- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
válasz
zsoltee10 #28797 üzenetére
9000 km-t raktam bele marcius vegetol mostanaig. Kb. 115e-t buktam igy, amit elfogadhatonak tartok ahhoz kepest, hogy ketszer elboritottam, meg a gazdasagi helyzet most mas, mint akkor volt.
Akkor mondjuk allatjo aron vettem, az teny.
A kovetkezo VFR VTEC, CBR600F, CB1300S vagy SV1000S lesz, majd idovel kiderul.
(Vagy mas, ahogy jon.. )
-
Elvittek a gepet, 1 millaert ment el vegul. Buktam a plexi, a kipuff es a tankbor arat (cserebe meg karcos lett kicsit, meg romlott a gazdasagi helyzet.)
-
válasz
#25954560 #28781 üzenetére
Asszem Pénteken (vagy Csütörtök?) adta fel a srác, remélem a héten megjön. Ideér viszem, Pest környéke ha megfelel, valszeg Vasárnap. Ha nem akkor jövő héten. Pesten veszek ezt-azt, szóval fel tudom vinni.
5.9ben van azért állatkodás is, új elkerülőn ami a csövön kijött, koppgázzal. Szóval vegyesben eszik 5.5-6 között. Ezzel nagyon elégedett vagyok én (is)
-
SzalaiG
addikt
Motoros síremlék[link]
-
ZX636-os baratunk merre jar? Remeljuk meg epen es egeszsegesen.
-
Kasza08
őstag
Marushin bukókról tudunk valamit?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #28782 üzenetére
en is lattam olyan cikkeket, amikben irtak h az oktanszam rendben van. ebbol viszont az latszik nyilvanvaloan h nem csak az szamit. mindig ezt a ket peldat hozom fel:
- miert van az h pl nemet 95-osbol kevesebbet fogyaszt szinte mindenki kocsija?
- miert lehetseges h a batar amerikai kocsik az amerikai 87-es benyabol kevesebbet esznek, mint itthoni 95-osbol? (nem csak beallitas, tankoltunk kint is 'szuper' 91-est, ugyanannyi volt a fogyi)
ezekutan nyilvanvaloan sokat szamit az adalekolas is.
en sem az egyes markak kozott merek kulonbseget, hanem konkretan az omv (leszukitem: a szentendrei uton a csillagvar elotti omv) 95-ose es carrera95-ose kozott. nem atveres es nem tevedes: az utobbibol jol merhetoen kevesebbet fogyaszt es kesz. azt persze el tudnam kepzelni h esetleg vmi olyan adalek van benne, ami a motornak/karbinak tett jot es most mar a simaval is ugyanennyit enne, de ezt majd kideritem, tankolok bele olyat ha kijon a szervizbol (20000-es atnezegetes+kotelezo csere+gumak)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28759 üzenetére
régebben voltak cikkek,melyek arról szóltak,hogy oktánszám mindnél rendben van.én különbséget egyáltalán nem érzek,tök mindegy hol tankolok.sem fogyi,sem teljesitmény.
de ha ennél többet tudtok,biztos forrásból,akkor érdekelne engem is.ti télleg tisztán láttok Talma/Dodor, akárki oldalán?
sztem csak az a baj,hogy nem lehet a hangzatos eredményekre figyelni,ezért kell a hirverés.de engem konkrétan csak arról győzött meg,hogy ne akarjak kimenni zászlózni. -
törölt tag
genyo leszek, visszakerestem
tuti h tolem azt hallhattad folyamatosan h turazni es neha randalirozni teljesen jo a conti roadattack. es a tobbiekhez kepest olcso is.
raadasul te is tudtad h mi lesz puha gumavalTuzi: akkor 270-re 16l? 5.9. egesz szep. ennyit azert az ezresem is tud nyugiban
(gyertyakokat tudod mar mikor lesznek?)
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #28759 üzenetére
Igen ez igaz a 2008-2009-es 1000RR-ekre, nagy mértékben eszik az olajat. Esnek szét a váltók is, gyenge a kuplung és szar a hűtése. Ez nem mende-monda....
Mér te hallottál a K5-K6 os GSX-R-ek vázrepedéséről? Magyarországon ilyet nem hallottam, mégis volt pár alvázszám amit visszahívtak.... -
válasz
DigitXT #28773 üzenetére
Én most hosszú távú adatokkal szolgálhatok.
Balaton-Szeged-Balaton 270+270km, meg Fecával egy olyan 15, de a lényeg, hogy a haza útra itthon tankoltam 16 litert, és olyan két és fél óra alatt értem haza. volt kellemes 130as pöfögés, de volt 20km 200+.Remélem a PCIII leviszi egy fél litert, akkor nagyon karaj lesz a fogyija a gépnek, 1 literrel a 400as felett.
-
DigitXT
félisten
Valóban nem egyértelmű, de azért meglepett...
Eddig csak 5.4 és 5.2 ment bele, pedig érzésre
most kevesebbet mentem üresre álló mutatóval,
mint az előző két tankolás előtt tettem. Amúgy
nem volt sokkal több, mint 6L, sőt, csak éppen
ilyen 5 elejére számítottam, mint eddig is. -
ALI_G
veterán
válasz
DigitXT #28771 üzenetére
tartalék? Nem mindig egyértelmű.
más: A dodor-os cikknek hol az előzmény?
ui.: ha igaz amit ír, a motogphirek.hu jó nagy tajparaszt banda lehet -
DigitXT
félisten
válasz
runner 125 #28770 üzenetére
Sőt, nekem sikerült ma 6 liter fölött tankolni a 6L-es
tankba a robin, úgy, hogy nem tolni kellett a kútra... -
Viszik a motort holnap
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28749 üzenetére
És mi rakódik le? Esetleg láttad már? De miért tisztább egy 98-as mint egy 95-ös benzin, ha adalékanyagokban térnek el egymástól?
ja hogy az ismerősöd
integra: bocsika
letöröltem. extráról nem.
-
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10 #28747 üzenetére
Sokáig kérdeztelek titeket is, hogy milyen gumit vegyek, de érdemleges választ amiből tudtam volna konklúziót levonni, nem kaptam. Meg persze sokat is akartam
Akkor még nem tudtam, hogy a pilot road is milyen tapadásra képes, de azóta láttam pályán, hogy keményen bírja.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #28758 üzenetére
akkor pláne nem
-
Topiccsendőr
addikt
Erről jut eszembe, kering egy mende-monda, miszerint a 09es Honda 1000RRek zabálják az olajat. Állítólag kicserélik a gyűrűket, hogy megbírkózzanak az itteni szar benzinnel, tehát állítólag nem konstrukciós hiba, mivel a környező fejlettebb országokban nincs ilyen panasza senkinek. Fene tudja mi az igazság ebből.
Állítólag hallotta egy állítólagos haver haverjának az állítólag haverja... állítólag. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28748 üzenetére
én most nem a hrondára általában akartam utalni,hanem h szőrbe szőrt CBR vs R6.igaz ugye sokat futott meg öregebb,gyengébb,rosszabb,de nem baj...
na hát akkor direktebben irok a hülyeségetD
-
n-tek
aktív tag
Hali. Most teszem a kreszt A korlátosra. Autora már megvan a jogsi, igy azért annyira nem parázok, csak egy kis vizsgadrukk vagy miafene. Az lenne a kérdésem h a kreszprogramban 4 darab A-s teszt van, véletlen tesztlap csak B-re van. Csak ez a 4 tesztsor lehet a vizsgán? Kétlem, de azé megkérdem hátha
Kösz
-
Integra
titán
srácok, csöcsös képeket ne linkeljetek már direktben, mert cégben elég kemény policy van ilyenekre, aztán nem akarok feles balhét magamnak, ha netán csekkolják a net forgalmam..
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28750 üzenetére
amúgy ez tök igaz hogy ha megtanulsz pöpecen motorozni 2 személlyel utána szólóban meglepően könnyen mennek ám a dolgok
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28748 üzenetére
kó kezgy el gyűjtögetni me' sok lösz a service
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #28700 üzenetére
Majd ha elmegyünk Aszalósékhoz akkor már valamit konyítani fogok hozzá.
Kellett a +1 személy ahhoz, hogy fussam azt a jó köridőt, csomó mindenre rájöttem, szóval nem nagygáz nagyfékezni kell, hanem bele kell menni a kanyarba, mint az igazi hülye.
Többi cipőorrleérintős kollégának mondanám, hogy le is ért a csizmám orra spiccelve utassal.Atomstabil volt ez a kis szemétláda. Utána olyan könnyűnek éreztem hogy futottam egy 2 másodpercel jobb időt, mint szoktam.
És ha nem csúszna a kuplungom...
-
Topiccsendőr
addikt
Annyira nem szerintem. Kétütemű nem tudom hogy jön a képbe, vagy hogy annak miért lenne jobb. De egy fostrágya az alap benzin ez biztos. Nem a kompresszió miatt, hanem a lerakódások miatt is jobb szerintem a drágább. Én már azt szoktam, mert nálam pörög, mint az istennyila.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #28730 üzenetére
Meganagylóóóó***szt. ha a Honda fizet nekem, akkor talán.
Mivel alattam a rutinvizsgámon egy "elnyűhetetlen" Honda megállt mint a szög, majd ezek után a forgalomvizsgámon beszart az elektronika egy másik Hondán, eléggé húzom a számat rá. Öregek voltak, meg szarok, de amilyen urban legendeket elhisznek emberek egy márkáról... Nah ettől is a hideg kiráz. Egy SP2re talán egyazegybe, de nagyon gondolkodnék, nagyon szeretem ezt a bringát. Egyébként meg nem győzöm említeni hogy nem érdekel a márka, lehessen vele motorozni, ennyi. Következő bringám olasz lesz asszem.
-
zsoltee10
addikt
mert nem jó gumit vettél. felesleges volt a pilot sport, ha vettél volna egy két komponensű túra gumit, akkor azzal elmennél bő húszezret, és dönteni is lehetne mint állat, és nem is kockásodna. mai napig nem értem, hogy miért vettél ilyen sportos gumit, amikor már 4000nél kockásodik, mert nem arra használod, amire való. talán emlékszel, hogy tavaly a ringen peremig döntöttem a dunlop roadsmartot, miközben bő 20000 kili van most benne, és még elmegy néhány ezrest. rengeteg 2 személyes kili is van benne. és most kezd kockásodni....
-
TayRol
nagyúr
Spies gepe szetszedve. Nemrossz a cucc.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #28741 üzenetére
sokadik pirates family MC találka volt. Minden évben ilyenkor van a Szelidi tónál (Dunapataj). Sátras ivós, iszunk hányunk belefekszünk buli rock-os koncertekkel.
Na ez az új KRESZ is tartalmaz agyrémeket. Iskolabusz, szoros jobbratartás....új KRESZ-t csinálni marha sokba lenne az tuti, de kellene.
-
TayRol
nagyúr
es ez milyen talalkozo is volt pontosan? de akkor a hangulat jo volt.
lesznek uj KRESZ-szabalyok, tobbek kozott az is, hogy bringasok es robogosok a piros lampa idotartama alatt a jobboldali sav jobb oldalan eloregurulhatnak, megfelelo hely eseten.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #28733 üzenetére
Volt egy csávó akit le se fényképeztünk. Reggel fél11-kor mikor Predával ittuk a kávét még ott tombolt egy csávó, láthatóan rövid volt neki az éjszaka, mert Becherovka-s üveget szorongatott, benne állítólag 2 dl jäger + cola, de már a sokadik volt, mert el se találta a száját vele, füttyögött a zenére, tapsolt, táncolt, szóval mindent csinált
&rew: na ez az, hogy ha nekem elmenne 15000-et egy ilyen gumi, akkor megérné újonnan, de 10-et se fogok elmenni ezzel.
preda: mit írjanak ha nincs kép
az a lényeg.
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125 #28727 üzenetére
Szerintem parasztvakítás. Nagyobb oktánszám pedig csak pörgős 2 üteműekbe éri meg. Japán motoroknak meg "felesleges", már csak olyan szempontból is, hogy a saját gyári (2006) papírján is az szerepel, hogy minimum 91-ös oktánszámú benzin kell bele. Ergo ha ezzel elmegy, akkor minek bele 98 meg ilyenek? 95-ös is jobb...
vegyél bele kerozint
ott nem lesz kompresszió tűrés gondod
-
-
törölt tag
az elso 8000-et ugy tettem bele h legalabb 5k (de inkabb 6) ket szemellyel volt. es jol viselte. en hasznaltat majd akkor veszek, ha palyazni kell. megint bevalt az elore sport, hatra tura variacio, kb egyszerre koptak el, telen csere. 15k km-re nekem megeri vadiuj guma, szerelesekkel nem hiszem h sokkal elorebb lennek mondjuk 8000-nkent csereltetni a hasznaltat. meg ido is, a felni is tobbet kap, jo ez.
persze h sokat megyek egyenesen, ez nem palyagep (sot, sosem volt palyan). es ezzel jarok dolgozni is (marpedig a budai also rakpart pl nem egy oruletesen technikas szakasz) de ki nem birnam rajta a hagyomanyosan vett turagumit (volt rajta metzeler z2, na az a katasztrofa szint volt, azzal egyutt h az valoszinuleg az eredeti gumaja volt, tehat 2001-es
)
-
ALI_G
veterán
Felraktam a képeket. Szóval kollégák, tessék felkötni a gatyót
A lányokról részletesebb, behatóbb képeket erre találtok: ph_motoros.extra.hu (sajnos kronológiailag fordítva sikerült feltölteni a képeket.)
Na jó, nem csak a lányokról lesznek képek
Értékelés jöhet a fórumba
ps: ja a lányok pénzért mostak motort, ha nem egyértelmű
-
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #28685 üzenetére
Neked gyárilag mennyi kellene? Nekem 2,5 - 2,9
Egyébként mivel gondolom te is sokat mész egyenesen, mint az emberek nagy része, így jóhogy elkockásodik. Már az enyém is kezd 4000 km után, igaz ebben volt jópár 2 személy, meg felmálházott súly. Használtat veszek, már eldöntöttem. Nem ér meg 36-ot egy hátsó új ennyi km-re, de 20-ért kapok "szinte" újat. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28694 üzenetére
ráfizetsz egy Hrondára?
-
törölt tag
válasz
a magyar benzin altalanos minosege nem jo, ezert minden oktanszam-noveles es (ertelmes) adalekolas arra jo h valamennyit kozelitsen a normalis uzemanyaghoz.
kb egy honappal ezelott tankoltam eloszor carrera95-ot a hagyomanyos omv95 utan es igencsak van kulonbseg. a fogyasztas leesett 6.7-6.9-rol szinte stabil 6l-re 100ankent. azota ezt tankolom. nem, nem a nagypapizas miatt, voltunk kanyarogni soxor es csapattunk lenduleteseket, a felhasznalas modja nem valtozott. -
runner 125
nagyúr
válasz
Adalék kapcsán kimaradt a link, konkrétan erre gondolok; Spuri
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Biztos volt már kérdés, bocsi nem olvastam vissza, de;
Kinek mi a véleménye a nagyobb oktánszámú benyáról? Esetleges + adalékokról?
Múltkor kipróbáltam 98-assal -először azt hittem csak beképzelem, h jobb, de tényleg jobb volt.
Kisebb gázokra is egyből reagált, illetve magasabb fordulaton jobban megindult.
Esetleg másoknak tapasztalat?
Köszi.
-
Preda
aktív tag
Na hallod amíg nem rakunk fel képet a sunákról addig nem fognak ám ezzel foglalkozni
.
Izelítőnek -
Prof01
veterán
Nézitek a motoGP-t? Mindjárt jön a király kat.
-
DigitXT
félisten
Na, megvolt a Safety Hungary első szint: a végén már egész jól ment.
Kár, hogy az oktatónak ez volt az utolsó napja, jó fej volt, sajnálom, hogy
nem vele lesz a következő szint. Mondjuk a végén kicsit "állatkodott" egy
robogóval, és úgy el is dobta, mint annak rendje... De azt mondta: nem is
motoros, aki nem esik.Azért rövidujjasban protektor nélkül fájhatott.
-
ALI_G
veterán
üdv. újra itthon
Képek és sztorimesélés hamarosan. Képek eszméletlenek lettek
más: motordoki válaszolt kb. fél év késéssel: [link]
-
Boci_83
őstag
Kerülünk egy kört Visegrád környékén, akinek van kedve tartson velünk... Én lassan indulok is, úgyhogy esetleg telón keressen aki csatlakozna....
-
Prof01
veterán
Most adják a Suzuki-s részt a Discovery-n! De vártam már.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest