- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Ma frissült nálam a Fox a 67-es verzióra és böngésző indulásakor (annak ellenére, hogy üres lap about:blank van megadva kezdőlapnak) rengeteg új telemetria adatot küldhet minden egyes indulásnál a Mozillának, a frissítés előtt semmi ilyen nem volt, most rákerestem azon IP címekre amikhez a 67-es Fox csatlakozik minden indulásnál és kivétel nélkül mind a Mozilla-hoz tartozik.
about:config-ba rákerestem a telemetry kulcsszóra és minden még bekapcsolva lévőt (mert már eddig is elég sok ki volt kapcsolva) kikapcsoltam, de még így is van több kapcsolódás a Mozillához, úgyhogy sajnos úgy néz ki, hogy a Mozilla is elkezdte átvenni a Microsoft-tól a Windows 10-nél bevezetett rengeteg telemetria gyűjtést.
Akinek esetleg van információja róla, hogyan lehet teljes mértékben mindenféle telemetria küldést kikapcsolni a Firefox-ban megköszönném ha megírná.
Pár IP cím ahova indulásnál automatikusan csatlakozik a Firefox (virustotal-on rákeresve mindegyik a Mozilláé):Vírus vagy hasonló kizárva, mert frissítés előtt egyáltalán nem volt semmi hasonló és IP címek alapján (mindegyik Mozilláé) is látszik, hogy ezek biztosan telemetria gyűjtések miatt vannak.
-
bul07
nagyúr
Érdekes gondom van
Ügyfélkapus belépés név, jelszóval
ugyfelkapu.magyarorszag.hu
Rendesen belépek semmi gondugyfelkapu.gov.hu
Sehogy se tudok belépni, viszont elfejtett jelszó működik(cseréltem a jelszót mert az hittem az járt le)És hogy miért gondolom hogy a Firefox okozhatja mert Chrome-ba simán megy a bejelentkezés
Találkozott már valaki ilyennel?
-
Andris...
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Csináltam szűz profilt a Firefox-nak, ezzel a FB üzenetek láthatósága megoldódott. Viszont egy másik idegesítő dolog jött elő. Ha a másodlagos monitoron (TV a falon) teljes képernyős módban indítok el egy videót, és visszakattintok a főmonitorra (asztali), akkor a másodlagos rögtön kilép a teljes módból. Emlékszem régebbről is erre, de nem tudom, mi oldotta meg.
-
mpo
veterán
A Windows 1903 frissítés után a kiegészítők nem működtek (nem is látszottak), mind megvolt, de a beállításra hibaüzenet jött.
Eltávolítás majd hozzáadás megoldotta. -
Hasznos újítás 68 bétában: "When an HTTPS error caused by antivirus software is detected, Firefox will attempt to automatically fix it"
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az addonok beállításai maradtak?