- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Ismertem, de azért köszi. De kipróbálom, ahogyan ezeket is:
This extension allows you to execute common commands using mouse gestures, rocker navigation, scroll wheel navigation and page...
Extends the function of the drag-and-drop mouse gesture so that it can be used to load URLs, do a web search of selected text on a page, or save an image on a page. The successor to Super DragAndGo.
Tab Scope-ra még nem találtam alternatívát. Végül is annyira nem SOS hiszen működik mind aztán majd csak update-elik őket, vagy átteszik Őket a kompatibilis kieg-ek közé.
-
kranazoli
senior tag
válasz
scope2007 #20795 üzenetére
Én meg ráfrissítettem az 5.0.1-re.
Béta verziókban mindben benne volt a feedback extension, ebben már nincs. (se Test Pilot) Elég végleges szaga van.Más
A következő addon-ok amiket használok nem kompatibilisek a Fox6-ossal. Vki esetleg tud hasonlót (ami korrekt, megbízható, ...) és alapból kompatibilis lenne a 6-ossal?!Easy DragToGo+ (v1.1.3.3) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
Ezt csak annyira használom, ha van a szövegben egy olyan szó, mondat, ... amire rá szeretnék keresni gúglival, akkor csak kijelölöm, majd egér mozdulattal rögtön rá tudok kerestetni új lapon úgy is, hogy rögtön előtérbe hozz, vagy új lapon a háttérben nyitja meg. Nem úgy, hogy kijelölés, jobb klikk, stb...
FireGestures (v1.6.5) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
Asszem ez 1értelmű. Számomra alap kieg.
Tab Scope (v1.1.2) — Previews and navigates tab contents through popup.
Gondolom sokan ismerik. Tabfüleken preview funkció.
Természetesen mind1ik működik. Legalábbis funkcióra működik de az még nem jelenti azt, hogy 100%-osan bug mentes is lenne. Ezért ha bárki tud másik, esetleg jobb alternatívát, akkor ne tartsa Magában.
(Én Addon Compatibility Report-ert használok - nem about:config-ban lövöm ki az ellenőrzést.)
-
S-Attila
senior tag
-
Laybee
őstag
Mikor fog kijönni a 6-os? Iponnál már le lehet tölteni.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
MeszarosB. #20787 üzenetére
Mik ezek az orosz betűk?
-
MeszarosB.
tag
Sziasztok, nem teljesen idevág a kérdés, mivel a probléma minden böngészőn jelentkezik, tehát valószínűleg a kapcsolatommal lehet a gond.
Windows Xp Professional SP3 oprendszer telepítése és driverek felrakása után
rögtön csatlakoztam a világhálóra (modemes kapcsolat, routeren keresztül), és egy furcsasággal találkoztam. A google.com és aldomainjei furcsán viselkednek.Google.hu keresés
A Google.com van, amikor bejön, és valamikor nem és ezt írja ki:
"Access to Proxy requires some authentication"
Ha bejönA gmail a következőt adja ki : "Not Found
The requested URL /accounts/ServiceLogin was not found on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.google.com Port 443"
Valaki segítene, hogy mit rontottam ennyire el?
Megosztott kapcsolatban áll a gép egy win7 rendszerrel, ott tökéletesen működik. -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #20783 üzenetére
Ahogy nézem egyszerűbb volt mint gondoltam, úgyhogy akit zavar, hogy sok helyen nincs embednél full screen meg pause gomb.
Itt található a módosított script. -
BullZeye
veterán
Valaki ismer scriptet, vagy tudna készíteni, amivel az embed videók mindig ezt a playert használnák?
Videó itt is található normális környezetben, ha így jobb tetszik:
http://celebs.icanhascheezburger.com/2011/08/09/funny-celebrity-videos-the-michael-bay-shot/Csak mert ezen a flash lejátszón rajta van full screen is, amit mostanában előszeretettel hagynak le -.- és normálisan lehet szüneteltetni a videót, + immáron cosmic panda színeit veszi fel.
Legeslegjobb az lenne, ha dqdb által módosított YoutubeEmbed HD-ba implementálná valaki, aki ért hozzá. -
Mosanke
senior tag
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem? A legújabb FF, az 5.0.1 van fent és naprakész a Névjegye szerint.
Tegnap óta van ez a jelenség. Ha kilépek a FF-ból és utána újból meg szeretném nyitni, akkor ez az ablak fogad. Eddig sosem volt ilyenem még, pedig évek óta használom a FF-ot. Sokadik újra megnyitási kísérletre jön csak be a FF. Lemértem az időt és valamivel 1 percnél több kell mindig, hogy elteljen a bezárás után, hogy már ne ez az ablak fogadjon hanem meg is nyíljon a FF. Vírusom nem hinném, hogy lenne de azért lefuttattam ma reggel a SAS-t, a MBAM-ot is és a NIS is full scant csinált de semmi találat.
Mint fentebb írtam, eddig ilyen még sosem volt nálam csak tegnap óta. Gyorsítótár rendszeresen ürítve van és volt is mindig a kilépésekkor.Köszi.
-
S-Attila
senior tag
Ez. Ad Block Plus. Vagy én nézek be valamit?
-
Amantius
senior tag
Firefixot használok, de úgy látom nem csak a FX-ot érinti. Foxnál ez a kép fogad:
(közben megnéztem és az IE9-nél is így néz ki)Operánál viszont, működik:
.
Elméletben minden flash, java, stb friss. Régebben is előfordult már, de mindenki passzolta. Érdekes, hogy néha helyreáll, de pl. a STEAM oldala nálam sosem működött FX alatt, míg Opera alatt megy. -
acc200
tag
válasz
kranazoli #20768 üzenetére
Köszi! Végül mára megoldódott a dolog.. Igazából nem tudom, hogy mi vagy hogy lehetett, mert tegnap kb 3x újraindítottam meg egész nap futottak az ellenőrzések, de mind hiába.. Aztán ma reggel benyomta és megoldódott.. Nem tudom, hogy mi volt ez, de most megúsztam 1 win reinstallt meg jó pár óra progireinstallt.. Am nem használok vírusirtót, ezt szoktam lefuttatni és eddig nem is volt semmi gond.. Csak anyám meg húgom ideült a géphez, mert nem voltam otthon, felraktak vmi adobe frissítést meg még vmit, és ez lett..
Nah de köszi a válaszokat, további szép estét!
Szerk.:
Más, az xmarks miért nem szinkronizálja a jelszavakat? Azt írja, hogy tiltva, de nem találok semmi opciót arra, hogy engedélyezzem..
-
zoli62
addikt
-
K6000
aktív tag
válasz
Oliverda #20769 üzenetére
Ez nálam is így volt és meguntam az utolsó normális Firefox a 3.6.x azóta 1 hét alatt többet optam vele mint a régivel egy egész év alatt. Azon vettem észre magam hogy egyre többet használom az IE 9-et. 3 hete felraktam az Operát azóta a Firefoxot nem nyitottam meg, a hétvégén el is távolítom és én is beállok azok népes táborába akik nem használják tovább a tűzrókát...
-
Oliverda
félisten
Üdv!
Kezd kicsit elegem lenni a Firefox 5-ből. Mostanában egy idő után egyszerűen belassul, de elég durván. A flash de még az animált gifek megjelenítési sebessége is jól láthatóan a normális töredékére csökken (darabosan a mozgásuk). Ezen ideiglenesen segít ha kilövöm a flash plugint a feladatkezelőben, vagy ha újraindítom a Firefoxot. Ennek mi lehet az oka és hogy lehet rajta segíteni?
-
kranazoli
senior tag
válasz
acc200 #20767 üzenetére
És teljes ellenőrzést futtattával, vagy gyorsat?! Teljeset futtass. Azért kellett újraindítani, mert használatban lévő fájlokhoz nem fért hozzá. Amiket talált és nem tudta irtani, azokat újraindulás alatt próbálta meg.
Próbáld meg lefuttatni csökkentett módban is. (F8-at nyomogasd restart után)
Milyen vírusnyalogatót használsz?! Nagyon nem tudsz mást csinálni mint próbálkozni ilyen alkalmazásokkal.
Még ezt is próbáld meg: [SUPER AntiSpyware 5.0.1108]
Szintén telepít; frissít és TELJES(!) ellenőrzést futtass.
-
acc200
tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy teljesen ideillő kérdés vagy inkább probléma, de gondoltam szerencsét próbálok.
Tehát:
Adott a legújabb FF és működött is rendesen egészen tegnapig, amíg nem kerestem a gépemen vírust.. Ugyanis 1 bizonyos ufa.exe mindig fullra vitte a procihasználatot, ezzel ellehetetlenítve a tevékenységeimet.. Mondom akk futtatás, lefuttattam, talált is párat, meg ezt a szépséget is, mondom akk resi, közbe volt 1 windóz ápdét is, azzal 1ütt resi... Oké megvolt, nyitom meg FF-ot és nincs Facebook.. Mondom mi a f*sz, megnézem telóról, onnan van.. Kérdem srácokat, nekik is van.. Leszedtem szinte az összes böngészőt, 1ikben sincs Facebook.. Ugyan azt kapom mindig, "A kapcsolódás sikertelen." Az összes böngészőben ugyan ez, csak a saját szavaival... Mondom sebaj. csinálok 1 rend szervisszaállítást, azt majd lesz valahogy, erre meglepődve látom, h nincs semmi lehetőség rendszervisszaállításra ugyanis törlődtek, nincs 1 db sem.. Most csak a qva Facebook miatt nincs kedvem az egész rendszert újrahúzni, pedig jó lenne gépről fb-ozni, nem telóról..Valaki vmit esetleg?
Köszi előre is!
Üdv!Szerk.: Újra is volt telepítve már a FF, törölve lettek az előzmények, sütik, stb.. CCCleanerrel is meg simán FF-on belül is.. De vírust meg eddig nem talált a vírusírtó..
-
HZoli87
veterán
UX buildben hogyan kell kikapcsolni a nem kompatibilis kiegészítők ellenőrzését? Már vagy 1000 variációt kipróbáltam, de nem jártam sikerrel.
extensions.checkCompatibility.8.0
extensions.checkCompatibility.8.0a
extensions.checkCompatibility.8.0a1
extensions.checkCompatibility.ux -
vante
aktív tag
Néztem ezt az új UI-t, 8-as FX-től lesz. Hát, nem tudom. Annyit nem változik, plusz az Előző-Következő gombokból csak az Előző maradna meg. Ez miért jó?
-
zoli62
addikt
Használja valaki ezt a kiegészítőt FF5 böngészővel XP alatt? Mennyire lassítja az oldalak betöltődését?[link]
-
kranazoli
senior tag
válasz
KaiotEch #20753 üzenetére
"A másik amikor írok ide és egyszercsak belaggol nem látom mit írok és egyszercsak bedobja az egészet."
Ilyet Nekem is szokott csinálni. De csak ezt. De több helyen is olvastam már erről, hogy ez bug. Pár napig fent volt a legfrissebb 6-os Fox, de még mintha abban is lett volna. Már nem nagyon foglalkozom. (gondolkoztam, hogy talán a vírusnyalogató xarakodna - nem tudom. Abból Nekem Avast6 free van fent - bár mintha NOD mellett is csinálta volna)
Más problémám azonban nincs vele semmi.
-
KaiotEch
nagyúr
-
HZoli87
veterán
válasz
KaiotEch #20747 üzenetére
Az első egyéni probléma (sosem vettem ilyet még észre, pedig jó pár éve használom a rókát), laggolás az nálam is jelentkezik, ha egy összetett oldalt kell betöltenie, de ha már betöltötte utána már szalad. 6 hetente jönnek az új verziók, szerintem egyre jobb lesz a program.
-
S-Attila
senior tag
Van Firefoxhoz olyan kiterjesztés esetleg, amivel átlátszóvá tehető az eszköztár?
-
KaiotEch
nagyúr
Halihó. Mikor jön ki valami gyorsított FF, mert a hócipőm tele vele. Van hogy rákattolok egy könyvjelzőre és kb 5 mp-t várok a semmire. Adatforgalom 0, 15mbit-es net szóval arra sem lehet fogni. Nagy adatmennyiségnél "belaggol", érdekes IE ugyan azzal a tartalommal megbirkózik.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Hiába használom a ccleanert, a bejelölt rész lenyitásakor megmaradnak a korábbi link előzmények.Az Előzmények fül alatt egy ccleaner törlés után eltűnnek az adatok.
Nem próbálkoztam más fül bejelölésével nehogy olyan böngészőtartalom is eltűnjön amire szükségem van.Tudja valaki mi a megoldás? -
Mostanság egyre többször fordul elő velem mind az 5-ös, mind a 6-os beta FX-szal, hogy kilépés, de ritkábban böngészés közben is után azt dobja fel, hogy egy parancsfájl nem válaszol, folytatás vagy leállítás... Mit lehet ez ellen tenni?
-
pigsty
aktív tag
bocsánat, ezt a kombinált stop/go/reload gombot hogy lehet bekapcsolni?
telepítettem win7 alá,FF5-tm mióta tab plus van, csak külön stop, reload van, fél órája keresgélek, de nem találok megoldást. -
Predator2
addikt
üdv
segítésget szeretnék kérni
Opera 11.50-ből szertném a könyvjelzőket az új mozillába inportálni de sehogy sem akar összejönni
rem tudtok segíteni
a másik problémám h mivel próbáltam újratelepíteni a flash playert kiírt egy hibaüzenetet és az istenért nem megy :Corrupt content from reliable source és így most eléggé megvagyok lőve, mi lehet a gond? h tudnék rajta javítani?THX a válaszokat előre is
-
macikos
addikt
Ez a rohadt Firefox random lefagy, de szinte 5 percenként, amikor rákattintok egy linkre a könyvjelző eszköztáron
Hol van itt valami eseménynapló vagy debug mód vagy tököm tudja? Múltkor újraraktam, de nem segített.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán sikeresen belőttem egy svn szervert a Collabnet subversion edge nevű csomagra alapozva Windows platformon. Minden rendben működik, azonban a "https://localhost/viewvc" oldal elérésekor firefoxban bejön a "nem megbízható kapcsolat" ablak. Itt hozzá akarok adni kivételt, de a tanúsítvány letöltésekor ezt kapom: "Érvényes tanúsítvány, a webhely érvényesen, ellenőrzötten azonosította magát. Nem kell kivételt hozzáadni." Természetesen nem tudom a biztonsági kivételt megerősíteni, de az oldalt sem tudom behozni. Internet explorer alatt el tudom érni az oldalt, a tanúsítvány kikerülésével, csak ff 5.0.1 alatt nem működik.
Mit kéne Firefoxban állítani ahhoz, hogy hozzá tudjam adni a kivételt és el tudjam érni az oldalt rendesen? Előre is köszönöm a válaszokat. -
jeni
félisten
Szia
Tegnap váltottam felhasználót a gépemen belül,mert nem volt rendszergazda jogosultságom az egyikre. Váltás után a másik felhasználóra menve az összes Mozilla addigi webes oldalak mentésim eltűntek. Maga Mozillát nem töröltem csak már nem tudom a régi akkori megnyitott,mentett webes helyeket megkeresni az adott oldalak hiánya miatt. Hogyan tudom azokat a mostani másik felhasználóhoz tartozó Firefox-hoz hozzá rendelni a régi akkor mentett oldalakat?
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Na erre van valakinek valami ötlete? Az istenért sem tudom lerakni tálcára Firefox barátunkat. Először csak a letöltős ablaknál csinálta, de ha abból kilépek ugye tölt tovább. Annyi, hogy lemegy tálcára és abban a pillanatban vissza is ugrik full screenbe. Rohadtul idegesít már...
-
n.k.i
csendes tag
válasz
Apollyon #20730 üzenetére
Újra telepítésnél csal könyvjelző export/import funkciót használom. uninstallal minden töröltetek, majd letörlöm a mappákat, lefuttatok regiszter és egyéb tisztító progikat, újraindít és install másik mappába.Ezt már 3x eljátszottam 4.0, 4.1 és az 5-el is, de nincs javulás. Próbából még felrakom a 7-est és meglátom.
-
Apollyon
Korrektor
Én az ötöst használtam kb a legkevesebbet. A 6-ost egyáltalán nem, most 7-est, de volt 8-as is (nightly) az még nagyon nem jó
Ajánlom akkor a 6-os bétát, hátha az műxik. Csinálj egy mozbackupot, csak könyvjelzőkkel, jelszavakkal, és törölj minden adatot Firefox uninstallnál, hogy clean install legyen az új FF, majd mozbackuppal restore-olod a cuccaidat. -
n.k.i
csendes tag
válasz
Apollyon #20728 üzenetére
Tudom, csak nincs más ötletem, sajnos más böngészővel ezt a hibát nem vettem észre.
A Firefoxot használom a legtöbbet, de már nagyon unom. pl nem amikor töltődik be az oldal, megállítom, majd frissítem, ilyenkor vagy be jön vagy nem. Ha nem, akkor kimásolom az url-t és operába, chroma simán bejön a lap.
Még víruskeresőre gyanakodom (avg 2011), de letiltottam a bővítményt és a tűzfalat, de akkor is jelentkezik a hiba. -
zserrbo
aktív tag
Tudja valaki hogyan működik a [Memory Fox]?
-
n.k.i
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja állt elő az a hiba, akkor még 4-est használtam, hogy új lapon kinyitva bizonyos oldalakat csak tölti, de nem jön be. Töröltem újraraktam, új mappa, most az 5-öst felraktam, de a hiba úgy néz ki megmaradt a hiba. Valami ötletetek lenne mielőtt újratelepítem (Win7) a rendszert?
-
kariad
senior tag
válasz
Steelmanus #20722 üzenetére
Köszi, amúgy korlátoztam 20mb-ra gondolom abból baj nem lehet!
-
Jaki2000
aktív tag
Elegem lett. Az FF5-ben valami nagyon el vak kúrva.
Feltettem az Aurorát. Meglepő egy-két eddig akadozó dolog rögtön megy gördülékenyen. -
Steelmanus
addikt
válasz
kariad #20721 üzenetére
Szervusztok!
Nem is inkabb a mennyiseggel, vagyis a 101 Mb-al lehetett a gond, hanem lehet hogy a Cache-ben levo fajlok valamelyike serult lehetett. Hogy ne kelljen elnavigalni mindig a Beallitasokhoz, hasznalhatod meg a Ctrl + Shift + Del kombinaciot es a felugro ablaban beallithatod hogy miket szeretnel torolni ha OK-t nyomsz.
-
-
headhunter
addikt
Hasonlóval találkozott már valaki?
-
kariad
senior tag
Sziasztok!
Én a FF 5.0 használom, de szerintem frissítés előtt is az volt a gondom, hogy maga a böngésző fél akár 1perc múlva indul el! Ez mitől lehet? (csak 1 lapot hoz be freemail)
Maga a netezés rajta jó megy szuperül! Az előzményeket is töröltem, de az se segített!
2gb memoriám van abból 1,33 szabad nem értem a jelenség okát. -
fatal`
titán
válasz
kranazoli #20712 üzenetére
Operát használok, de használtam pár napig a 6os béta FF-et (béta4). Stabil volt, néha megállt pár másodpercre, de össze nem omlott egyszer sem.
(#20713) banhammer: De működött volna, mert a win7 hiba esetén (ha nem olyan súlyos) újraindítja a vga drivert. Ilyenkor viszont többnyire az azt használó alkalmazások elszállnak, ettől is lehetett a crash.
-
banhammer
veterán
Lefagyott a Firefoxom, amikor a könvyjelzőmben keresgéltem.
Nagyon meglepődtem amikor hosszú másdpercekre elfeketedett a kijelzőm majd bejött egy FF ablak azzal a szöveggel, hogy a FF elszállt.
Délután meg úgy fagyott le a gép?, Firefox?, hogy már csak a reset segített rajta.
Remélem a délutáni fagyás nem valami HW probléma miatt lehetett.
-
aki33
csendes tag
A bal oldalra helyezett könyvjelző eszköztár aljáról nem lehet eltüntetni a nem rendezett könyvjelzők feliratot?
-
pete_21
addikt
Az Aurorába bekerült az új tab-re egy kísérleti funkció. Ettől viszont annyira belassult a UI, hogy amikor új tabat nyitok, animálásnak nyoma sincs. Vár kb. 1mp-t, és megjelenik, láthatóan akadva. Nálatok is ilyen?
Ez így nagyon gáz... Már nem halogathatják, hogy kezdjenek valamit az UI lassúságával. Ezt az új tabes funkciót, ilyen formában nem tehetik bele szvsz még egy betaba sem. Szörnyű érzetet kelt minden egyes tabnyitásnál... -
feka007
veterán
Üdv, miért fagy le a gépem néha FF böngészés közben? Eddig kb. 3-szor csinálta 1 hónapon belül. Egyszerűen megáll az egész, és újra kell indítani. Más (játék, stb.) nem csinálja. Szar a FF4, vagy a gépemen lehet valami?
-
Winner_hun
félisten
Valami ötlet arra hogy a lapkon hogyan lehetne a favikononak visszaállítani? Már az összes fehér lapos, semmi más nincs
-
BullZeye
veterán
Van hír arról, mi lesz a sorsa a tab mozgató animációnak? Tekintve, hogy emiatt nem lehet tabokat behúzni könyvjelzők-höz? Vagy mivel lehetne kikapcsolni, míg meg nem szülik a megoldást erre?
-
pete_21
addikt
válasz
mclaren777 #20699 üzenetére
A 3-as Fx-et uninstalláltad, és utána tetted fel az 5-öst? Mozbackup-pal mentsd ki a cuccaidat a profilból, és készíts egy új profilt. Nézd meg azzal, hogy jó-e. Ha jó, akkor Mozbackup-pal költözz vissza az új profilba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!