- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Egy haverom 929-én átlagos motorozásnál 2500Km-t bír ki a vatta új Dunlop Qualifier. Nekem 6,5mm-es profil volt a vatta új Tomahawk-on 5000-et ment el. Egy másik haverom Hbusa-ján 2-3000-enként cserél jó állapotú használt gumit, és nem hajtja már csak A-ból B-be többnyire nagypapásan. Szomszéd R6-ján egyan az a Tomahawk gumi 5000 km alatt 1,5-2 mm-t kopott középen, igaz széle érintetlen.
-
-
Az azert jelentosen csokkenti ezen nagymotorok vonzerejet (szamomra), hogy 5-8000 km-enkent gumicsere van rajtuk, tehat minimum 150000-el dragabb egy ev, mint 600-as motorokkal.
-
Integra
titán
most hívott cimbora, holnap megy a széfti hungarira, hogy lemondja e, mert megfog dögleni a melegben ha kabátban kell motoroznia..
-
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves #27046 üzenetére
Én is 25 vagyok, szintén úgy (leendő) frissjogsis, hogy egyből A, nem volt előtte B-kat, annak csak ezután fogok nekikezdeni
Szép motor, grat hozzá
aztán vigyázz magadra és a motorra is
-
TayRol
nagyúr
gerincprotektor teszt elesben.
-
.mf
veterán
Hülye áfaemelés.
Útközben jutott eszmbe, hogy lejárt a bérletem, ezért elmentem bérletet is venni. Utána még pont annyi pénzem maradt, hogy sisakot, maszkot és gerincprotektort vegyek -- a régi árak szerint. Csakhogy az áfaemeléssel ez a pont annyi már pont nem volt elég.Így csak sisak (HJC ZF-9) és maszk lett belőle, gerincprotektorért legközelebb ugrok be.
-
Na jo, en utoljara kerdezem
, raertek vasarnap egy karikara?
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #27066 üzenetére
őszintén?
2x csoki volt majdnem magamban, egyiket Ali látta is, elrontottam a kanyart..
szóval örülök, hogy kapásból széfti hungariztam egyet, mert ez kellett mint a drogosnak az új adag, nagyon sokat használt, azóta úgy érzem érezhetően javultam minden téren.thx lajcsi
-
Integra
titán
ejj, először is eMvy
de szerintem csak félreolvashattad, na de lényeg a lényegigen, megkaptam, de szerintem én ezt most kihagyom, a második szint számomra fontosabb, utána viszont szívesen.
nagy terv, hogy jövőre beújítok egy félidomos 1300-at, az esély megvan rá, mert szeretném körbemotorozni németországot és kijutni az isle of man-re is a tt race-re ha időm és lehetőségem engedi -
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #27042 üzenetére
Azt tudom hogy én egy motort sem becsülnék le amíg ki nem próbáltam.
De tényleg sok olyan emberke akad aki nem is ismeri azt a motortípust amiről éppen véleményt mond.(Sportmotor.hu)talán ismerős oldal ilyen szempontból,fikázás ezerrel.
Csak a barátja-barátjától hallotta meg hasonló szövegek,itt nem a Fazerre gondolok hanem úgy általánosságban.
Injektorossal nem mentem még vagyis FZ1el,de a karbis előd nagyon bejön.
Amúgy nem mindig jó az újítás sem panaszkodtak sokan a 2006os szériás modellekre a befecskendezés végett.
Ezt állítólag 2008ban orvosolták csak magasabb fordulaton dolgozik az új jövevény. -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #27066 üzenetére
Hát ez az, én is direkt maradtam vele hátul, mert kitudja mi szólal meg az emberben amikor egyedül hagyják.
Sajnos már egy haverom tavaly így elnyalt mögöttem, mint már írtam 2 hét kórház lett belőle, pedig le se hagytam őt sem.
De inti legalább már fejben is felnőtt a feladathoz. -
[lAyCsI]
addikt
Dízel MT, dízelFézer
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Topiccsendőr #27069 üzenetére
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daniel Alves #27015 üzenetére
aranyos. nagy kedvencem a Kawa.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nippon #27024 üzenetére
S.
Ezt a sztereotípiát azért nem értem, mert egy sornégy jóval előbb vág földhöz, mint egy V2. Ott hirtelen jön a lóerő, a V2 nél kiszámíthatóbb minden. Egyáltalán nem gonosz. Nyeklett-nyaklott, de ez így diskurál az emberrel. Az R6 on túl gyorsan történik minden. Emeli az elejét, szitál a kormány, bármit csinálsz, főleg egyenesben, meg kanyarból kifelé. Túlzottan elkönnyül az eleje, nem győzöl a tankon ülni, terhelni. De a TL nél csak megy alattad a motor ide-oda, de érzed, hogy hol vagy. Legalábbis én így éreztem.
mod: azt hozzátenném, hogy mindkét TL amivel mentem vágottslickkel volt szerelve. -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #27051 üzenetére
nem tudom te megkaptad-e meg envy, de titeket érinthet:
Motorozz utassal is jól!
Tandem képzést indít a Safety-HungaryA nyár beköszöntével eljött a hosszú motoros túrák ideje is. Sok motoros utassal együtt vág neki a kalandnak, hiszen az élményeket nem csak megélni, megosztani is jó. A biztonságos utassal való motorozást segítő, kiegészítő tanfolyammal bővült a Honda Motorkerékpár Vezetéstechnikai Oktatás programja. A kétnapos kurzusokon elméleti és gyakorlati feladatokat oldanak meg a hallgatók, a motorvezető és utasa közösen, egymással összedolgozva sajátíthatják el a biztonságos közúti közlekedéshez elengedhetetlen alapokat. A Tandem-képzésen való részvétel feltétele, hogy a motorvezető korábban sikeresen elvégezze a Safety-Hungary 2-es szintű tanfolyamát (váltós motorkerékpáron), valamint hogy az utas betöltse 14. életévét. A tanfolyamok kétnaposak, reggel 9-től délután 3–4 óráig tartanak. Az utas és a pilóta részvételi díja együtt 50 000 Ft. Jelentkezni a www.safety-hungary.hu oldalon lehet a Tandem jelzésű tanfolyami időpont kiválasztásával.
Szerintem azért a 2. szint után már lennie kell valami fogalmadnak
egyébként ez a honda hírlevél valami iszonyat kaotikus.Daniel Alves: pontosan nem tudom mi a tököm történhetett a galériánkkal, mert egy csomó kép volt fent...Pár hónapja volt az extra.hu-n egy server elhalálozás, másik oldalamról is eltűnt egy csomó tartalom, de nagyrészét visszamentették. Ennek lehet nem volt olyan friss mentése, vagy nem tudom. Lehet feltölteni minden topiclakónak. Sőt, van olyan tartalom ami nincs is linkelve, ha gondolod szerkesztheted.
-
ALI_G
veterán
válasz
a torrent sajnos 0/0-ás...Egyébként van közös weboldalunk is
oda akartam felrakni.
ph_motoros.extra.hu
Dizájn ne nézdcsak tárhelynek használjuk egyelőre.
-
Daniel Alves
őstag
Igen, de kifizette. Sajnos nincs ideje motorozni mert kamionozik szinte mindig
Meg vettek lakast csak mar az illetekre nem maradt penzuk ami kb 1 misi amit a motorbol finanszirozott
3 hete meg 1.3 volt vegulis 1.050.000be hoztam el mert mar annyira kellett neki a penz hogy valami szornyu
Nagyon jo motort vettem sokak szerint a muszaki es esztetikai allapota szite tokeletes. Szinte nem is volt hasznalva.
-
ALI_G
veterán
válasz
Daniel Alves #27026 üzenetére
Szegény srác. Tán hitelt vett fel rá?
-
-
Boci_83
őstag
válasz
Tényleg szép motor, én is grat hozzá! Vigyázz magadra, és sok balesetmentes km-t!
Ha volt előtte bármilyen kategóriában motor jogosítványod, akkor onnan ketyeg a 2 év, lehet smkp jogsi is, az is beleszámít! -
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #27050 üzenetére
en egy hetig jartam herelt dobbal, aztan visszatettem a szukitot, mert megfajdult a fejem.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #27050 üzenetére
kíváncsi vagyok mikor unod majd meg a zajos kipuffot és rakod vissza a gyárit
(vagy valami halkabbat) -
Integra
titán
válasz
nemtom leszedni, melóban vagyok én is
gyertya evidens hogy ngk, ha gyári a motor, akkor a motorkód alapján simán meg lehet tudni a pontos ngk típust is.
ne aggódj, mikor meglett a jogsim anno, első nap vittek az urak a mátrába, 400km kanyargás, meg lemaradás -
Daniel Alves
őstag
NA urja itt. Mar majdnem teljesen kilvastam az egesz netet
Tobb infot is kaptam.
