Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
Chieftec
őstag
válasz
Prof01
üzenetére
Bazz nehogy 125 os cbrt vegyel!! Mondjuk akiknek van azt allitjak azokkal is faszat lehet moccolni. NSR zsiir volt lehetett alazni azert a nepet azzal is... Cbr meg ottvan a 0 fogyasztas hat nemtom...
Nekem forgalmi vizsga volt 1 poen: 7:00 vizsga, 6:30 tali a garazssoron, lemegyek RR el mer jogsi minek...
oktato persze beesik 6:45 re. 7 ora elott elindulunk 5 perccel kb. a rutin palyara, megyek tanulomoccal megall, kifogy a benya na fasza....
Bedobjuk gyorsan parkoloba, vissza a garazsba RR er mer tobbi moci rossz... Nah mondom biztos megkur a vizsgabiztos latja ilyen moccal mek... Oktato ilyetszol siessek rutinpalyara mer var a vizsgabiztos... 120 al vegidongetek a varoson, T mellenyben, reggeli csucsban, egesz busz engem nez...
Vmi 7:05 re ertunk oda, de meglett aztan vegulis... Botranyos 1 oktato volt!!! -
.mf
veterán
válasz
Prof01
üzenetére
6-kor
Nálam a forgalmi 11-nél korábban még nem kezdődött, általában 13-14 körül, ma is 16-tól 18-ig voltam
Jó meleg is volt tűző nap + fekete motor + lassú tempó + sisak + bőrkabát + gerincproti + hosszú nadrág + bakancs kombóban
A 6-8 és 7-9 amúgy nem esik pont bele a kora reggeli csúcsforgalomba?
-
Chieftec
őstag
Csaooo
Dobjatok fel par kepet ha gondoljatok... [link]
-
-
-
Preda
aktív tag
válasz
Prof01
üzenetére
Nem gáz az én egész múlt héten 5-kor keltem és du-án 5-6 ig melóztam, de utána még simán elmentem kondizni és nem is voltam fáradt. Meg lehet szokni azt is
. Gondolom azért mentek reggel mert akkor még nincs akkora meleg. Ilyen 36 fokban beöltözök és fél óra múlva olyan citrom szag jön a ruhából, hogy húúú
.Tényleg szerintetek lehet mosni a Kordurát? Esetleg valami spéci cucc kell hozzá? 5let?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Prof01
üzenetére
En is nyomultam olyan NSR-rel nekem nagon bejott es valo igaz hogy azokba meg volt anyag es nem kisebb mint a mostani a ZX6

Nekem ez elso sajat komolyabb muszerem
es igen mostmar belelatok es attudom elni akik vagy motort vagy autot tartanak fent hogy milyen erzes...Hat nem egyszeru 
Boci: Mennek en ha nem dolgoznek

-
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Maga a motorozás nagyon jó volt, jól ment.
De a mocik ahhoz képest, hogy újak nem vmi jók (Keeway Speed 150). A váltója borzasztó rossz. 5-6 ezer alatt nem mindig veszi be a sebességet és olyan erősen kell húzni a kart, hogy megfájdul a végére a lábam rendesen. 
Jaja, nincs olyan nagy forgalom, mint 16-17óra körül.
Hát....kiszemelt moci van, csak pénz nincs...

NSR 125-ön gondolkodtam, de utána számolgattam, és rájöttem, hogy egy CBR 125-tel jobban járnék. Igaz nem olyan szép (nagyon keskeny) és erős, mint a 2 ütemű NSR, de viszont nagyon keveset eszik, 2-2,5L/100km. Továbbá nem kell 800-1000km-enként venni bele a méregdrága olajat és szétesni se hajlamos annyira.
Ennek az ára 400k körül mozog(2004-es évjárattól), NSR-é pedig 250-300k(1994-esek utáni).
Ezt a különbözetet simán visszahozza 1-2év alatt csak a benzinpénz, nem beszélve az alkatrészekről...
-
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
7kor kezdtünk. Következő hétfőn lesz, reggel 6kor. Akkor meg kelhetek fel 5kor.

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
az első fele még csak-csak elmegy..
de a hátulja az valami förtelem szerintem. aránytalan, diszharmónikus, és akkora giccs, hogy jáááájjjj.. na nem mintha az mt01 sokkal jobb lenne..
bár technikailag biztos nagyágyú a motor ezt egy pillanatig se kétlem, csak a szubjektív részével van gondom
csóka alig mert vele kanyarodni. -
Prof01
veterán
Na megvolt az első forgalmis vezetésem is. Jó volt ez a motorozás csak szar volt reggel 6kor kelni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
szerintem siman hajlandoak erre, jol fog mutatni az oneletrajzaban.

Inti: jaja

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
te csak megszorongatnád őket

-
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A többivel együtt az igazi:
"Az alkalmi (és csak a versenynapra szóló) hostesskedésért fizetés nem jár a lányoknak, még az utazást és a szállást is maguknak kell állniuk, viszont kapnak a paddockba, a boxutcába és a rajtrácsra érvényes belépőt, ételt-italt a Yamaha sátrában, no meg persze hangvillás göncöket, utóbbiakat csak kölcsönbe."

-
TayRol
nagyúr
Reggeli kedvcsinalo.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
asszem kéne egy nagy csoportos beb*szás

-
Topiccsendőr
addikt
tele lett szemetelve a topic mihasznára...
-
válasz
Integra
üzenetére
Még erre annyit, hogy ha ez a fajta világ elmegy mellettem én bizony nem bánom.
Legalább olcsó lesz az amit meg szeretnék venni, mert mindenkinek az új kell, mert az a csilivili, és van a reklámban is
Nem bánnám, ha kinéznék a szutyok S14-et alólam. Régi szar...Amúgy telibe lőttél, (a pofátlan nagyságú) profit ellenes vagyok. Süllyedt.
-
válasz
Integra
üzenetére
Nem, nem tenném meg boldogan. Másfél év múlva jön az új, a szebb, a csicsásabb, ez meg szar lesz. Akkor az lesz a menő, azt kell venni, mert lesz benne +1 hűtőborda, meg nem 230 kiló lesz, hanem 229.4, és ez mekkoooraaa fejlődés. Akkor ugyan ezen fogunk vitatkozni. (erkölcsi avulás)
Bocs, hogy nekem ez nem tetszik, elnézést érte.
Amúgy nem azt mondtam, hogy hulladék. Vannak benne jó dolgok. Fék az karaj, főleg ha az új abs-es. Az kellene, nem kicsit. Valszeg teló is többet tud mint az enyém, az is kellene. Aztán itt a zsinór vége. A többi az marketingfogás. Egyedül talán a kardán olyan, hogy a fene tudja... de egyetlen sport-nak mondott motoron sem láttam még kardánt, sportmotorra a "nagy kardános" BMW is láncot tesz.
Azt mondtam, (és továbbra is fenntartom) hogy ez a "fejlődés" ez nem fejlődés, ez toporgás. A marketing adja el a terméket, és nem a termék saját magát... Abba ne menjünk bele, hogy ez a fene nagy globalizáció, meg fene nagy fogyasztó társadalom kinyírja a Te gyerekeid alól is a Földet, hosszú távban nem gonolkodunk. Hülyeség az.
Elég csak arra gondolni, hogy mennyi szürke import 400as volt '90 körül. Nem reklámozták, mert belpiac. Ott a híre, és a minősége adta el a terméket, nem a reklám, és a hangzatos szlogenek. Kapizsgálod amit mondani szeretnék?(#27360) persuader
Nem motorral akarok nőt fogni, alkalminak meg sose voltam híve. Egy nő ne a pénzemért szeressen, meg ne azért mert "virítok".(#27362) zsoltee10
Nem az a lényeg, hogy örök életű. Hanem, hogy 100ezer múlva is ott fog nyitni-zárni a szelep, meg fog gyújtani a motor, mint amit a gyárban kitaláltak... és inkább vinnyogjon, mint csörögjön.Písz
-
zsoltee10
addikt
most én nem akarok mindenre reagálni, de szerintem van olyan lehetőség a henger lekapcsolásban, amit lehet normálisan használni a 7köznapokban. 90-100-as túratempóhoz minek 600 helyett 1200cm3-t etetni? a kardán elbírja a BMW-nél, akkor elbírja a Hondánál is a sebességet. Én boldogan viselném a motorom 178kg-ja helyett 188kg-ját, ha kardános lenne, nem ez a dzsuvás lánc. fogaskerékvezérlés? mi értelme? ki nem szarja le, hogy örök életű, amikor 80ekm-t kibír egy mai motorban a lánc? te mennyi idő alatt mész 80ekm-t? van értelme? arról nem beszélve, hogy baromi szűk ám az a réteg, akit nem idegesít a vinnyogás....a lánc meg csendes.....
-
Integra
titán
tudod, azért mert valami nem a te vagy én pénztárcámra van megépítve, nem jelenti azt, hogy szar. nehéz nem észrevenni az állandó jelenlétét a nálad amúgy is meglévő pénz és profit ellenességnek meg mindennek, ami drága, multi, etc, vágod miről beszélek. szinte már azt érezni nagyon sok esetben, hogy nem is a motorral van a bajod, hanem azzal, hogy elmegy melletted a világ, ott a sok fényes csoda és neked nincsen és ezért tönkremegy, értelmetlen, szar etc...
a világ márpedig ilyen és fejlődik és gyorsan tör előre. azért mert valami nem a te szád íze szerint megy, még nem feltétlen jelenti azt, hogy hulladék etc..
mi eljátszunk a régi motorjainkkal, mert erre van pénzünk, de ha megengedhetnéd magadnak hogy 4-5 gurigát kiperkálj egy zsírúj vasra, nem tennéd meg boldogan?
mert én igen... de azért mert nem engedhetem meg magamnak még nem fogom fikázni, főleg, hogy még nem is láttam és nem tudom pontosan milyen lesz, inkább a kíváncsiság vezérel.. -
Topiccsendőr
addikt
A motor ki se jött még, ahhoz képest jól eeevagytok, hogy mi a szar meg mi nem.

A technika igenis halad. Kicsit szélsőségesen állsz a témához, szíved joga, de néha úgy látom nincs meg a kellő technikai tudásod - nekem sem - hogy lefitymálj jópár dolgot. Én nem fikázok semmit úgy, hogy még a paramétereit se tudom. El lehet játszadozni, hogy mi lenne ha - de durva támadásnak érzed azt, hogy egy túramotorra kardánt szerelnek? Meg a nagytőkések támadása a középsztender hiánya? Kardán szerintem elbírja a 260 at, nem az a szűk keresztmetszet. Tényleg nem értem miért vagy felháborodva. Nincs benne fogaskerekes vezérlés. Na bumm. Lánc is működik tökéletesen. Nagyon túlmisztifikálod a motorkerékpárgyártást. Nem bálványnak kell tekinteni, hanem használni kell. Egy élvezeti cikk. Ki kell nyomni a szemét, forgatni kell. Nem a vitrinbe berakni hamár megvan, meg azon filózni, mi nincs benne, meg mi van benne. Ez nálam a motor. Egy szimpla használati cikk. -
válasz
Integra
üzenetére
Aztán hova lépjek a saját kis zárt, napellenzős világomból tesó?
Bele a csillivilli, szép új világba?Komolyan érdekel a válaszod, hogy hova lépjek
Jó tudom, bele a szakadékba, de most ezeket a lehetőségeket figyelmen kívül hagyva.
(amúgy említettem, hogy van benne jó, csak több jót ba.ztak el, mint jót tettek bele, és ez szvsz nem (előre)fejlődés) -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szerintem meg k.rvára mindegy, hogy 6 litert eszik a motor, vagy 6.3-at. Most őszintén. Mennyit fogsz vele piros lámpánál állni, amíg lekapcsol a 4ből 2? (de ha már itt tartunk, akkor minek ekkora blokk bele? ) Ugye, hogy kb összesen talán 3 órát 100.000 km alatt. Szerinted ez a ki-be kapcsolósdi mennyire fogja rágni a gumit gyorsításnál? De leginkább mennyire lesz idegesítő egy előzésnél?
Ne röhögtess már Pityu, egy szaros vasdarabért amit elneveznek középtámasznak, majd elkérnek jól... mondjuk 50ezer forintot. Szerinted ez normális gyártói viselkedés?
Btw, Te egy középtámaszt tudnál jobban használni a mindennapokban (láncfújás, gumicsere, tárolás, stb) vagy a lekapcsolódó hengereket?de azért még mindig kíváncsi vagyok, hogy a kardán miként fogja bírni 260-at. Meg a csapágyazás a ki-be kapcsolósdit...
Ha csendes motort akarsz akkor vegyél valami 50es 4T robogót, V4ben pont a hang a lényeg. A az alapjárati dörmögése, amikor húzod neki a dübörgése, motorféken meg ahogy gurgulászik.
-
jasszer
őstag
"Nem tudnak hova fejlődni, és mindenféle ilyen ökörségeket beépítenek mindenbe (nem csak a motorokra vonatkozik, mindenre), aztán a sok agymosással elbutított hülye nyugatit beetetik a marketingel, mert csak a szép csillogós krómos giccsel vagy valaki... mindegy."
Igazad van, a szügyhám óta nincs új a nap alatt.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát nem is neked találták ki ezeket.

-
bajnokpityu
félisten
kardán?ha jó,akkor nekem,kipuff?mert szép,csöndes, lekapcsolós henger? mert francnak nonstop ?1200ccm?-t etetni.
ha hondához hiven mind megbizhatóan,utcán használhatóan működik,igenis inkább kérném kis felárral,mint nem.középtámasz meg nilván kapható extraként.F4i hez még úgy sem.számomra már a 98tól gyártott VFRek is tehenek.nehezek,kényelmesek,szél se jut a sisakra.nem is értem,h 230kilóba hogy nem fért bele a kardán.ott már tök mindegy h 230 v 240.
számokat ebben a HSZben nem kell készpénznek venni

-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Aztán mit fizetsz meg benne? Csupa bohócságot, marketing alapú baromságot, aminek az ég világon semmi értelme...
Kardán? Hurrá! Minek?
Szép új kipuff? Hurrá! Minek?
Lekapcsolós hengervezérlés? Hurrá! De minek?Nem tudnak hova fejlődni, és mindenféle ilyen ökörségeket beépítenek mindenbe (nem csak a motorokra vonatkozik, mindenre), aztán a sok agymosással elbutított hülye nyugatit beetetik a marketingel, mert csak a szép csillogós krómos giccsel vagy valaki... mindegy.
Nekem nem tetszik, valahogy nem tudom elképzelni a Vfr-t 260-al kardánnal a lengőkarban.
Sok birkaság helyett inkább a fogaskereket és a középtámaszt tennék vissza, meg bombabiztos elektronikát csinálnának.
De a részvényesek mindenek felett...pfuj *zöld-hányós szmájli
Egyedül a teló kellene meg a fék róla, a cbr-es blokkolásgátlóval. Annak lenne értelme.
-
Én majd akkor fogom elhinni az új vfr-t ha láttam élőben...
Aztán keresek egy töröttet, átrakom a telót meg a féket, a blokkot úgyis megveszem lassan az enyémhez. Hehehehehehe... -
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
csak kíváncsi vagyok rá, úgyse az én pénztárcámra szabták az 5 milkós árával..
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az hát, nem azt mondom hogy tetszik, csak hogy harmonikusabban néz ki mint a VFR.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mondjuk ez a BMW.

-
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Miért, válságban egyből megáll az élet?
Én meg a válság legnagyobb sűrűjében mondtam fel egy jól fiizető állásból
---Az a VFR, ... remélem az a szürke csak valami rajtafelejtett csomagolóanyag, védőburkolat, és nem pedig az idom

-
Integra
titán
hát nemtom..
nem sok köze van a kémfotókhoz, az laposabb és hosszabb motornak tűnt élőben, meg az orra is szimpatikusabb volt
-
Integra
titán
-
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
hát igen! Én meg kapom a fejemre hogy most veszek motort!
Mondjuk nekem az is lényeg volt hogy a cég fizeti a benzin pénzt ami nem sok de kb 21-25k netto havonta plus! -
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
..jah, de ilyen üléspozícióban még 30km-t sem lehet kibírni utasként.
Gubbasztana a franc...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
..eladás okaként a gazdasági válságot írta.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
csak ovatosan.
tapasztalatokat majd irjal!
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
na, probalgatod mar a gepet?

-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
joez, csak nem 30 ezerert...
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Miert kell eladni?

-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm a hozzászólásotokat,még a végén elvörösödöm.

-
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
jo volt, na

azert h lassak valamit felhajtott plexivel mentem. tehat sercegett a fogam alatt a homok es a szemembol dorzsolgettem neha a sarat. cserebe a tankhoz szoritott labaim menten a viz eljott a chaps tetejeig, ahol boldogan folyt be a nadragomba
mikormegyunklekkozeleeeeeebb? 
mod: jah MZ. jokat irnak rola mindenhol. (alkatresznek pedig lassuk csak: nissin, marzocchi, sachs, stb is van rajta, persze a hajtomu nyilvan nem csereszabatos akarmivel)
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én anno amikor kijött, megnéztem közelről amotorkiállításon
és azért jópár alkatrészen látszott hogy nemaza japó minőség azért...
szal elégé elnagyzolt fröccsöntött, nemszépenmegmunkált volt a szerkezet -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
legalább volt némi kihívás
ege... ezek után asszem én sem szivesen futárkodnék
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem mondtam, hogy rossz, csak akcios

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Én mindezt páholyból figyeltem, a faágat majdnem levettem fejjel, egyet sikerült rácsapnod a bal kezemre
kuplunkarom megfogta. A saras izén nekem meg féket kellett húznom, leteszteltem a bio ABS emet, még megvan. elmebeteg-szürreális-pszichedelikus volt. De legalább volt egy életközeli élményünk. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az enyém nagyon durván füligszaros lett
szal neki kell esnem gőzborotvával-brigéciollal -
[lAyCsI]
addikt
válasz
jasszer
üzenetére
én állítólag egy mögöttem haladó suzuki első szélvédőjét vittem ki majdnem egy fával amit felpattintott a hátsó kerekem...
sötét plexi, szakadó eső... gyakorlatilag csak körvonalakat láttam...
egy nagy kupac felhordott sáron majdnem keresztbecsúsztam, ja és a vihar előtt 140-nél majdnem levettem fejjel egy galambot... majd hazaúton egy hátsó defekt... pont hazaértem vele
kicsit extrémre sikerül a szombati gurulás de mindent összevetve azért jól szórakoztunk 
Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd bedobom mert durva egy szaga van
.
oktato persze beesik 6:45 re. 7 ora elott elindulunk 5 perccel kb. a rutin palyara, megyek tanulomoccal megall, kifogy a benya na fasza....

. Gondolom azért mentek reggel mert akkor még nincs akkora meleg. Ilyen 36 fokban beöltözök és fél óra múlva olyan citrom szag jön a ruhából, hogy húúú

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk nekem az is lényeg volt hogy a cég fizeti a benzin pénzt ami nem sok de kb 21-25k netto havonta plus!