Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Pár perce frissítettem a Firefox-ot az 52.0(32bit) verzióra.
A frissítés előtt amikor elindítottam a Firefox-ot és figyeltem a forgalmát amíg nem indítottam el egy weboldalat addig a program megnyitása után soha nem volt semmilyen kapcsolat sehova(hozzá kell ehhez tennem, hogy ezt úgy értem el, hogy telemetry küldéseket mindenhol kikapcsoltam, illetve kezdőlapnak üres(about:blank) van beállítva.
A frissítés óta azonban minden egyes indításnál amikor még nem is csinálok semmit a tűzfalon látom, hogy folyamatosan mindig csatlakozik a Firefox valamilyen IP címekre, párat leírok most itt ezekből:52.85.173.250
52.85.173.48
52.85.173.186
54.192.130.163
IP Whois és virustotal-on rájuk kerestem és elvileg mindegyiknél van valami cloudfront is, de fogalmam sincs miért kommunikál minden egyes megnyitáskor ezekkel az IP címekkel amikor az előző verzióban ez nem volt, ez lehet, hogy az új 52-es verziónak egy újdonsága?
Azt még hozzá kell tennem, hogy a kommunikáció ezen IP-k felé elég kicsi, pár kbyte.Firefox How to stop Firefox from making automatic connections hivatalos oldalát már néztem és elvileg mindent letiltottam ami kapcsolódást generálhatott volna.
Ha valaki tud ez ügyben segíteni, hogy ezeket a folyamatos kapcsolódásokat, hogyan tudnám leállítani megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911