Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28337 üzenetére
De azt a lakókocsit el is égették
Hát igen. De ezzel én csak felmegyek a hegyekbe, ledobobom a p*csába és verjük neki üresen
egyébként is neked plasztikrakettád van, én meg pucérkodok
-
ALI_G
veterán
Hi!
Megjöttem kis hazánk kis hegyeiről
1000 km-t sikerült utazással együtt elmotorozni.
Gyöngyös-Eger lassan használhatatlan lesz és mocskos sok a versenyző. Kékestető viszont király. Megnéztük az emlékművet, dumáltunk sok motorossal.esténként pálinka + sör + magyar ételek (asszonyt vittem főzni meg mosogatni
). Ehh, voltunk Mályinkán falunapokon, majd részegen gyalogoltunk haza éfjélkor 3 kilómétert vaksötétben
Megtaláltuk az ultimate utat. Eger - Lilafüred. Vaccsi új aszfalt majdnem végig, teljesen por mentes és durva kanyarok vannak végig. Felfelé 100 fokos a kis 600-as, végig 2-esben lehet szaggatni és még alig van forgalom. Egyedül pár kanyarban van felhordva kis murva, de látni előre. Mi mint a gyerekek, föl-le 5-6-szorkb. 20 km a kanyargós rész a jó aszfaltból, sajnos nem valami széles, de idén ez a legjobb hely amit találtam / találtunk.
vasárnap gurultatok valamerre?
-
[lAyCsI]
addikt
kíváncsi leszek lesz-e ebből valami...
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28391 üzenetére
a gixerest én sem láttam, de ahogy laycsi is mondja, a monstás előttünk nyomta a határátkelőig.
szóval jól meghúzhattátok.. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #28389 üzenetére
Amikor mentünk viszafelé Esztergomba. Megelőztem a géjesixert egy picit nagy sebességkülönbséggel, aztán biztos moromogta magában - ez a magyar gyökér nehogymár leelőzzön.
utánameredt, na akkor én elkezdtem kersztbe venni a féktávokat de ez akkor is jött. aznyját. Jól ment a szlovák kurafi -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28386 üzenetére
ez mikor volt? még szombaton mikor együtt mentünk, csak meglógtál?
28388
naja, meghallgattam volna az angol kommentátorokat, ahogy nyerítenek a közvetítés alatt, tuti hogy bajadzsit felhozták volna -
Topiccsendőr
addikt
-
Uher
aktív tag
-
törölt tag
kawasaki lime party aug 21. 15:00-tol
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #28381 üzenetére
Nekem 60km. Egy esti karikám szokott olyan 100km lenni, amikor csak azért indítom be a motort ment nem hallottam a hangját 3 napja.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28381 üzenetére
hétvégén egy újabb kör?
de most úgy kinyújtva azzal a hosszított szlovák szakasszal.. bármerre is legyen az.. -
TayRol
nagyúr
jaja, nincs rosszabb mint egy sz@r nap utan faradtan es dekoncentraltan motorral hazafele menni.
a sebesseget tekintve inkabb engem is a nyomatek erdekel. de 250 felett barmelyik gepen en lennek a szuk keresztmetszet. meg a ringen is, nemhogy a kozuton.
en Busa helyett (ami van kollegamnak) a K1200R-t (ja, mar 1300R) valasztanam - egy masik munkatarsamet. nagy es hosszu dog de rohadt kenyelmes.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #28372 üzenetére
Én nem azt élvezem a motoromban hogy 280 a vége,igaz még nem is próbáltam,220-230 volt a Maximum,de ez nem is mozgat.
Hanem azt ahogy 60,100,150,180-ról megindul,ez a durva benne,a mellberúgós érzés,amikor nyúlni kezdenek a kezeim.
Na ez az amit imádok benne,a Supermotomban is ezt szerettem,ő sem ment többet 160nál,de olyat tolt bárhonnan hogy berottyantani lehetett rajta. -
Jaja, az elso 200 folotti nem volt ennyire meglepo nekem motorral, de azert jol esett (utolag jutott eszembe, hogy hatul ott a doboz, nade kibirta).
Viszont esoben, kettesben elindulni a felfestesen, szitalo seggel, az is nyomja az adrenalint, de mondjuk erre nem vagyom megegyszer
Erdekes modon azt tapasztalom, hogy a kozlekedesben a legveszelyesebb a bizonytalansag. Neha vannak napok, amikor iszonyat dekoncentralt vagyok, bizonytalan a koordinaciom. Ilyenkor hiaba megyek joval lassabban, megis ugy erzem, hogy barmikor baj lehet. Tegnap voltr egy Budaors-Obuda utam, tokeletes biztonsagban ereztem magam, pedig volt jopar 'gyors szlalom mozgo bolyak kozott'-muvelet ( (c) Superbike), rendorauto ele bevagas, stb. Csak valahogy ez utobbinak volt ritmusa, pontosan tudtam, mit csinalok.
-
Integra
titán
válasz
#25954560 #28370 üzenetére
bizony... és ez kurvára így van ahogy leírod, emlékszem mikor autóval először 300-at mentem. pffffff, nem az autó volt életveszély, vagy a sebesség, hanem magam, az adrenalin miatt.. szokni kell ezt nagyon, szépen fokozatosan, mert az ember a szűk keresztmetszet, nem a technika..
ha én felülnék rá, és hozzászoknék, egyszer úgyis csutkára húznám, 250 még autóval is unalmas tud lenni... ha busán ülsz, tudni akarod. egyszerűen tudni..
-
törölt tag
amig fel nem ulsz egy ilyesmire
onnan kezdve ott fog bujkalni a kisordog es keresed az ures, tiszta autopalyat, 'csak megnezem es mar engedem is vissza'. es amikor latod a tobb, mint 1km szabad ket savot, izgatottan kapcsolod a reflektort, kicsit lejjebb huzodsz, vetsz megegy pillantast a 300-as rovatkara h tudd mit kell majd nezni es elkezded adni neki. 160-as utazotemporol eloszor csak 200-ig, de gyakorlatilag ott sem tortenik semmi. egyszeruen felugrott 200-ra. nezed tovabb, egyre rovidebbeket pislogsz a km-orara. 250. fantasztikus, erolkodes nelkul megy, atomstabil a gep. most mar nem varsz tovabb, raadod a teljes tuzet. megdobbensz h meg innen is mekkorat tol a vas. (rajossz, hogy messze tavol valahol egy auto kolbaszol a jobb savban) a vegen kicsit lassulva mozog a km-ora, beleer a 300-ba, tilt az elektronika. megvan. visszaengeded a gazt, felegyenesedsz es radobbensz, hogy ezer a pulzusod. a kovetkezo benzinkutnal megallsz, mert muszaj megallni. a kezed annyira remeg, hogy a szensavmentes asvanyvizzel leontod magad. leulsz a fure. remeg mindened es rettenetesen elegedett vagy. ez van, megvolt a 300.
-
Gaboman
nagyúr
Hát 260kg,azért nem könnyű motorocska,de nem tologatni akarod gondolom.
Menet közben van rá egy 100om hogy könnyűnek érzed.
Az őrült sebessége vonz sok embert,mert tény hogy 330-340 karistolnak a gyári verzióval.
Drag versenyen ahol nem a vég számít ott nem mindig ő a nyerő.
2008 FZ1 3 századdal maradt csak el tőle 220ig.
Amit igazán tud az 250 fölött is úgy megy mint ahogy más nem tud,de én még sosem mentem annyival és nem is fogok,főleg nem felette ezért ez nem érint engem. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #28359 üzenetére
Nem tudom te hogy vagy vele de nekem soha nem tetszett formára a Hayabusa,otromba,csúnya,buborékmotor.
Akkor ezerszer a Hondát venném ha a helyedben lennék,annak szép formavilága van.
Igaz nem tudja azt mint egy Hayabusa de megjelenésre nálam ütősebb.
A Fazert sem cserélném le rá soha. -
.mf
veterán
Megvan a forgalmi vizsgám
De míg az előző az az brutál szopatós kategória volt, ez a feltűnően egyszerű, vizsga light típus volt. Nemcsak, hogy egyirányú és egyíven visszafordulás sem volt benne, de a másik "srácra" (rendőr alezredes) már sor sem került, végig én mentem elől. Éhes volt tán a vizsgabiztos? Déli időpont előnye
Holnap-holnapután meg Safety-Hungary lvl 1 -
Integra
titán
nem is tudtam, hogy a hayabusa csak 3 guriga..
azt hittem sokkal több, vagy 5 guresz -
Szeretem amikor vadiuj, csillogo motorokkal tokoresznek elottem a dugoban. :/
Csako a Speed Triple-lel gurult a sorok kozott, logatott labbal. Komolyan, aki nem tud lassan (nem meg-megallva, csak lassan, mint a vizsgan) gurulni, az miert pont a Fo utcan probalgatja reggel 9-kor? Raadasul veszelyes, mert ha borul, garantaltan alaszorul a laba.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #28346 üzenetére
nopara!
fő a fokozatosság, pár szezon és begyorsulsz majd te is... márha akarsz... de azért ne érezd soha kötelességednek, mindenki csak annyival menjen amíg biztonságban érzi magátMás: a zsírujj hátsó D207-essel nagyon elégedett vagyok, jo kis guma, jol tapad és nagyon stíbilnak éreztem kanyarban is...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #28340 üzenetére
én is egy darbig láttalak a visszapillantóban(amíg ki nem lazult és el nem hajlott a tükröm)
aztán eltűntél
Persuék előttem léceltek le visszafelé egy beszopott piroslámpánál, aztán a Rómainál láttam őket lekanyarodni.
Amúgy nagyon zsír volt a gurulás, Integrának nagy respekt, jól felszívta magát és elég sokat gyorsult -
feca81
aktív tag
no,abadszalok elmaradt,haver lemondta.igyegesz hetvegentudtam a geppel foglalkozni.
most mar van rajta szivargyujto tolto,tudok GPSt tolteni menet kozben,v akar TVt nezni, esetleg hutotaskaban sort huteni,ha megerkezem valahova.igazabol a GPSnek kell
ellenoriztem minden kis nyavalyat rajta,ugy tunik abbahagyta az olajzabalast.nem akarom elkiabalni,de mar regota nem kellett utanatolteni,es a szint latszik az ablakban.lehet egy szelephezagallitas megoldotta a problemat?ketlem.
jut eszembe,tegnap megleptem vegre a 230-at.ezzel uj rekordot allitottam fel -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #28347 üzenetére
de egyebkent sokkal gyorsabban amugy sem mentem volna. elveztem a sajat tempom.
en azert nem ertelek be titeket mert akkor kb. mar itthon voltam.lattam, hogy a Szentendrein dugotok lesz. a bal lencse elvesztese ellenere a legjobban a visszafele-felfele tarto ut jott be a furdotol Szendendreig.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #28346 üzenetére
na így már értem, hogy miért lassultál be.. de a lényeg, hogy jumurdzsák hazaért
mit mondjak, kapaszkodnom kellett, hogy tudjam a tempót persuval, meg laycsival tartani, csodálkoztam is hogy &rew milyen nyugodtan gurulgatott, aszittem, hogy egy kövér gázzal eldönget mellettem, állandóan néztem a tükröt, hogy eltudjon menni
aztán még megálltunk nála, lajcsit láttuk ahogy elment mellettünk pirosnál, de te még akkor sem értél be minket
forgalomban is volt egy tempó... -
Integra
titán
válasz
Gaboman #28344 üzenetére
tavaszra össze kell jöjjön rá a zsé.. ha nem is zsírújra, de egy 2008-as példányra, németeknél még kapok is talán belőle..
bár kint a magyar honda kereskedésekkel ellentétben komolyan lehet alkudni rá.. de a cél egyértelműen egy új darab, amit előttem kell, hogy kicsomagoljanak a szállító ketrecéből. -
Integra
titán
válasz
TayRol #28340 üzenetére
ordas jó volt, végre úgy éreztem, hogy motoroztam
remélem, még egy ilyen belefér mielőtt megyek, jó lenne..sajnos az első villám csillapításával, vagyis annak hiányával nemtok mit kezdeni, viszem szervízbe. valszeg kuka az egész bele, gyanítom teljesen elhasználódott.. végülis 57500 km van már benne és még gyári állapotú
-
Integra
titán
ezt bekell tegyem ide is, ezt bautista mai brno levezető körös alakítása, harmadik lett, ünnepelt..
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #28339 üzenetére
Olyan gyorsan mentetek, még el sem birtam koszonni!
Azert jo volt, zsir volt, elveztem! -
Boci_83
őstag
Hej!
Lesz valami Ph!-s gurulás? Csatlakoznék... -
Integra
titán
-
törölt tag
hehe, latom persu meg nem irta, beirom en
tegnap gurultunk egy dobogokot. hat ez nem normalis! ugy ment, mintha kotelen huznak. hozza kell tennem h gyakorlatilag semmi forgalom nem volt, meleg volt a beton es rettenet jok voltak a latasi viszonyok. mar pomazon is a legkisebb lukba is kiment elozni, a varosi menet folyonos gyorsit-kerul-lassit volt, de amint kiertunk a varosbol, elszabadult a pokol. epp csak nem volt terdelos a tempo. maradt meg tartalek az osszes ivben, de szerintem ez nem normalis. tudom, mert vegig ott volt a visszapillantombanszoval vasarnap nagypapis benzin- es gumisporolos tempo
-
ALI_G
veterán
Könyvben így van pontosan:
A hátsó teleszkópszár7 fokozatban állítható motorozási és terhelési kondícióknak megfelelően....Használjon körmös kulcsot az előfeszítés beállításához.
Az 1-es fokozat könnyű súlyhoz és sima útfelülethez megfelelő, a 2-től 7-es fokozat keményebbé teszi a lengés csillapítókat, például ha nagyobb súlyt szállítunk.Én azt hittem, hogy sima útfelülethez állítjuk keményre a lengés csillapítókat.
meg pályára, nemde?
-
ALI_G
veterán
Valaki mondja már meg, hogy nagyobb tömegre hogy kell beállítani a hátsó rugó előfeszítését?
1-7-ig lehet állítani, gyárilag 2-esben van. Könyve szerint a nagyobb teher a 7-es felé kell beállítani, de kicsit félrevezet, mert ír még olyat, hogy az 1-es sima útfelülethez való kevés súllyal.TayRol: megy a gmail-re.
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #28303 üzenetére
Igen, egyedül elmentem tavaly is egy hétre motorral, mert elférek egyedül, felgumipókoztam egy fél disznót hátulra oszt kaja se kellett
De most már van eladó hengertáskám
Gyertek mátrába, esetleg ebéd a szokott helyen?ja, kva nagyot eshetett. Azért sisakban versenypályán hogy töröd be a fejed?! Meg a nyakcsigoját se egy egyszerű eltörni, mert van púp a hátán + van nyakmerevítője...
-
[lAyCsI]
addikt
Nah EZT nemis tudtam... szegény Csumakker becigizte...
-
[lAyCsI]
addikt
amúgy hosszabb túrára ez a legkényelmesebb megoldás az tuti...
amúgy anno 1x nyomatam ilyen cordura-táskás megoldásba is jut eszembe,
azt meg csak felszíjazod azt csákesz, és lehet abba is pakolni bőséggel, viszont akkor
a hátsó hely kiesik a pixisből...vasárnap zúzunk egyet valamerre mindenképp, cél még nincs, sztem szokásos összeröff,
aztán a legkevésbé másnapos és gondolkodni tudó egyén feldob egy uticélt a többiek meg bután bólogatnak hozzá -
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #28295 üzenetére
Köszi, összeszámolva 112k volt, ez sacc a fele, mint amibe került volna ismerős nélkül
Mert a Givi csomagtartó 100k + 3 doboz akármilyen márkából minimum 70-80k
Szóval ha egy módod van rá, akkor fabrikáljatok magatoknak, vagy valakivel minta alapján gyártassátok le (sajnos az óradíj miatt lehet nektek is elbukik ez az ötlet). Haveromék 10k-ból összedobtak egy nem is gáz csomagtartót amire felmegy a 3 doboz. Igaz 2 napot elszaroztak vele, de szerintem megérte.
Nekem be van scannelve az összes papír amit adtak hozzá, szóval vannak ábráim, igaz nem bandit specifikusDobozt meg vegyél valami olcsót, pl a Moto detail olcsó, de elég jó mint látod.
[lAyCsI]: túrás lett ja
De akkor a goldwing mi?
Mondjuk pont idén jött ki úgy a dolog, hogy el lettem volna e nélkül is (inkább elittam volna, az legalább meglátszott volna), mert csak ilyen 3 napra megyek ide-oda, igaz most jön asszony is.
Vasárnapra mit találtatok ki?
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Akciókamerák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Spotify
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest