- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
Ennyi! Ez csak egy plusz megerősítés ami a napnál is világosabb volt eddig is.
És akkor most hagyjuk a magát a versenyt és nézzük a közönségreakciót és egyebeket:
Még egyszer megnéztem a versenyt, ami azért igen gáz volt a spanyol versenyzőkre nézve.
A felvételen végig tisztán lehetett hallani a közönségmorajlást minden egyes Rossi előzésnél.
A verseny végén Rossi alig tudott bemenni a saját boxába, annyian tolongtak ott. Ja, és több konkurens csapat is már ott várta, hogy megveregesse a vállát.
Eközben a vb bajnok Lorenzora Biaggin és a saját brigádján kívül kicsit erősen fogalmazva a lőtéri kutya sem volt kíváncsi, miközben Rossihoz nem lehetett odaférni.
Fenn a pódiumon minden volt csak nem ünneplés. A három versenyző közül egyedül Pedrosát nem fütyülték ki. Spanyolországban spanyol világbajnok és ilyen fogadtatás? Pff, hát ez igen gáz lehetett. És azt senki se gondolja komolyan, hogy a fújolás és a füttykoncert csak és kizárólag olasz szurkolók felől érkezett. Igen is mi ez, ha nem egy elismerés Rossi-nak, illetve egyet nem értés a megtörténtek felé.
Igen, én is egy elvakult Rossi fan vagyok, de 100 szurkolóból 80 ugyanúgy agymosott mint én. Vállalom.
Úgy is minden Rossi drukker így van beállítva.
És szerintem baromi nagy tévedésben van az aki azt hiszi, hogy Lorenzo első számú pilóta lesz a Yamaha-nál, és ki lesz nyalva a valaga jövőre csak azért, mert most épphogy (ráadásul hogy) ő lett a vb bajnok. Ugyanis a itt a pénz fog beszélni. Ezek az idióták gyakorlatilag áldozatot, egy mártírt csináltak a motorsport történetének idáig is toronymagasan a legnépszerűbb versenyzőjéből. Ekkora szurkolótábora senkinek nem volt és talán nem is lesz soha. És ezt a szponzorok is nagyon jól tudják, akiktől mindent meg is fog kapni jövőre. Viszont ezekből a spanyol, amiket nyilvánvalóan ő is élvezett idáig semmit nem fog látni, az egészen biztos. Külön kíváncsi vagyok jövőre a két spanyol, különösen Marquez fogadtatására majd a futamokon. Nem tiltott dolog a másik támogatása, de hogy ez nem lesz elfelejtve abban is biztos vagyok. -
Motion_Blur
félisten
-
Petya25
őstag
-
Yayoh
aktív tag
-
busman
veterán
-
törölt tag
-
mefistofeles
veterán
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
skylaner
senior tag
Nagyon sajnálom szegényt.
Mondták, hogy nem találták el a fejét,nyakát, de én úgy láttam, hogy az első motoros pont itt találta el.
A futamot tényleg le kellett volna inteni, nem pedig gyorsan,kapkodva rátolni a hordágyra, sőt még el is esni vele, a nagy sietségben
Felvettem az esést, mindjárt felrakom a tárhelyemre és belinkelem ha kell.
-
TayRol
nagyúr
-
mefistofeles
veterán
-
TayRol
nagyúr
-
qestion
aktív tag
-
Integra
titán
-
törölt tag
Szponzornak idény közben elhagyni a versenyzőt az eléggé cserbenhagyás.
Nem hiszem hogy nem lehetett volna megszakítani a támogatást az idény végeztével,...és valami más indokkal, mert ez röhej.
Ki tudja ha Ianonne behúzza a VB-t (ha behúzza), akkor az mi ha nem óriási eredmény a MOL-nak?!
Ezzel kifejezetten nehéz helyzetbe hozták, nem mintha nem lenne amúgy is nehéz helyzetben a várt eredmények elmaradása miatt.
-
TayRol
nagyúr
sajnos Magyarorszagon csak az elso hely elfogadhato. mindenben. valahogy nem ertekelik az emberek a kiugro eredmenyeket ha nem zsinorban szallitja valaki(k) a gyozelmet. magyar mentalitas.
remelem e nelkul is nyer a csapat (ha Talma, akkor annak kulon orulok) ezzel fricskat mutatva a MOL orra ala.
-
mefistofeles
veterán
Nézd, ha azt veszed, egy hajszállal maradt el a bajnoki címtől a Vidi az előző szezonban. Ha a MOL annyit ad nekik mint Talmának azzal már bajnokok lehetnek, és ha a BL-ben addig jutnak mint a Debrecen az ezerszer nagyobb reklám külföldön mint Talma jelenlegi szereplése. Itthon pedig még ezüstérmesként is többet foglalkozik velük a média mint az elsőszámú motorosunkal.
-
Joczeek
addikt
-
TayRol
nagyúr
-
ALI_G
veterán
-
Peat;)
veterán
-
törölt tag
Elfér minden, gondolom Gabi nézett onboard felvételeket, ti is linkeltetek valami cikket ahol volt, azok hasznosak tudnak lenni. Na meg megkérdezni Edwards-t hogy mi is itt a lényeg
Beállni mögéjük, mert ha a Gabi hirtelen 'tökből' akar menni jó időt akkor nem kicsit zakózhat.
Nicky is sok okosat mondott abban a cikkben, hol mennyire lehet engedni a motort...van itt más trükkös kanyar is mint a dugóhúzó, de nekem még nagyon előttem van az első kereket mutató kamera...pff ott mit kapott a gumi..rendesen ehullámzott. -
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
jaja, nincs messze a vegetol.

-
puttputt
őstag
-
TayRol
nagyúr
-
puttputt
őstag
-
glutamin
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ejj, ez osztrák sugárzás? nagyon kemény ahogy a csóka beszél...

nagyon meghallgatnám még a julian-ék közvetítését is, ők tuti hogy visítoztak...
-
[lAyCsI]
addikt
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
grabber
addikt
-
puttputt
őstag
-
TayRol
nagyúr
-
tope
addikt
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
TayRol
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
-
[lAyCsI]
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
F1DO
senior tag
-
törölt tag
Jó a megközelítés, remélem egyszer megengedhető lesz Gábor-nak hogy elmondja mi történt, vagy Stefano-nak.
Beengedte a látótérbe az érdekek szálait, ezért jó a megközelítés....és Németh Balázs-nak is jókat kívánok, neki ez akkor is jó tapasztalat, ha változik a szerelőgárda, és a fejlesztések érkezése....mert szinte kizártnak tartom hogy átöröklödjenek Talma szerződésének kitételei.
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
Möhe
addikt
-
törölt tag
-
gV
őstag
-
Face8814
őstag
-
Zsubi
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
-
[lAyCsI]
addikt
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
-
Integra
titán
-
st.hubertus
tag
-
Flashcash
Közösségépítő
-
DNS_65
senior tag
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
-
törölt tag
Azt kellene tudni, hogy milyen Magyar támogatók lennének, ebből már sok mindenre lehet következtetni...milyen sikert remélnek, mennyire elhivatottak..stb.
Martinez-nek érthető egy ilyen javaslata, hiszen az ő támogatói 90%-ban pont nem érdekeltek Talmácsi sikereiben, csak akkor jelent hasznot a Magyar versenyző jelenléte ha világbajnoki címet szerez, és sokat van képernyőn.
Erre viszont Talma-n kivűl is van sansza az Aspar csapatnak, tehát joggal merülhetett fel, hogy ha vannak Magyar támogatók akkor legyen lehetőségük támogatni egy Magyar versenyzőt....még több pénz, bármennyi is az.
Tudni kellene azt is hogy Talma-nak milyen erős tárgyalási alapja volt miután megnyerte a 125cc világbajnoki címet...mert az egyértelmű hogy nem Faubel-nek hanem neki kellett volna felmenni a 250cc kategóriába.
..szal itt Gabi-t 'csak' egy gyári motorral kínálták be az idei 125cc-re, vagy tényként kezelhető, azaz szerződésben szereplő tétel a 250cc-s gyári támogatás.
Amennyiben igen, akkor tényleg csak a festés változik, az alapok jók, és a kérdés már csak a szakemberháttér. -
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
-
Integra
titán
igen
de megzavart bautista, mert ugye ő kb, vagy szinte tök ugyanaz mint fabuel.
egyre megy, aspar retteg talmától.ugyanakkor amit nem tudunk és erre nagyon kíváncsi lennék, az az, hogy mi van valóban a szerződésben, hogy apsar már ilyeneket mondogat...
én azt is megtudom kockáztatni, hogy stefano valamit elcseszett a szerződésében, vagy egyszerűen nem mondták meg a frankót talma szerződésével kapcsolatban -
Integra
titán
-
S W A T
senior tag
-
mefistofeles
veterán
-
S W A T
senior tag
Azért ebbe nem vagyok biztos. Mert ha kiemelkedő nézettségeket hozna kapkodnának utánna a kereskedelmi tv-k.
Ha a sporttv-nek nincs rá pénze akkor az M1-nek miből van

Szerintem lenne rá a sportv-nek is keret ha tudnák hogy megéri.
Azt mondom bízzunk abban hogy a magyar nagydíj ezen sokat dob majd, az érdeklődés is nagyobb egy olyan dolog után ami nálunk is lesz.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
törölt tag
Nem gyenge dolog, valszeg hagyott még a motorban mivel tényleg elég necces lett volna eldobni.
..lökött a pali (jó értelemben)..mert itt elég egyszerűen lehet összeszedni egy életre kiható sérülést, pláne ha nincs meg a megfelelő előképzettsége viszont van fogalma a sebességről.
Ezzel a múlttaé és sikerekkel én nem akarnám megközelíteni Checa idejét az ziher
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Face8814
őstag
-
S W A T
senior tag
-
Integra
titán
hayden nem tud mit kezdeni a 800as géppel, semennyire se jó neki, hiába, dirtbiker, neki az ezres kéne nagyon, azzal ügye ki is motorozott a világból
okada meg tesztelt és tesztelt 8 év kihagyás után végig nyomni 41 évesen egy gp futamot, azért nem semmi
ja és 319 mph-val gyorsabb volt mint rossi a yamahán! -
Integra
titán
-
F1DO
senior tag
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- MotoGP & WSBK
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Crimson Desert
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy is minden Rossi drukker így van beállítva.

Lehet Talmáéknak is kéne egy két jó mérnök, hogy beállítás jobban menjen.

Ezek hülyék... 

az aztán rangjához méltó táv