- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
WonderCSabo #21795 üzenetére
Értem. Bizakodom.
Köszi a tájékoztatást.
-
wwhy
veterán
a 7-es ajándéka: a gmx.com levelezőrendszerben nem lehet csatolni
feljön az ablak, kiválasztás, és utána nem csatolódik
minden egyébbel OK (F602, Chrome 14/15, Opera) -
DroneZ
aktív tag
-
vante
aktív tag
válasz
WonderCSabo #21778 üzenetére
Miért nem fog (30-40 mb-ot fogyasztani)?
A többi böngésző nem ennyire komplex, hogy ott nem panaszkodnak ennyien érte? Másrészt, ha tudnak most javítani rajta, akkor valahol a hiba elismerése is, hogy igenis kell javítaniuk rajta. -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #21795 üzenetére
Segíts nekem is!
1) Katt ide
2) Copy pasteld be ezt:
<style type="text/css">
p.ex1 {
font-style:arial!important;
height:160px!important;
-moz-border-radius : 2px;
-moz-box-shadow : inset 0 1px 3px pink, inset 0 -3px 8px maroon, 0 1px 1px black;
text-shadow : 0 1px 1px black;
border : 1px solid maroon;
color : white;
background-color : red;
font-size : 200px;
position : relative;
display : inline-block;
content : "6";}
</style>
<p class="ex1">6</p>3) Edit and Click Me
4) És légyszíves, mond meg nekem, hogy mivel tudnám helyére rakni a számot? Azaz X pixellel feljebb a számot a dobozkába?
-
mzx
senior tag
válasz
BullZeye #21768 üzenetére
Én értelek, és sokan ezt mondják, de volt, aki óvaintett, miszerint nem kizárt, hogy pl. Kovács Pál (Iksz Ipszilon, mindegy) hacker a tudása okán az adott mozilla FF kieg. script -jét úgy írja meg, hogy hosszú évekig egyik felhasználnak se tűnik fel, hogy matat a gépén... Létezik sok ezer kiegészítő... - tuti, hogy kiderül, ha káros kódot tartalmaz ezen sok ezer közül az összes, a megjelenésétől számított heteken belül? Én pusztán csak felvetem azt, amire egy rendszergazda ismerősöm hívta fel figyelmemet. Lehet, hogy ő téved és túl óvatos?
Másik kérdésem: hol lehet tájékozódni arról, hogy adott kiegészítőről kiderül-e, hogy kárt okozhat? Létezik valamiféle fekete lista? Hiszen lehet, hogy XY user feltesz egy, addig számára ismeretlen addon-t, miközben sokan tudják, hogy az káros addon, ő meg nem értesül erről. (Régi rendszeremre felraktam legalább 5-6 kieg-t, és bár nem biztos, hogy ezek között volt a ludas, de feltörték egy yahoo-s mailbox-omat annak idején.)
-
mzx
senior tag
válasz
Matthewus #21767 üzenetére
Tökéletesen helyettesíti a Greasemonkey-t? Ugyanis az általam említett linkchecker -ek működése nem ment anno greasemonkey nélkül. Ha teljesen helyettesíti, akkor ezt fogom feltenni, ahogy látom, elvileg újabb verzió. De remélem, nem tartalmaz káros kódot...? Emiatt vagyok óvatos.
-
creed30
aktív tag
WonderCSabo és BullZeye
Sikerült
Ezer köszönet! -
creed30
aktív tag
válasz
WonderCSabo #21787 üzenetére
Igen
-
-
BullZeye
veterán
válasz
creed30 #21786 üzenetére
Userstyles-ban Új style, adj neki címet, és copy pasteld be ezt:
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-moz-document domain(google.com), domain(google.hu) {
A:visited {color: #FF0000 !important;} }Színt pedig, hogy milyenre színezze itt nézz ki:
http://www.colourlovers.com/palettes/addÉs írd HEX rubrikában levő számot a FF0000 helyére.
-
creed30
aktív tag
Szia WonderCSabo!
Újfent hozzád fordulnék segítségért.
A keresési találatok esetében a már megnyitott oldalak más színt kapnak segítve hogy feleslegesen ne nyissuk meg újra.
Jelenleg a sima találat kék,a megnyitott enyhén lila színű.
Nekem ezzel nincs is gondom,de van a családban aki gyengén látó és nehezen tud különbséget tenni.Van e lehetőség a találati listában a már megnyitott oldalak színének megváltoztatására és milyen módon? -
szimcsi
senior tag
sziasztok,
6.02 van fenn. Miért omlik össze ilyen sűrűn? Valamelyik délelőtt 5x is. köszi.
-
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo #21778 üzenetére
Akkor holnap már fel is tolhatom
-
klayton#1
tag
válasz
WonderCSabo #21780 üzenetére
Az tudtommal csak egy password/form manager, de lehet, hogy csak hülye vagyok.
-
klayton#1
tag
Hogyan lehetne megoldani, hogy az asztali Firefox könyvjelzőket szinkronizáljam az Opera Mobile-lal?
-
vante
aktív tag
Mennyi az ideális memóriahasználat? Nálam 5 fülnél 150-mb-ot használ, a 7-es verzió előttiek kb ennek a dupláját használták. Bár még kicsit ezt is soknak tartom, mert a többi program 30-40 között mozog.
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo #21771 üzenetére
Nekem egyelőre tetszik. Szerintem jót tett az olvashatóságnak, mondjuk a régivel sem volt bajom.
-
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo #21773 üzenetére
Mármint 9-->10
-
Youri
veterán
Vajon a Nightly mikor frissül?
-
creed30
aktív tag
válasz
WonderCSabo #21764 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott a probléma.
Tudtam hogy tőled kell tanácsot kérnem. -
mzx
senior tag
sziasztok!
A problémám az, hogy -joggal- kissé aggódok egyes addon-ok, plugin -ek megbízhatóságában.
Konkrétan az alábbi kieg-ek kapcsán kérnék szépen tapasztalatokat a megbízhatóságukról:- Greasemonkey:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/748- Rapidshare Links Checker (ez nem csak rapdishare -re hasnzálatos) :
http://userscripts.org/scripts/show/9467- Data.hu és addat.hu Link Checker:
http://userscripts.org/scripts/show/48688Előre is köszi a válaszokat, később visszanézek.
Mzx
-
creed30
aktív tag
válasz
WonderCSabo #21764 üzenetére
Újratelepítettem a flash playert remélem ez megoldja a problémát.
Köszönöm a tippet! -
creed30
aktív tag
SziaWonderCSabo!
Bizonyos idő után lefagy a böngésző mert a Flash játék által a plugin-container.exe felzabálja a memóriát 3-4szer annyi memóriát fogyasztva mint maga a böngésző.
Ki lehet ezt küszöbölni? -
JetiRulez
őstag
válasz
WonderCSabo #21757 üzenetére
-
ne_nezze
aktív tag
sziasztok!
az miért van h ezt az oldalt nem jeleníti meg a firefox? beállítási hiba lenne? vagy valami más? IE9 alatt simán látom
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Lehet ebben a böngészőben a Chrome-hoz hasonlóan kézi vezérlésűre állítani a Flash tartalmakat? (Hogy addig ne induljanak el, amíg nem nyomok rá egy "Plugin futtatása" parancsot.) -
HZoli87
veterán
válasz
kranazoli #21752 üzenetére
Holnap fog megjelenni, magyar idő szerint délután. Attól, hogy ftp-ről elérhető, még nem jelent meg hivatalosan
Majd innen letöltheted és itt megnézheted (Release Notes), hogy mi változott az új verzióban.
Egyébként meg:
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #21751 üzenetére
Usite-on már fent van, max hivatalosan még nem adták közzé (hisz még mindig FF9 a nightly) de attól még tölthető, használható.
-
kranazoli
senior tag
válasz
WonderCSabo #21751 üzenetére
-
Apollyon
Korrektor
Meg lehet valahogy oldani, hogy anélkül hogy belépegessek a beállításokba törölni tudjam 1 vagy több megadott konkrét címekről a sütiket? Mert tudom van a lista, de én 1-2 gombnyomással szeretném ezt intézni.
-
banhammer
veterán
Kijött az új végleges FF verzió (7.0).
Van benne egy számomra bosszantó hiba, változás.
Hogy a fenébe tudom újra rávenni a FF-ot, hogy a tabsorban a dupla bal klikkelésre nyisson meg új ablakot a középső gomb lenyomása helyett?A browser.tabs.opentabfor.middleclick opciót false-ra állítottam, de semmi változás.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #21745 üzenetére
És +1 a sok zavaró tulajdonsághoz FF-el kapcsolatban. Elindítom FF-ot és nem frissíti az előzőleg megnyitott tabokat, ez régen működött azzal, hogy előzények törlése újraindításkor. FF4 óta viszont ilyenkor nem nyitja meg a nyitva hagyott tabokat.
És +1, hogy nyomok egy minden tab frissítését, kb 8 tabról van szó, procit használ 5-6%ot, 5mbájt/s-ből használ 10-20kbájt/s-et, és mindenhol csak "KAPCSOLÓDÁS" ha egyenként frissíteném a tabokat, gyorsabban bejönnének mint így.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #21730 üzenetére
Felraktam, nem talált semmit, pedig GPUM frissült 10 napja, úgyhogy részemről marad a macerás új verzió keresés.
-
myke01
senior tag
-
robotjatek
tag
válasz
WonderCSabo #21742 üzenetére
Lehet, hogy csak meg kell szoknom, de az előző jobban tetszett. Szerintem ez jobban elüt a felület többi részétől mint az előző
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Picit csiszolták a címsorban található ikonok kinézetét. [kép]
-
klayton#1
tag
Hello!
Van rá mód, hogy extension nélkül blokkoljak reklámokat Firefox alatt? Pl. Opera-ban egy urlfilter.ini file-t használok, esetleg megoldható, hogy ezt a szűrőt a Firefox is használja? -
Panthera
őstag
A linkelt megoldás működik még, vagy csak a régebbi verziókban ment? Nekem most 4.0.1 van, itt nincs olyan fájl...
[link] -
válasz
WonderCSabo #21719 üzenetére
Jó tudni.
Mindenesetre az eredmény már jó. Köszi.
-
Panthera
őstag
válasz
WonderCSabo #21314 üzenetére
Nekem is ugyanez a bajom, ez az Autofill vagy a Secure login biztonsággal használható?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Igaz, nem a témához kapcsolódó kérdés de azért felteszem.
Jobbról a fórumtémákban pirossal van jelezve, hogy hány új post érkezett az utolsó látogatásom óta. Amikor megnyitottam (még pár napja) a témát akkor az utolsó hozzászóláshoz ugrott amit még olvastam és kezdhettem olvasni az új írásokat anélkül, hogy lapozgatni keresgélni kellet volna.
Na ez most pár napja nem működik
A fórumtéma megnyitáskor az utolsó hozzászólásra áll rá és keresgélni kell, hogy mit is láttam utoljára.Nálatok ez, hogy működik?
köszönettel
-
M3oH
addikt
válasz
BullZeye #21729 üzenetére
Arrol nem is beszelve, hogy semmi erdemi valtozas nem erezni. Lassu GUI, memoriaigeny is problema. Tobb ev FF hasznalat utan valtottam mas bongeszore. Opera nem rossz, csak hianyzk a hype. Chrome, pedig nagyon nyomul teny. (Bar engem sirba tesz, hogy az utolso lap bezarasakor bezarja az egeszet) Sajna FF egyre gyengebbnek erzem...
-
BullZeye
veterán
Még sűrűbben jöhetnek az újabb Firefox verziók
Azért röhejes
Így se tudom Nightly 9-el frissíteni az addonokat ha jön update belőlük, mert "nem talál újat", hisz kieg fejlesztőnek eszében nincs FF9-re átírni azt a rohadt számsort, az ostoba FF meg nem találja meg. Emiatt minden áldott alkalommal ha eszembe jut, hogy most frissíteni kéne, el kell indítanom egy FF4-t és frissítéseket keresni majd egy FF3.5-t is, mert volt már ahol nem találta meg FF4 sem -.-
Képzelem, hogy ezt hány felhasználó fogja megtűrni hosszú távon. Még egy fél év, Chrome kiegek felhozzák magukat ahogy azt kell, és hagyják a süllyedő hajót a FF felhasználók.
-
nggabi
félisten
firefox 7 béta az egyik gépen elfelejtette a már beállított sync adatokat...
más is találkozott már ezzel?
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #21719 üzenetére
Nem tudod egészen véletlenül CSS-ben van e OR / AND selector valahogy?
statuspanel[type=overLink] > .statuspanel-inner > label[value*="tinyurl.com"] {color:red!important}
Anélkül szeretném bővíteni, hogy az egész sort dupláznom kelljen, viszont a szokásos | nem nagyon vált be, akárhova raktam, google meg egészen másokat dobott ki, mint amit kerestem.
-
DroneZ
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy ide írom, ám egy kis segítségben reménykedem. Már 3 napja túrom a netet mindenhol, hogy rájöjjek a megoldásra, ám mindhiába.
Az van ugyanis, hogy a szeretett böngészőm windows7 op.rendszer alatt kész arra, hogy elfelejtsen dolgokat. Gondolok itt főleg az előzményekre és a könyvjelzőkre. Ezek a legfontosabbak nekem. Kb. 2 hete váltottam XP-ről a 7-es rendszerre, de a firefox folyton ezt csinálja. Megnyitom a böngészőt minden jó, minden megvan, következő néhány alkalommal aztán jönnek a bajok és sehol semmi a fent említettekből.
Most ott járok, hogy Mozbackup-ot használva állítgatom vissza a dolgaimat. Mivel nem nagyon van időm se kedvem ehhez a procedúrához napi 4-5 alkalommal, ezért megkérdezem a fejeseket, hátha tud valaki használható információval szolgálni, ezen hiba elhárítása érdekében.
A válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm szépen.
Üdv.: DroneZ
-
scope2007
addikt
ember , nem azért húzom újra mert nem jó.. csak megszokás...
1-2havonta van annyi időm hogy újrategyem, és akkor miért ne... -
Nimda
addikt
Egy rendszeresen elöforduló problémám van "A firefox nem válaszol" üzenettel.Követtem az elsö hsz->diagnosztikáját,de ez csak ideig óráig oldotta meg a dolgot...nem tudom mit tegyek,de már nagyon idegesitö,hogy minden verziónál ezt csinálja...(Win7 SP1+MSE)...valakinek van újabb ötlete?A vga driver okozhat ilyen problémát?
-
gabipaci
őstag
Sziasztok. Van arra valami mód, hogy az előzményekben szereplő oldalak ne frissülve jelenjenek meg, hanem chace-ből, az akkori változat? Egy héttel ezelőtti dologról lenne szó.
köszi -
HZoli87
veterán
válasz
headhunter #21710 üzenetére
Például ezzel, de nem ingyenes: IDM
-
Visszavonom a memóriás problémáimat. Annyira zavart a dolog, hogy újratelepítettem a Firefoxot és most látszik, hogy működik a GC és kevesebb memóriát eszik. 4-5 lappal is 200 MB körül, pedig direkt flash-es oldalakat nyitottam meg. el is kezdenek zabálni, de takarít a FF maga után.
Biztos valamelyik plugin volt...
-
Fandango
veterán
válasz
headhunter #21710 üzenetére
Flash kell hozza, semmi extra.
-
headhunter
addikt
BBTV adásait, milyen programmal vagy firefox kiegészítővel lehet menteni?
-
BullZeye
veterán
Kidobott idő? Mennyit szenvedsz azzal, hogy registryt helyrehozd esetlegesen egy olyan program miatt amit 1 telepítésre raktál fel? Vagy te minden programot először virtuális gépre raksz fel? W7 telepítés meg abból áll nálam, hogy restart, F12->Pendriveról telepítés, ok ok format, telepítés, aztán elmegyek vacsit csinálni. Végez telepítéssel elindítom batch filet amit csináltam, az meg elintéz onnantól mindent. Mire visszaérek géphez ugyanolyan mint volt, csak friss és üde, ami jó érzéssel tölt el.
-
scope2007
addikt
válasz
OddMan #21702 üzenetére
próbáld ki a microsoft security essential + win7tűzfal kombót [vagy comodo].. nálam eddig bevált
[igaz 1-2havonta újrahúzom az OSt.. előtte teszek fel Kasperskyt azt ráküldöm az összes hddre.. mivel nem talál semmit, ezért gondolom jól végzi a dolgát a fent írt cuccegyébként mi volt a hiba? összeomlott?
-
OddMan
őstag
válasz
OddMan #21698 üzenetére
Újratelepítettem a gépemet és utána rájöttem, hogy a NOD32 2.70.39-es verziója akadályozza meg az újabb firefox verziókat a helyes működésben. Hát ma sem unatkoztam, de legalább kiderült a probléma.
Amúgy a Win7x64 SP1 verzióját telepítettem. Tudom ez a NOD32 már baromi régi, de nekem eddig tökéletesen megfelelt. -
llaszlo
veterán
Van olyan kiegészítő (addon) amivel fel lehet venni csak a hangot egy videóból vagy akár ha csak hang van a honlapon akkor azt? Eddig még nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged