Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
télleg nem feltétlen akarok belevauzni,de nem lenne egyszerűbb kipróbálni saját motoron?
mert annyi mindentől függ egy sisak,hogy mennyire válik be,sztem ilyen,hogy azonos árkategórián belül x jobb mint y nem létezik.ha felteszek egy túraplexit,rögtön rángat.ha mögém ül valaki,detto.ami sisak egyedül normál plexivel hibátlan. -
Nippon
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Szerintem a GP Pro nem zajosabb, mint az XR1000, az igaz, hogy kissé huzatos, de ez egy régebbi versenysisak szóval érthető. Cserébe viszont nem párásodik, hidegben meg vegyen alá maszkot, akit ez zavar. A fület egyáltalán nem nyomja, formára az egyik legjobban eltalált sisak, nagy sebességnél is stabil, nem bazi nagy és könnyebb, mint az XR1000. Ja és legalább nem Romániában készül...
Kíváncsi leszek viszont az 1100-asra, abban kijavítottak pár apróságot.Kasza08: Miért minősítené a márkát? Talán 50-ért kapsz ARAI-t vagy Shoei-t?
-
Boci_83
őstag
válasz
Nippon
üzenetére
Stealth van az egyik haveromnak, GP Pro a másiknak. Mindketten arra panaszkodnak hogy zajosak, és huzatosak, sőt a Stealt még fütyül is valamelyik sebesség tartományban, persze ez lehet egyedi gond is. Nekem is volt, de méretprobléma miatt eladtam anélkül hogy 1 métert is motoroztam volna benne. Ja a másik hogy nincs benne a fülnek kialakított hely és szétnyomja az ember fülét. XR-1000-el ilyen gondok nincsenek..!

Persze mindezektől függetlenül lehet hogy neked jó a fejedre, és nem zavarja a szemedet a huzat, akkor nincs gond, és tudok ellenpéldát is, egyik ismerősöm XR-1000-et cserélt GP-Pro-ra mert szerinte az a halkabb, és neki kell a levegő.

-
Nippon
őstag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Én azért mertem ajánlani, mert több is van az ismeretségemben és én is AGV-t használok.
Semmi baj velük, ez a személyes tapasztalatom, szemben az általad felhozott mendemondákkal...
Úgyhogy ne haragudj, de szerintem ez faszság! Ezért lennék arrogáns? Elnézted a házszámot.... -
jasszer
őstag
Tudja valaki hogy Ausztriaban hogy lehet autopalya-matricahoz jutni? Gondolom benzinkut ott is...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
de nem lehet,h a norton versenymotornak készült, a monster meg alapban csupasznak?
a mai monsterekhez képest viszont tényleg ezerszer harmonikusabbak a triumphok.
élőben meg főleg.
ugyan nem triumph, de szép ez is:
hamimint ahogy a ZRX is csak utánérzés a kockaidomjával?
viszont tény,hogy amikor kiadták az egymásfölött 2 kipuffos változatot,hányinger kerülgetett.de egy 900as ősolajosat simán elzavargatnék a maga ?78? lőerejével. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem aztán tök mindegy, legyen szép, legyen jó ránézni, és jó motorozni, mindegy hogy japó vagy digó, vagy teabuzi csinálta

-
Integra
titán
itt is van hulladék szép számmal, de a nagy számok törvénye és a drámaian fejlettebb kultúra és mentalitás alapján bőven nagyobb a kiváló használt géppark is.
meg itt aztán frankón vannak porschéval és hasonló sportgépekkel rohangáló anyukák, nagymamák, nem csak a használtautóban beírva..
szóval itt azért lehet válogatni.
amit cb-t kinéztem, az az ember derékproblémák miatt adja el, vagyis adta el.
2008-as szervizelt, magasított gyári plexis, egyedileg legyártott zselés alcantara ülés, minden más karcmentes gyári, 6e km, 2 év garival. 9e euro. boltban most 12e körül megy.
na, szóval van ilyen, nem csak a mesében.
ja és akkor a szezonális rendszámról és biztosításról nem is beszéltem... -
Topiccsendőr
addikt
Miguel Angel Galluzzi tervezte a Monstert a wiki szerint. Bár a Nat Geo-n ha jól emlékszem Terblanche (999 nagy kedvencem) nyilatkozta, hogy nem a naked mivolta volt az úttörő, hanem hogy szögegyszerü volt a design. A lehető legegyszerűbbre redukálták. A mostani persze homlokegyenest másik irányba van tervezve, dehát ez van.

-
-
Integra
titán
nem félek ettől, mert a vfr olyan bitang drága lesz, hogy még csak sajnálni sem fogom, hogy csak tesztkörre mehettem vele és nem többre.
Roli: nemtom, tavasz. figyelem a használt 2008-2009-es cb-ket is, az árak miatt. mert azért a szalon árak eléggé meredekek, ahhoz képest, hogy válság van itt is. igaz, kp esetén komolyabban is engednek, de ha nem annyira, nekem semmi kifogásom egy itt árult használt, garis gép ellen sem. gyönyörű darabokat kapni..
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
ez a piros gyertya pipa történet a hondánál most nagyon egy, a 2008-as cb1300-at is ilyennel adják, meg fekete blokkal, piros rugókkal, jó kontrasztos.

nekem spec a gyári fémszínű blokk jobban bejött, de ez legyen a legnagyobb baj
jöhetnének már infok a frissített félidomosról... -
TayRol
nagyúr
kéne.

-
.mf
veterán
"mint a világ első igazi naked motorja, eléggo komolyan kitaposta az ösvényt a piac többi szereplőjének."
Miért, előtte egy évszázadon át csak hamisítványokat gyártottak?
Még a modern naked kategóriát (ami szerintem egy vicc, a spanyolviasz újra-felfedezése, hisz előtte fél évszázadon át így néztek ki a motorok) sem a Ducati alkotta meg. Kedvenc barátnőnk szerint az 50-60-as évek café racerjeitől ered a modern naked, s az első sorozat-naked az 1988-as Honda NT650 volt. Biztos jó motor a Monster, de attól még nem kell hozzákölteni. -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Kasza08
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
AGV-ről engem nagyon sokan le akartak beszélni. Főleg ugyanebben az árkategóriában, amiben te is választani akarsz.
Felpróbáltam egy Marushin Shivant, amit később meg is vettem. Bátran merem ajánlani, egyetlen hátránya, hogy nem mosható, de hát... Jól szellőzik, valóban nem párásodik a plexi semmilyen körülmény között sem, nem folyik ki benne szemem, pontos az illesztés. És nem mellékesen szerintem még szép is
Egyébként nem fekete plexit kapsz hozzá, hálistennek. viszont van sisakzsák és beszerelhető orrvédő, de az szvsz. semmit sem ér.
Az a törésteszt pedig jó, amit az előttem szóló Prof linkelt, a Shivan 4 csillagot kapott. De mint mondtam, én a sok negatív visszajelzés miatt mondtam le az AGV-ről, és válaszottam a Marushint. (ők gyártják egyébként az F1 pilótáknak a sisakot, ha jól hallottam). -
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
már esős időszak van, de nyugalom van. olyan, hogy stressz itt nem létezik, legalábbis nem olyan formában. nekem ez tiszta szanatórium otthonhoz képest, de jól esik, jóval nyugodtabb vagyok, elszöszmötölök az autóban a dugóban, nem szakad le a vesém az utakon és ha csatornafedelen kell áthajtanom, az emberek köszönnek egymásnak, jók a kaják, na meg a sörök...

Roli: kabbe

-
dr42
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
mint a világ első igazi naked motorja, eléggo komolyan kitaposta az ösvényt a piac többi szereplőjének. egy igazi tradícionális vas, ami 15évig gyakorlatilag nem ment ki a divatból, annyira radikális és előremutató volt.
hogy milyen az életérzés? mindekinek más, pont ez volt a verseny célja. nekünk az olasz feelinget dobja át, és mi más jellemezhetné az olaszokat mint a konyhájuk
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mivel a gsx-r 1100 blokkja, 150 pacit szemrebbenés nélkül ki lehetne belőle hozni...
csak kéne egy valag lóvé hozzá
-
Integra
titán
hiányzik a motorozás

-
Kígyó
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Hi!
Voltal mar probakoruton? En is nezelodtem eloszor neten, kerdezgettem embereket. Aztan elindultam felprobalni parat. Akkor ra kellett jonnom, hogy ennek nem sok ertelme volt, az en fejemnek, igenyeimnek ugyis csak a Schuberth C3, es a Shoei-ok feleltek meg. Szoval ezek kozul valasztottam egyet, ami tetszett is, es aminel meg nem is ereztem nagyon eros, nyilallo fajdalmat, amikor a bankszamlamra gondoltam.
Tudom hogy most nem tunik nagy segitsegnek, de szvsz a legjobb tanacs amit most kaphatsz, hogy probalj fel minel tobbet, es vedd meg amelyik tetszik, es meg ki is birod fizetni.
udv,
Kigyo -
Topiccsendőr
addikt
Nah télleg az utolsó kekeckedés aztán már leszállok a témáról. Nézegettem teszteket.
Motorrevü. Suzuki B King. 25 000 km. Dugattyú illesztés.
gyári : 0,035
25e km után: 0,08
limit: 0,12
nah az elég cakkos. Nyakcsapágynak is vége volt, nem simogatták a motort. Egykerék biztos volt rendesen Jééé elkopik.Másik teszt 990 Superduke. Kéthengeres ezres. Egy hátsó gumi elment 14 000 km ert. Hát azt se motorozták ki nagyon. Szép is volt minden szétszerelésnél. Ennyi gyerekek. Ha használsz valamit az kopik.
-
Ferdzsoo
addikt
Bukósisakban ki van otthon errefelé?
40-50 között mit ajánlanátok?
Én az AGV Stealth-eket nézegettem...
-
dr42
tag
Sziasztok!
A magyar ducati klub színeiben indítottunk egy pályamunkát a ducati által meghírdetett Monster Art versenyen. Itt egy új monster-t kellett egyedivé tenni, olyan design-al, amely tükrözi a monster életérzést.
Mi az olasz feelinget próbáltuk átadni, és az olasz kajákra fókuszáltunk.
A verseny már folyik, mi 3 hét késéssel kapcsolódtunk be, de így is feljöttünk 1 hét alatt a 7. helyre. Innen előrébb jutni nehéz dió lesz, amennyiben van pár szabad percetek, szeretnélek benneteket is megkérni, hogy minél több emailcímről nyomjatok 1-1 szavazatot.A szavazás:
http://www.monsterartcontest.ducati.it/jspcontest/scheda.jsp?id=28köszi szépen előre is!
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
aztán feldobod a nettre, mint megkímélt állapotú, pályát sosem látott darabot mi?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
enyim dobostul-légszűrőstűl-fúvókástúl-karbuherálástúl faja lett

-
Chieftec
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
50E km nel nemfogja enni az olajat, nemkell semilyen motorgeneral. 50E nel ugyan ugy megy mint ujkoraban kb..
Szemelyes pelda: 2002 mocc, kapja az ivet rendesen.., tiltas, 1 kero minden amit eltudsz kepzelni.. 48E ugyanugy megy mint amikor megvette.. 100E kmt akkor is elmegy egy 600 as ha szetteped a szajat, persze uzemmelegen, rendes olajjal..
Black/Red '04 CBR 600 F4i - 170,200 miles and counting Ez elmond mindent......
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azt értem.
de utána mi lesz? 
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
haver 600-as gixxerében 36ekm van. keni rendesen, de bírja egyelőre.
mit csinálsz vele, ha eléri az 50ekm-t, és már eszi majd az olajat? motorgenerál?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor 25e km után újra elővesszük a témát
majd jelezd. -
Kasza08
őstag
Találtam Gabomannek egy egész olcsó és pofás supermotot. Nem KTM, de azért a Honda is megteszi szerintem ennyiért. [link]

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Saját tapasztalat kéne. r6-ban mennyi van most és mennyit prognosztizálsz?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, a tiéd jövőre úgyis atomjaira hullik, mer állen delon kinyomod a szemit

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

nekem sport-nemgyári-mosható szűrőm van bibibí...
ha tömkremegye tőle a motor, ígyjártam, tojokbele,
denemfog, mert ez az egész csak egy felfújt lufi
-
Prof01
veterán
Milyen szép komment lavinát indítottam.
Nem baj, legalább okosodunk kicsit.
-
zsoltee10
addikt
szűrőből én csakis gyárit használok. kipuff az leovince vab rajta a saját testi épségem érdekében, meg tetszik a hangja. de már kiégett a csillapító anyag, most keresem a csavart, hogy vissza tegyem a furulyát, mert dobhártyarepesztő a hangja már....

-
bajnokpityu
félisten
ami tapasztalatom van még ezen a téren,1x spórolás okán vettem a régi F2eshez utángyártott papirt.minimum -10lóerőnek odatett.egy személlyel nem vitte a 200at,kettesben 180 volt a max.kapott rendeset,meg szinkront,máris 230/200 lett a vége.
szal ez sem jó.7-8 éve lehetett kb,nem emlékszem ki volt a gyártója.azóta sem találtam méretpontos utángyártott papir szűrőt,hogy flémeljem.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem te
igazad van, ilyen gazda a jó. Eleinte ilyen voltam, most kezdek leszokni róla
ja és legyen akváriumom?

pityu, megértelek, nekem semmi bajom a k&n-nel, szóval marad még. tényleg rakhatott volna a honda gyárilag moshatót, ha a többi márkánál ilyen van.
-
Topiccsendőr
addikt
Csámcsogjunk rajta még egy kicsit. Ha motort vennék nekem a jó gazda az lenne, aki megy évente 3000 km ert, csak egyenesen, kiforgatja 6000ig aztán elvált. Sportmotorja azért van, hogy ki-kihúzassa 10 e ig utána meg meséli a haveroknak, hogy nagyon meghúztam a szarvát, és képzeld alig eszik valamit, ez elmegy egymilliókm ert. Nah az ilyen együgyű a tökéletes motorgazda. Nagyjából bele van vésve az agyába a sztereotípiák alapján, hogy a drága olaj a jó olaj, ezeket cseréli is. Ha szervizbe is vitte, akkor telitalálat. Ha felrak egy berhelt dobot, meg sem érzi, hogy mi történt, csak jó hangja lett. Otthoni barkácsolásra nem volt ideje, de csak ezért nem aggatta teli minden szarral. Annyira nincs oda a motorozásért, mert egy kicsit több energiát kellene fektetni abba, hogy megtanuljon jól motorozni, a skanzenen általában elpicsázza egy 70 lóerős naked is. Ez egy kicsit idegesíti, nincs sikerélménye, fel is rakja az egész motort a netre. Ideje nem volt széjjelvágni, meg kedve sem lett volna hozzá, mert drága a fékbetét, kuplung.
Nálam meg gyári minden, és nyomom a szemét. Arra használom, amire csinálták, pályázok is vele. Namost ki a jó gazda?
-
bajnokpityu
félisten
azért hozzátenném,én is megpróbáltam spórolni ezzel.meg is vettem,be is tettem.aztán megláttam a méreéseket,és azonnal kikaptam.meg mire én lebányászom a tankbőrt,ki a tankot,nőgyógyászkézzel a csavarokat.
hát nem szopatom magam ingyé,hogy még ártsak is a motornak.de hát különbözünk.ettől függetlenül van egy eladó pár ezret használt KnNem F4ihez.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sport légszűrőm van
rossz gazda lennék?pityu, 6000 km után nézettem meg a szerelővel a légszűrőmet amikor fékolajat is cseréltem és azt mondta, még elment volna ugyanennyit
azért kimosta és beolajozta, mivel vittem mindent.
Ugyanez gondolom Budapesten a szmog miatt nem lenne helytálló. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
amúgy akárhányszor elgondolkodom ezeken a dolgokon,azért borzalmasan fejlettek ezek a mai sportgépek.10-15évvel ezelőtt minden esetben jobban mentek a nyitottabb gépek.
tisztára,mint a 2takt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Boci_83
üzenetére
ki milyen jó gazdája a motornak?
legjobb esetben 3ezrenként olajozni kéne a szűrőt(tudom,előirás sokkal tágabb,valamint nem torlónyomásos gépen 6ezer a szerelők által ajánlott).3ezrenként kitekerni 15csavart,leszedni tankot,stb,mikor elég lenne mondjuk 18ezrenként csavargatni,szerintem nem gépkimélet.ha meg nem kenem a torlónyomásost ennyire gyakran,akkor nem érzem jó gazdinak magam.
tehát nem jó gazdi az ember.és akkor a teszt szerinti szűrési képességről még nem is beszéltünk.ami biztosan nem olyan jó,mint akár a gagyi papir,hisz átlátni a szűrőn.de ez csak az én véleményem,nem kell követni.de hogy én nem vennék már meg sportszűrős gépet,az is tuti.ha nem kente elég sűrűn,meg tutira károsodik a gép.ismerek swift tulajt,akinek tönkre ment a blokkja,mert nem kente.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én úgy gondolom hogy nem csak a gokardpályán gyorsabb,hanem szűkebb kanyargós részeken,persze nem nyújtott kanyarokban ahol a speed gépek 150-200km/hval tudnak tépni.
Olyan útvonalakon ahol én megyek sok helyen hátrányos helyzetben vannak a Naked,Túrasport,Speed gépek.De ezen nem vitatkozni akarok csak személyes tapasztalatom,meg magamról is tudom hogy közel sem tudok annyira menni velük. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Boci_83
üzenetére
Nem attól vagyok gyors hogy csúszik a hátulja vagy kerekezek vele,próbáltam már vele egyébként kerekezni,stopizni is,kb 2500-3000km alatt elfogyott mindegyik hátsó gumi rajta.A Fazeren 6000km-nél járok de még nem kopott el,Igaz vele nem is tudok úgy menni,dönteni sem.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Ha ugyanannyit ereszt át, akkor az nem sportszűrő, de egy sportszűrőnek tényleg nem állít utána az elektronika. Nem tud. Nem kekeckedésből mondom az ilyeneket. A 600RR nem volt extrém érzékeny ezekre a végdob cserékre, meg légszűrő cserékre, az szimplán gyengébb lett minden tartományban pár lóerővel. Szóval ha annyira állítaná az az elektronika ezeket a dolgokat, nem kellene power commander, meg írható ecu meg mapok. Az R6 meg gondolkodik gázadásra sportlégszűrvel, illetve végdobbal nagy fordulaton, 5-6000 között meg rángat egy ideig. Érdekes módon gyári cuccokkal ezt nem csinálja. Mindenhol máshogy jön ki, de agyonvágja a gázlengéseket. Mivel R6oknak álatalában mosható nem papír, hanem szivacs a légszűrőjük, nekem nincs értelme kicserélni, Kawasakiknak is ilyesmi. Nemtom a Honda miért papírszűrőzik.
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Annyit simán utána áll a gyári elektronika is, főleg hogy valójában nem enged át több levegőt mint a gyári, vagy csak elenyészően többet, éppen ezért nem is helyes a sportszűrő névhasználata, inkább lenne helyes a mosható szűrő megnevezés!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Nem is az a baj, hanem hogy szar lesz tőle a motor gázreakciója, és még gyengébb is lesz ha nincs hozzáállítva fékpadon. És fékpadra ki viszi a motorját egy sportlégszűrő egy végdob és 4 lóerőért, amikor az 50 papír? Nah. akkor lehet hogy a sportlégszűrő egyenes arányban van a rossz gazdákkal?
-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Annyira odavagytok itt néhányan hogy mennyire szarok a sport szűrők, ezt a kört már lefutottuk néhányszor a topicban, meg hogy megrövidíti az élettartalmát a motornak. Szerintem sokkal több múlik azon hogy ki mennyire jó gazdája egy motornak, illetve hogy mennyire áldoz rá. Km sem sokat árul el egy motorról... szerintem, megaztán hiába is ír oda bármit, senki nem hiszi el.
Kövezzetek!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kis pályán is a kigyorsítások miatt, nem a kanyarsebesség miatt.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bár reményeim szerint z nem lesz tesztelve...