- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Brembo Sa illetve SC-vel kapcsolatban valami info? Yoda?
-
Daniel Alves
őstag
Vazz. Ma este felrakom ide a forumra. Az uccso 3 FR szam itt van nalam abbol a tech cikkeket felrakom mert latom kellene masnak is.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Kasza08 #38674 üzenetére
Az lett volna az eredeti elképzelés valóban, 2 kép réteget egymásra húzok majd a motor zöld színét meghagyva a táj maradt volna ebben az antik hatásba. De mire ma felkeltem és most néztem rá pár percre a bikepicsre látom hogy ez már kivan rakva
Szerintem a holnapi nap képe is meglesz egy [Kawasaki Z1000 személyében]
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125 #38619 üzenetére
Jól látod! Az újabb kawasakik inkább sport irányba mennek\mentek míg a régebbi modellek jobban képviselik a túrásabb jellemvonásokat!
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Koszi szepen az infokat az olajjal kapcsolatban sracok..
-
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #38390 üzenetére
lejart a mod ido. Valakinek tapasztalata vagy tanacsa van azzal kapcsolatban hogyha oktoberben vagy hamarabb lecserelem az olajat es majd marciusban eloveszem lesz valami gondja hogy csak allt 5-6 honapot a motorban :S Mert mint mondtam mar lassan cseres az olaj de ezzel tuti nem rakom el telire....
-
Daniel Alves
őstag
Na ugy nez ki nekem itt a szezon vege
A piszkos anyagiak kozbeszoltak. Eleg sok kell most masra es szinte minden penzem a kawara koltenem vagyis jobban es szebben fogalmazva benzinre. Ideiglenes vonatta mar ki valaki a forgalombol a motort? Ha igen mi a pontos eljarasa? Mellesleg a gumim sem a legjobb allapotban van es nem kisertem a szerencsemet hogy mikor adja meg magat es az is egy kisebb vagyont kell leperkalni egy PirelliDSC szettert ...akkor mar ha megvan olajcsere,fekbetet meg ehhez hasonlo finom dolgok...szoval nem fog most menni a motorozas
Szoval a hetvegen nekiallok a fekek szedszedesenek illetve a teleszkop rugokat is kicsereljuk... Nalam mar elkezdotott a nagyszerviz
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Poll Tamás #38375 üzenetére
A fekete narancs honda cbr 954, a monster kawasaki er 6n
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Poll Tamás #38371 üzenetére
Melyikre gondolsz?
(#38373) .mf: Esetleg Freont!
-
Daniel Alves
őstag
Tegnapi gyakorlás!
Keleti szárny - Nyugati szárny Stun Day! Debrecen -
Daniel Alves
őstag
Na örülök hogy megézted! Majd el is hívom Attilát beszélek még vele! Na és a rendszám? Jaj tudom!Mindjárt jön Djureee és megmondja hogy szét van az hajtva te nem értesz hozzá!
De örülök hogy megnézted! mondtam hogy nem árul zsákbamacskát!
(#38361) .mf : Legközelebbi Kawa szalon!kérsz időpontot és kész!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #38317 üzenetére
Nem az allatkodas miatt vettem a GoPro de neha jo visszanezni a dolgokat.Ha en voltam a balfek valamiert vagy ha az autos volt eppen bena.... Vagy ha eppen a varosban gurulunk a tobbiekkel lazulunk akkor is jo szolgalatot tesz
De nagyon gondolkozok egy HD GoPro beszerzesen csak hat eleg huzos az ara meg...
-
Daniel Alves
őstag
En 12.30kor indultam Debrecenbe GoPro fel es vegeig verettem neki
erre ra 1 orara felhoszakadas fold indulas..... Feelinges volt egy ZX-14 mellett jonni. Nagyon durva az a motor.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #38297 üzenetére
Most beszéltem a sráccal! Délutánra dob nekem egy emailt és mindent leír benne a motorról!
Plusz lehet kinéz majd az e hónapban tartott kawasaki lime partyra...szerintem ott meg is tudnád nézni!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #38279 üzenetére
Ez jo kerdes.
De en is csak azt tudom leirni amit pl CrazyJoe vagy Freon kolega ajanlott hogy meg haraposabb lesz igy a fekem. De az tuti hogy RBF660 fekolaj marad...
Persze ez meg elmelet plusz az elso teleszkop rugoit is kiszeretnem cserelni szoval nem fogok telen unatkozni. -
Daniel Alves
őstag
válasz
yodamastah #38276 üzenetére
Elvileg a fektarcsam meg jo de majd meglatom hogy mennyi felesleges dellam lesz telen es akkor 2 uj tarcsat is berendelek de nem a gyarit hanem a 05-06 636-os szirmos tarcsajat mert ha jol tudom par ezer forint kulonbseg van a 03-04 636-os kepest es ez 310mm-s
vagy egy ilyet
meg ha netan az ebayen kifognek egy nagyon jo arban levo nissin feknyergeket azt is lecserelnem mert en ezekrol is csak jokat olvastam...
-
Daniel Alves
őstag
Valaki kerult mar kozelebbi kapcsolatba a ferodo Xrac fekbetekkel? Ezen vagy a brembon gondolkozok.
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Djuree #38237 üzenetére
Mert egy fazerrel csak 90km/h-val lehet menni?
Ha véletlenül egy rutintalan kezébe kerül 1 ilyen akinek még a váltással is gondja van és kivűlről tipp-topp a motor csak amikor elviszik 1 teszt köre akkor derül ki hogy egy rakás hányás! Az meg csak téged minősít hogy te mindent jobban tudsz másoknál!
Azt hiszem pont te osztottad az észt hogy nem fogsz vele gyorsan menni...Erre megveszed és másnap azt írod hogy xy km/h...Nézz már magadba haver és ezt jó indulatból írom!
Én lezártam de ha megkérhetlek hogyha jót nem tudsz írni a hozzászólásaimra a hülyeségeidtől kímélj meg!Thx peace
-
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125 #38233 üzenetére
Én ismerem az eladót és nem egy húszéves suhanc!
Ebben az évben max ha 200km van a motorban sokat mondok!Mert nekem is ilyen a rendszámom az én motorom is szét van hajtva? Ugyan már! Igen szoktam végelni meg városi zavarkeltésben is partner vagyok
De ezek mellett csak túrázásra szoktam elővenni mostanában!..és csak a legjobb prémium cuccokat kapja az én motorom is!
-
Daniel Alves
őstag
Aki mostanaban szeretne venni egy sportgepet nagyon jo arban akkor ezt tudom ajanlani.Egy kedves forum tarse a motor.Mindig csak a legjobbat kapta a motor.Ennel jobbat ennyiert nem fog talalni senki.
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
A héten tolom a gépet a szervízbe!Eljött a 30.000km
-
Daniel Alves
őstag
Csak óvatosan! Az a gond ahogy olvasgatom a netet hogy nagyon sok motort lopnak el otthon családi házas udvarról illetve garázsból
Vagy télen is kinn hagyjátok, ponyvával letakarva? Jaj ilyet még viccből sem!
Szerintem keress valami havert biztos van olyan cimbit akinek kertes háza van és a sarokban megférne a motorod!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
TayRol #38165 üzenetére
Köszi!
Az igazság az hogy mivel eddig csak 5000km-t motoroztam életembe ezért társasági motorozástól félek egy kicsikét!Haverokkal elvagyok de most idegen bandához nem csatlakoznék mert valljuk be és tudom is hogy rutintalan vagyok sokféle téren de azon vagyok hogy fejlődjek.Szóval eddig is egyedül mentem mindenhova ezután is még idén egyedül utána talán benevezek egy ilyenre!Mellesleg valaki nem akar egy zsír 636-ot? Úgy néz ki lehet lecserélem egy BMW F800R-re!
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Holnap megy haverom Bulgariaba kocsival es elore felterkepezi a terepet.
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
yodamastah #38117 üzenetére
Az tuti hogy nekem a következő gumi is pirelli dragon SP lesz mer egyszerűen ez a gumi minden helyzetben helyt áll! Csak hát az ára....
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #38100 üzenetére
Ott a pont!
Más:[
Debrecen - Biharfüred (Stâna de Vale) 1792m] Mai túrám! -
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125 #38074 üzenetére
Nyugodjon békében!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125 #38070 üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125 #38044 üzenetére
police?
-
Daniel Alves
őstag
Gondolom itt voltatok!Dragan víztározó Haverék régebben voltak itt és olyan képeket mutatott hogy majdnem lefordultam a székről nagyon szép táj..Nem hiába volt ez is a mienk!
Ez az 1es főút milyen minőségű?
Itt voltam régebben Sambata Itt is csak az utak foltozását ismerik...
80-90es tempó de egyszerűen annyira gyönyörű a táj hogy nem is érdemes többel menni!
Amúgy te hova valósi vagy?
-
Daniel Alves
őstag
Erdelyben volt valaki turazni mostanaban?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125 #37962 üzenetére
meg a festek spray
Integra: Akkor marad az ebay? A kawiforum.com oldalon olvastam hogy sokan http://www.delkevic.co.uk errol az oldalrol rendelik az idomokat mert k.jo minoseguek es az illesztesek is jok... Az ebay hong kongi cuccokat meg messzirol elkell kerulni...
Haver K4 750es gepen annyit szoptunk hogy a siras kerulgetett..
-
Daniel Alves
őstag
válasz
.impulse. #37152 üzenetére
1 eve raktam le a jogsit A-bol, B-s jogsim nincs es egybol zx6r-rel kezdtem. 2009 oktober ota 5000km-t tettem bele. Palya mint kezdo,tura , kunmadaras gyorsulas
,varosi zavarkeltes
szoval minden. Elotte meg biciklim sem volt vagyis volt csak elloptak. Szoval ne parazz
Utalom ezt a motoros haver mondja meg a forumon ezt mondjak...HA erzed magadban hogy megtudod csinalni es kesz vagy felfogni a dolgokat hogy ez nem jatek akkor hajra. Ez az en meglatasom es eddig semmi gondom nincs.
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #35287 üzenetére
Te miről beszélsz ember?!
Engem az nem érdekel hogy te azért kapsz fél év eltiltást mert úgy áll a rendszám!
Sőt ha 1 évet az sem! Itthon nem így megy szóval...
ha annyira tökös vagy, hogy túlléped a sebességet, akkor vállald is ha elkapnak és fizesd ki, ne sunnyogjál.
értem, hogy lezárva a vita, hiszen szégyelled magad érte, te is érzed, hogy ez kurvára nincsen rendben és vérciki.. Erre meg csak ennyit BRUHAHAHAHAHAEnnél azért okosabbnak és érettebbnek gondoltalak minthogy ekkora baromságokat írjál!De hát tévedni emberi dolog belátom!
Ja most már vágom! Te aztán qrva tökös gyerek vagy mert nem hajtod fel a rendszámot és kurva gyorsan mész!!! Végülis ez volt a mondani valód!
Ettől legyél továbbra is tökös gyerek!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
TayRol #35267 üzenetére
Mondtam hogy nekem ez jön be! Bárki írhat bármit nem változtatok az elven de a hülyeségekre meg az okoskodásokra nem vagyok vevő!
FullGas:
Tudtam hogy ismerős vagy meg a motorod is láttam már! Nekem a 07-08-as széria jön be a legjobban!
(#35271) TayRol: Én úgy látom majd ha idősebb leszek és úgymond "nem érdekel" a csekk akkor persze nem egy buherált rendszámtartó keretem lesz!
Ja még mielőtt valaki kötsögölne hogy miből telik megsúgom hogy 26 vagyok reggel 3:30kor kelek és ha szerencsém van éjfélre haza is érek! Megfizetik de ez legyen az én dolgom! -
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
FullGas #35254 üzenetére
Most lehet megköveznek de én úgy vagyok vele hogy vagy rendesen le van hajtva vagy semmi nem látszik belőle mert ez a feles megoldás miatt úgyanúgy s3ggb3 kuki jár!
...és én igen inkább fizetek 2havonta 5-10k-t büntetésért mint hogy jöjjön a 100-200k-s csekk! Városban szigorúan 50km/h de ott nagy ritkán vagyok! Nem azért vettem a motort hogy a csajoknak mutogassam mint páran
Kanyarvadászat+ végelés powa... mivel a legközelebbi ring is 200km-re van tőlem!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
yodamastah #35227 üzenetére
Ejj de mocskosan szép ez az ezredes
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Elég jól sikerült a tegnapi Kunmadaras! Akit érdekel itt talál jó pár fotót amit én csináltam [link]
Plusz 2 videó!
Suzuki Hayabusa vs. Kawasaki ZX-10R -
Daniel Alves
őstag
válasz
runner 125 #34805 üzenetére
Wow! Ez igen!
Jó volt olvasni! Holnap délután szerintem csinálok még 1 képet! Tegnap bohóckodtunk és készült még 1-2 kép amire nem figyeltem oda annyira de van ott sok dolog amivel "lehet" fotózni a motort!
Ja és az éggel nem tudom mi történ!
egyik képen sincs elcsúszva csak a HDR-en..Szerintem a program baszott el valamit!
-
Daniel Alves
őstag
KAWASAKI ZX-6R HDR 12 képből sikerült megcsinálnom!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Ferdzsoo #34752 üzenetére
Nem bele vau vau de az tenyleg pofatlansag hogy nemelyik helyen egy olaj csere munkadijra ugy hallottam siman elkernek 5000ft-ot is.
Azert mert kicsavarja az olajleereszto csavart,leszedi az olajszurot csereli majd bele az olaj. Szerintem az ilyet siman lehet otthon is csinalni
-
-
Daniel Alves
őstag
SRT tavasz 1.5
1:35
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Gaboman #34437 üzenetére
Haverom volt az a szoprán!
Ez sima csumma gáz volt de a hátsó gumi szépen elforgott ebben a félig esős félig száraz időben! Ahogy a videóban is mondták "gyertyateszt"Nem nagyon van tiltáson a gép de ennyitől semmi baja nem lesz!
Akinek meg a művészi videók jönnek be azoknak pedig ajánlom Marcus barátom és az SRT tagjait SRT the Game - Marcus
Viszont ez a GoPro kamera nagyon jó kis kütyü csak kurva drága és hamar lemerül!
Vazz: neked óra szerint mennyi a vége a Kawának?
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest