- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
úgy, hogy 7000 el vettem a motort. 12 000 nél elöl-hátul cseréltem gumit. Hátul már csak 1 mm volt, elöl már öreg volt a gumi, meg a profilja buta lett. Középen kopott. Én meg allergiás vagyok nagyon a gumira. Most úgy 21 000-valamennyinél csak hátul cseréltem. Tehát olyan bő 9000 et elment úgy hogy fele utca, fele pályahasználat. Az előző tulaj kocamotoros volt. Még gyári fékbetéteim vannak.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #26993 üzenetére
Én eddig 3 márkájú V2 próbáltam ki,azok mind rezonáltak és rángattak alsó tartományban.
Lehet én fogtam ki belőlük az ilyen tulajdonsággal bíró példányokat. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #26946 üzenetére
Hogy sikerült 12000-et elmenni a pilot powerrel? Elől is cseréltél akkor, jól emlékszem? 12000-nél már kint volt azért a szövet is?
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #26993 üzenetére
vtr sp-3......
vagy v5 cbr.. -
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves #26991 üzenetére
Azt elhiszem! Dobj majd fel képeket!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman #26980 üzenetére
Nekem az tetszik a V2 ben, hogy jóval bátrabban lehet vele kanyarból kigyorsítani, mert nem olyan idegbeteg, mint a sornégy. Sőt, Hungaroringen az TL 1000 sokkal barátságosabb volt, mint az R6. Jobban mertem vele a kanyarokban húzni, stb. Rezonanciára én nem is emlékszem, meg rángatásra sem, utcán se. Lehet én nem mentem annyival, ahol rángat. Kényelmetlenebb volt a 600asomnál ez biztos. De óriási nagy élmény v2vel menni, véletlenül sem mondanám, hogy jobb a sornégy nála. Persze ez az én véleményem
-
-
Daniel Alves
őstag
Késő délután hozzák a motorom!
Iszonyat izgulok!
-
[lAyCsI]
addikt
-
törölt tag
válasz
Daniel Alves #26975 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
Tegnap elmentem ismerősömhöz Tatabányára megmutatni az új gépet.
Megbeszéltük hogy ő megy az enyémmel én meg az övével(SV1000).
Teljesen más világ a két motor,az SV kisebb,rövidebb,ahogy ráültem olyan érzésem volt hogy biciklin ülök a Fazerhez képest,elveszik a testem alatt a motor,ez nagyon tetszett benne.
Elindításnál hatalmas rezonancia rázta minden porcikámat ahogy a V2 klaffogni kezdett,tette ezt orbitális hang kíséretében.
Menet közben a rezonancia még jobban átjárta minden porcikámat és a sebesség emelkedésével 150-200km/h sem hagyott alább,ez rövid távon eszméletlen jó volt benne.
Azt nem tudom hogy hosszabb túrák alkalmával ez fárasztó lehet e,mert a rezonancia már okozott problémákat nálam korábban(KTM).
Úttartása nagy tempónál jó volt kanyarban is,fékei harapósak,keményen lassítják a vasat.
Szélvédelme jobb volt mint a Fazernek,igaz ezen túra plexi volt,ezért a sebességet sem venni annyira észre rajta amiből könnyen lehet sebességtúllépés.Én is ránéztem az órára azt hittem 90-100között megyek azt hoppá 140.
A blokk karaktere ami nem fogott meg annyira,városon belül sok váltást igényel,nem szereti az 5-6 fokozatot túlzottan,50 tempónál a 3-4as az ideális,különben rángatásba kezd.
6ban 90-95 környékén szeret már menni alatta ugyanaz a helyzet mint 50 tempónál.
Nyomatékból 130ról kezdtem el vele tolni 6ban és meglepetésemre nem volt durva reakció,kilövés,nem agresszívan kezdett el emelkedni a kilóméteróra számlálója.
200ig ugyanazzal az erővel tolta előre magát,nem volt hirtelen megugrása hogy még jobban rátesz egy lapáttal.
Összességében egy kellemes motor,brutális hanggal,aki a V2 szereti a sor4 helyett számukra ideális választás lehet.
Az biztos hogy nyugodtabb motor mint a Fazer. -
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves #26975 üzenetére
őőő melyik részét szeretnéd amúgy koptatni a guminak? A szélét vagy a közepét? Gondolok itt arra hogy van motoros előéleted, esetleg pálya vagy valami hasonló szerepelt a terveid között, vagy csak közút. Mert ha sokat mész egyenesen akkor a SportAttack hátul gyorsan el fog fogyni középen, akkor érdemes hátra RoadAttackot tenni, vagy ha nem félsz a használt gumiktól akkor itt találsz használható gumit, utóbbi gumijaim nekem is innen vannak, korrekt a tag nagyon, szerintem postán simán megy a dolog, és jók a gumik. Én ma tettem fel egy 209GP-t előre, hátra már keresem a megfelelő gumit, a D208 kezd elfogyni, holnapi napot remélem még kibírja!
Szóval valaki KAKUCS esetleg?
-
Daniel Alves
őstag
Most nézem hogy az R17 debreceni székhelyű
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves #26973 üzenetére
Új kell vagy használt? Helyileg merre laksz?
-
Preda
aktív tag
Ohh én, hogy örülnék ilyen jó gumiknak
. Ezek a gumik átlag motorosoknak bőven jók. Nem gondoltam volna, hogy milyen sokat kibír az enyém is. Szerintem nem lehet túl rossz vételt csinálni.
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves #26935 üzenetére
Nekem elől SportAttack volt! Teljesen elégedett vagyok vele. Pályán is jó volt, bár nem vagyok egy nagy ász, annyi hogy körbemegyek.
