Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
PLacc, Téged normálisabbank hittelk annál, minthogy most te is beállsz a köpködők sorába. Fejezzétek be ezt!
Nem vagyok azonos senkivel sem csak önmagammal!
Meg mertem jegyezni, hogy a Wind-fanok becsapják az ide látogató tanácskérőket. "ezt is tudja, azt is tudja" Ahogy az már lenni szokott, érvek hiányában most az érvelőt támadják személyében. Nem fogok visszaütni. Értelmetlen lenne. Én valós információt adtam. Minden igaz amit írtam. Aki meg itt össze-vissza hazudozott arról úgyis mindenki tudja, hogy semmit sem ér a szava. Akkor minek bántanám még én is?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eBay
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest