Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
YODA mester
üzenetére
Ez nem a FF topik?
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Oh akkor mar ertem, igaz csak ma tettem fel, igy gondolom a regebbi FF-bol importal konvjelzokbol keres, mert meg nem volt sok tanulni valoja.
Magat a cimkezest se ertem meg, de majd rajovok kesobb, koszi a valaszt. -
vizcsap
tag
Felraktam a FF3-at, nagyon hiperszuper meg minden, viszont a lapok között nem tudok a görgő segítségével váltani
Ez másnál is így van? -
YODA mester
senior tag
Szerintem az összes probléma megoldása full FF uninstall és utána Avant Browser full install..!!!
-
pzstm
titán
Múltkori ablakok és lapok megjelenítése van bekapcsolva az új végleges verzióban...ehelyett google jön be.....
RC3 nem csinált ilyet.....vkinek esetleg ötlet? -
Winner_hun
félisten
-
balintka
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Feltettem 2x, sajna semmi javulás...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nyugi, nemcsak a könyvjelzők között. Ez egy új feature az AwesomeBar, azaz a "Fantasztikus címsor": "A leggyorsabb módja egy oldal elérésének – ha valamennyire emlékszik az oldal címére – az intelligens címsor. Az új Firefox 3 címsor használat közben, folyamatosan tanul – éppen ezért szeretjük "Fantasztikus címsornak" hívni. Egy idő után illeszkedik a használathoz, és egyre jobb eredményeket ad. Egy kifejezés bevitelekor az előzményekből, a könyvjelzők közé tett, valamint címkével ellátott webcímekből kiválasztja az ahhoz legjobban illeszkedőket. Például, a "kultúra" szóra megtalálhatja a “www.kulturpart.hu” weboldalt. A keresésre illeszkedő szövegrészek kiemelten jelennek meg, így egyszerűen áttekinthető a gyorskeresés eredménye."
-
pzstm
titán
Könyvjelzőket mentettem végleges 3.0 alól....és vmi JSON formátumot hazsnál...érdekes...
-
Steelmanus
addikt
A vegleges FF 3.0-at hasznalom most de az nagyon zavar hogyha a kereso mezobe beirok egy karaktert, akkor a Konyvjelzokbol keres, es nem a mar elozoleg beirtak kozott.
Mem lehet ezt valahogy kikapcsolni, es csak a mar latogatott oldalakat mutasa? -
pzstm
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mostmár tökéletesen megy! :-)
[Firefox 3.0] -
WonderCSabo
félisten
Na műkődnek a szerverek. Hivatalos oldal, közvetlen link, angol verzió. Sajnos az egyéb verziók és a kiterjesztések oldala még nem jött vissza.

-
pzstm
titán
Megjött a világrekord kísérletről az E-Mail!

Today you'll make history with Firefox
Are you ready to make history? Are you ready to set a World Record? Today is Download Day. To become part of the official Guinness World Record you must download Firefox 3 by 17:00 UTC on June 18, 2008, or roughly 24 hours from now. -
twollah
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nalam ez nem mukodott.
Azt csinaltam, hogy a 2.0.0.14ben HTMLbe lementettem az osszes konyvjelzom.
Felraktam a 3.0at es letoroltem az osszes konyvjelzot, majd a 2.0.0.14es HTML menteset beimportaltam es minden ok lett. -
balintka
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
az előzőt uninstalláltam. Nem tudom, mi lehet a baj.
-
balintka
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, nem történik semmi... nagyon gáz a 3.0
-
WonderCSabo
félisten
válasz
twollah
üzenetére
Helo! Nálam is ez volt, de van megoldás a problémára:
A FF beállításai itt vannak:
XP alatt: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve
Vista alatt: C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\Profilodneve
A 2 db. bookmarkxxx nevű html fájlban vannak a könyvjelzőid. FF3-t megnyitod -> Könyvjelzők -> Könyvjelzők kezelése... -> Importálás és mentés -> HTML importálása -> HTML-fájlból -> Megkeresed a bookmarkxxx.html fájlokat és beimportálod őket. Ezután elvileg meglesz az összes könyvjelződ FF3 alatt is. Ha van mentésed, MozBackuppal is megcsinálhatod.Üdv
-
balintka
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt nem próbáltam, megnézem...
-
twollah
nagyúr
Miert csak a regi konyvjelzoim (jo nehany honapos tehat regi elavult) latom a FF 3.0as verzio alatt?
Ha visszarakom a 2.0.0.14et akkor a mostani (par napos, hetes) konyvjelzoimet latom es hasznalhatom.Otlet?
-
Makaveli
senior tag
Mikortól elérhető? Nem ma jön?
Szerk.: Visszaolvaastam...
-
shteer
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
hol a MAC-es?

szerk: itt

mert egyesek azt hiszik Mac Pro-juk van egy leopárdtól
-
balintka
addikt
Nálatok is úgy van, hogy a 3.0-s firefoxban hatalmasak a betűk, ikonok? mert nálam ez van, visza kellett tennem 2.0.0.14-est.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a HELP-et, , de végül a mozBack-up-al sikerült a könyvjelzőimet helyre állítani....
egy korábbi mentésemnek hála...
-
pzstm
titán
-
Winner_hun
félisten
Első körben [KLIKK]
foxmarkot nem ismerem, a könyvjelzőket most is ki tudod deríteni, hogy a mentésből előhozhatóak-e. Egyszerűen a jelenlegi profilod másold ki valahova majd a mentett profilt tedd be a helyére. (X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla) FF indításnál kiderül, hogy meg vannak-e.
Csak könyvjelzők másolásához a \Profiles\profilodneve\bookmarks.html-t másold csak át. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia Winner!
Nem tudsz segíteni a 3758 kérdésemben? elképzelhető , hogy valahogy törlödtek a könyvjelzőim a foxmarkban?
Hiába lépek be a foxmark logginommal, pl: a my foxmarksba nem lát semmit...
Van kézi mentésem az FF-ről de az még a régi 0.0.12-es, ha esetleg újrahúzom a gépet és azt a verziót tenném fel, bemásolnám az akkori profilom elképzelhető, hogy meg lesznek a könyvjelzőim ??
-
Winner_hun
félisten
No bekapcsolom gépet, FF indít, 5 kiterjesztéshez van frissítés. Remek, a véglegesig azért belehúztak a srácok

-
Goose-T
veterán
Én a Forecastbar Enhanced-ot használom. Ez a Forecastfox felturbózott változata, nálam tökéletesen működik FF3 RC2-n.
Más. Ma van a Download Day. Hol van a végleges Firefox 3? Mindenhol csak RC3 van.
-
Hi ALL!
Van egykis problémám. Tegnap pókerezés közbe feljött valami buborék ablak a foxmarks-tól nagyon nem is figyeltem mi, csak le OK-éztam...
A laptopomról neteztem és mivel elég rég használtam rengeteg frissítés(kiterjesztés) feljött egyszerre, és le is OK-éztam őket, ekkor lehetett valami gubanc , mert most az asztali pc-ről használva az FF-et nincsennek meg a könyvjelzőim

Ráadásúl eltüntek a kis gyors könyvjelző ikonjaim is az állapotsorból

Egész pontosan így néz ki:
Valaki tudna megoldást megköszönném...
-
Steelmanus
addikt
Letoltotem a FF 3.1-et viszont az csak angon menuvel rendelkezik, fel is teleptettem, csak a menu igy angol nyelvu. A neve Minefield es a FF 3.0 RC2-re telepult mukodik rendesen.
Azt szeretnem meg kerdezni, hogy az elozo FF 3.0 RC2 holtarolja a magyaritast, mert megprobalnam magyarositani, ha tudnam hol tarolja a FF RC3 a nagyar nyelvi fajlt, azert hogy ha lehet kicserelnem a 3.1-es angol fajlat a magyarra, persze csak akkor ha ez lehetseges. -
WonderCSabo
félisten
Címsorba írjátok be: about:robots !

-
papa1
tag
hello.A problémám a következő.Nem akar keresni a böngésző.Hiába írom be a google-ba a szót elindítja a keresést,de olyan lassú hogy csuda.Ha a vágólapra írom be az internetcímet akkor rámegy.De pl ha rámegyek a youtube.ra ott akarok valamit keresni akkor is szarakodik.Eddig ilyen nem volt.
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!

Valóban működik!
-
bnss
veterán
Használ valaki FF3.0 mellett utorrent WebUI-t? Nekem nem hajlandó működni, csak a betöltésig jut el. Valami ötlet?

(#3751) Adler: nálam tökéletesen működik, próbáld meg újratelepíteni.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Én a magyar Firefox 3.0 RC3-at használom és alá feltettem ezt az időjárás figyelőt: Forecastfox™ 0.9.7.6 .
De nálam nem akar normálisan működni, mert csak felhőket rajzol ki és semmi időjárási adatot (pl.: hány fok van). ahova a fokokat írná ki ott valami ilyesmit ír ki: ffff.label
A honlapon azt írják hogy kompatibilis a 3.0-val! Mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítségeteket
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Bocs, ez TB probléma!
-
mimi_bacsi
tag
Hogy tudom megtenni azt, hogy azonos levelekből a melléklete(ke)t egy bizonyos mappába másoljam? Úgy, hogy 20-30 azonos tárgyú mappa van és egyszerre szeretném ezt megtenni? vagy lehet-e ezt automatizálni?
-
chungee
addikt
Aha értem.

-
chungee
addikt
2.0.0.14-et használok. Mit érek el azzal, ha a gyorsítótár kapacítását növelem
Pl.: 200mb-ra
Mert alapba 76.4MB van beállítva. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor egy cseppet se vagyok bentebb... maradok ennél a 2.0.0.14-nél, az legalább néz is ki valahogy, meg van alá minden, amit megszoktam.
-
Winner_hun
félisten
-
törölt tag
hat ugy tunik ezeket nem a multis kornyezetekbe talaltak ki

-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, megzavart a smiley, azt hittem kérdezel...

-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te is mi?

-
canniball
nagyúr
válasz
üzenetére
Létezik portable Winamp Lite, amiről ezt írják: Writes settings to: Application folder. - lehet, hogy az app. folder a winamp.exe mappája és ha pendriveról futtatod ide pakolgatja a dolgokat...vagy félreértettem?
-
chungee
addikt
Ha növelem a gyorsítótárat akkor az jó vagy rossz

-
canniball
nagyúr
válasz
üzenetére
"telepiteni mindenkeppen kell a portable verziot"
Rosszul fogalmaztam: az volt a kérés hogy ne kelljen telepíteni a gépre...
"...a docu & settings mappaban a felhasznalonev alatti application data mappaba profilt hoz letre meg igy is..."
Nem próbáltam még, ezt nem tudtam...azt hittem ha pendriveról fut oda hozza létre az ilyen szükséges fileokat...Akkor majd a szakik...
-
törölt tag
válasz
canniball
üzenetére
pendrivera telepitettem es onnan is futattam
telepiteni mindenkeppen kell a portable verziot
olyat, ami 1 db file lenne, csak 64 bites windows ala talaltam
a bajom az, hogy a docu & settings mappaban a felhasznalonev alatti application data mappaba profilt hoz letre meg igy is... -
törölt tag
sziasztok,
van olyan firefox, ami 1 db file? esetleg nem kell telepiteni?
melohelyen szeretnem hasznalni usb-rol
a portable verzio telepit vmit a gepre?mert a sima firefox sajna az application data konyvtarba profilokat hoz letre, ami helyet foglal a ceges profilban is
-
shteer
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
azonnal leállt, full reinstall megoldotta.. 2 aztán vissza az rc3
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
És tényleg

Egyszer állítottam be, azóta van és kész
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Biztos pipa van a Szoveges linkek megnyitasa duplakattintassal.
Link: -
shteer
titán

feltettem a RC3-at, majd a kiegészítésekhez beállítottam a verziófigyelést false értékre...
ilyenkor full reinstall ás újra vagy van vmi trükk? -
wdtwrd
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igazad van, nem az AdBlock a hibás, de megjavulni nem akar...
Nem baj, 1000-ből 1 még elmegy 
ui: 2.0-s is ezt csinálta, de csak itt.
-
Met
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor azt hiszem eléggé le van korlátolva az upp
-
Met
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igazából nincs bajom a netezés sebességével, csak azzal az egy oldallal van gond.
Le van korlátozva a feltöltés 50k-ra, ezt sose tudtam megjegyezni, hogy a 1000 kb/s az mennyi k-t jelent letöltésileg
-
wdtwrd
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kösz Steelmanus és WonderCSabo, akkor lehet az AdBlock zavar be, mert az FF3RC3-ra csak ezt raktam fel...(itt olyan, mintha csak szimpla szöveges dokumentumot néznék, képek helyett csak keret, de sehol máshol nem találkoztam ilyesmivel)
ui: itt egy kép
-
Winner_hun
félisten
A torrent is bezavarhat, ha nincs korlátozva a felöltés (feltöltési sebesség 80%-ra vagy az alá)
Ha nem akarod korlátozni, akkor tedd fel a cfos vagy cfosspeed nevű programot, észre se fogod venni, ha megy mellette töltés, ha jól be van állítva
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Automatára, linkesítésre van állítva.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, a Linkification-ban ha nem automatara allitod akkor a dupla katt. az ervenyes.
En is igy hasznalom, de kiprobalom majd a Text Link-et is. -
Met
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kaspersky IS-em van 7.0
Lehet benne valamit állítani, hogy ne csinálja?
Az utorrent 50k-val tölt fel max. (nem tudom mennyi a max sebességem
) -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
A Text Link dupla kattintásra tölti be a linket. Nekem az nincs fent, és így is működik a dupla kattintás a nem átalakított linken.
Lehet a Linkificationban van ilyen opció is. -
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Koszonom igy nekem is mukodik mar, csak kivancsi voltam azert arra is hogy van-e masik kiterjesztes ami tudja azt amit a Linkificatio.
-
Hali!
Nálam a vírusírtó okoz hasonló jelenséget, hozzáteszem ez nem hiba. Panda Internet Security-t használok, de néha megkérnek hogy teszteljek más vírusírtókat is. Pl régebben a nod smart security business 3.x esetén nem lehet észrevenni semmi hasonlót, míg panda, kaspersky esetén előjön a jelenség. Az az oka hogy pl torrent esetén végigellenőrzik az összes "szálat" amin a kommunikáció folyik(helyes-e az ip, nem küld-e valaki szeretetcsomagot, stb). Amíg nem végez a vírusirtó, addig "nem adja vissza" a vezérlést a böngészőnek, ez okozza hogy csak többszöri kisérlettel lehet megynyitni új oldalt.(bár az nem rémlik, hogy szétesne az oldal) Itt azért megjegyezném, hogy nálam minden böngésző esetén előjön a jelenség, amit írtál(sőt a torrent kliens is mintha "megfagyna" egy időre), tehát nem csak FF alatt.
Persze nem azt javaslom, hogy kapcsold ki a vírusvédelmet, mert akkor az lesz a legkisebb gondod hogy 4.-5.-re jön meg az oldal!

És persze az se mindegy, hogy a torrent kliens mennyivel tölt le, mert ha pl megeszi a max letöltési sebbességed 99%-t, akkor nyílvánvaló, hogy új oldal megnyitására nem marad "ereje" a böngészőnek.
Fire.
-
Met
nagyúr
Hi!
Firefox RC3 Build 2008052906 hun-om van.
Az egyik torrent oldalt (magos) ha nézegetem a letöltéseket akkor a 4-5 oldal után szétesik a kép, lemaradnak ikonok stb. ezután ha a kedvencekben kattintok egy oldalra (sg, ph) csak 3-4-re tölti be az oldalt és gyakran formázás nélkül, szövegek egyforma méretűek és nincsenek képek.
Ez mitől van? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
háát, nem nyert... normál telepítő, beleír mindenhova, ahova nem kellene. ráadásul a 2-es portable gyors pd-ról most már gyors, tehát marad az. az ff3 amúgy se lopta be magát a szívembe eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(automatikusan működik, még akkor is mikor ezt a hsz.-t írom)

Pl.: 200mb-ra
Nem baj, 1000-ből 1 még elmegy

KAMI911