- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhtúró
tag
vki tudja hogy lehet módosítani az oldalon belüli keresés (ctrl+f) által megtalált elemek kijelölésének színét?
-
raskolnikoff
őstag
Üdv!
Miért van az hogy egyszercsak a Firefox mindent elfelejt egy update után????MINDENT, minden jelszót, beállítást, még az addonokat is kiszórja...ez kurva idegesítő, már másodszor csinál velem ilyet...
Ja igen A plusz az egészben hogy az induláskor a legújabb kiadást hozza be ugyebár ami ezesetben február hetedikét jelent...
-
Stalker76
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy a Mozilla az egyik napról a másikra hirtelen nem akarja lejátszani a videókat (YouTube, IndaVideo...). Tudtok tippet adni, hogy mit és hol ellenőrizzek?
Előre is köszi!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy hogyan lehetne elővarázsolni a könyvjelzők eszköztáron az oldalak ikonjait (a mac-es témáknál tűnik el)?
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #3186 üzenetére
Odáig eddig is ment, hogy XP alól kimásoltam, de Vista alatt hova kell betenni? (Ott nincs app.data mappa...)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun #3189 üzenetére
Megvan a megoldás!
A piclens nevü kiterjesztés miatt rosszalkodott a FF. Letöröltem, és már nem is csinálta a hülyeségeit!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun #3187 üzenetére
Teljes xp?
-
Winner_hun
félisten
-
canniball
nagyúr
Ha jól emlékszem volt már a kérdés, de most persze nem találom
: hogy lehet XP-ről Vistára áttenni a profilt?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun #3183 üzenetére
Leszedtem a gmail kiegészítőt, de még mindig hibával kilép.
Közbe feltettem ezt: Firefox Portable 3 beta4 Ennek semmi baja, simán belép gmailba...
Nemtom mi baja lehet, javából is legújabb van fent, net framework az összes fent van(előtte is kilépett mielőtt feltettemvolna őket), elvileg flash playerből is legújabb van fent. Vagyis az amit a firefox még felrakott...mod:Na újabb fejlemény: Belépek youtubera, ahogy betölti az oldalt, firefox hibával kilép...lehet a flash player a ludas?
mod2: Felraktam legújabb adobe flasht. Még mindig nem jó...mi a fene baja lehet??? -
PazsitZ
addikt
válasz
Atomgeszi #3179 üzenetére
Ez a firefoxos.
Találtam egyébként egy másikat is az openoffice könyvtárában.Én egyébként msotanában úgy raktam újra az FF-et, hogy kimásoltam és telepítés után visszamásoltam a C:\Documents and Settings\PazsitZ\Application Data\Mozilla\ könyvtárat, így megmaradtak kiterjesztések.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun #3178 üzenetére
KöszI! Csak ez a gyakorlatba sehogy se müxik, mert még a firefox se akar elindulni!
Esetleg ha eltudnád küldeni a Te dll fájlod, azt megköszönném! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun #3176 üzenetére
Újratepelíteni nem próbáltam. Vagyis csak annyit, hogyleszedtem a legújabbat, és rátelepítettem. Nincs kedvem visszarakni még 54 plugint..de ha az különlementhető akkor nincs gond..
Közbe leszedtem azt a dll-t. és most meg ezt írja ki:
-
Winner_hun
félisten
válasz
Atomgeszi #3175 üzenetére
Újratelepítés nem segít? Vagy csak a js3250.dll file cseréje? Gugliban találsz, nekem nem egyszer volt, hogy megoldotta a problémát.
-
Atomgeszi
nagyúr
Heló!
Tettem új rendszert! Feltettem a firefoxot is gyors, meg vissza a régi pluginokat. Ám, amikor ráakarok menni a gmailra, firefox hibátészlelt ezért leállt. És nem tudom mi a fene baja van, eddig jó volt... :S De vicc, most már másik lapokon is elkezdte ezt..
Valaki pls segítsen! Köszi! -
Brutforsz
senior tag
válasz
Pubszon #3172 üzenetére
Nagy valószínűséggel az Adblock Plus, annak is egy külső szűrőcsomagja okozza ezt a jelenséget.
Próbaképp feltettem az EasyList összeállítást, ezzel sikerült a fehér ablak jelenséget előidézni. Ennek az az oka, hogy a lista tartalmaz egy &partner$subdocument láncot, míg a hasznaltauto.hu képeinek nézegetésekor a felugró ablakban megjelenő keret url-je http://www.hasznaltauto.hu/...&partnerkod=..., ezért megfogja az Adblock.
Vegyél fel egy új szűrőt @@hasznaltauto tartalommal, ez valószínűleg megoldja a problémádat.
-
Pubszon
veterán
Csá.
A hasznaltauto.hu oldalon miért nem lehet megnézni az autókról a képet ha rá kattintok? Csak egy fehér ablak nyílik meg. -
Jazz
veterán
Hali!
Jelenség:
- FF, ezer ablak megnyitva. Pl. most is amikor írom a szöveget, minden normál, Cpu terhelé minimál. Azonban egy idő után tálcán látom (feladatkezelő megnyitva) hogy kis zöld csík 50% terhelésig felmegy (miközben itt és most gépelek).
- Feladatkezelő gyors megnyit, és látom hogy FF evett 50% Cpu időt. De amint megnyitottam, azonnal abba is maradt, illetve már csak a maradékát láttam hogy szép lassan pár mp. alatt kúszott lefele és visszaállt egy alap 01%-ra.Ez mi?? Mitől van? (cisvc, "optimize Hdd when idle" kiakapcsolva, spy...semmi találat). Miért az FF? Auto frissítés sincs bekapcsolva meg semmi.
Thx!! -
Traxx
őstag
sziasztok!
Lenne egy golyan gondom, hogy meghülyült a firefox
Arról szól a történet, hogy telepítettem a winrar-t, és ez után ha letöltöttem tömörített fájlt, akkor a letöltés után auto-ban megnyitotta a RAR. Az meg csak hab a tortán, hogy nem oda mentette, ahova én a firefox-ban beállítottam, hanem a Local Settings / Temp-be...
Jó mondom, akkor RAR le...de ez után is folytatta a megnyitósditannyi eltéréssel, hogy mivel már nem volt RAR a gépen, ezért csak felugrott a kis ablak, hogy milyen progival akarom megnyitni. Ezután leszedtem a firefox-ot is, töröltem a Local settings / Application data mappában lévő profilt is. De ettől még a jelenség megmaradt
Mit csinálok rosszul?Előre is köszi
Mod: zip-nél nem csinálta, azt szépen bepakolta, ahova kell...
-
canniball
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3165 üzenetére
Én is!
-
canniball
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3163 üzenetére
"Amúgy jobb egérgomb egy linken, és rendezés név szerint..."
Bázz, hát ez megint működik.Korábban a nemtommelyik frissítés után semmi áron nem akarta az igazat.
"Még szép h. zavaró dolog, mikor csoportosítva voltak a linkek téma szerint."
Miért nem csinálsz mappákat a témaköröknek?
Könyvjelzők->Könyvjelzők kezelése->Nézet->Rendezetlen->tetszés szerinti húzogatás nem oldja meg a problémád? -
canniball
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3161 üzenetére
Micsoda zavaró dolog!
Inkább meséld el mit csináltál vele, mert nekem meg nem akarja így rendezni...
-
cowboy_bebop
őstag
Most raktam újra a windows-t, így a firefox-ot is, de előjött egy olyan zavaró dolog h. a könyvjelzők automatikusan ABC sorrendbe rendezi holott én erre nem kértem.
Tudna valaki segíteni?Köszönöm
-
canniball
nagyúr
Erre valaki?
-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Brutforsz #3152 üzenetére
Visszaolvasva észleltem, hogy nem Firefoxot használsz.
A Mozillánál nincs közvetlen tapasztalatom a jelszavak migrálásában, de úgy gondolom, ott is működik a két érintett fájl átmásolásának módszere. A dokumentáció szerint ugyanúgy a key3.db tartalmazza a kulcsot, de a jelszófájl neve ezúttal nem signon2.txt, hanem signon.txt. -
Brutforsz
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
Ha ez nem megy, akkor először próbálj meg egy még korábbi mentést bemásolni és átnevezni, ha úgy sem, akkor pedig a könyvjelző-kezelőben importálni az egyiket.
A bemásolós-átnevezős művelet előtt mindenképpen zárd be a böngészőt, különben az újraindításhoz szükséges kilépéskor visszaírhatja a fájlba a memóriájában lévő hibás jegyzéket, és ugyanott leszel. -
Obus
tag
No a könyvjelzőket sikerült visszamenteni.
De vajon melyik file tartalmazza a tárolt jelszavakat, és hol találom?Nagyon köszi a segítséget!
-
Brutforsz
senior tag
A jelenlegi profilmappádban van egy bookmarkbackups nevű könyvtár. Ebben található 5 mentés a könyvjelzőid korábbi állapotáról. Ma célszerűen a bookmarks-2008-03-18.html fájlt másold át a profilmappádba, majd (biztonsági mentést követően) töröld az ott lévő bookmarks.html fájlt, előbbinek add utóbbi nevét, s indítsd el a böngészőt.
-
Obus
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a Mozilla /nem a Firefox/ hol tárolja a könyvjelzőkbe mentett adatokat, és a mentett jelszavakat? Illetve teljes újratelepítés után hogyan lehet azokat visszamásolni, és használhatóvá tenni?
-
-
ohanxi
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór #3104 üzenetére
Köszi a választ,
kezdem érteni. De hol találom meg ezt a mappát? -
canniball
nagyúr
válasz
zoo8800 #3137 üzenetére
Eszközök->Beállítások->Adatvédelem->Sütik megtekintése->Összes süti törlése
A jelszavak megmaradnak (azt máshol tárolja a FF), de azt hiszem újra be kell lépned ha valahol be voltál jelentkezve.
Mod.: Esetleg megpróbálhatod csak a PH!-s sütiket törölni és akkor a többi belépésedet nem érinti. -
canniball
nagyúr
válasz
berinho #3133 üzenetére
Én nem ismerem a Keriot, de a topikjában biztosan tudnak válaszolni a kérdésedre.
-
zoo8800
veterán
Helló
két problémám van ezzel a böngészővel.
1. PH fóromba nem enged belépni. beírom a jelszót, OK, ezután RIOS sikeres belépés, továbbítunk. Viszont nem továbbít, visszadob arra az oldalra, ahol a jelszó kell beírni. IE7tel nincs ez a gond.2. Amikor az indavideon nézelődök, kb a harmadik videó után nem ad képet, csak hangot. IE7tel szintén nincs ez a probléma, azzal megy.
Légyszi segítsetek mi a nyüanc!
Üdv Zoli
-
berinho
csendes tag
Sziasztok.
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy egy-egy oldalnál nem jelennek meg a képek se ie vel se mozilla firefoxal. Előre is köszi a válaszokat.
Op. rendszer: win xp -
Jazz
veterán
Már megint egy Apache Tomcat/5.5.23logs error hibaüznet. Épp hogy kigyógyultam FF alatti iwiw ugyan ilyen hibaüzenet megjelenéséből, most egy másik oldalnál csinálja ezt, és cookie-törlés sem segít. Persze más böngészővel ennél sincsen gond...
HTTP Status 500 -
type Exception report
description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.
exception
org.apache.jasper.JasperException org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.handleJspException(JspServletWrapper.java:476)
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:389)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:315)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:265)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
root cause
java.lang.NullPointerException
nsj.scorelistBean.loadOrszagData(scorelistBean.java:247)
nsj.scorelistBean.initBeanData(scorelistBean.java:60)
org.apache.jsp.nsj.scorelist_jsp._jspService(scorelist_jsp.java:132)
org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:98)
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:328)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:315)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:265)
note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/5.5.23 logs.
Apache Tomcat/5.5.23Várom az ötleteket, thx!
-
Apollyon
Korrektor
Van egy kis problémám az AdBlockplus kiterjesztéssel.
Mégpedig az, hogy túl jól működik.
Külső szűrőt használok, nem tudom ki ismeri az ajnasz.hu féle megoldást, (az index problémát is csinált belőle) amióta azt használom jópár dolgot nem jelenít meg amit pedig kellene.
Igaz, nincs semmi reklám, de tényleg semmi, felugró se, kész boldogság netezni. Viszont az egy ami zavar h pl a PH! oldalain a tesztek képét nem jeleníti meg: Ilyen ha az adblock be van kapcsolva. Szal ez az egy ami bánt. Kivételezni meg sajna nem lehet. Valami megoldás? -
válasz
Winner_hun #3124 üzenetére
Te melyiket ajánlanád ezek közül? Amivel szinte minden lehetséges beállítást , kiterjesztést, profilt át tudnék menteni?
-
-
canniball
nagyúr
-
Met
nagyúr
Kipróbáltam a 3 Beta-t. Egész jó, a Ramback (vagy valami hasonló nevű) plugin is egész hatékony, de időnként lefagy, aztán kis idő múlva megy tovább.
Másnál is produkál ilyen hibát? -
eszközök/beállítások/ lapok fülnél hiába állítom be ha pl:vagyok egy oldalon és át akarok menni másik oldalra azt új lapon nyisssa meg és NE ugyanazon a lapon...
Hol lehet ezt beállítani?
THX! -
moma
őstag
nem tudjátok, van valami billentyű kombó a weblap részre(maga az ablak a tartalommal) lépésre, ugyan úgy mint pl az címsorra a ctrl+L?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Valaki aki FF 3.0b4-et használ, dobna nekem egy screenshotot róla? Kíváncsi vagyok az új skinre. Köszi előre is!
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Lehet már volt kérdés, de miért nem működiknek a streames videók? Youtube, például?
Megjelenik a kép, szaggat, de nincs hang. Explorer alatt minden ok. Eddig Firefox alatt se volt gond, de feltett vmi frissítést szerintem, ami elkúrta.
Gép nem gyenge, 3000+ A64, X700pro, stb...(winxp) -
Jazz
veterán
- Hogyan lehet lapok között úgy váltogatni (akár pl. 10 lap megnyitva és kettő között oda vissza), mint alt+tab-al ablakok között?
thx -
m3tr0
őstag
hát az agyam elszáll...létrehoztam user.js-t,kipróbáltam több beállítással is(-1,0 val) de semmi változás,ugyanúgy nincs görgetés..viszont van egy új jelenség...mégpedig fut egy FF ablak...lekattintok win commanderbe valamiért..és hopp automatikusan átvált az FF ablakra...
magától...
-
m3tr0
őstag
válasz
Winner_hun #3107 üzenetére
most néztem...de nekem ez magas
mit hozzak létre és hol? hova másoljam? -
m3tr0
őstag
erre valaki..?
-
rdi
veterán
Üdv
még mindig a linux alatti beállításokkal bajlódok.
Most pendrivról futó Slax alól írok, és itt rootként vagyok, de mégsem tudok kiegészítőket installálni.
Egy csomó extenzsönt áthoztam a win alól, és nem tudom unistallálni... -
nosiapu
csendes tag
Kgbman:
Köszönöm javaslatod! Jó lett a Firefox ! Működik az iWiW...
-
Noxy
veterán
"Nem igazán tudom mi az a Joomla!"
Mi az a Joomla?!
A Joomla egy díjnyertes tartalomkezelő rendszer (CMS) mely segíteni fog neked weblapok és más, erőteljes online programok elkészítésében. A legjobb benne, hogy a Joomla egy nyílt forráskódú megoldás mely ingyenes elérhető bárki számára. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- World of Tanks - MMO
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest