Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz Motion_Blur #1399 üzenetére
pletyka, pletyka. persze hogy beindul a gépezet ilyenkor, sokminden állhat a háttérben. én azt mondom, várjuk meg a jövő évet, és meglátjuk kinek lesz igaza
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Motion_Blur
félisten
Halottam olyanokat is, hogy Talma azért csinálta ezt az egészet, mert ki akarja magát rúgatni. Állítólag van egy jobb szerződésajánlata
Valaki tud még erről valamit
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
simonzé
addikt
Nekem videón megvan az m1-es és az Eurosportos verzió is. Éreztem, hogy nyerni fog - na... Ma este ígérem, hogy kielemzem az egészet.
És most a véleményem:
1. Amikor Talma megelőzte Kalliót úgy üvöltöttem, hogy a szomszéd átkopogott, hogy minden rendben van-e, mert nagy kiabálást hallott.
2. Csapatsorrend - az F1-re is igaz, hogy a versenyt annak kell megnyernie, aki a legjobb. Sajna ott már hallgatólagosan elfogadott az egyébként tiltott csapatsorrend - de kérdem én: mi van akkor, ha mondjuk Montoyát a csapatrádión keresztül egyszer csak ''Huánpábló'' helyett mondjuk ''Páblónak'' szólítják. Ebből ő már tudni fogja, hogy ez azt jelenti, hogy el kell engednie Raikkönent... Senki más nem tudja majd, csak ő... Véleményem: Rohadjon meg a csapatsorrend kitalálója is!
3. Ha most mi Finnek lennénk, mit gondolnánk Talmácsiról?
4. Valamennyire jogos, hogy ha az egyik versenyző 2 ponttal van lemaradva, a másik meg 50-nel, akkor melyiket fogjuk preferálni?
5. Talma volt a legjobb szombaton, ez nem kérdés. De ha előzni akart, miért nem tette meg az ötödik-tizedik-tizenkettedik körben? Miért pont a legutolsóban??? És miért mindig a célegyenes közepén próbálkozott? Miért nem próbált soha bemenni a féktávon? Ennyire nem kezdő...
6. Magyar vagyok, és bár nem örülök, hogy Talma köcsög módon egyoldalúan felrúgta a megállapodást, és az évszázad leghülyébb kifogásával védekezik, akkor is azt kell mondanom: TALMA A KIRÁÁÁÁÁÁLY!I don't fit in. I fit out.
-
Motion_Blur
félisten
Bővebben: link
Harald Bartoll: ''Nem vagyok teljesen elégedett. Nem volt túl okos manőver Gáboré, ez még sokat számíthat a világbajnokságban a szezon végén. A verseny előtt beszéltem Gáborral és Juliannal és tisztáztuk, hogy ha az élen vannak Mikával, akkor úgy kell versenyezniük, hogy támogassák Mikát a bajnokságban, de nem ez történt Gábor esetében.''
Az egyik oldal így már tiszta: Gábor elismerte, hogy ő nyerni akart és sosem akar második lenni. Számára ez a cél! Őt Gaborinhonak becézik és nem Rubinhonak!!!
Talmának a Nemzeti Sportnak tett nyilatkozatából derül ki: ''Tudja, én egyszerű ember vagyok, de nem szeretek második számú lenni. Voltam már eleget második. Így döntöttem, és vállalom a következményeket.''Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
biker
nagyúr
válasz Integra #1386 üzenetére
ezt az M1-en is hallani lehetett, hogy így volt jó, atól, aki hátbalapogatta.
de előtte csak vmi b+ volt hallható, azt nem értettemElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Motion_Blur
félisten
Mégnéztem én is mégegyszer: tényleg azt mondta!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
én biztosra veszem hogy igen.
az első perctől fogva tudtam, amikor átment a célon és láttam a csapat reakcióit.
aztán az interjú csak megerősített ebben, teljesen mást mondott angolul, majd magyarul, aztán másik interjúban megint mást. ez az azt hittem kör van hátra az év kummantása kb.
kopizom a srác beírását
''nos nekem a jurós verzió van meg...azon Várhegyi és Böröczki faszságai közt nagyon halkan lehet csak hallani mit mondott Talma...aztán adtan kakót a hangerőre..
Talma:
kibasztam vele (közben nevet)
válasz:
nem baj ez így volt jó..
innentől kezdve mindenki gondoljon amit akar''
erről rakja fel holnap a felvételt.
csak nem akarom elhinni, mert szeretném hogy nem ezt mondta, de a felvétel az felvétel, ahogy mondod....
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
biker
nagyúr
válasz Integra #1383 üzenetére
szerintem elmesélheted, mi történt, mert a felvétel is ugyanúgy lehet nm igazi, mint ami rajta van
szóval, tényleg direkt volt?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #1382 üzenetére
felröppent egy hír, hogy törlik a 250es projektet.
talmától függetlenül.
west-et már kirúgták
és úgy tűnik talma nagyon elbaszta a dolgokat.
holnap egyik ismerős felrak egy felvételt amin -állítása szerint- hallatszik mit mond a háttérben és ha igaz ami hallatszik az anyagon, nálam egy életre elásta magát.
és ezek után ki is basznám a csapatból
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
Mi van akkor, ha Kallio ezért veszti el a VB-t? Remélem nem kerül veszélybe Talma jövője a KTM-nél.
Bazz, mennyivel gyorsabb volt TalmaStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Hát ez szép volt Rosszul mutatta a szenzor LOL
Akkorát röhögtem, amikor mutatták a KTM-esek fejét Kicsit nem erre számítottak, nem ez volt megbeszélve
Kallio motorja megint gyorsabb volt, mert Talma csak úgy tudta tartani vele a tempót, ha végig szélárnyékban volt az egyenesekben.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gézu
őstag
válasz Motion_Blur #1377 üzenetére
Ennyire...most az idény vége felé már kénytelenek a legjobb gépekkel előállni,csak van némi kockázata annak,ha Talma alá jó gépet raknak.
Ez a rövid összefoglalója a futamnakIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Overlocker
veterán
Hali!
Rossi-ról nincs video-tok? Kellene egyik haveromnak!
thx -
Integra
titán
tyűűű, vermeulen egy isten, intermediat első gumival verte corsert az első futamban...
corser nem hitt a szemének, de az egész suzuki brigád ott hüledezett a végén mikor begurultak egymás mellé
láttátok a díjátadón a jobb oldalt álló barna hajú hostess istennőt?????????...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Petya25
őstag
Csak utólag tudtam megnézni a versenyeket, de így is nagyon jó volt mind.
Külön gratula Talmának és Rossinak, jól húzták a verseny végén.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Integra
titán
Ryder Notes: Qatar Closer
by julian ryder, on the ground at qatar
Saturday, October 01, 2005
They save time before the Qatar race, instead of introducing the riders to the crowd they introduce the crowd to the riders. It's an old joke but the weirdest venue of the year - an excellent modern facility set in feature-less terrain with a tiny crowd - produced what Valentino Rossi himself called the best race of the year.
He wasn't wrong, and most of the thanks for that go to Marco Melandri. In a reversal of the usual stereotype, the Yamaha rider seemed to have a power and speed advantage over the Hondas but Marco refused to give up. The other Movistar Honda rider, Sete Gibernau, followed up his second-place qualifying by looking to make an early break, getting the lead up to over a second. Rossi was obviously pushing hard to keep him in sight, even making the odd mistake. Were we looking at the same old plot? Sete leads most of the race then Rossi arrives and either pushes past or goads Gibernau into a mistake.
Well, Gibernau sure made a mistake but it was Melandri who brought it on four laps from the flag. Melandri went for the lead with an inside move in the big triple-apex right-hander, Sete tried to fight him off but ran straight on across one of Losail's giant gravel traps. He got back on in fifth place. That left Rossi and the rejuvenated Melandri going at it hammer and tongs. No matter what he did Marco could not outbrake Rossi at the end of the kilometer long front straight, so on the last lap he dived up the inside at the penultimate right only to run wide and onto the Astroturf that separated track from desert. His tires were throwing up dust for well over a meter before he hit the green stuff. 'I didn't think I could do it but I had to try,' was the gist of his post-race comment.
It was a real racer's move and it brought the best out of Rossi. In hunting down Gibernau and then fighting off Melandri he had to work for every corner of every lap. The victory made him the first ever Yamaha rider to win ten races in a season.
Nicky Hayden was in touch right up to the last couple of laps when he settled for third, but he had the satisfaction of setting the fastest lap of the race for the second week in a row. Nicky rode close to the edge for the whole race--he had to stay in touch. It was a particularly good effort seeing as how he was all over the place in warm-up and started off the front two rows for the first time since the second race of the year. His crew chief Pete Benson found something between warm-up and the race and then Nicky rode his heart out. He actually seemed pleased with third place. The rostrum puts him in with a good chance of second place in the championship: eleven points cover second to sixth places, Biaggi, Melandri, Edwards, Nicky and Capirossi are the players.
Michelin re-asserted their authority, the top Bridgestone finisher was Checa in sixth after pole man Capirossi went backwards through the leading group and then had a major off-track excursion. Nakano was next on the only Kawasaki.
Replacement rider Olivier Jacque crashed at low speed in the first session of the weekend and then had his back go into spasm on the massage table. An x-ray showed no damage but he is already back in Europe for a bone scan. The team suspects a damaged rib. There is no guarantee that he'll be fit for Phillip Island, so anyone know a possible replacement for a replacement rider?
In the smaller classes KTM provided most of the entertainment. Their 125 championship contender Mika Kallio was shadowed for the whole race by team mate Gabor Talmacsi, who drafted past to take the win out of the last corner. The Hungarian then protested that he thought there was a lap to go. No-one believed him. So Kallio only leads the championship by two points instead of an entirely possible seven. You wouldn't want to be Talmacsi if Thomas Luthi and Honda win the championship by five points or fewer.
ENDS
-
Integra
titán
motogp.com-ról
Controversial 1-2 for Red Bull KTM
The Marlboro Grand Prix of Qatar saw Gabor Talmacsi winning in a controversial photo-finish ahead of his Red Bull KTM team-mate, and title contender Mika Kallio. Kallio had led every lap of the way in Qatar but was surprised when, in the final ten metres, Talmacsi pulled out of his slipstream and snatched victory - his third of the season.
With Kallio locked in a very close battle for the World Championship with Swiss youngster Thomas Lüthi, the KTM team had decided before the race that Kallio would have the support of team-mates Talmacsi and Julian Simon to help boost his bid for the title.
Kallio had qualified on pole position and dominated the race with Talmacsi cruising along behind in his slipstream for all 18 laps - apart from the final ten metres. On the final lap Kallio understood that Talmacsi would stay behind and did not force the pace and risk crashing, but was left shocked by the Hungarian's manoeuvre.
Team Red Bull KTM managing director Harald Bartol commented: “I am not happy at all. This was not a very clever move by Gabor, this could cost us dearly in the championship at the end of the season. Before the race I spoke to Gabor and Julián and made it clear that if they were in front with Mika, then they had to race to support Mika in the championship, but this did not happen from Gabor.”
Talmacsi’s unexpected victory cost Kallio five crucial championship points and the Flying Finn was fuming with his team-mate.
“I’m very angry, this was a stupid move by Gabor,” said Kallio, who now leads Luthi by just two points, with Talmacsi a further 45 points behind in third place. “On the last lap I knew Gabor was behind me, as he had been all race, but I did not push because I knew that he should come second and that we would take no risks to crash. But then ten meters from the flag he passed me. This has cost me five points in the championship, now I just have think about the future and what is possible over the final three races.”
Talmacsi also gave his point of view, explaining that he didn’t realise it was the last lap of the race.
“The problem was I didn’t know this was the last lap, my pit board was correct but the main board at the finish tower was wrong, I thought there was one more lap to go,” said the Hungarian. “I’m a racer and I was close to the front and I had a slipstream and I was little faster on the straight, and when I pulled out the chequered flag came very fast and I didn’t realise it was the finish. During the race my tyre performance went down and for sure Mika had a little faster pace than me and he still has a good chance for the title.”...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
12-kor első futam, tessék nézni!!!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
DeFo
tag
Affene miről maradtam le már megint.
De mindegy a Paintball is jó volt és izgalmas.May the Force be with you
-
neduddki
nagyúr
válasz Integra #1366 üzenetére
HI!
Jo, agyon joooo
Ez meg a masik, mi az hogy elveszem agazt mikro a seggemben a masikfo versenyzo, honan a jeges jo feszkes fenebol tugya hogy ''fel meteren'' belul koborlo hatulgyuvo hogy reagal???
Emlexik emg vki Harmati egyik nagy balesetere a nemet bajnoksagban??? elotte elszkadd vkinek a lanca Arpi meg ezerrel beleszatl /kozvetlen szelarnyakban huzott/, atomjaira robbano motorok, Harmati eppen lemaszott a palyarol onna vitte el a mento...:- ((( /jo persze ez nem ennyire sarkiottt/
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
mekkora lenne már egy olyan fim-határozat, ami arról szól, hogy a fim meginti a ktm-csapatot, komolyabb szanciót azonban nem hoz, mert a 14-es számú pilóta szart a csapat fejére
-
Integra
titán
válasz neduddki #1364 üzenetére
ezt most találtam, csekkdisz
ebben is van igazság, sőt, eddig ez az egyik legnormálisabb vélemény
Katar GP, 125 kcm: botrány a KTM-nél
2005 okt. 01 18:00 - Forrás: sportforum.hu
Érthetetlen, ahogy a KTM csapat, Harald Bartol csapatvezető és nem mellesleg Mika Kallio reagált a katari verseny végeredményére. ''A versenyt megelőző csapat megbeszélésen elmondtuk a Gábornak, hogy csak másodhegedűs szerepe lehet Kallióval szemben. Egyáltalán nem vagyok boldog ezzel az eredménnyel'' - így Bartol.
Talmácsi Gábor erre vonatkozóan a győzelmét követő sajtótájékoztatón úgy beszélt, ő abban a tudatban volt, hogy még van egy kör, meglepődve szembesült azzal, hogy leintették a versenyt. Talma hozzátette, amúgy is a saját bajnokságára koncentrál. Tudósítónk, Budur Gabriella úgy véli, ha valóban meg volt beszélve, hogy Kalliónak győznie kell, az még nem jelenti azt, hogy a finn fél gázon érjen be a célba. ''Kérdem én - így a kollegánk -, ki kérte a finnt, hogy elvegye a gázt? Ezt a futamot a Kallio megnyerte volna, ha nem nagyképűsködik. Mit kellett volna csinálnia Talmának? Elvenni a gázt vagy behúzni a féket?'' Budur emlékeztet arra, hogy nem véletlenül tiltotta meg az IRTA a rádiókapcsolatot. Az egyik fő szempont a biztonság volt, a másik, hogy ne tudjanak a boxokból diktálni a csapatvezetők. ''Tudomásom szerint nincs rangsorolás a versenyzők között a KTM-nél. Legalábbis egész évben ezt hangoztatták. No, és azt, hogy a KTM szeretné megnyerni a konstruktőri világbajnokságot'' - tette hozzá szakírónk.
Talmácsi Gábor motorjának a végsebessége egyébként csak a tizedik leggyorsabb volt, míg Kallio gépe a negyedik legjobb végsebességet érte el a mezőnyben. Ez csupán annyit jelent, hogy amennyiben Kallio húzta volna a gázt, nyerhetett volna, ilyen egyszerű.
Egyébként most, hogy bebizonyosodott, hogy tímorder volt a osztrák csapatnál, a FIM-nek nem köllene szankcionálni a csapatot???
Ha felnyomná őket a Lüthi-csapat (fordítva ugye volt ilyesmi...), dögöjjek meg, szurkolnék a büntetésért.
-
Pá
addikt
Mi ez a nagy felhajtás?
Kallio figyeljen Lüthire, azt kész, hogy Talma az első vagy utolsó helyen fut be, teljesen mindegy, amíg Lüthi előtt van. Ha innentől Talma megnyer minden futamot és Kallio mögötte a második akkor is világbajnok, akkor meg mit izgul?
Most nem tudta növelni +5 ponttal az előnyét? Na és, van még rá pár futama...
Ilyen egyszerű az egész.
Utálom ezt az ''Alonso mentalitást'', hogy ha vezet pár ponttal a vbn akkor már úgy néz a hátralévő futamokra, mint szükséges rossz és legyen már vége, amíg kihúzza a pontelőnye.
Aki világbajnok akar lenni, az higyje el magáról hogy ő a legjobb és úgy induljon neki, hogy most megnyeri az összes hátralévő futamot és megérdemelten lesz világbajnok, mert ő a legjobb és a pontkülönbség innentől már úgyis nőni fog, jöhet akárhány futam. Ne rinyáljon mert megelőzték.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
neduddki
nagyúr
válasz Integra #1363 üzenetére
HI!
En szertem es becsulom Talmat, de ez msot blodli... /barcsak ne lenne/
Aszt hopgy mit mondott Bartold, az abbol aszmepontbol lenyegtelen /egyebjkent termeszetesen nem!!!/ hogy ugyis a tobbi csapatvezeto, manager sponzor etc. a lenyeg, es en attol felek hogy ez nem fet tul jo fenyt a jov evre... es ah elmegy az esejj attol hogy nagy, esejjes versenykepes csapatba keruljon, akkor ott ette emg a fene... mar emgizlelte mijjen a jo gep, nem hinenm hogy vackokon elvezne az elete...
csendben jegyze meg en az egesz malaguti-s ugyet nem ertettem, marmint hogy mit vartak egyesek??? hijjab O a csapatelso egyszar joszagnal en mind1???
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
válasz neduddki #1362 üzenetére
ha bartol megmondta neki hogy nem előzheti meg kalliot akkor talma egy geci és elárulta a csapatát, tudatosan
ha bartol nem mondott neki semmi ilyet, akkor nincsen gond.
egyenlőre az biztos, hogy bartol mérges, talma sanszos hogy nagyot kummantott, hogy benézte az utsó kört....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Felek, ill. feltem Talma-t, ha elterjed Rola, hogy tojik a csapaterdekre, meg sz... a taktikara, akkor igencsak sajat hejjzetet neheziti meg...de leginkabb a jovoben:- ((((
udv
-
Integra
titán
válasz @rglaaf #1360 üzenetére
szerintem most inkább maga a ktm csapat van meglőve mint talma
ugyanis ha megbüntetik és nem kap jó motort, akkor a sajtó kicsinálja őket
ha meg jó motort kap, akkor az lép életbe amit te mondasz és talán elpicsázza kalliót..
de bukhat is, ne felejtsük hármat bukott eddig, ebből kettő biztos saját hibája volt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz @rglaaf #1358 üzenetére
persze, hogy nem, csak a legnaívabbak kergettek illúziókat talma pozíciójával kapcsolatban.
itt kőkemény üzletről van szó és érdekekről.
talma tökéletes tesztelő, kallio mindig a talma által tesztelt tuti cuccal megy, talma meg szív mert élesben teszteli az új alkatrészeket.
csak azzal nem számoltak hogy nem biztos hogy kontroll alatt tudják tartani és most kibújt a szög a zsákból és vele együtt az egész felállás a kátéemnél...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
idézet a TV2-n elhangzott műsorból (én speciel nem hallottam) majd a Bp tv-n ismételték még a futam elött valamikor a héten volt.
Talma papa szépen beszélt és érdekes dolgokat mondott!
Pl. a teljesség igénye nélkül: Gabi motorja kb az 5. legjobb a mezőnyben, Kallio az 1 számú versenyző a csapatnál, Gabi a 2-es, (felhozta a Schumi-Barichello szitut)
Gabinak folyamatosan küzdenie kell azért, hogy őt a tehetségének megfelelően kezeljék a csapaton belül, és hogy Kallio ül a világbajnok motoron!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
holnapi sbk imolai rajtsorrend, ennél jobb nem is lehetne!!!!
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gézu
őstag
válasz @rglaaf #1353 üzenetére
kb 393MbIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
@rglaaf
veterán
ÁÁ miről maradtam le most olvasom hogy talma győzőtt b+ pont ilyenkor nem tudom nézni bezzeg amikor burkolt akkor meg mindig láttam a futamot, valakinek nincs meg esetleg a mai futam??
PSN:BiZzare_0 ️
-
gézu
őstag
válasz Flashcash #1342 üzenetére
Nekem ebben az tetszik,hogy míg az F1-ben hasonló szituért hetekig hőbörgött a sajtó a szurkolókkal együtt,addig itt a csapatvezető,meg szerintem a szakma is teljesen természetesnek tekinti,hogy nem a legjobbnak kell győznie,hanem annak, akit a főnök a szezon elején kiválasztott.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Integra #1347 üzenetére
Érdekes lesz. De pl. ha első Talma, második Luthi, harmadik Kallio akkor jobban járnak ha talma marad az első helyen. Kíváncsi leszek a megvalósításra az utolsó körben.
Szerintem a MotoGP-ben a Honda is ebben a témában a falka elvével veszít rengeteg pontot. Nagyon sok versenyző alá gyári jó motort tesznek, ezek körbeverik egymást egy konstans ember van az elsők között és az Rossi.
Nem vagyok benne biztos hogy két jól kiválasztott gyári támogatású versenyző nem ért volna-e el jobb, szorosabb eredményt Rossi ellen.
[Szerkesztve] -
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Integra #1343 üzenetére
Az ő szempontjait is meg lehet érteni.
Az egyértelmű hogy év közben nem volt csapatsorrend, Talma nyugodtan előzgethette Kallio-t. Most hogy már csak 4 verseny volt hátra és Talma 50 pont hátrányban volt csapattársával szemben, ezért megbeszélték hogy Kalliot segítse.
A KTM nem azért fizet hogy ráírhassa majd a 2006-os reklámjaira, hogy majdnem világbajnokok lettünk egyéniben, de a versenyzőink körbeverték egymást, emiatt mégis Luthi nyert mi meg csak másodikok lettünk.
Ez nem jótékonysági intézmény, ez van.
Mindezek mellett én nagyon drukkolok Talmának hogy odaérjen a végén. De ezek után nem biztos hogy olyan motort kap amivel ezt meg tudja valósítani, vagy ha mégis alátesznek egy jó motort akkor szigorúan csak Kallio bukása, hibája után versenyezhet az első helyért. -
Integra
titán
''A MCN-fórumon azt írlya valaki, hogy tök jó a Talma győzelme, meer ez így mégse olyan, mint az a szar efeggy a csapatsporrendekkel.
Valami van (benne), de nem az igazi...''
annyit igazítanék rajta, hogy ez sem az igazi
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Integra #1338 üzenetére
Harald Bartol - Technical and Managing Director
“I am not happy at all. This was not a very clever move by Gabor, this could cost us dearly in the championship at the end of the season. Before the race I spoke to Gabor and Julián and made it clear that if they were in front with Mika, then they had to race to support Mika in the championship, but this did not happen from Gabor.” -
Integra
titán
-
Integra
titán
ettől parázok én is, hogy két hét múlva nem ugyanilyen motor lesz alatta....
de akkor meg a sajtó remélhetőleg darabkora szedi a ktm-et, és ez meg bartolnak nem éppen az ideális pr lenne
úgyhogy talán nem teszik meg...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
prmcsk
addikt
-
Integra
titán
én is így gondolom, csak pontosan tudni akarom hogy bartol a futam elején oda ment e talmához és azt mondta e neki hogy nem előzheted meg kalliot
azért mekkora poén lenne, ha talma innen elpicsázná kalliót év végére
-
biker
nagyúr
válasz Integra #1336 üzenetére
sorry, de itt csak azt mondta, az volt megbeszélve, hogy nem kockáztatnak
nem az, hogy ha kallio elveszi a gázt, mert olyanja van, akkor talma se fogja húzni neki
mert ez történt, Ő nem nyomta neki, mert azt hitte, Talma meg nem templomban volt, hanem versenypályán, ezért nem hitt, hanem mentElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Integra
titán
MIKA KALLIO #36 - Second - Championship : First/ 201 points
“I’m very angry, this was a stupid move by Gabor. On the last lap I knew Gabor was behind me, as he had been all race, but I did not push because I knew that he should come second and that we would take no risks to crash. But then ten meters from the flag he passed me. This has cost me five points in the championship now I just have think about the future and what is possible over the final three races.”
JULIAN SIMON #60 - Championship: Seventh/ 115 points
“I made a good start and was behind Mika and Gabor on the first lap but when I tried overtake Gabor we touched and I ran wide and lost some time. Then I slipped back to the main group, there were six riders and a lot of overtaking. I’m not very happy with eighth, but the bike was good and I’m hoping to do better at the next race.”
annyit azért megkell jegyezni, hogy ha TÉNYLEG megvolt beszélve hogy kallio fut be elsőnek, akkor azért picit másképp fest a kép.
-
Integra
titán
ilyen hülyeséget írni...
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Overlocker #1331 üzenetére
így van, lüthi is önerőből küzd, küzdjön kallio is.
meg aztán ha ezek után megszopatják talmát, akkor a sajtó szétszedi a ktm-et, az ziher
ha pedig talma szerződésében tényleg ez van pontosan, akkor ez csak igazolja azt, amit mindenki sejtett, hogy másodhegedűsnek szánták. kallioé legjobb felszerelés etc etc etc...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
wow, melandri a nap embere!!!!
35 öltéssel a lábában amit művelt........
gibit szélnek kell ereszteni és melandrit megtartani!
óriási meccs volt, rossi yamahája pedig ma valami félelmetesen erős volt
bridgestone meg nem bírt a homokos aszfalttal...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Markgx10
őstag
válasz Overlocker #1331 üzenetére
Nagyon igazad van. Kérdés: Ki segít Lüthinek? Válasz: Senki
Ha Lüthi magától meg tudja nyerni a vb-t, Kallio meg csak mindenféle team orderrel, akkor nyerje meg Lüthi, mert akkor ő érdemli meg.
Üdv:
Márk -
Overlocker
veterán
Szép volt Talma!! A versenyen nem a legjobbnak kell győznie???
Egyébként az 500-as futamon a közvetítő,mondta hogy beszélt Talmával.
Azt mondta Talma, hogy segítenie kell Kalio-t,hogyha Luthi előttük van.
De mivel mögöttük volt, így a szerződése szerint a legjobb teljesítményre kell törekednie... No comment..
Nem tudom mit sértődösködik Kalio,így is vezet..Ha meg megakarja verni a vb-t,akkor még ott 3 verseny és nyerje meg!!!... -
Markgx10
őstag
Na ebből még szerintem lehet komolyabb gond (ne legyen igazam):
Üdv:
Márk
Mod: linket elb..tam
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
szerintem is le volt beszélve, csak Talma meggondolta
elég gyenge duma volt ez amit levágott, szerintem -1 a valóságértéke
de gusztustalan volt a csapat, ahogy néztek, hogy ''most mi a f... van vazze???''
nyertek, mi lett volna.
Grat TalmaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
neduddki
nagyúr
HI!
Finykipek nncsnenk vlahol errol az arkepcsarnmokrol???:- )))
Remelm eszt is ismrteli majd az osszefogllaloban:- )))
udv
-
rocket
nagyúr
válasz Integra #1321 üzenetére
Szomoru a profi sportban ilyen megtortenhet, hogy egy csapat dobbenten nez mert nem az nyer a csapatukbol akit ok szeretek volna, Kalio meg no comment sportszerutlenul viselkedett a verseny utan.
Azert remelem nem ezen az 5 ponton fog elcsuszni Kalio vb gyozelme, mert akkor komoly gondba kerulhet Talma."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
prmcsk
addikt
Ez a győzelem arra nagyon jó volt, hogy Talma világossá tette mindenki számára,
hogy azonos motorral úgy veri el a '' favorizált '' Kalliot, mint '' eső a libaszart '' !
Szerintem azért is bukott annyit, mert a gyengébb motorral kockáztatnia kellet ahhoz, hogy versenyképes legyen."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Integra
titán
hát azt nehezen tudnák felbontani, kétlem hogy olyan rész van benne, hogy ha nem engedelmeskedik a 125-ben a hátralevő futamokon a team ordernek, akkor felbontják a szerződését.
max most már nem fog ilyen motort maga alá kapni. két hét múlva kiderül..
de most már mindenki láthatja hogy kalliot nyomták év elejétől kezdve, talma csak a másodhegedűs
egyébként szerintem a bartol lehet a legkevésbé morcos a talmára, kallio viszont kifejezetten szánalmas volt ahogy besértődött..
hatalmas képek voltak amikor a csapatot mutatták ahogy lefagy az arcukról a mosoly, ilyet én még nem láttam...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
de pont ez az, team order volt.
hogy most talma tényleg ''benézte'' az utsó kört, soha nem fogjuk megtudni pontosan.
én arra szavazok, hogy eldurrant az agya és csak azért is megnyerte.
ő volt a leggyorsabb nem vitás, hülyére motorozat kalliót ahol csak akarta.
hogy jól tette e? ez majd kiderül...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
húúú gyerekek, asszem most igen kemény szavak hangozhatnak el a ktm kamionban............
-
gézu
őstag
válasz Csazsol #1310 üzenetére
Kálió feje milyen volt,amikor levette a sisakot... a csapat egyik része is döbbenten nézett.Lehet hogy mégsem így kellett volna történnie,de Talma elváltotta magát a célegyenes előtt és megugrott alatta a motor.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
prmcsk
addikt
Nagyon boldog vagyok, de szerintem le lett vajazva a sorrend, csak Talma
megunta a másodhegedűs szerepét.
Sajnos motorerőben a sorrendet, meg fogják oldani."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Csazsol
senior tag
Csapaton belül meg majd ''megbeszélik''.
Kallio picit mérges...
A befutonál a csapat döbbent arcaVagyok
-
gézu
őstag
Hát így benyújtani a végén az alázógyíkot...egyszerűen félelmetes.Végig azt
hittem,hogy le van zsírozva a végeredmény...de nem.Grat TalmaIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
RIV
tag
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
Ez valami fantasztikus és okos győzelem.A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
-
Csazsol
senior tag
BRAVOOOOÓÓÓÓÓ
Vagyok
-
Csazsol
senior tag
Huhhh...,hogy elmentek két kör alatt
Igy, ahogy vagytok.Vagyok
-
Bibby
addikt
Szép rajt, csak így tovább....
Ελευθερια η θανατος
-
Integra
titán
beállítottam a vekkert 9:30-ra, hülye eurosport.hu oldal.....
mondjuk hét óta fent vagyok, nem tudtam már aludni
de tegyük felhogy tudtam volna aludni.. akkor most morognék, hogy jóval korábban keltem fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Apple notebookok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...