Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Én is felraktam a várvavárt FF3-t...
Eddig jól működött, de van benne egy nagyon idegesítő hiba: ha pl.: egy oldalon van egy kép és arra rákattintok akkor annak egy ÚJ felugró ablakban kellene nagyobb méretben megjelennie, vagy úgy általában az új ablak megnyitása nem mindig működik... Néha jó, néha nem. A dolgot úgy lehet megoldani, hogy újraindítom a FF-ot, de a feladatkezelőből kell lelőni a FF-ot, mert magától nem áll le a progi ha jelentkezik ez a probléma.
Találkozott más is ezzel a problémával? Ha igen akkor hogyan lehet megoldani?Most gépírás közben találtam még 1 hibát.
Eltűnt a kurzorom...
UPDATE: sikerült visszahozni úgy, hogy megnyitottam az Eszközök -> Kiegészítők menüpontot és bezártam.Továbbá: a tudtok olyan kiegészítőt mondani ami az aktuális lapot másolja le egy új lapra az előzményekkel együtt? Eddig Duplicate Tab-ot használtam, de valamiért FF2-ben ill. FF3-ban sem működik amióta frissítette magát. (Régebbi verziók se mennek már)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eltűnt a kurzorom...
KAMI911