Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Flashcash
üzenetére
barros volt a leggyorsab 323-mal
te jó ég milyen őrület, micsoda hangzavar és tömeg és mindenki bőget a vespától a csopperen át az ezresig a motorját
hihetetlen mennyire más világ, ezt tényleg egyszer élőben kellene átélni, nem is beszélnek a randyék, csak hallgatják ők is a káoszt
[Szerkesztve] -
válasz
Integra
üzenetére
Rossit én sem nagyon értettem, rossz rajt, középmezőny, a motor megy vagy 300-at az egyenesben miközben a Honda-Ducati 8-15-el többet tol, erre átmegy a mezőnyön és követni se nagyon tudják.
Az első kör után egy fillért nem tettem volna rá.
Barros is nagyon jól tolta a régebbi Ducatival.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
há' de nem megmondtam

A többieknek (Olaszoknak) sajna problémájuk volt...gondolom az esős edzések miatt kevés idő volt a jó gumira és a beállra.
De ez a pálya az a pálya ahol Rossi egy nem teljesen versenyképes motorral is győzni tud.
Itt nem számít a legnagyobb egyenes (illetve számít, de Rossi-nál itt tényleg nem).
Nagyon koncentrált volt.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
pfffff
rossi a messze leglassabb motorral nagyon elkente a száját a népnek, nem semmi!
de ami tetszett, hogy a nagy veterán barros ''picit'' oktatta a kis kölköt
nicky szegény..
ebből jövőre hogy lesz repsol...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
asszem nagy gyilok lesz...
melandri már beszúrta, jöhet róza is
úristen pedróza hogy előzte ki capirexet...
nagyon elemében van, mindjárt meglóg
csak a gumi bírja ki..
megjött rossi is
végre egy kis róza-rossi harc
[Szerkesztve] -
Integra
titán
öcsém vermeulennek lekéne már kapni azt az anyajegyet az arcáról, abban se vagyok biztos hogy az ott egészséges....
-
Integra
titán
nagy meccs volt

lorenzot behozta a sors, de hát that's racing...
dovi meg mindent megtett amit tudott, gratula neki
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Azt igazán én sem, már körök óta ért a dolog, mikor Bautista bejött neki és sztem Angelis úgy gondolta hogy lassítja, nem tud Bautista akkora tempót menni mint kéne.
Bautista szenzációs befutót csinált..egyszerűen csodálatos volt.
A szépséghiba az hogy egy az egyben kiütötte Lorenzo-t
De egy az egyben bz, úgy ment be oda hogy lesz ami lesz
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
persze, én se mondom hogy szándékos volt, csak azért ez ordenáré nagy hiba volt..
és tessék, már vezet is
dovi meg szegény ezzel a csiga lassú hondával nem megy semmire se, talán dobogó benne lehet, de nem fogadnék rá
azért gogogo
bazzzz barbera..........
ezt megúszta
LOL, megszólal a julian a lassításnál mikor a csapatot mutatják: oyoyoy, don't read the hugarian lips..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
team tóth barbera vezet

-
Integra
titán
na a pöcs lorenzó.....

kallio asszem jól szájba taposná most -
Memphysto
tag
Remélem majd összedugják a fejüket, és a visszakapott versenymérnökével meg alakítanak valamit!

-
Integra
titán
válasz
üzenetére
nemtom mi lesz így, remélem tartani tudja konstans a teljesítményét egész évben, mert ezzel a motorral csak így lehet esélye..
na most 250, dovi vajon mit fog csinálni
más, most hallom hogy a scot kopron is gp-ben akar motort. amihez valakinek akkor kikell esnie, mert még a honda se tud ennyi motort gyártani..
akkor a ten kate is kitúrna valakit, ha menne..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jóvan!!!!!!
pesek elfeküdt, thank you
-
Memphysto
tag
Fakjú
-
Memphysto
tag
Csak az a gond hogy az egyenesbe nagyon gyorsak a többiek!
vagy talma motorja lassú 
-
Shadowfax
addikt
Megint vezet!!

Fúúú, de izgi verseny! ''Szíveseknek nem ajánlott...''
-
Zoza24
senior tag
ilyenkor reklám

-
Zoza24
senior tag
jól látom,hogy pont a rajtrács területén nedves a pálya?kemény lesz igy a rajt

-
Motion_Blur
félisten
Nem is emlékeztem rá, hogy 2004-ben 6 körös volt a verseny GP-ben

Szerintem ez a mostani motorváltós rendszer azért sokkal jobb és korrektebb
-
Integra
titán
Ryder Notes: Unknown
Saturday, June 02, 2007
Weather conditions changed completely about three times in qualifying. It started wet, almost dried up, then rained again and finally tried to dry up again. At the end of the hour one half of the circuit was bathed in sunshine, the other had a dark cloud dumping lots of water on it. Not ideal...
Nevertheless, any ideas anyone was harboring about Casey Stoner and Ducati's vulnerability in the wet were shot down in Le Mans two weeks ago and buried today. Stoner went to pole during the driest part of the session and at the very end put in three more laps that were quicker than anyone else managed. Significantly, Rossi was out at the same time pushing hard. He too ended the session with a run of personal best lap times but ended up third. Wet-weather wizard Chris Vermeulen is the man in the middle of the front row.
The two Aussies both owned up to a bit of luck with the timing of their first run of quick laps, and they were sat in the pits wondering when to go out on inters or cut slicks when the rains came again. Nicky Hayden actually managed to improve his time after the rains came again but ran off track when well up on the split times. Nicky admitted that he has problems when a wet track starts to clear--'I don't like that dry line stuff, it's always been a weak spot for me'. He must be feeling bad, he was actually heard to swear at the start of his post-qualifying press briefing...
So all the questions tonight center on the weather. So far we've had dry morning sessions and deluges during the afternoon. If you look at this morning's session, Pedrosa was fastest just as he was on Friday but he didn't string that many fast laps together. The men who look to have a good race set- up are - how did you guess? - Stoner and Rossi. However, this being Italy, the next two fastest men, Capirossi and Melandri, cannot be discounted.
At the other end of the timing sheets, the two Team KR bikes of Kenny and Kurtis Roberts are in for a difficult Sunday. The team only has two bikes, one for each of the brothers, so a lot of time was lost in the pit garage. Their problems really start tomorrow, they haven't got spare bikes for the riders to change to if it's a white-flag race. Team KR has either to pray conditions don't change and send both brothers out or bench Kurtis and prepare one wet bike and one dry bike for Kenny: a decision that casts Kenny Senior as Solomon. He'll deliver his judgment tomorrow morning.
ENDS -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én simán, majd meglátod

Mugello nagyon ritmusos, és láttam már Rossi-t itt olyan helyen előzni ami elvileg hülyeség
..és gond nélkül csinálta, a virga kétüteművel még Max is nagyon nagy kűzdő volt itt (
)
Szal sztem Rossi-é a futam,..vagy vmelyik olaszé.
szerk: ott a nagy egyenes, de csúnya a féke, könnyű elcsúszni az ívről.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azé' remélem a verseny szárazon lesz (én legalábbis)
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
úristen, a bridgestone szétveri a népet

-
Motion_Blur
félisten
grid:
1 27 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team DUCATI 2'00.359
2 71 Chris VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP SUZUKI 2'01.381
3 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team YAMAHA 2'01.695
4 19 Olivier JACQUE FRA Kawasaki Racing Team KAWASAKI 2'01.709
5 65 Loris CAPIROSSI ITA Ducati Marlboro Team DUCATI 2'01.797
6 33 Marco MELANDRI ITA Honda Gresini HONDA 2'02.001
7 14 Randy DE PUNIET FRA Kawasaki Racing Team KAWASAKI 2'02.443
8 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team HONDA 2'02.776
9 21 John HOPKINS USA Rizla Suzuki MotoGP SUZUKI 2'02.932
10 4 Alex BARROS BRA Pramac d'Antin DUCATI 2'03.025
11 66 Alex HOFMANN GER Pramac d'Antin DUCATI 2'03.920
12 56 Shinya NAKANO JPN Konica Minolta Honda HONDA 2'04.185
13 1 Nicky HAYDEN USA Repsol Honda Team HONDA 2'04.353
14 7 Carlos CHECA SPA Honda LCR HONDA 2'04.971
15 24 Toni ELIAS SPA Honda Gresini HONDA 2'05.592
16 5 Colin EDWARDS USA Fiat Yamaha Team YAMAHA 2'06.254 4
17 50 Sylvain GUINTOLI FRA Dunlop Yamaha Tech 3 YAMAHA 2'06.426
18 10 Kenny ROBERTS JR USA Team Roberts KR212V 2'06.660
19 80 Kurtis ROBERTS USA Team Roberts KR212V 2'07.571 -
Zoza24
senior tag
lehetne vhol követni majd a motogp edzésének eseményeit?beleértve persze a kisebb géposztályokat is

-
törölt tag
Ezt a zöldet, E'sport nem adja az időmérőt...és tele van a tök a yahoo-val, hogy úgy kell megkeresni hogyan lehet panaszkodni az eurosportnak.

elegem van, világura akarok lenni, akkor rend lesz..

-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
jaja..mondjuk elnézve a WSS-t, hajlok az egyetértésre a rendezőkkel, West frankón szerepelt
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)
Ja és Vale' elkezdte gyakorolni hogy kell minnél nagyobb kanyarsebességet elérni minnél kevesebb lóerővel...![[kép] [kép]](http://static.blogo.it/motoblog/valentino_rossi_cavallo_costa_smeralda.jpg)

állítólag már csúsztat kanyarba befelé és kanyarból kifelé is..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
egyébként meg az jutott utsó gp futamot nézve az eszembe, hogy a hannspree már ott van gp-ben, mert elég komoly felületeken van jelen a gresini hondákon, a motor plexije alatt full nagyságban és elias és melandri ruháján is mindkét oldalt ott figyel a legjobb helyen...
azt viszont nemtom hogy már év elején is támogató volt e a cég, nem tűnt fel minden esetre. de most igen, hogy ott van.
ha jönnek, akkor valszeg gresiniéknél nem lesz többet hannspree gondolom -
Integra
titán
most olvasom nem volt második futam, törölték, annyira esett az eső

23 pont tózlend előnye még mindig.. -
törölt tag
-
Looney
csendes tag
EUROSPORTON megy a futam az egyesen !
Roland garros beszart eső miatt szval a vezér uró adja az SBKt ! -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
A gebedés jöjjön rájuk minden alkalommal mikor úgy döntenek hogy nem adját le.
Nem hiszem hogy nem lehetne tologatni hogy beleférjen, akár csak ismétlésben is az első futam.
Az meg megen nagyszerű ötlet hogy a motorsport hétvégét a WSBK felvételes 2. futam előtt adják le.
Ha az a perverz ötletem lenne hogy nem nézek netre a futam megnézése előtt, hogy ne lőjjem le az izgalmat, akkor itt még sakkoznom kell, hogy pont az SBK-t ne lássam a motorsport hétvége műsorában.
pcsöm ki van, hogy az asztalitenisz pl. miért fontosabb mint az SBK.
De oké legyen fontosabb, na de hogy még ismétlésben sem adják le többé az első futamot az nagyon bosszantó.
...írok is egy mélt,..sok értelme nincs csak ha már ide írok, írhatok oda is ez ügyben
-
Integra
titán
holnapi rajtfelállás sbk

[link] -
törölt tag
állítólag jön az Aprilia vissza, elsőnek az SBK-ba jövőre, majd egy évre rá a MotoGp királykategóriájába.
kiváncsi vagyok.. -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Hát lehet ennyi volt.
Azért Loris is hajtott a VB címért mint güzü, és amikor nagy sansz volt hogy összejön, akkor meg jön egy véletlen baleset, és kész el van kaszálva.
Sokáig kellett várni hogy összejöjjön az esély, és meg is tudta volna csinálni, viszont összetörték.
Aztán meg jön a kiskölök..aztán meg lett egy komoly kihívója csapaton belül, aztán meg megjött a kiskölök, aztán meg talán elgondolkodott.
Valszeg egyébként az is benne van amit mondasz, mert látszik hogy Loris úgy töri a gépet mintha még a régit vezetné.
Sztem leköszön Loris...sztem még csak az WSBK sem lesz meg...full szemléletet vált,..sokáig csinálta ezt nagyon, és végig kőkeményen tolta.
Ne legyen igazam, mert kedvelem...de nem esne le az állam ha jövőre nem lenne. -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Ha igen..ha igen akkor komoly bajban lesznek.
A 4kerék királykategóriából kiverte őket a Bridge', ha most a kétkerék királykategóriából is ki kell se'ggeljenek az komoly viharfellegeket jelent szvsz.
..és eddig úgy néz ki.
A Bridge' nagyon sok energiát őlt bele nagyon jól abba hogy kialakítsa magáról azt a képet hogy ahova a lábát beteszi ott előbb-utóbb tökön-babon át dől-borul minden.
Nagyon jól nyomják. -
Looney
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
na ja ez ki fog derülni, ha mugello száraz biztonságos érzés lesz

