Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Én inkább az vettem észre hogy pár éve még Rossi, Gibernau, Stoner, Hayden,Capirex, Biaggi milyen csatákat tolt egymás ellen és mégsem volt ennyire irányitott az egész, jó tudom spanyol kézben van az egész kupleráj
PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
Lorenzo nyilatkozata megerősítette Rossi feltételezését, azaz hogy nem versenyben dőlt el a bajnokság.
"Marquez a futam második felében nagyon közel volt, de még inkább aggódtam Dani miatt, mert nagyon közelített, féltem, hogy harmadik leszek, Vale negyedik, és elbukom a címet. Talán máskor megkockáztatták volna, hogy megelőzzenek, de mintha tisztelték volna a másik spanyolt, aki a bajnokságért ment.
Tudták, mi forog kockán nekem, a segítségük nélkül a nagyon elhasznált hátsó gumival nehéz dolgom lett volna. Spanyolok vagyunk, és a bajnokságnak Spanyolországban kellett maradnia. Ha Valentino lett volna az én helyemben, az olaszok ugyanezt csinálták volnakár hogy igy alakult ez a csatát p1-p2 ből kellett volna lejátszaniuk
-
@rglaaf
veterán
ez mekkora már#JapaneseGP: electric mini bike race
-
@rglaaf
veterán
Elhunyt Bitter Sándor R.I.P
-
@rglaaf
veterán
Kedves barátaim, szurkolóim!
2014.07.10-én 23.00 és 24.00 között ellopták a robogómat a mélygarázsomból. Ez az a robogó, melyet az Aprilia gyár a világbajnoki címem alkalmából limitált darabszámban készített. Típusa Aprilia SR 50. Amennyiben látnátok, kérlek, értesítsétek a hatóságokat.
A robogó alvázszáma: ZD4VFD0078S030449
Köszönettel,
Talmácsi Gábor[link]PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
Rossi talán legnagyobb tévedése jó kis cikk
-
@rglaaf
veterán
Talmácsi Gábor befejezi hát ennyi volt szép volt várható döntést hozott
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
de nagy arc lett ez a lorenzo már nem is pezsgőzik együtt a többiekkel a dobogon
-
@rglaaf
veterán
hayden de szépen csinálta a végén bátran be ment szüken lorenzonak
-
@rglaaf
veterán
Daniék is sirnak gyors riport közben nem lehet könnyű
-
@rglaaf
veterán
GP eredményhirdetésnél gondolom a pezsgőzés mellőzve lesz
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
RIP Tomizawa
spanyol stream-n nézem és hiába van két spanyol az élen amikor megtudták azóta nem nagyon pörög a nyelvük
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz mefistofeles #9693 üzenetére
honda most kb ugyan olyan bika az egyenesben mint régen a ducati
-
@rglaaf
veterán
Egy magyarázat a sok közül
A MOL Talmácsi nélkül
Mai hír, a Mol szerződést bontott Talmácsi Gáborral, és olasz csapatával A Speed Up Teammel. A szerződésük értelmében hat verseny után, gyenge eredmények esetén a MOL megvonhatja támogatását minden idők legeredményesebb magyar motorversenyzőjétől és csapatától (hisz Iannonét is szponzorálta), amit most meg is tett. Emlékszem, még a választások előtt olvastam valamelyik oldalon, hogy a MOL felügyelőbizottságából távoznak az MSZP-hez köthető tagok, és jönnek helyettük a Fideszesek. Két dolog jutott az eszembe. Egyik, hogy a MOL ettől nagy. Gyorsan, és előre reagál. A másik Talma volt, akit féltettem a narancs=foci egyenlettől. Sajnos igazam lett.
Durva, de Talma csapata két világbajnoki futamot nyert idén. Iannone jelenleg ötödik, Talma tízedik az összetettben (több mint negyven versenyzőből). Tény, hogy Gábor az általunk vártnál gyengébben szerepelt eddig. Saját maga számára meg egyenesen katasztrofálisan. Mert nekünk ez így is hatalmas teljesítmény, ő meg nyerni és nyerni akar. Új kategória, új motor, amit neki kell futamról futamra fejleszteni. De Alex Debon, di Meglio, Stefan Bradl,Pasini, Alex de Angelis, Faubel, Pesek így is mögötte áll az öszetettben, többek között. A MOL indoklása tehát fals, és szánalmasan átlátszó. Ráadásul tavaly a MotoGp szereplés alatt ilyen eszükbe sem jutott, igaz akkor még nem volt forradalom.
Hihetetlen világot élünk 2010-ben. Olaszoknak kell védenie egy magyar világbajnokot, egy magyar céggel szemben. Fantasztikusan jó érzés hallani a Speed Up vezetőjétől, hogy kitart Talma mellett, hiszen az egyik legtehetségesebb motorversenyző a világon. A csapat fő szponzora volt a MOL, emiatt most nincsenek könnyű helyzetben, de meg akarják oldani az átmeneti nehézségeket, mindezt úgy, hogy Talma a csapat része maradjon, és náluk küzdhessen a világbajnoki címért.
És Gábor ezt is teszi. Ma, a német futam első szabadedzésén második lett, állítása szerint felszabadultan tudott motorozni. Tudjuk, hogy az FTR váz nem a legjobb a mezőnyben és tény, hogy mindenki tanulja még az új kategóriát. Van, akinek ez eddig gördülékenyebben ment van, akinek meg egyáltalán. Gábor csapata már kétszer nyert az utóbbi versenyeken Iannonéval az olaszok nagy, a magyarok kevésbé nagy örömére.
De biztos vagyok benne, hogy Talmácsi Gábort fogjuk még a dobogó legfelső fokán látni, lobog még majd középen a magyar zászló, és hallgathatja a himnuszunkat az egész világ, de tény, hogy a MOL logó már nem lesz ott. (De hát vannak más benzinkutak is, máshol is lehet tankolni.)PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
válasz mefistofeles #9674 üzenetére
Biztos megéri a váltás A MOL főszponzori szerződést köt a Videoton FC-vel
-
@rglaaf
veterán
Vajon melyik adón nézzem majd a közvetitést? majd meg nézem be jön e az Al Jazeera Sports TV Broadcasters
-
@rglaaf
veterán
Rossi ultimátum a yamahának Lorenzo vagy én? nem bánnám ha át menne a dukihoz, bár nem tudom van e még benne annyi hogy ott is szét nyerje magát
-
@rglaaf
veterán
Egyenlőre semmi javulás a mai brnoi teszten 2.00 idők csak ugy mint tegnap szerintem körözhet talma estig akkor sem lesz előrelépes evvel a configgal
-
@rglaaf
veterán
ez az év kb igy is fog már eltelni,talán lesz némi javulás de nem számottevő,talma egyenlöre küzd a beállításokkal ,de szerintem ez a gép lassan eléri a maxot 3. vonalas honda kb ennyit tud nem talmával van a gond
-
@rglaaf
veterán
válasz Integra #8344 üzenetére
szerintem azért hébe hóba csorgott ott valami alkatrész, de igy hogy volt 2 ember biztos vakarták a fejüket kinek hogy kéne de ugy látszik ez most megoldódott,mostmár reméelm nem az lesz a szabad edzésen és a qualin hogy talma 1 órából a felét a boxban tölti lesz 2 motor lehet probálgatni szabadabban a beállitásokat
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
nah yuki megint eldobta a gépet, talma már csak 3 tizedre a végétől nem lesz rossz ez
-
@rglaaf
veterán
a tegnapi simon blama 0.32-nél érdemes martinez arcát nézni
és ma tesztelt talma a többiekkel
01 Andrea Dovizioso 35 lap 1'42”230
02 Jorge Lorenzo 39 1'42”446
03 Casey Stoner 21 1'42”859
04 Chris Vermeulen 41 1'43”299
05 Loris Capirossi 41 1'43”306
06 Mika Kallio 44 1'43”393
07 Marco Melandri 45 1'43”506
08 Rabdy De Puniet 39 1'43”517
09 Sete Gibernau 14 1'43”819
10 Nicolò Canepa 44 1'43”950
11 Alex De Angelis 32 1'44”197
12 Toni Elias 34 1'44”271
13 Nicky Hayden 44 1'44”695
14 Gabor Talmacsi 21 1'45”355[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
szép volt a a vége de nem értem ennyire sporolnak az m1-nél? legalább a dijátadást megvárták volna
-
@rglaaf
veterán
holnap szerencsére mind a 3 géposztályt leadja egymás után a M1 250 élő 125 felvételről utána a GP-t ismét élőben
-
@rglaaf
veterán
válasz venember83 #8113 üzenetére
ez kicsivel jobb minőségű spanyol de sok magyar van chatbe [link]
-
@rglaaf
veterán
kezdődik a gp steam kiváncsi leszek mennyivel lesz lassab talma majd LT megnézzük
omg milyen furcsa ebben a szerkóban
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Motion_Blur #8079 üzenetére
igen a hétvégén még igy lesz utána menesztik , igy 2 motorja lesz talmának
-
@rglaaf
veterán
most kezdődött a 125 steam
-
@rglaaf
veterán
TALMA a Királykategóriában ez igen
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
A most kialakult helyzetet figyelembe véve és hogy kilátásba helyezte talma hogy vége kérdezem én megérte? feladni azt amire feltette az életét csak mert favaro a barátja mind1,persze volna esélye ha olasz vagy spanyol lenne és 10 évvel fiatalabb lenne
-
@rglaaf
veterán
Ma kiderül reméljük talmának a további sorsa
-
@rglaaf
veterán
azt hiszem azt az 1 magyar VB cimet jól meg kell becsülni mert nem hinném hogy mostanában vb esélyes motor lesz alatta sajnos
-
@rglaaf
veterán
remélem hayden nem követi a tavalyi malandri vonalat ez a motor azért többet tud ok gondolom még azért szokni kell
-
@rglaaf
veterán
ezt stoner behuzza már ha nem történik semmi
-
@rglaaf
veterán
komolyan mondom tiszta gány ez az egész minek kell éjszakai verseny meg csusztatott időpont mint a f1-ben,most itt van hogy 125-be 4 kör 250 13 kör GP meg franc se tudja mi lesz vele
-
@rglaaf
veterán
nah remek piros zászló szakad az eső..
-
@rglaaf
veterán
nah ez szép volt talma
-
@rglaaf
veterán
A legjobbakban reménykedve addig is egy szolgálati közlemény, európai csatornákkal bőven ellátott olvasóinknak: a DSF-en a futam időpontjában várhatóan a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság aktuális fordulójának izgalmaival szembesülhet majd a néző, miután a 250-nél jóval nagyobb érdeklődésre tart számot a csatorna célközönsége körében a Bundesliga 2. A DSF honlapján ennek ellenére élőképes közvetítés vagyon kilátásba helyezve, méghozzá ingyenesen (kezdés 20:15-kor). A brit Eurosport adja a versenyeket, de parabola-csomag - illetve bütykölési affinitás - függvényében a Katari Nagydíjat el lehet majd csípni a francia Canal NT1-en, a görög Skai-on, a cseh Nova TV-n vagy a bolgár BNT adón. A teljesség igénye nélkül - a Dorna ugyanis harminc európai országban kötött szerződést a sportesemények szórására. Mi lehetünk a harmincegyedikek.
Valaki mondjon már egy görög gyorsasági motorost.
Tóth Imre megküzdene Talmácsival! há persze hogyne
-
@rglaaf
veterán
Hát ez jó?
Tisztelt MTV!
Ez úton kérem szíves tájékoztatásukat arról, hogy lesz-e közvetítés a MotoGP Világbajnokság Erősen Magyar Érdekeltségű Malajziai futamáról (2009. április 12. - 250cc), és természetesen az év többi futamáról ?
Tisztelettel: ...Tisztelt ... Úr!
Köszönettel megkaptuk levelét. Örömünkre szolgál, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televízió műsorait.
MotoGP-vel kapcsolatban csak annyit tudunk Önnek válaszolni, hogy egyelőre a jogtulajdonos még nem döntötte el, melyik televíziónak adja a jogokat.
Részünkről mindent megteszünk, hogy a MotoGP futamokat közvetíthessük.
Bízunk abban, hogy továbbra is nézőink között üdvözölhetjükBudapest, 2009. április 6.
Üdvözlettel
Magyar Televízió Zrt.
Közönségszolgálat[/I][ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Integra #7254 üzenetére
nah ez meg a másik fizetem a tv-t fizetem a netet és meg külön fizessek csak hogy nézhessem 20x20 cm-n egy motogp futamot? mennyivel jobb nagyban nézni amin látsz is valamit nah mind1 majd megtudjuk a végeredmény valahol egy 20mp hirben valamelyik ratyi tévében
-
@rglaaf
veterán
De tényleg hol is fogjuk nézni a közvetitéseket? M1 még közelsem biztos hogy adja ,ennyire nem kell senkinek egy VB ?
-
@rglaaf
veterán
Dani Pedrosa érte el a legjobb időt a MotoGP jerezi tesztjének első napján, szerdán.
nem rossz de vannak páran akik még fejlődhetnek dovi is hayden isPSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
válasz Integra #6935 üzenetére
jah nem rossz tiszta retro a festés de sztem még simán változni fog mert a mol-t mint fő sponzort még fel kell valahova pingálni
a rajt szám meg már tuti végleges
teamaspar.com:
"The test also revealed the new livery for the Hungarian sponsored MOL Aprilia of Gabor Talmacsi and his new number 28, due to his original number 14 already being taken by Thai rider Ratthapark Wilairot."PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz Integra #6866 üzenetére
szerintem az van hogy megvárják hogy mi lesz a magyar team projektel,ha befullad akkor kap asparos gépet kicsit gyengébb támogatással,ja és di meglio is tervbe van szóval full gyári támogatás felejtős sztem, majd lehet gányolni megint az egyel régebbi motort,bár ha megnézzük akkor is talma jobban járt legalább 2007-ben vb lett
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Kérdezz-felelek: Talmácsi Gábor
5.Mit lehet tudni a 250-es gépedről, mikor tudod először tesztelni?
"Ahogy befejeződik az idei VB szezon, haza sem jövök, hanem egyből lehetőségem nyílik 2 napot tesztelni a 250cc gyári Apriliát. Már alig várom!"
bizom benne hogy nem csak teszteli és 2009-be huzhatja is neki[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz mefistofeles #6798 üzenetére
ha jol tudom a verseny után lesz egy 2 napos teszt egy piros 250-es Aspar Aprilia-n
-
@rglaaf
veterán
válasz mefistofeles #6796 üzenetére
a mai időmérő alatt várhegyi valami ilyet mondott hogy a holnapi futammal ugyan vége talmának a 125 de a jövőhétem már ül fel a 250-s gépre ebből arra gondolok hogy van mire felülnie
-
@rglaaf
veterán
válasz S W A T #6794 üzenetére
Nem tudom gondolj bele pl a TV2 mikor közvetitett utoljára valamilyen sport eseményt pár éve valami box volt ha jól emlékszem.Pedig itt volna az alkalom hogy a reteknek legyen valami konkurenciája vasárnaponként, főleg ugy hogy ott lesz magyar nagydij is. mind1 MTV marad sztem, a többi aki adhatná az annyiban korlátozva van hogy csak plusz csomagokban érhető el igy ugye kisebb a potenciális nézőszám.
-
@rglaaf
veterán
Én emlékszem ugyan ekkora balhé volt amikor a forma1-t is levette az eurosport,lassan minden eltünik róla ami normális.Mai is mi volt a buzi sielés miatt nem adták a 125-s qualit mintha egész télen nem lenne rá lehetőség,majd a SBK is ugyan erre jut,a magyar tévéknek nem érdeke hogy adják max a f1-t arra ott a retek, sport1-2 sztem tul "szegény" igy marad a királyi TV a megszokott minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Apple notebookok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...