Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
En csak azt akartam mondani, hogy hiaba kapcsolod be a hw gyorsitast az integralt VGA-ra, ha az fizikailag nem tamogatja a hw gyorsitast, akkor felesleges bekapcsolni. De nem akarom es senkire raeroltetni a velemenyem csak jelzeskeppen irtam. Ha regi a noti akkor azt kell valasztani termeszetesen amelyik Számodra a legjobb.
-
Ceree
senior tag
-
icons
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
De nekem az a gond, hogy belassul a videó is, és a FF is. Tehát szaggat, olyan mintha ezerrel pörögne a proci (pedig nem teszi
)A FF - Flash kombóval van a gond, mert Chrome hibátlanul visz mindent!
(cserébe azon nem megy a Neptun, meg még anno TeCsőnek is volt valami más problémája! A végén még IE lesz ebből
(Opera is gagyi volt..))Az a furcsa, hogy csak néhány videóval csinálja ezt, pl ezzel

Fandango: szerintem a hardverkörnyezettel nincs sokaknak problémája
És ennél a problémánál nem is a felhasználó a hibás (nem magamat akarom mentegetni
), ha fent van minden, aminek fent kell lennie, akkor valamelyik szoftverben van a hiba (hogy összeakad egy másikkal esetleg, de ez nekem itt nagyon youtube - FF gyanús. Még a végén összeesküvés-elmélet lesz belőle, hogy Chrome-on megy 
-
icons
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
Hogy érted a legelsőret? Hogy firefox második indításánál már megy rendesen? Megnézem, hátha nekem is
...hmmm, feltettem a Chrome-ot, azóta jó a FF
Tökéletesen viszi a videókat! Lehet, hogy ez valami feature benne, hogyha látja a riválist, akkor abbahagyja a szarakodást! 
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
(Opera is gagyi volt..))
Tökéletesen viszi a videókat! Lehet, hogy ez valami feature benne, hogyha látja a riválist, akkor abbahagyja a szarakodást!

KAMI911