Olaj: 4 liter fuchs 15w-50
gyertya: ngk iridiumosEzt valaki teloltene nekem es felrkani valami fajl megosztora csak meloban vagyok es nem toleraljak a torrentet
Service Manual
(#27036) [lAyCsI] Koszike a linket hasznos dolog csak nem tudtam letolteni a pdf-et
(#27041) Integra Talan mar jovohonapba fogom annyira erezni a gepet hogy nagyobb tavolsogat is megtegyek vele.
(#27045) Prof01 Havernak is ez az alma.Sajnos 3 eve egy csunya balesete volt nem az o hibajabol es mai napig nem tud jarni mert televan a laba csavarokkal
De a romokban hevert mocija meg mindig a garazsba van. Ja es 25 vagyok
es iden is a kawa a 25. szulinapjat unnepli
-
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves #27027 üzenetére
Jah értem. Az se rossz. Nekem Honda CBR 600RR az álom.
De majd csak sok év múlva...(19vok)
-
Nadeakkoremberek, vasarnap gurula?
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #27031 üzenetére
menj be a kawa márkaszervízbe, és kérj egyet.
de megmondják simán, hogy milyen viszkozitású olaj kell bele.
onnantól pedig úgyis azt öntik bele, amilyen olajcéggel leszerződtek, a lényeg a viszkozitás, a paraméterek. -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
szép bringa, vigyázz rá nagyon meg magadra is!!
majd gyere gurulni velünk, aztán jól kicsorgatjuk a nyálunkat rá -
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #27033 üzenetére
elso lepesben en is ezt tennem. vagy a gugli.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #27030 üzenetére
mindkettő jöhet egyszerre, vagy külön-külön
-
Integra
titán
de jó ilyen híreket olvasni
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
service manual 2003.as pont nincs, de sztem uolyan kell tiedbe is...
-
válasz
Szep moci. Vigyazz vele nagyon.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
gépkönyv nem járt a motor mellé?
amúgy mindíg az előrtank megfeleő olajat rakd bele...
sztem ha netem kicsit körbeszaglászol meg lehet nézni mit írnak hozzá -
Daniel Alves
őstag
Lenne egy kis gondom. Mivel meg zoldfulu vagyok azt szeretnem kerdezni hogy ti milyen olajat ajanlotok a mociba? zx636 2003as evjarat. Meg a srac azt mondta hogy majd ha lesz idom meg penzem a gyertyakat is csereljem ki. Amugy ezeket milyen idokozonkent kell cserelni?
-
TayRol
nagyúr
válasz
gratula, vigyazzatok magatokra!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Kasza08 #27017 üzenetére
Igen kulon ules pup van hozza gyarilag. Mivel meg friss vagyok es 2 evig nuku utas ezert az ulest szepen beraktam a szekrenybe ugyse fogom hasznalni.
Igy jobban latszodik a kulonbseg.Netrol vadasztam a kepeket.
pupi nelkul
pupivalElso alkalommal mikor raultem az volt a gondolatom hogy ezzel nem kellene fejreallni. Tul sokan varnak haza
A raptor trioval dobnak valai brutalis hangja van. A srac adta az origi puffogot, es a gyari indexeket mert azokat lecserelte kis ledes indexekre. Szegeny srac olyan nehezen adta ide a kulcsokat majdnem sirt.
Lelkemre kototte hogy nagyon vigyazzak ra es ugy latja hogy jo helyre kerult a motor.
Hetvegen majd rendes fenykepezovel dobok fel rola kepeket.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Nippon #27024 üzenetére
Szerintem ez olyan dolog kinek érzésre mi a vadabb,gonoszabb motor.
Mert van sok olyan gép inkább amelyik érzésre keményebb mint valós eredményben.
Pl:emvynek tegnap írtam hogy a Bandit 1250 6sebességben 100-150 6sec alatt teszi meg,és ezt nagyon dicsérték hogy milyen állat meg kemény mert már 3700 nál 108NM ad le.
Erre én is azt mondtam hogy húha ez durva,kimegyek én is kipróbálni a Fazert hogy mit tud,nem is reménykedtem ilyen eredményben.
Aztán amikor 100nál rátéptem a gázt 6másodpercen keresztül 6ban 160nál állt meg az óra.
Ajjha mondom valami nem stimmel,na lóduljunk csak neki még 1x.
Másodjára,harmadjára is ezt produkálta,csak néztem,mert valójában a motor még el sem kezd menni durván,7000 fölött jön az a hátba rúgós érzés,itt meg 6500pörgött.
Olyan szépen,folyamatosan tolta magát előre,nem brutálisan,és így is ezt produkálta alattam.
Azért mondom azt hogy érzésre ez biztos nem olyan durva motor mint 1-2 Cafe Racer,de eredményben nem marad alattuk.
És már nem az első kategória aminél ezzel a jelenséggel találkozom. -
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #26993 üzenetére
Milyen TL? R vagy S? Mert én nem ismerek olyan élő embert, akit (főleg az R) nem baszott még a földhöz. Gonosz egy dög az, nem hasonlítanám az R6-hoz.
-
Kasza08
őstag
válasz
Úh baszod, ez durva
Am. a hátsó ülésről azt a valamit le lehet szedni és egy üléssel pótolni? gondolom az Aero dinamika van így, ha nem viszel utast, de mivan ha akarsz?
A 99-es RS-en az ülésnek van ilyen formája, sztem nagyon ötletes az. -
Prof01
veterán
válasz
Brutális!
Vigyázz rá!
Am. asszonyt hova ülteted? -
Kígyó
senior tag
válasz
Kasza08 #27012 üzenetére
"Egyszer találtam egy jó Berik bőrdzsekit 40-ért, de 52-es volt."
Ez a "de" most akkor azt jelenti hogy nagy volt?
En is 185 vagyok, es gyurok is, de ezek szerint kb meret lehet.
Talaltam egy clover 52-est egy webshopban eleg olcson es megtetszett, de csak 52-es van.
Azert kerdeztem csak hogy erdemes-e felhajtanom egyet felprobalni.
Kosz szepen a segitseget. -
Kasza08
őstag
4T-nél milyen, ha nem jól van bejáratva?
-
Kasza08
őstag
A gyúrós állatoknak.
Fater 176 magas, átlagos kiállású. Ő 48-asat hord. Én nem tudom, 185 magas vagyok, és elég vékony. Egyszer találtam egy jó Berik bőrdzsekit 40-ért, de 52-es volt. Aszonta a csóka, hogy ő sokáig gyúrt, 180 magas, csak a karja akkora, hogy szorította neki kabát ujja -
Kígyó
senior tag
Hali?
Tudja valaki hogy az 52-es meret motoros dzsekiben mekkora emberre van kitalalva kb?
udv,
Kigyo -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #27000 üzenetére
az jó. ha nekem 10000-et elmenne a sport akkor már nem lennék mérges. De illene neki 12000-et is, csak hát a két személy meg az alföld eszik középen.
-
Mai nap tanulsagai:
Ultem Z750-en es ER6n-en is. Az ER6n nekem nagyon kicsi, a Z750 joval jobb, de vicces modon a sajat CBF-em a legkenyelmesebb motor, amin ezidaig ultem (nem azt mondom, hogy a legjobb, sot, csak epp az ulespozicio ezen a legnyugodtabb). Viszont a Z750S nagyon szep motor eloben, pedig kepen randa.
Bem rakparton jottem haza, nem tudom mennyivel mehettem, de szerintem a megengedettnel kicsivel gyorsabban, mikor az elottem levo auto ele kilepett egy csaj. Hat, most dolgozott eloszor az ABS, nem hinnem, hogy nelkule felkenodtem volna az autora, mert szarazon jol lehet erezni a csuszashatart, de azert meleg helyzet volt (bemarkoltam, aztan neztem, ahogy kozeledek).
Tenyleg, tesztmotorokat ugye nem szabad megvenni?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
tolnátok mi? (a biciklit..)
-
válasz
Topiccsendőr #27001 üzenetére
Az alairasod a 2 utemet jelenti?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #27001 üzenetére
Ez is elképzelhető!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest