Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Én olvastam már valahol máshol (PH-n?) ezt a cikket, és akkor is konstatáltam magaban, hogy azt vajon hogy szabályozzák, hogy mire teszed fel a nem OEM XP-ket?
Mert ugye CD-set még mindig lehet kapni nem csak itthon, USA-ban is (ahol nem 100, hanem 5 ezer Ft) és az kicsit nagyobb piac is mint mi, és szóval azzal mit csinálnak, aki felteszi a brutál dual procis asztali gépére? Irgumburgum lesz?
-
Jamy
csendes tag
Érdemes elolvasni, hogy mi is befolyásolja a gyártókat a különféle fejlesztésekben. http://www.pdamania.hu/content/12566/ És mi lehet még, ami nem derül ki?
-
hanee
senior tag
Hajszárítóval nem próbáltátok még? Párom azzal szokott matricákat leszedni...
hanee
MOS: Miniapu.. egyszerre

-
miniapu
tag
Én hajszárítóval és tapétakés-segédlettel szoktam csinálni az ilyesmit. A ragacs ugyanis hő gatására lágyabb lesz, könnyen feljön. A tapétakés meg a szél megkezdéséhez elengedhetetlen. Kell még olyan passzív hordozó is, amire leszedés után feltapasztod. Én ere a célra kisfoppy cimke-hordozó lapot rendszeresítettem. Aról ugyanis aztán már könnyen lejön, és mehet vissza a gépra ha kell. Például a Microsoftos matricát is így célszarű eltávolítanii, illetve visszaragasztani.
-
FefeeX
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hm, 6 cellás akksi (mindenkinek szól):
1. a 3 cellás pótakksi sem sokkal olcsóbb...
2. a notim öregedett, öregedett, de a nagyobb akksi a kezdeti 25k-ról csak nem lett olcsóbb - ergo messze nem biztos az hogy ennek olcsóbb lesz, ugyanis ennyiért is el lehet adni, igazából az egész gépből ezen realizálják a legtöbb profitot, hülyék lesznek engedni belőle...De ez az én véleményem/tapasztalatom, majd az idő úgyis megmutatja...
-
Petya357
csendes tag
hehe23: a synaptic számít "jobbnak". A nagy, hologrammos MSI matricát a bal oldalon konnyű leszedni, ügyeskedés nélkül is nyomtalanul lejön. Az XP és az Atomos matricák eltérő mértékben, de sokkal jobban tapadnak, nem mindenkinek sikerült levenni nyom nélkül. Ezért az utóbbi kettőt én inkább ott hagytam.

-
Bandikut
tag
Feltettem az 1.08 BIOS-t (még csak béta, nem hivatalos), ebben már működik az overclocking, eddig minden egyéb is hiba nélkül megy!
-
hehe23
tag
ja és még vmi: most akkor melyik a jobb touchpad elvileg? sentelic vagy synaptic? vagy csak driverekkel van gond?
vagy most mivan? -
hehe23
tag
háj evrivann.
kérdés: hogy lehet a billentyűzet melletti/alatti matricákat leszedni a windről úgy, hogy ne legyen nyoma? a válaszokat köszönöm.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
Számomra a három cellás akksi megléte előny, könnyebb és tisztább formavilágú gépünk lehet mint a konkurens masináké, ugyanakkor az 100 eur piacra dobási ár nem is sok. Mire dömping lesz belőle jóval ez alá fog keveredni.
A touchpad egérhez viszonyítva egérhez szokott embernek eléggé nehézkes eszköz. A synaptics pados wind viszont más noteszgépek tapipadjához viszonyítva egyértelműen pozitív meglepetés. Volt előtte Dell D410-esem, egy érzéketlen, érezhetően lagzó (tapipad mozdulat után idegesítő késéssel reagáló kurzor, gyakran kellett az igazi gombokhoz nyúlni mert a koppintások 60%-át nem vette kattintásnak, drag-drop ezért egy ez egyben felejtős (koppintás, majd kopp és ottart - tapipados világban ez jelenti a lenyomott bal gombot). A d410-es amúgy multikontrolleres cuccos volt, a billentyű közepén ott figyelt a pöcökegér - a tapipadja akkora tragikum volt hogy a pöcökegeret használtam a touchpad helyett, pedig azt aztán vérből gyűlölöm.
Ehhez képest a D630-asom egy csoda volt, minden működött rajta de picit még ez is lagzik a windhez képest. A windén a mérete ellenére (első ránézésre kicsinek tűnhet) nagyon jól lehet tapipadozni, gyorsan, érzékeny a koppintásokra, tök jól megy rajta a dragndrop, szeretem. D630-ason is ott a pöcök, de SOHA nem használtam.

Amikor az 1000h-t próbálgattam akkor hasonló érzésem volt a tapipadjával mint a d410-essel, csak kevésbé volt érzéketlen. A formavilága, anyagválasztása, és furi működőse mellett ez volt a negyedik dolog ami miatt inkább megtartottam a windet.
-
elkurtuk
csendes tag
Nem tudom érdekel-e bárkit, de mint információ megosztom:
Wind csurig töltött aksival, úgy hogy wifit használ, mert arról tölt le folyamatosan, képernyő lecsukva, azaz nulla fényerő (de amúgy is minimumon van), 800mhz energiatakarékos módban (zöld led) 2óra 20percet bír. Tehát szerintem ennyi a max ami kihozható a 3 cellás gépből. Persze ha nem menne a wifi lehet tovább bírná, de akkor felmerül a kérdés minek van egyáltalán bekapcsolva ;-D -
hanee
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat a tapipadra.. ez kicsit azért megnyugtató, nem én vagyok a béna, mert más is ugyanazt tapasztalja, t.i. 10x gyorsabb egérrel dolgozni. Persze amikor viszem magammal a gépemet dolgozni, sokszor nincs egér, mert vagy itthon felejtem, vagy lehetőség nincs használni.. ilyenkor a tapipadot használom. Működik és szerencsére azért azt megszoktam, hogy merre vigyem az ujjamat (szóval nem kavarodok azért bele az irányokba
), csak lassú a használata, türelem kell hozzá, és ettől szoktam idegrohamot kapni egy idő után, mert gyorsan akarom csinálni..
Amúgy gyorsabban gépelek mint az informatikus párom, úgyhogy a bénaságom szerintem nem a női mivoltomból adódik
Én persze még mindig várom, hogy megérkezzen a Wind-em, amit kb. péntek óta folyamatosan megkapok.. de türelem 6 cellás akksis Windet terem

hanee
-
Stoto
tag
Pedig jó ám az a 6 cellás akksi!
Most 52%on van az akksim és az XP 2 óra 38 percet ír power saving módban.
Igaz én 1000h-ról írok, de a gép fogyasztása majdnem ugyanaz mint a windé.

ui:
Úgy tűnik, az xp fogyasztásmérője lassan reagál a teljesítményváltozásra, Teljes töltöttségről 52%-ig high performance profillal használtam. Most hogy már pár perce használom power saving módban: 50% akku 2 óra 51 perc van még hátra. -
^Clown
addikt
Köszönjük a gugli izzasztását kolléga! No hát akkor itt az alkalom, hölgyek-urak, hogy 6 cellás akksijuk legyen
Ebből a 100 eurós árból pedig lehet következtetni, hogy a kifejezetten Wind-hez gyártott 6-osok mennyibe fognak fájni. Aki 20 és 25 közé lőtte be korábban, annak gratulálok, és emelem kalapom 
-
Petya357
csendes tag
Szia, a tapipad megszokás dolga. Ha van lehetőséged állandóan asztalon, egérrel használni, tedd azt, mert sokkal kényelmesebb és pontosabb. De. Én azért nem használom a rágcsálót, mert gyakran nincs hely az egérnek - pl gép az öledben, házon kívül vagy, esetleg a pihe puha ágyon netezem, mint most is
Számomra sokkal idegesítőbb a néha egérrel, néha nélküle összevisszaság, úgyhogy megszoktam a tacspadot. XP alatt a Synapticos példányokon nagyon jól állítható az érzékenysége, kifejezetten jól használhato gördítősáv van, ezernyi más beállítási lehetőséggel, programozható sarkokkal. Próbáld ki egy napig csak tapipaddal használni, és közben testreszabni: ha túléled, akor később is menni fog
, ha nem, akkor nem kell erőltetni. 
-
rakal
senior tag
Szia!
Végülis jól használható,de én egérpárti vagyok,ui.10x gyorsabb a tapipadnál szvsz.,az egérhasználat már szinte az ember génjeiben van,a 10 collos képernyőhoz meg pillanatok alatt hozzászoktam,a tapipadot nagyon meg kell szokni,pl. hogy ez ember véletlenül ne entereljen,meg gyorsan,pontosan pozicionáljon...
r0ll3r:
A legtöbb akkus cégnél még tervezési fázisban van,még pár hónap türelmi idő kell szvsz,esetleg karácsonyra lesz külön kapható,olcsóbb kategóriájú. -
hanee
senior tag
Ha már az egereknél és más rágcsálóknál tartunk... beszámolnátok nekem arról, hogy köznapi használatban milyen a Wind tapipadja?
Én valahogy a tapipadot mint olyat eleve nem szeretem, mert lassítja a munkámat, úgy érzem. Töketlenkedek vele össze-vissza, pedig az Aceremnek elég jó szerintem, mármint elég érzékeny.hanee
-
r0ll3r
csendes tag
Üdv,
az alábbi elmekirohanásom volt az elmúlt percekben:
Miért nincs 6 cellás akku az MSI Windhez? Keressünk, keressünk, hátha már van...
Gugli, msi wind battery, az elmúlt 1 hónapban, nézzük a cikkeket...modaco.comNocsak. Azt írják, hogy az egyik MSI Wind klónnak, a Medion E1210-nek van rendelhető 6 cellás aksija. No. Nézzük: Medionshop.co.uk
(Search: battery, találatok között: Notebook battery). Szállítási határidő... több mint 15 munkanap...affene.
Holtvágány.Viszont... van egy termékszámunk! 40025906. Na fussunk ezzel is neki guglinak.
MedionGoPal. Na. Ez már a Medion német oldala, MEDION AG, Am Zehnthof 77
45307 Essen, Germany. Ára? 100 EUR. Rendelkezésre állás? Raktáron.
Hmm...Valaki nem akar rendelni?

-
Petya357
csendes tag
válasz
rohammokus
üzenetére
rohammókus: ez megnyugtató. T.i. a kinézett headsetnél zsinórban 2 db vásárlói visszajelzésben is az volt, hogy a BT és a WiFi eszközön belül összeakadt - igaz, blackberryvel, de elkezdtem aggódni a Wind miatt, mert máshol is olvastam ilyen gondról. És Te konkrétan Winddel használod a headsetet és WiFi-t, vagy más-más géppel? Köszi!
megnugtató lenne a tudat, hogy valaki konkrétan kipróbálta...
phpmoli - köszönöm a segítséget, a gsynaptics lessz a nyerő, már telepítettem. Még küzdöm vele, nyúzom a guglit, mert xorg.conf-ot kell szerkeszteni és nics benne pont olyan sor amit a gsynaptics hibaüzenete szerint "true"-ra kellene állítani a teljes boldogsághoz... tetszik a Linux, de nem vagyok informatikus, X év júzerkedés alatt elkényelmesedtem, és elszoktam a command line parancsoktól
...és elnézést kérek, hogy ezeket itt kérdeztem, de úgy érzem, még mindig több köze van a Windhez, mint a fullHDnek, vagy a kínai gazdasági csoda részletes elemzésének
-
FefeeX
veterán
válasz
rohammokus
üzenetére
Mondjuk az egérnek jóval komolyabb BT kapcsolat kell mmint a headsethez vagy a telefonhoz, sőt még a billentyűhöz is jóval gyengébb jel is elég, azonban az egér az egész más...
-
rohammokus
csendes tag
válasz
Petya357
üzenetére
Arra a részére válaszolnék hogy a BT és a Wifi könnyen összeakad.
Mert ez szerintem nem igaz. Évek óta használok itthon Wifi-t, a szomszéd Wifi-je is "átlóg" hozzánk. BT-s headset-em van, számítógépezés közben mindennap használom, illetve a PC és mobiltelefon kapcsolat is BT-n megy.Nekem eddig semmi problémám nem adódott egyik rendszerben sem.
-
Zola007
veterán
Én úgy tudom, hogy nem útközben került bele a tégla, mert rajta volt a zárószelvényen (vagy mi a fenén, én még nem rendeltem, csak németből) az amcsi pecsét.
De a többit passzolom és én is gondolkodtam már ,hogy onnan kellene megvenni egy-két elektrokütyüt, de végül mindig máshogy alakultak a dolgok. Vagy vártam rövid ideig és lement az itthoni ára is nem sokkal a kinti környékére, vagy megváltoztattam a döntésemet a márkát/típust illetően.
Nem régóta kerültem egyáltalán kapcsolatba az internetes vásárlással, bikóz parasztfalváról származom és mondjuk 2008 márciusára elérte azt a szintet a falu, hogy bekötötték a 0,5 Mbites kábelnetet.
Inkább kíváncsi voltam, hogy mi a ti véleményetek ezekről, de ne induljon már megint lavina.Szerintem csináljunk egy "MSI Wind OFF minden mennyiségben" társtopicot.
ja én nem haver mondta, hanem egyik fotós fórumtárs még 1-2 éve
Egyébként nemzetközi garanciával sok magyar szervíz előtt mehetsz a sóhivatalba. Vannak normális gyártók, tény s való, de pl a Fuji se szervizeli a nem itthoni gépeket, ami azt hiszem áll a Samsungra is. Pedig mindkettő garilevelén ott virít a WorldWideWarranty felirat. Legalábbis a f.gépem és a discmanem-én nagybetűkkel.
-
phpmoli
tag
válasz
miniapu
üzenetére
huu, nagyon off, de kinat nem szabad lebecsulni, dobbenetes, hogy meg egy ilyen olimpia utan is tarthatja magat az a nezet, miszerint kina vackokat gyart. kina azt gyartja, amit kernek tole: ha olcsot, akkor szar lesz, mas kerdes, hogy ezt megis dragan adjak el a nyugati vallalatok, mert igy meg tobbet kereshetnek. a kinai belso piacra onmaguknak a kinaiak tokeletes minosegu arut termelnek, ami mar reg sokkal jobb, mint barmely kanadai vagy belga gyar minosege.
Mert ha mindent kína csinál, mit fogunk csinálni például mi?
nyugdijasan ulunk otthon. de ez miert baj? a gyengebbet eltapossak, igy van ez rendjen. mutatni kellene valamit, dehat europa regota nem tud.
-
^Clown
addikt
Gyerekek, 3 napig nem olvasom a fórumot, aztán termeltek 200 hsz-t. Ami szép és jó lenne, ha a 200-ból 160 nem off lenne. Néhányan már leírták, most csatlakozom én is: full HD, gagyilaptop, meg mittudomén milyen témákat legyetek szívesek mellőzzük. Ezekre is megvannak a megfelelő topic-ok, ott meg lehet beszélni ezeket a dolgokat is. Előbb-utóbb úgyis ide fog tévedni egy modi, de annak nem lesz jó vége. Én szóltam.
Sajnos kezd zuhanni a topic színvonala, ami abból is látszik, hogy néhány Wind tulajdonos, akik rendszeresen írtak, eltűntek.
-
miniapu
tag
Még mindig nem vagyunk egy malomban. Ideírom neked a lényeget:
Nem akkor van gond ha a hazai márkaszervíz elfogadja a nemzetközi garanciát. Akkor van gond, ha nem fogadja el.
Mivel nekem már megvolt a saját rossz tapasztalatom, én nem szeretnék kockáztatni. El szoktam menni a kérdéses márkaszarvízbe mielőtt vásárolnék és az illetékes vezetőtől (nem a pult mögötti semmit sem tudó kiszolgálótól) megkérdezem mire számíthatok. Nem reklámoznám, hogy kik nem vállaják el, de annyit mondhatok, hogy az én személyes statisztikám szerint többségük sajnos nem vállalja el.
Egyébként egyet lehet érteni a beírásoddal. Nincs gond amíg nincs gond.

-
Petya357
csendes tag
Sziasztok!
Már legalább egy hónapja olvasom ezt a fórumot, eddig nagyjából minden kérdésemre találtam választ... sőt, gyakran a nemlétező kérdésekre is
Kb 3 hete boldog empájr blek Wind tulajdonos lettem, és a döntéseben a fórumtagok nagyon sokat segítettek. Naponta nyúzom a gépet, megy mint a szél! Amióta megvan, az asztalit inkább csak az asszony használja. Win XP és Ubuntu dual boot lett a vége (wifi driver kézi buherával). Egy 250GB WD Passportot is vettem, de így utólag meggondolva talán meglennék nélküle, el lehet férni a 80 gigán. Hordáshoz sok keresés után egy kisméretű Samsonite válltáskára esett a választás, igaz nem olcsó (10k körül), de nagyon jó a Windhez.
2 kérdésem van:
- Használt már valaki a Winddel BT headsetet Skype-hoz? ...neeeem, nem vagyok exy
Visszakerestem a hozzászólásokat, de csak általánosságban volt róla szó...
Kinéztem egy Motorola H375 nevű csodát, mert BT 2.0, mini-USBn keresztül tölthető (nem akarok még egy töltőt), és csak 6k pénz. Viszont elolvastam egy pár review-t az amazon.com-on, és írták, hogy a BT és a WiFi könnyen összeakad. Pls help, a Winden kinek milyen konkrét tapasztalata van BT headsettel bekapcsolt WiFi mellet? külön hab a tortán, ha Linux alól
- Ubuntu alatt hogy lehet a tapipad érzékenységét állítani? WinXP-ben jól be tudtam konfigurálni a Sentelic tapit, Ubuntu alatt is működik, de kissé túl érzékeny.
Élőre is köszönöm! -
Kata7806
csendes tag
3 évig dolgoztam a Magyar Postánál. Véletlenül pont a csomagos részlegen. És nem védem őket. Tudok 1-2 dologról, ami azt bizonyítja, hogy a postában nem szabad megbízni. De a ragszámmal rendelkező, értékbiztosítással feladott csomagok sosem vesznek el!!! Viszont a vámnál szúrópróbaszerűen felbontanak csomagokat és ha olyat találnak benne, hááát...akár el is tűnhet. De a nyomonkövethető (könyvelt) csomagban lévő cuccost nem cserélhetik féltéglára, mert akkor bukta lenne nekik.
-
kelzsoca
félisten
Ebben én is egyet értek!

Ha hivatalos forrásból, garancialevél, számla stb.. van akkor megéri kintről hozatni a terméket!
Én is vettem egy Dell axim X51-es pda-t, használtam fél évet, és haszonnal sikerült eladnom itthon (nemzetközi garancia volt rá)
Aki pedig úgy gondolja, vegye meg a multitól
Sajnos kevés ember van aki meg tudja rendelni, hozatni külföldről a terméket, és nem tud mit csinálni megveszi drágábban

aramis00:
Én úgy tudom tudja kezelni egyszerre a két eszközt.
-
aramis00
tag
-
Octi
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
[OFF]Kedves Fórumtárs!
Egy fogalom: Nemzetközi Garancia
Normális gyártó, normális termékét kell megvenni kint, fele annyiért mint itthon.
Én a kocsiba amcsiból vettem a JVC AVX800-as fejegységet. Akkor jelent meg itthon, 250e-től induló árral.
Kintről vámmal, ÁFA-val, postával itthon volt 125e-ből.Felhívtam a JVC Mo-ot, és megkérdeztem a garit. Közölték, hogy ha hivatalos üzletből, számlával, JVC garipapírral rendelkezik, természetesen érvényes a gar. És bármilyen hihetetlen, minden szükséges papír benne volt a csomagban.
Kint egy kicsit más a kereskedői szemlélet, mint itthon.Megjegyzem az itthon kapható termékek legnagyobb százaléka szürke import. Akkor pedig ugrott a gar, hiába itthoni vásárlás. A multik pedig pofátlanul drágák.
Persze kintről sem kell megvenni minden szemetet. Megjegyzem az öcsém 1 éve a hong-kongi dzsunka iPhone klón telóját használja, és tökéletesen működik.
Persze mindenkinek a maga döntése. Én inkább megveszem fél áron, és vállalom azt a 3-5% esélyt, hogy esetleg postáznom kell.
Aki pedig úgy gondolja, vegye meg a multitól, és fizesse ki neki azt a 300-350% hasznot.PEACE
[/OFF]Szerk: OFF-ba raktam, és befejeztem

-
miniapu
tag
"Miért is lenne tuti bukovári?"
Az imént pont ezt írta le kelzsoca. Olvasd el szerintem.
"Egyszerűen azért, mert itthon nincs normális szervíze, kint viszont igen."
Hát ez az. Ha az e-bay-on veszem meg, nem itthon szervízeltetem. Miért? Mert itthon el sem fogják vállalni. (Tesznek a nemzetközi garanciára. Azt mondják, nekik nem fizetik ezt ki.) Ha meg kiküldöm mondjuk háromszor, akkor máris olyan, mintha ithon a duplájáért venném meg. Márpedig itthon azért nem kerül a duplájába.
"Nem csípem az ilyen általánosító, konkrét kijelentéseket. Neked mennyi gondod is volt már az ebay-en?"
A dolognak csak átvitt értelemben van köze az e-bay-hoz. Elmagyaráztam. Érthetően. Gondolom meg fogod tudni érteni. Ha mégsem, hát az már nem az én gondom fórumtárs.
PEACE!
-
Octi
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Számomra ez így elég hihetetlen. Az a tégla szerintem útközben került az áru helyére. Esetleg a magyar postánál.....?
Azonnal jelezni az eladó felé. Ha nem saras, egyből lépni fog. Ha nem csinál semmit, jelezni az ebay "rendőrség" felé. Ha tényleg power seller, hallgatni fog rájuk. Ezeknek az eladóknak nem éri meg egy áru ellopása azt, hogy az ebay kibassza őket.
Ha a haverod nem csinált semmit, csak el kezdte szidni az ebay-t (ami egyébként nem tehet róla), akkor IJ.....
-
Zola007
veterán
Azt tudom, hogy olyan embertől rendelte meg az egyik srác egy Canon obit, akinek több ezres elégedettségi indexe volt, tehát igazi power seller. Ennek ellenére kapott egy fél vagy 1/3 (nem is egész) darab vörös válaszfaltéglát, ami súlyra is pár dekával tért csak el a rendelt áruétól.
-
Octi
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
de egy notebook már szinte biztosan bukovári
Már bocsi, de ez így egy elég érdekes kijelentés. Miért is lenne tuti bukovári?
Én tudok neked mondani olyan céget, akinek a terméke itthon inkább bukovári, mint mondjuk külföldön. Egyszerűen azért, mert itthon nincs normális szervíze, kint viszont igen.
Nem csípem az ilyen általánosító, konkrét kijelentéseket. Neked mennyi gondod is volt már az ebay-en?
Bár milyen hihetetlen, de az ebay érdeke, hogy rend legyen az oldalán. És ezért tesznek is rendesen.
-
kelzsoca
félisten
miniapu:
Garanciát csak postán tudod megoldani, visszaküldöd a terméket, kis dolognál ez még elmegy mert olyan 2500Ft körül visszamegy egy kis cucc, de volt olyan hogy nekem is vissza kellett küldenem egy nagyobb doboz cuccot és a legolcsóbb nyomkövetéses csomag több mint 20 ezer volt (azért kell nyomkövetés mert könnyen nyoma vész a csomagnak)
pontosan emlékszem Hong-Kong volt az uticél azon belül Fo Tan. Shatin -
rakal
senior tag
Zola007&miniapu:
Eddig bárhonnan rendeltem az ebay-ről mindig megjött,gond nélkül,akár USA,Hong.Kong stb.
Minőségi gondom sem volt soha,számla mindig mellékelve,stb.
Vásárlás előtt mindig végig szoktam nézni az eladó előéletét,meg hogy mit szoktak tőle venni.Ha 98% feletti az elégedettségi index,akkor ok.Jelen esetben 100% volt,több száz ügyfél visszajelzése alapján,és ez egy webshop(nem maszek).
Úgyhogy ha nem lopják el a magyar postán,nem lesz gond szvsz. -
Octi
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Oda kell figyelni, hogy kitől vásárolsz. Én is sok mindent vettem már, és eddig minden rendben volt. Legutóbb a kollégámnak egy svájci órát, németországból. 590 juró volt cakk-pakk. 5 nap alatt itt volt, és kifogástalanul működik

2 esetben volt garos gondom:
- Az egyik hong-kongi cucc volt. Az eladó állta a postát oda-vissza, és korrektül cserélte a 8 hónapos árut.
- A másik egy német céggel volt. Náluk a vissza postát állnom kellett, de egy újabb verziót kaptam a cuccból cserére. -
Zola007
veterán
Az asztal mögöt nem, de majd a notinál fog. Bár szubjektív.
Én azért vettem a nanot, mert az egéren belül is elfér a vevő, illetve tényleg ki se kell húzni a notiból, annyira kicsi (mintha egy szemes orbitot nyomtál volna az oldalára.)holnap lefotózom már én is a fekete nano-t a wind mellett, ma nagy kupi volt az asztalon
-
rakal
senior tag
Kellőképpen felmérgesedtem a magyarországi magas Blutooth-os egér árakon,ezért felmentem az ebayre,és gyorsan rendeltem is egyet Hong Kongból.(nincs különösebb márkája,de a Delles egérre igencsak hasonlít--nem lennék meglepődve,ha a Dellnek is ez a névtelen cég gyártaná...)
Szállítási költséggel együtt 21 dollár(kb.3600 FT)-szerintem elképesztő,főleg,hogy a fél világot átutazza.
A végeredményre igencsak kíváncsi vagyok,majd beszámolok róla,ha megjön.(kb. 2 hét) -
rakal
senior tag
válasz
icezozo
üzenetére
Szia!
Áthidaló megoldásként,ha nem fontos a Logitech,mint márka,és Bluetoothos egér kellene:
Dell bluetooth miniegér 7200-ért:
http://www.usanotebook.hu/index.php?PHPSESSID=70a2fb0bec8da2cf3a61c2eed4d5&tpl=product&prid=7523
Trust bluetoothos fekete egeret pedig 4200-ért is láttam. -
FeRkE
őstag
Én Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 6000-t vettem kb 4e pénzért

tök faja, elégedett vagyok nagyon. Windem még nincs, de ebből a kis csodából 2-t is vettem, egyet a desktop pchez egyet meg a jövendőbeli Windhez
-
klaczi
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
Sokmindent féltek Kínától, de a Microsoftot nem!
Egyetlen kütyüm van ami nem Kínai az a fényképezőgépem, pedig van itthon számtech kacat dögivel. Tehát hardver ügyben abszolút egyetértek veled, nem lehet rajta vitatkozni
Csak Magyarországon iparágak tüntek a süllyesztőbe a kínai import miatt.
Az XPimet ne bántsd, mert nem vagyok informatikus csak mezei felhasználó. Ugyanakkor nagyon tisztelem a Linoxos felhasználókat. -
Mr.Grincs
veterán
Szép noti és egér párosítás! Mennyi pénzbe fáj? Van belőle fekete ízű is?
Ennek mi a pontos típusa? 
-
kelzsoca
félisten
Inkább így:

-
TomcsyG
csendes tag
Inkább adom a linket is, mert nem fér bele a képbe a teljes kép, és pont a lényeg nem látszik

http://tomcsykepek1.uw.hu/msi_wind/msi_01.jpg
http://tomcsykepek1.uw.hu/msi_wind/msi_02.jpg
http://tomcsykepek1.uw.hu/msi_wind/msi_03.jpg
http://tomcsykepek1.uw.hu/msi_wind/msi_04.jpg -
TomcsyG
csendes tag
Szép pár:

-
Gergő_
őstag
-
icezozo
addikt
megnéztem enabled van beállítva

-
pollo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy most mivan?

[/OFF]