és ha rendes meleg aszfalt lesz, akkor végre látjuk majd mi a helyzet gumi téren, mert sztem
a távolkeleti futamok kicsit jobban mentek a bridgestonennak régebben is.
európában hurka-gyurkának több a tapasztalata. -
Looney
csendes tag
most nézelődök a motorsport.com oldalon és hát érdekeset találtam : a bridzs először nyert vizen a motogpben !
nem gondoltam volna, pláne, h f1ben ( tudom 4 kerék
sokáig alázhatatlan volt a bridzs vizen meg hideg aszfalton, hmm gratula.
a yamaha kaszni elemeket, gumikat meg Vale a motorhoz jött új cuccokat próbálgattak.
persze azt mondják eredményes volt a hideg le mansi teszt..
alig várom mugellot, különösen hogy kölök képű LábiStoner ( ahogy asszonykám hívja) azt mondta egyik kedvenc pályája Mugello, nekem is na...
Stoner nem úgy néz ki, mint a kázmér és hubából a gyerek ?!
-
Looney
csendes tag
Háát igen álszentség az van és tényleg csak azért, h leplezzék a dolog cirkusz mivoltát..
Erről az az F1es futam ugrik be amikor interlagosban leszakadt az ég és hát senkinél nem volt rendes esőgumi, köszönhetően a buzer gumi felhasználási szabályoknak.
Aztán már féltávnál nagy partfissal söpörték a hájtekket az aszfaltról
Az eső pedig amúgy mindig megkeverte az esélyeket mivel egy kicsit ilyenkor közelebb jön a vége az elejéhez technikailag. magyarán nem nagyon számít a motorerő, inkább a futómű, a gumi és a tehetség.
Áll. Rossiék keményebb gumit használtak és ezzel nem tudtak olyan jól menni.
jaja Jorge meg rohadjon meg
bosszantó amikor vki ennyire ellenszenves ám mégis talpig rider. Amikor az edzésen eldobta magát azt hittem seholse lesz, erre így megy a futamon na
rothadék..
Bár azért a fastestlapért még mindig orrolok, pofátalanul jó motoron ül !
talán szegény Katonak volt utoljára ennyire penge 250ese. -
Integra
titán
váháhá, mekkora kép

Keep your enemies closer.
[link] -
Integra
titán
válasz
üzenetére
na igen, ez a biztonságos duma nagyon gáz...
mert azt mégse merik mondani, hogy kérem, aki megy az megy, aki nem az nem.
egyébként meg azért sem bánt ez a rendszer, mert így belekavar a dolgokba, felborítja a papírformát, ahogy azt vermeulen tette pl.. amúgy meg annyiszor egy szezonban ilyen nincsen, hogy túl sok gondot okozna -
Integra
titán
Kurtis Roberts To Race Roberts Honda At Mugello?
by dean adams
Tuesday, May 22, 2007
Rumors are running fast and furious this afternoon that American Kurtis Roberts will join his father's MotoGP team at Mugello next weekend.
Stay tuned.
ENDS -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Hiába húztak el, ha az első feltette a kezét akkor lelőték a futamot.
Viszont ahoz az elsőnek kellett feltenni, a mezőnyből hiába integetett vki.
Ezért is vették alapul az előző teljes körös sorrendet, tehát ahogy a célvonalon áthaladtak.
Egyébként az hogy tetszik az oké, nekem ugyan nem, de ez gondolom még sokmindennel így van, akár a csajok, csajokkal a pózok
, vagy akár a zene terén 
Ami nálam üti a lécet, az az a duma hogy biztonságosabb legyen.
Miközben ha nem volt esős edzés, akkor a motorosok egy olyan motorra pattannak fel, amiről fogalmuk sincsen...és mindjárt éles versenyhelyzetbe...még csak egy nyomorult felvezető körül sincs.
Ahogy Rossi mondta is, egyszerűen veszélyes volt menni, mert nem érezte a motor hátulját....hát faxa.
Na meg az hogy így túl sokan esnek el így.
Szal az egy dolog hogy nekem nem tetszik, de azt nehéz lenne nekik megmagyarázni hogy ez most biztonságosabb lett.
Mert sztem csak gyorsabb, és 'cirkuszosabb'...de biztonságosabb semmi képpen. -
Integra
titán
hányok ettől a lorenzótól már, remélem egyszer csak lenyeli azt a kurva nyalókáját is... keresztbe ofkósz..
megmondom őszintén, hogy nekem nem igazán van bajom az új szabállyal. mindenki kijön ha akar és vált. mekkora balhé volt már abból is még a módosítás előtt, mikor az első felrakta a kezét, de a többiek erre elhúztak mellette, mert szerintük még lehetett volna tovább menni.. emlékszel? szerintem annyira nem gáz.
ami meg a hondát illeti.. úgy tűnik idén jutunk el minden tekintetben a blamázs évébe, aztán remélhetőleg jövőre újra pozitívra fordulnak a dolgok. én már feladtam megérteni őket... -
törölt tag
Jaja, Dovi' látványosan jó motoros már, sztem ziher hogy jön jövőre a királykategóriába.
..és jó anyagnak néz ki, harcos is, szívós is..tetszik.
A HRC az nem is tudom hogy Rossi-t akarja-e bebüntetni, sztem nem.
Inkább az akkori stabilitásukat szeretnék visszanyerni, amikor elment Vale' és Jeremy akkor szétesett vmi a HRC-nél, és nagyon görcsölnek hogy visszajöjjenek arra a szintre...ami egy nagyon magas szint volt.
De nem igazán tudják hogy kell csinálni, új versenyzők, új mérnökök, új motor..és/de egyenlőre folyamatosan csak a kűzdés megy.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy talma motorja lassú 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://static.blogo.it/motoblog/aprilia_motore_v4_2008_1.jpg)