Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
Chieftec
üzenetére
szerintem egy kis pluszpenzert jo kis dobokat tudnal venni - akar hasznaltan is - es akkor egyreszt nem kell kokanyolni, masreszt `legal` cuccod lesz es a rendorok sem utalnak meg, harmadreszt a motorod sem sinyli meg.
sportmotor.hu hirdeteseiben rengeteg jo cucc van. -
Chieftec
őstag
Aham, hat ez nem szandekom.. mert itt a kornyeken birnak, mindig kerdezgetnek meg elengednek a kocsisok aztan megkoszonom, vagnak mar itt a varosban!!
Ez a kibelezem a gyari dobot otlet onnan jott nekem, hogy egyreszt nem akarok sportdobra kolteni, mert inkabb beletankolom, masreszt, mer RR dobja faszan nez ki, az ilyen sportdobok altalaban mind vekonyabbak meg hosszabbak a gyarinal.. -
Chieftec
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"De hogy hogy agyonvágja a gázlengéseket. Úgy el fog kevesellni mint a szél."
Ez mit jelent???
-
Chieftec
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Neeem!
Felreertettel azt mondtam, hogy HA varosban megyek akkor 3,4 korul elvaltogatom ott meg semmi hangja... Nem azt mondtam, hogy csak varosban hasznalom..
Bebaszna ha a 6-7 literes fogyival meg a 120 pacival varosba vettem volna...Honda vmi nagyon buzerans dobot rak ra gyarilag, mert ravan irva nagy betukkel, hogy mekkora kiraly dob, mert megfelel mindennek es csak 80dB es!! Gixxer gyarilag 96.. Nemtom hallottal-e ilyen mocit de eddig mindenki aztmondta, hogy ehhez a kinezethez egyszeruen vicc ez a hang.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nah, láccik má hogy öregszel,
minden szöggyári semmi sufnituning mi?
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Faternak az volt a gondja, hogy nem érzett rá a váltásra. Ugye félt az erőtől, ezért hamar el akarta váltani, nehogy meginduljon. De annyira alul, hogy ott meg még nem adja igazán. Váltásnál rángatott meg ilyenek.
De mikor vitte szervizelni tavaly, akkor mesélte, hogy úgy kiléptek elé járdáról, hogy besatuzott egy akkorát, hogy érzése szerint megemelkedett a hátsó kerék
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azért ha városban nyelezed még egy 600-es sportgép is teret ugrik mint Teal'c a csillagkapuban.
TayRol: fater is párszor motorozgatott vele, elvitte anyámat is
neki tetszik, csak nem tudja kezelni a sok ménest. Igaz 2-300 km-t vezette. -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
állat japánok

-
Kasza08
őstag
Leszakad a pofám.
Tegnap odamentem a szervízbe, csávó kijön megpörgeti, és tádá! Úgy forog mint a Föld.
Valami piszok került volna bele, amit a tegnapi esővíz mosott ki?
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-1: a CBF-em hangja annyira extrem gaz kis fordulaton (<8000), hogy azt te nem tudod elkepzelni.
8000-nel szepen szol mar, az teny.Elvaltas-tema: apam kiprobalta a motoromat 20 ev motorszunet utan (MZ volt neki a teteje), aztan mondta, hogy o ennel erosebbnek kepzelte el. Aztan kiderult, hogy 70-ig hajtotta, de hatosig elvaltott... ez persze termeszetes, dizelautohoz szokott fule van.
-
Topiccsendőr
addikt
Najó. Öreg vagyok bohócnak. Szerintem elég necces hozzáállás, hogy nem üvegelem a sportmotort amit vettem - ami ugye arra való - de nincs hangja 4-6000 nél. Inkább kibelezem a gyárit, azt uccán így hallani fogja mindenki, ha jövök. Azé ez lelőtte nálam a hengerfejet. Ha széttéped a száját, a gyárinak tökéletes hangja van. Ráadásul a teljesítménye a motornak nem fog drasztikusan csökkenni, meg nem fog rángatni semelyik fordulaton. De gyerekek ezeket hagyjuk má', mert nagyon gáz.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
milyen stat?
-
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
tenyleg, egy nem gagyerak dobbol mennyi ido alatt eg ki a gyapot? es milyen hirtelen? szoval lassan, vagy egyszer csak megsuketulok?

-
Chieftec
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hat nemtom!! Gyapot nelkul ilyen bucsus hangja lett mint a 100 ezres 2 es golfnak?
Mondjuk en a gyari akarom full uresre mecsinalni, az sztem halkabb lesz vmivel mint egy full nyitott yoshi.. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
Chieftec
őstag
Uhhhhh zsiiir!!! Nemszoktam feleslegesen bogetni csak igy akkor lesz hangja mar 3-4000 nel is.. Mer varosban ott hasznalom kb.. Meg gyari dob lesz megcsinalva nekem full uresre... Zsaru megallit: Full gyari dob.. Bele is van irva h 80dB!!
Mondjuk nemtom, hogy honda mer 80 asra csinalja amikor 96 a megengedett.... Na mind1!! Kosz szepen a felvilagositast!!! -
Picco
addikt
válasz
Chieftec
üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=Env9XU5JSGM&feature=related
yoshi muffler repack
gondolom ures, de abba belesuketulsz...nameg megjobban megutaltatod a motorosokat...nameg a rendor is seggbe...szoval erted

a gyapot nem az ellenseged, a gyapot a baratod, nem vesz el minden hangot

-
cochy
tag
Sziasztok!
Honda DIO-hoz kellene nekem első lengéscsillapító. AF18-as.
Tud valaki bontót vagy bármit, ahol ócsóé lehetne ilyet venni?
előre is köszi. -
Picco
addikt
válasz
Chieftec
üzenetére
elso ranezesre a srac natur uveggyapotot(de nem biztos) tett bele ami kb 2 perc alatt kieg ha porgeted...
en most belezem kis az xt660r dobjait.
vettem perforcsovet, angyalhajat(hajszalvekony alceldrotok, uveggyapot szeruen feltekerve) es keramiagyapotot.
perforcso ugye tiszta h mire kell, acelhaj megy a perforcso kore, drotta rogzitve, h elnyeljen egy adag hot, utana meg a keramia gyapot, igy is csak remenykedem benne h nem eg ki egybol, pedig jofajtat vettem. a gyapot fogja neked elmelyiteni a hangjat es csillapitja is kis mertekben,ha kesz lesz felrakok valahova egy before-after vidit

-
Chieftec
őstag
Ue volt mocimmal. Majom gyerek, fel eve nem toltotte fel az akksit azt ahogy jottunk ugye elkezdte visszatolteni. Megalltunk 50km utan, indulnek gyujtas, se kep se hang.. Betolni se lehetett mer full zarlatos lett az akksi es hiaba tologattad letiltott benn az elektronika es nem engedte elinditani... Ramertunk az akksira volt benn 0,42V
Jah mindezt este 7 kor.. 9 re lett bele akksi.... -
Chieftec
őstag
Csaoo korabban irtam, hogy ki akarom belezni a kipuffot az RR en.. Talaltam egy vidit jutubon. Gyerek teletomi (gondolom) gyapottal.. Annak milyen szerepe van ott, vagy mi lesz ha nem rakok bele semmit? Tudtommal a brutal sportdobok is full nyitottak... Jah itt a link: [link]
-
bajnokpityu
félisten
a feszszabira megy 5 ér.3 fázis a generátorból,2 ki az akksi irányába.ezeket kell mérni.testet meg általában a csavarkötésről kapja,de van,ahol ez a 6. láb.olvasd el manualt,milyen fordulaton milyen fesznek kell rajta lennie.
amugy erről nem hallottam,h a CBFnél tipushiba lenne a feszszabi.ugyanis ezt már olaszoknál gyártják,és a japánnál jobb duki feszszabi van rajtuk.haveroké legalábbis ilyen.
szerk:ja most látom,h tied is duki.és hogy forró.az azt jelenti,hogy még valahogyan működik.tehát feltétlen mérj.amikor kipukkadt,utána nem meleg.
amperpor?az esetleg kontakthibát okozhatott.és esetleg kinyirhatta az akksidat.
-
törölt tag
nem feltetlenul kene addig akksit cserelni, amig nem derul ki mi a baj, nehogy tonkretegye ezt is. gondolom toltesi fesz-t mar mertel (az milyen?)
huzz le minden extrat a mocirol, ha van (gps, riaszto, akarmi - a sajat biztijuket ki tudod venni)
- akksi feltolt, megmer kapocsfesz.
- ratesz saru, megmer kapocsfesz. ha nagyot esett, akkor vmi terhel rendesen, akksi le.
- ha nem terhel semmi, akkor fenyek nelkul gyujtas ra (ha ki tudod kaccsolni a pilacsokat)
- ha megint nem terhel semmi, akkor aztan bajban vagyunk
ha terhel, akkor pl a biztik kiszedesevel meg lehet allapitani kb h melyik korben van a gonosz.
- ha itt is minden rendben, akkor szorakozhat vki hasznalat kozben, illetve meg mindig lehet a feszszabi. -
Emberek,
a gond a következő:
- az akksi már semmit sem ránt a motoron
- mostmár betolás után, menetközben is totál gáz, mintha nem kapna gyújtást, húzom, nem megy, néha nagy durranás (ergo nem égett el a hengerben a benzin), rángat, stb., idővel (15 perc) némi javulás, de a műszerek csak akkor működnek, ha alapjárat közelében forog a motor
- lehet, hogy a be nem kötött riasztó 5As biztosítékja nem jó, legalábbis fehér por (tudjátok, az "amperpor" volt körülötte, lehet, hogy valami összeért?)Holnap megy bele az új akksi, milyen más hiba lehet? A szokásos Honda fesszab? (Ez az a bizonyos olasz, Ducati gyártmányú fesszab, leállás után igen forró volt).
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nagyon tolja neki. raadasul ebben a szinben meg jol is nez ki.

-
[lAyCsI]
addikt
apropó!
Ha valaki esetleg tudna abban segíteni hogy foglalkozik-e valami magyar cég japán belpiacos motorok alkatrész kereskedelmével az értesítsen plíz!
Haveromnak előkerült az elveszettnek hitt CB750-ese és kellene hozzá komplett elektronika...
köszi!
-
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én azért megtéptem annak a bálnának a fülét, szerintem egy kezdő motoros lazán keresztbe rakja kanyarban, ha nyegle módon kezeli a gázt.
-
Preda
aktív tag
Na megjöttem végre. Már rám férne egy kis motorozás. Kint csak 20-25kmes gyalogtúrák voltak
. -
TayRol
nagyúr
Szep kis kepek a BMW S 1000 RR-rol

-
Kasza08
őstag
Erre gyün valaki?
Itt talán tudnám tartani a tempót veletek
-
Prof01
veterán
-
Emberek, vigyazzatok magatokra. Hihetetlenul lof*sz kis serulesem van ahhoz kepest, amit egy esesnel szerezni lehet, megis iszonyu macera. Pont ott van a sebem, ahol a valtokarhoz er a labfejem, ma bejottem motorral, minden valtasnal uvolteni tamadt kedvem, raadasul meghalt az akksim, igy szerencsere be is kellett tolni... Ja, honnan lehetne tudni, hogy esetleg a fesszab halt meg?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, ez a feladat, csak azert irtam pocketbike-ot mert azzal palyan inkabb lehet randalirozni veszelytelenul sztem mint utcaival utcan
ha barmit is kihajtasz akar csak pillanatokra is a vegeig, akkor az jo erzes
mindegy h 50ccm 2t v 1800-as hathengeres -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát... Sok ember van akivel nem lehet beszélgetni. Itt is. A beszélgetés nem abból áll, hogy hajtogatok valamit, meg a másik is hajtogat valamit. A beszélgetés formálja mindkét felet, mert tisztelettel elfogadják a másik véleményét, ha nem is értenek egyet. És az a vélemény nem légbőlkapott frázis, mások által hangoztatott sztereotípia, hanem tapasztalat. Méghozzá közvetlen, színtiszta, megélt tapasztalat. És nem infantilis ökörségeken akadnak fent, hanem a téma esszenciáját akarják mégjobban megérteni. Mert mindketten egymáshoz közeli szinten vannak. Azaz: nagyon durván be kell rúgnia mindenkinek. Utána megy.

-
Topiccsendőr
addikt
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az, hogy mindenkinek mas a maniaja csak azert lehet, mert itt nem sok ember van, aki vezetett thunderace-t. ha sok lenne, akkor legalabb mindenki egyetlen dolgot balvanyozna:
az en motoromat
mod:
bajnokpityu: jaja, kene valami pitbike-os csapatos hullafaradtramotorozos orultkodos osszeroffenes es amikor mar mindenki alig tud ulni is, akkor meginni valami jeghideg 'udcsit' es rajonni: motorozni jo
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mit nem ertesz
az abs jo. az abs rossz. kell az abs. nem kell az abs. tud motorozni - nem tud motorozni. nehez - konnyu. honda az isten. a honda sz@r. bmw az isten. bmw is sz@r. yamaha az isten. az meg foleg sz@r, eszi az olajat. jo a valvoline - gagyi a valvoline. az ezresek is sz@rok, eszik a gumikat. meg a lancot is. nem eszik. de megis.
na. teccikerteni?
-
Topiccsendőr
addikt
Ezt az abs vitát én már télleg nem vágom.

Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felreertettel azt mondtam, hogy HA varosban megyek akkor 3,4 korul elvaltogatom ott meg semmi hangja... Nem azt mondtam, hogy csak varosban hasznalom..

Bár gondolom ezzel még sokan vannak így

bár nekem most mindenről az jut eszembe, még a saját RS-emről is