld volt:D Azthittem először valami baja van és olvasgatva a macskakönyvet rájöttem,hogy ez egy macska faj:D érdekes....... :DDD

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#2015) szapeti válasza R3ĐßuŁŁ (#2011) üzenetére


szapeti
tag

Pedig érdemes ''kikódoltatni'' :D a macsekot. Hidd el neki is, neked is jobb lesz. Pár ezer forint az egész. Az én macskám már másnap vígan rohangált fel-alá tehát nem is túl komoly beavatkozás legalábbis a kandúroknál.

(#2016) Boxiné válasza R3ĐßuŁŁ (#2011) üzenetére


Boxiné
tag

Ezzel én is így vagyok. Nem lenne szívem megműttetni őket. :( Hadd éljék ők is az életüket, ahogy csak nekik tetszik. Eddig még nem történt komoly bajuk, hála az égnek.
Nagyfejű lassan rekordot dönt, már harmadik napja csak pihen. Mázli pedig jó szokásához híven most sem hagy békén, és rajtam mászkál. Na ő aztán tényleg egy idióta cicus, ezért is imádjuk a drágámmal olyan nagyon! :DD

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#2017) rlazol válasza Boxiné (#2016) üzenetére


rlazol
addikt

ez sajnálatos hozzáállás. A magyar kijáró macskaállomány 95% fertőzőtt a macska-AIDS, a fertőző hashártyagyulladás és a fertőző macskaleukémia és a leukózis vírusával. Ezek gyógyíthatalan, hosszú kínlódással járó betegségek, a többi pár tucat elvileg gyógyítható betegségről ne beszéljünk. Ez a négyes mindegyike nyállal, vérrel és nemi úton terjed, közös jellemzőjük, hogy a megtámadott macskák nagyrésze, kb 90%-a soha nem mutat klinikai tüneteket, de terjeszti a vírust. A maradék 10% kínok között lassan pusztul el.

Ez az egyik dolog, amiért jó lene, ha ez a szemlélet megváltozna. A másik az, hogy egy amerikai felmérés szerint a megszületett kismacskák 80%-a (vagyis 5-ből 4) soha nem lel otthonra, az út szélén hal meg, autó, csapda, kutya, sörétes puska vagy hasonló által. És az amerikai állapotok sokkal áldásosabbak a hazaiaknál, nálunk vsz minimum 90% az a 80.

Ha a cicáid nőstények, akkor örülj neki, h eddig megúsztad kicsik nélkül, de ne feledd el, hogy az értük verekedő hímek folyamatosan fertőzik egymást, és párzáskor a Te macskád is.

Ha hím macskád van, akkor menj egyszer végig az M7-es bevezető szakaszán, úgy h a bokrokat nézed. Szinte mindegyik alatt fogsz haldokló vagy halott macskát találni. Lehet, hogy néhánynak a Te cicád az apja...

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2018) ladybug válasza rlazol (#2017) üzenetére


ladybug
őstag

Ezzel tökéletesen egyetértek. MI is azonnal megműttetük a macskáinkat, amikor ivarérettek lettek. Sajnáltam volna a kandúrt nézni, ahogy csapzottan, véresen jön haza, a nőstényünket meg, hogy minden évben 2x hozzon a világra 4-5 kiscicát, amikkel nem nagyon tudtunk volna mit kezdeni.

Azóta sajnos a kandúr elpusztult. A szomszéd kutya megfojtotta. De a nőstényünk él és virul.

Sajnálom azokat a kandúrokat, akiket csak úgy kicsapnak az utcára, amikor párzási időszak van. Hallom, ahogy a kandúrok nyávognak, és feláll a hátamon a szőr, mert olyan hangot hallatnak, mint egy kisgyerek.
És a nőstényeket is. A macskák, mint minden macskafaj nem éppen szépen és finoman párzik. Iszonyat durvák tudnak lenni a kandúrok a nőstényekkel.

Magyarországon még nagyon gyerekcipőben jár a kedvencek tartása. Sajnos az a mentalitás él az ország nagy részén, hogy menjen csak ki az utcára, aztán éljen. Haza meg csak enni és aludni járjon. Ennél sokkal többet kellene, hogy érjen az az állat, amit magunkhoz veszünk.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2019) Boxiné


Boxiné
tag

Nem hiszem, hogy a mi cicáinkat sajnálni kéne azért, mert élik az életüket. Mi nem dobjuk ki őket az utcára, de ha ki akarnak menni, kimennek és nem zárom be őket a 4 fal közé. Én nem úgy gondolkozom, hogy az állat az csak egy kedvenc, akit úgy tartok, hogy nekem jó legyen. Nekik is joguk van élni az életüket ugyanúgy, mint minden élőlénynek. Soha semmi baj nem volt abból, hogy a nagyfiúk kijárnak. Sem a mi cicáinkkal nem volt gond, sem a szomszédokéval. Egészségesek, élnek és virulnak. Ha bármi bajuk lenne nem hagynám őket magukra, ezt elhihetitek. Elmondhatom, hogy kevés ember szereti úgy az állatokat, amennyire én odavagyok értük. Pont azért, mert védtelenek, nem úgy, mint az emberek.
Ja, még annyit, hogy 5 cicánk közül 4-et megmentettünk a halál torkából, úgy kerültek hozzánk. Szóval azt hiszem eléggé rosszul ítéltek meg engem!

[Szerkesztve]

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#2020) ladybug válasza Boxiné (#2019) üzenetére


ladybug
őstag

Én is kiengedem a macskámat, amikor ki akar menni. Viszont megtettem a kellő óvintézkedést annak fejében, hogy ne essen baja. Se betegség, se vmi élősködő, se nem kívánt utódok.

Nem hiszem, hogy akinek nőstény macskái vannak, az mindig tud gazdát találni a kicsiknek, főleg ha egy évben 2x is van alom. Illetve kandúrok esetében, hogy szívesen nézi a gazdi a verekedés által ejtett sebeket, kikarmolt szemet, esetleg pár napon belül elpusztuló macskát. Mert bizony egy idő után ez be fog következni. Ha eddig nem történt meg, az csak a szerencsének köszönhető.

A kedvenc alatt azt értettem, hogy mi vagyunk a felelősek a háziállatainkért. Mindegyikért. A macska a természetéből adódóan hajtja a vadászvágy. Folyton menne, és a hormonjai is erősen dolgoznak benne. Egy ivartalanítással a macska nyugodtabb lesz, és kerüli a harcokat is, háttérben marad. Arról nem is beszélve, hogy semmilyen betegéseget nem kap el a másik macskáktól.

Mivel ilyen zsúfoltan élünk egymás mellett, háziállatokból is egyre több van. Mivel a macskáknak nincs természetes ellenfelük, így a túl sok szaporulat sem pusztul el természetes kiválasztódással. Emiatt a betegségek is könnyebben terjednek közöttük.

Szóval ha tetszik ha nem, akkor sem álhetnek úgy, ahogy nekik tetszik, mert azzal nekik okozunk bajt.
Nem kételkedem abban, hogy nem szereted az állatokat. Csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy az ivartlananítás nem okoz a macskában semmi nemű kárt. Attól eltekintve, hogy lecsillapodnak a hormonjai.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2021) Geryson


Geryson
addikt

Az én cicáim is meg vannak műtve, jobb a békesség és bizony én is olvastam anno sok-sok betegségről. Teljesen jól elvannak így is, tökéletesen boldogak. És ha a kis feketét ''megtámadja'' egy kandúr, akkor ő már rögtön jön is hozzám panaszkodni. :) A lányaim is remélem hozzám fognak jönni... :)))

Képzeljétek - nekem az új - tegnap szedtem ki a kandúrból egy kullancsot! Az eszem megáll...

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#2022) nRu3 válasza Geryson (#2021) üzenetére


nRu3
addikt

sajnos nagyon figyelni kell a kulancsokra, ilyen enyhe időben már lehetnek és a macskák magukon keresztül át adhatják nekünk is ezeket az élősködöket.

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#2023) Kidus válasza Boxiné (#2019) üzenetére


Kidus
őstag

Az, hogy neked ebbol meg nem volt bajod, nem jelenti azt, hogy masnak sem.
Nem tudhatod, hany almot csinaltak mar ( csak ovatos szamolasok utan is eleg sokat ), es hogy azokkal mi lett. Nem tudhatod, hogy a nosteny macskak gazdainak mennyi esetleges gondot okozhattak a kismacskak, vagy hanyat csapott el az auto, hany halt ehen, es meg sorolhatnam hosszan.
Azt is erdemes lenne meglepni, hogy fogod oket, es elviszed egy allatorvoshoz kontrollra, vert venni, es megnezni, hordoznak-e fertozo betegseget, vagy sem. Bar ha jol tudom, ezek sem minden esetben mutathatoak ki.

Assuming Control

(#2024) szapeti


szapeti
tag

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ha az egyik oldalról beavatkoztunk házi kedvenceink természetes szaporulatába akkor a másik oldalról is ezt kell tennünk. Mire gondolok? Azzal hogy háziasítottuk néhány állatot jelentősen megnöveltük túlélési esélyeiket. Megvédjük őket természetes ellenségeiktől etetjük őket olyan időszakokban is amikor a természetben nem találnának elegendő táplálékot. A természet a maga néha kegyetlennek tűnő módszereivel megtartja a megfelelő egyensúlyt az állatok számában. A háziasított állatoknál, mivel a szerintem a háziasítással felelőséget vállaltuk (A Kis Herceg :) ), ezt nekünk kell megtennünk.

[Szerkesztve]

(#2025) ladybug válasza szapeti (#2024) üzenetére


ladybug
őstag

Tökéletesen egyetértek.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2026) _Hunter_


_Hunter_
őstag

Sziasztok!

Némi segítség kellene.
Van 3 db macsek, akik isten igazából csak enni jártak ismerősökhöz. Sajnos a cicáknak nincs maradásuk többé és nem szeretném ha esetleg elzavarnák őket vagy esetleg rosszabb történne.
Sikerült nekik gazdit találni, csak egy a bőkkenő. Egyszerűen képtelenség őket megfogni. Nagyon félősek.
Mit lehet ilyen esetben tenni, azon kívűl hogy megpróbálom sarokba szorítani őket és valahogy elkapni.
Ma próbáltuk a macsek nyugtatót is (kajába keverve), de semmi hatás nem volt. :(

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#2027) ladybug válasza _Hunter_ (#2026) üzenetére


ladybug
őstag

Minél kisebbb helyre szorítani őket, és vastga ronggyal (törölköző, takaró) elkapni őket. De ha ennyire félősek biztos, hogy az új helyet elfogadják?

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2028) _Hunter_ válasza ladybug (#2027) üzenetére


_Hunter_
őstag

Van egy személy akitől nem tartanak, de ő sajnos nem tudja megfogni őket.
Tőlem inkább tartanak, vagyis tudják hogy mit szeretnék.
2 testvérüket sikerült megfogni tegnap, de a maradékot még nem.
Munkatársam vitte el őket, nagy kertes házhoz. Szerencsére van tapasztalatuk benne, hogyan kell megszelídíteni őket.
A 2 amit sikerült megfogni, ők nálunk voltak egy estét a lakásban, nagyon jól viselték.
Simiztük őket, doromboltak, kaja, pia volt szóval nyugodtak voltak végig.
Remélem az új gazdiknál is azok lesznek.
Csak még a testvéreket kell befogni.

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#2029) Geryson válasza _Hunter_ (#2028) üzenetére


Geryson
addikt

A nyugtatónak (szerintem) volt hatása, csak ez nem előttetek történt. Nekem a közel 8 kilós cicám kidől tőle. Sajnos a pokróc, 2-3 emberes megoldás látszik nekem a leggyorsabbnak - bár ez a megoldás egy kicsit radikális, de a végeredményt kell nézni! :)

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#2030) _Hunter_ válasza Geryson (#2029) üzenetére


_Hunter_
őstag

Lehet. Viszont örömmel jelenthetem, hogy tegnap este sikerült mindkét cicát befogni (beszorításos módszerrel) és ma reggel az új gazdijuk már el is vitte őket.
Örülök, hogy mind a négy cica megmenekült és nagyon remélem, hogy jó helyre kerül.

Most már csak egy szürke foltos vár gazdára. Ha esetleg valakit érdekel jelentkezzen bátran. Képet rakok majd fel róla.

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#2031) _Hunter_


_Hunter_
őstag

Egy két fotó a szürke cirmosról.
Aki esetleg tud szerető gazdit találni neki, vagy befogadná kérem jelezzen.
Eddig kinti cica volt, most ismerkedik a lakással. -> Eddig nagyon jól megy neki, lehet azért mert Lucától ellesi a szokásokat.

Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#2032) net84


net84
őstag

Üdv kedves cicatartó kollégák!
Egy kis információra lenne szükségem a cirmosok viselkedésével kapcsolatban.
A mi kis vadállatunk teljesen ''kifordult'' magából és átváltozott egy hisztis, hízelgős, csecsemővé.
Amikor reggelente indulunk, az ajtóban toporog, sír, amikor megjövünk, majdnem feldönt minket, úgy közelít. Eddig teljesen az ellenkezője volt, csak akkor jött, ha kaja kellett neki, de most mindig jön, és várja a simogatást.
Lehet, hogy most kezd benőni a feje lágya ls szelidül meg teljesen? - igaz még most sem lehet mindig bírni vele...nyáron lesz 2 éves.

Read only...

(#2033) rlazol válasza net84 (#2032) üzenetére


rlazol
addikt

tavasz van... jó, a naptár szerint még nem, de nézz ki az ablakon. Ez a magyarázat.
Hogy mit lehet vele csinálni? Ivartalanítani, sürgősen, még az előtt, h az ösztönös cselekvés rendszeres szokássá alakul.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2034) Ősember válasza rlazol (#2033) üzenetére


Ősember
őstag

és attol aztán aludni sem lehet :DDD

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#2035) net84 válasza rlazol (#2033) üzenetére


net84
őstag

szegény cica :( igaz mindenkéépen ivartalaníttattuk volna, de nem most, hanem csak késöbb - szeretnénk szép szürge cicusokat :) csak találnánk szürke apukát :DDD

Van valami korhatár az ivartalanításra? Mennyire viseli meg lelkileg a cicust? Változik a viselkedése vagy a mentalitása?

Melyik évszakban a legajánlottabb elvégezni? - a cica csak sétálni jár ki felügyelettel az udvarra - gondolom télen és ősszel nem a legjavallottabb

[Szerkesztve]

néha most sem lehet, az elöbb kelt fel és már elkezdett ugrálni az ablakba :W és berreg és futkosik...

[Szerkesztve]

Read only...

(#2036) ladybug válasza net84 (#2035) üzenetére


ladybug
őstag

A te cicád életkora már ideális ahhoz, hogy ivartalanítsd. A mi macskáink 1 évesek voltak akkor. Az évszak is megfelelő, hiszen egyre melegebb van.

Nem kell ezen annyit morfondírozni. A cicánal csak jót fog tenni. Ha visszaolvasol meglátod, ki hogyan vélekedik róla.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2037) molecula


molecula
csendes tag

Sziasztok!
Net84 reménybeli neje vagyok!Szeretném megköszönni azt a sok jótanácsot amivel elláttatok ezalatt a lassan 2 év alatt! :C
Az ivartalanítás előtt tényleg szeretném , ha lennének szép szürke kismacsok!

Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap

(#2038) ladybug válasza molecula (#2037) üzenetére


ladybug
őstag

Akkor mielőbb keressetek neki kandúrt, mert a kisasszony be van indulva. :) Utána pedig műteséttek meg a cicust.

Nekünk is lány cicánk van, és nem is voltak kismacskák. De megmondom őszintén nem is tudom mit kezdtünk volna velük, ha lettek volna. Kinek tudtam volna elajándékozni? Meg hát az anyjukkal se maradhatnak örökre? Így nekem a legésszerűbb az ivartalanítás volt.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2039) net84


net84
őstag

ladybug - :R

molecula kedvesem - Hacsak rövid időn belül nem találunk neki alkalmas párocskát, akkor maximum örökbefogadunk neki egy szürke kismacsit...

Read only...

(#2040) V.Stryker válasza net84 (#2039) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Amikor egy ismerősöm macsekja be volt indulva, akkor olyan cirkuszt levert, hogy nem volt más megoldás hirtelen, mint a szemceruza....utánna csak úgy hempergett örömében. :DDD Azóta persze megtörtént az ivartalanítás.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#2041) net84 válasza V.Stryker (#2040) üzenetére


net84
őstag

ennyire azért nem ''durvulunk'' ha nagyon felidegesít a rohangálással, akkor bezárom a helyére és pihen egyet... egyéb esetekre meg van egy méretes plüss egere :)

Read only...

(#2042) Kidus válasza _Hunter_ (#2031) üzenetére


Kidus
őstag

Ha nosteny cicc, valoszinuleg kell :)

Assuming Control

(#2043) _Hunter_ válasza Kidus (#2042) üzenetére


_Hunter_
őstag

Álcázhatom annak, de ő kandúr.
Nagyon édes. Egyfolytába megy a Luca után és dörgölőzik neki. Írtó édes.
Van esélye nálatok? :)

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#2044) Kidus válasza _Hunter_ (#2043) üzenetére


Kidus
őstag

Sajna nem, akit en tudok, annak kizarolag nosteny cica kell.
De hajra :)

Assuming Control

(#2045) _Hunter_ válasza Kidus (#2044) üzenetére


_Hunter_
őstag

Ok.
Most úgy nézz ki a dolog, hogy lehet lesz gazdija. Egy hölgynek nagyon megtetszett szóval most egyezkedünk. Remélem jó helyre fog kerülni. Majd megírom hogy mire jutottunk.

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#2046) R3ĐßuŁŁ


R3ĐßuŁŁ
őstag

Cicának ma vettem körömkoptatót és kinnt a kertben felraktam a fák aljára is ilyeneket,hogy a fa helyett ezt kaparja:D

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#2047) molecula válasza R3ĐßuŁŁ (#2046) üzenetére


molecula
csendes tag

Szerinted beválik?
Nekünk az új kanapé oldalát rongyra szaggatta, de csak azt hajlandó kaparni+ a párom bőr fotelját!!

Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap

(#2048) V.Stryker válasza molecula (#2047) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Nekünk is van kaparófánk. Az esetek 5%-ban azt kaparját, de a többiben a fotelok hátulját, ágyat. :(

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#2049) Kicker válasza V.Stryker (#2048) üzenetére


Kicker
senior tag

mi nálunk is kaparta a macsek a fotelt, meg amit ért, de szerencsére mostanábana szőnyeggel próbálkozik/ami szerencsére masszív, így kárt tenni nem tud/ valamint beszereztünk 2 erős szövésű fotelecskét, amiket előszeretettel használ karomélesítésre, de kárt nem tud tenni, amiben meg tudna, azt nem kaparja, leszoktattam róla... :DDD

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#2050) X@b3e


X@b3e
addikt

Ilyen topic is van? Nem is tudtam.. De ha már erre járok, bemutatom Málnát, a vadorzót:

[link]

[link]

A másodk képen épp a prédáját marcangolja :P :D

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Macska topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.