-
Na rendeltem egy karbon kipuffot
Igy fog kinezni, kb.:
Roadsitalia, E-legal.
-
TayRol
nagyúr
Honda chopper.
-
cochy
tag
Mennék én is szivesen, de most hétvégén homokvárat szeretnék építeni a balcsin..
Amugy.. ez az Ausztriába mennyünk dolog tök jó lenne. Már mondtam én is, csak nem jött rá reakció. Egyik kollegám most volt a Grossglockner-en. Hát.. megnézném én is.
Szóval ha augusztusban össze tudjuk hozni, az tök jó lenne. De sztem én mék amugy is..
no? -
válasz
Gaboman #26954 üzenetére
Igenigen, multkor arra kanyarogtam, es teljesen elvarazsolt a kornyek. Relative nincs nagy forgalom, igy nagyon kellemes tempot lehet menni, van ritmusa a dolognak (a 82-es ut es kornyekere gondolok).
Talalkozhatnank valahol Veszprem / Szekesfehervar kornyeken (Budapestiek lemehetnenek Bicske-Csakvar-Szfehervar utvonalon). Aztan el Pannonhalmara, ott egy kave, aztan vissza.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #26906 üzenetére
zsír!
ha valaki csatlakozna még a 7végén... -
Daniel Alves
őstag
Pirelli Diablo Corsa III vagy ContiSportAttack gumit használ valaki innen?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #26916 üzenetére
Pedig nem mennek rosszul a Z750 11.5 alatt nyomják a 0-200as tempót,3.5alatt meg a 0-100at.
Ehhez gratulációm hogy a Bandit 650 ennyire brutálka.
Tegnap én is néztem 1-2 vidit az enyémről ki hogyan használja,hát azt hiszem én nagyon lightosan megyek vele,de jobb is így.
0-200 8.5sec ez derék 0-100 2.93-3.05sec között,rajtfüggő,ezek olyan adatok amik nálam sosem fognak napvilágot látni.
De jó tudni hogy ilyenre is képes ha valakinek erre van szüksége. -
SzalaiG
addikt
válasz
bajnokpityu #26917 üzenetére
Melóból hazafelé csak beugrottam és ha már voltak oly rendesek, hát kipróbáltam.
Nagyon tetszik az RR fejidoma, de amúgy az egész motor egy kínpad. Nagyon jól megy. A gyorsulása emberpróbáló, az abs-es fék osztályon felüli, de nekem kényelmetlen.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Integra #26914 üzenetére
Brutál.
Nagyon jól érezni, h tökig behúzott féknél is problémamentesen működik.
Elkezdesz fékezni a por előtt, érzed, h fog, majd amikor ráfut az eleje elveszi a fékerő egy részét és amint elhagyod megint ráfog. Az a legjobb amikor újra ráharap a tárcsákra. Bólint egy picit az eleje és már állsz is.
Nagyon tetszik. Nem zörög, nem kattog. Csendben teszi a dolgát. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #26921 üzenetére
mivan? most akkor 5000 vagy 10000 km-t mentél a power 2ct-vel?
boci: 40 fok lesz, napon több.
-
Boci_83
őstag
Srácok! Szerdán valaki Kakucsra?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #26921 üzenetére
neba.ilyen sokat elment a puha gumi?nem csak az első?
jaj, 5 fölött eszik roxiasszem be kéne invesztálnom kisebb fúvókába,
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #26912 üzenetére
jah nem is, inkább 10 000...
-
Daniel Alves
őstag
Lejárt a mod idő!
Hajdú Biharból van itt motoros PH-s?
-
TayRol
nagyúr
válasz
SzalaiG #26913 üzenetére
ma gyorsultam egy z750-essel. 1-esben kb. pariban voltunk, de 2-3-ban meglepoen elleptem tole, nem is tudom, hogy hogyan. annyit lattam, hogy amikor en 2.-ban 9 ezer korul voltam, o mar valtott 3-asba. de valoszinu vegsebessegben lenyomott volna. ja, es mindez forgalomtol elzert teruleten tortent.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #26909 üzenetére
mennyit ment el az előző hátsó szett? gondolom elsőt nem kellett cserélned.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #26909 üzenetére
rágógumi
detélleg, beleragad a kavics -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #26907 üzenetére
Azzal az a baj, hogy 1-2 órára nekem nem éri meg felmenni olyan messzi. 2 óra az út
vissza ugyanennyi. Szeretném egy délután azért kínozni magam, vagy délelőtt. Nekem mindegy. Lehet előtte való nap elmegyek predához és bekuncsorgok hozzájuk
onnan már közelebb van, meg 5-ös út is jobb mint itt ilyen 44, 47-es fosok.
milyen gumi?
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #26904 üzenetére
Azért ne sírjál 30/20-szal, mi 8/1-ért fizettünk majd 8k-t Szegeden és ez még "olcsó" volt. Se digi, se UPC nincs arra. Csak a tré, meg invitel, de egykutyák.
-
bajnokpityu
félisten
olvastátok a 120megás netről a cikket?
ki vok akadva.30/20as netem van digitől 2500ért.be akarják magyarázni UPCék,hogy nem jó a majdnem szinkron net(inkább 10/1 arány),mert nehéz megcsinálni.meg 300gigás korlát/3 hónap.plusz prioritásokkal játszanak.miért nem mondják ki,h nem akarják támogatni a torrentet?csak igy egyszerűen.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #26901 üzenetére
á még arra se
envy: sajnos hétvégén biztos sokan vannak. De persu jár ki oda legtöbbet közülünk.
persu: hétvégén vállalható az euroring?
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest