Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz Motion_Blur #2093 üzenetére
Az jó jel, hogy Talmácsi a legjobb a Hondánál, azonban za már kevésbé, hogy csak a nyolcadik lett. Lehet, hogy idén nem lesznek olyan jók a Hondák? Remélem csak a betgsége miatt végzett a 8. helyen. Gratz Talmának és Tóthnak is!
-
Surf
csendes tag
4 M. Kallio (FIN) KTM 6.6
-
Calibos
addikt
kezdetnek nem rossz, remélem javuló tendencia lesz a jövőben.
-
Face8814
őstag
válasz Vigneau #2092 üzenetére
Hanyadik lett Kallio?
Flashget:
Ezt miért írtad?
''az eurosport fóruma nem jön be pedig úgy elküldeném őket melegebb éghajlatra''
Annyira szarul közvetítették?
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Surf
csendes tag
-Toth Imrét úgy szedték le a motorjáról!Begörcsölt a hasa! Ez az igazi küzdeniakarás!
-Megtehette volna,hogy feladja menetközben,de végigment!
Igazi sportember! Minden elismerésem.... -
kovsol
titán
Toth Imre 26. betegen azért említsük meg őt is
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
8. hely nem rossz az kezdetnek
May the Force be with you!
-
Flashget
félisten
-
kovsol
titán
eurosport mutatja élőben ? ha igen akkor mikor ? köszi
jah lejebb látom az időpontokat
[Szerkesztve]May the Force be with you!
-
Motion_Blur
félisten
Most olvasom, hogy Talma rosszul érzi magát, az edzés előtt is infúziót kapott
A 7. helye ennek fényében nem is rossz, azt is olvastam, hogy váltógondjai voltak + versenygumikkal ment! Első 5-be beférhetStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
Ryder Notes: Okay, Start Panicing Now
by jules ryder, on the ground at jerez
Saturday, March 25, 2006
Blimey, who'd have thought it? Bridgestone all over the front row, Ducati first and second and Kawasaki third. Yamaha's top rider was Valentino Rossi, no surprises there, but the fact he is down in ninth and complaining of an insoluble vibration problem.
Valentino doesn't use the word chatter. It became worse with the qualifier so he couldn't take advantage of the potential of the sticky rubber. Valentino refused to blame an early crash in the qualifying session for his problems saying that his second bike is just as good as the number one. There is also a traction issue, but Vale thinks his crew can sort that out overnight.
Maybe the Ducatis aren't a surprise, they had the top two spots here in 2002 with Capirossi and Bayliss. This time it's Loris and the team's new boy Sete Gibernau who says he's pleasantly surprised and is still 'fighting himself' rather than anyone else on the track.
No Hondas on the front row? That's the first time that's happened since Misano '93. Nicky is HRC's top man in 4th and also Michelin's top man.
Shinya Nakano's front row is first for Kawasaki since Sepang 2004.
This is the first time ever that Bridgestone have filled the front row.
ENDS...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
Na végre net/tv elé kerültem
10:45 Motorverseny
Gyorsasági világbajnokság, Spanyol Nagydíj, 125cc-es futam (élő)
12:00 Motorverseny
Gyorsasági világbajnokság, Spanyol Nagydíj, 250cc-es futam (élő)
13:30 Motorverseny
Gyorsasági világbajnokság, Spanyol Nagydíj, MotoGP futam (élő)
Sajnos a MotoGP-t nem látom, de engem leginkább a 125 érdekel
1. M.PASINI 1'46.937
2. A.BAUTISTA 1'47.043
3. L.PESEK 1'47.069
4. J.SIMON 1'47.365
5. H.FAUBEL 1'47.474
6. M.KALLIO 1'47.603
7. TALMÁCSI 1'47.908
8. S.GADEA 1'47.967
Én rosszabb eredményre számítottam, ő a legjobb Honda-sStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
válasz #70869248 #2081 üzenetére
szerintem elhalnak továbbra is a bridge gumik, ezek csak időmérők voltak, azt meg tudjuk hogy abban jók.
mindegy, én nem látom sajna egyik futamot se
remélem felkerül az angol kommentátoros verzió netre......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SzalaiG
addikt
Go Talma, Go Rossi!
Aki tud eredményt írjon, mert nem tudom nézni. Dolgoznom kell. -
Face8814
őstag
válasz #70869248 #2081 üzenetére
Kiváncsi leszek a Yamahasokra. 9-10-es rajthely, nem valami fényes. Bár én azért bizom Valeban. Nem egy rajtbandita, de azért innen még bőven odaérhet az elejére.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
Szép volt Duc. szép volt Kawa..
Remélem a versenysebeségük is ennyire jó lesz, mert a verseny azért más dolog, szépen lehetett látni mennyire más Giber' és Loris vezetési stilusa.
Izgalmas futam lesz. -
@rglaaf
veterán
Hát tóth.ék is szivtak az odautazással épp olvasom hogy 15óra alatt sikerült a versenyszinhelyre érni és még a fater jogsija is ugrott
PSN:BiZzare_0 ️
-
Black&White
addikt
-
Kephamos
addikt
Én is ebben a cipőben járok. A port.hu is csak ezt írja:
14:00 Motorverseny
Gyorsasági világbajnokság, Spanyol Nagydíj, edzés (élő)
15:15 Motorverseny
Gyorsasági világbajnokság, Spanyol Nagydíj, 250cc, időmérő futam (élő)
Arról, hogy Talmáék időmérőre mikor lesz, arról semmi infó. -
törölt tag
és ma végre képernyőre kerülnek...mivel a tegnapi idő még elég pocsék volt, ezért a mai időmérő még meglepetés is lehet...
végre. -
Surf
csendes tag
Nagyon remélem,hogy Talmának összeáll az új motorja!Most vettem egy TV-kártyát hogy felvegyem a futamokat. Biztosan furcsa a Honda a KTM után.Szeretnék kellemesen csalódni.... HAJRÁ...TALMA!!
-
SzalaiG
addikt
Talma: [link]
-
@rglaaf
veterán
Hát végre ismét kezdődik,már nagyon időszerű volt
PSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
az első futamokat a hétvégén sajnos nem fogom látnia
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
''Közeleg az idő!''
Erre tessék! Dolgozom a hétvégén és nem látom a versenyt!
Kíváncsi vagyok Rossiék versenyt megelőző nyilatkozatai tényleg tükrözik e a valós helyzetet, vagy csak nem akarták igazából megmutatni, hogy mit is tudnak valójában.
Én mindenesetre bízom a Doktorban , de mindenképp szorosabb eredményt várok idén, mint tavaly.
Az ''előhangokból'' úgy gondolom a Ducatival idén mindenféleképp számolni kell , illetve a Melandri Pedroza kettős is okozhat meglepetést.
Vasárnap sok mindenre fény fog derülni!
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
SzalaiG
addikt
Altató duma by Rossi: [link]
-
Black&White
addikt
-
törölt tag
válasz Black&White #2066 üzenetére
én soknak tartom.
tartok tőle hogy újra elugrana a Duc. ..és bár kedvelem őket, azért ezt nem akarom.
Viszont az tetszene, bár nem túl életképes ötlet, hogy mindkét építési módban indítson motort a gyár, és a gyártók versenyébe az összesített eredmény számítana.
..ezért ugyan kirugnának, ha előterjeszteném
Hirtelen végig gondolva gőzöm sincs hogy hogyan lehetne egyforma helyzetet teremteni, ehez több infó kellene a telemetriából, hogy körübelül hogyan és milyen formában érvényesül a különbség a pályán mérve, mert oké hogy a 4henger többet pörög ezért a nagy egyenesekben előnyben van, .de azért ennek több oldala van. -
Black&White
addikt
Ehez mit szóltok?
[link] -
Integra
titán
mladin már megint megnyerte
már nem számolom hányadszorra...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #2063 üzenetére
igen, bizt. van benne vmi, bár Nakano dicséri a motort is..mindenesetre nagyot javultak a köridőik.
Kiváncsi vagyok mi a tökömet (elnézést ) lehet még fejlődni, az élmezőny már tavaly is úgy motorozott némely pályán, hogy a franc tudja mitől maradtak az aszfalton (már aki ott maradt).
oké hogy tapadás, dehát mégiscsak átlag 3-4-5 centiről van szó a gumin, és azt tépik ide-oda
nagyon fordulékony, nagyon robbanékony, nagyon tapadó járgány..mi jöhet még, utánégő??
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
válasz Integra #2061 üzenetére
De azért figyeltél a Kawasaki-ra és Suzuki-ra ugye?
Jó nem mondom, hogy meghatározza a dobogót..mert azért a gyári Ducati-nak a Yamaha-nak és a Honda-nak is 2 versenyzője van, és a Suzuki-nál nem ia annyira érzem a nagy veszélyt, de a Kawasaki az ugy tünik jó irányba indult..
Persze nem mernék nagyot mondani, de azért szépet fejlődtek.
A Honda-nál kis megtorpanás figyelelek, nekem úgy tünik mintha a tavalyi év szinvonaál lennének, ..de nemsokára kiderül hogy milyen versenytempóra képesek. -
törölt tag
válasz Integra #2059 üzenetére
Én komolynak gondolom, de azért nem megoldhatatlannak.
Amit nem értek az a gumi kérdés...ez nálam nem klappol bele, most vagy a gumival akarják kijavítani a motorfék, vagy felfüggesztésproblémákat...tehát ezt a vibrációs problémát a motor hátulján.
Vagy pedig különleges gumit tesztelnek, esetleg suttyomban csökkentették a hátsó kerékátmérőt..találgatás.
Biztos vagyok benne hogy megfogják oldani, de mégis azt remélem hogy a Ducati lesz olyan erős hogy elbír a Yamaha-val. -
Integra
titán
ez komoly?!
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
válasz Black&White #2055 üzenetére
Sikerült a Ducatiknak javulni versenytempó tekintetében?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SzalaiG
addikt
A MotoGp-ből már csak a turbó hiányzik: [link]
-
Integra
titán
kenny senior és a kr honda
-
Black&White
addikt
Montmeló, IRTA teszt:[link]
kb. 200db
Kell tavalyról vmi, vagy majd jerezzel folytassuk?
Jerez, 1.nap:
1. Loris Capirossi - Ducati Marlboro 1'40.910
2. Sete Gibernau - Ducati Marlboro 1'41.176
3. Shinya Nakano - Kawasaki Racing 1'41.477
4. Dani Pedrosa - Repsol Honda 1'41.499
5. Toni Elías - Fortuna Honda 1'41.680
6. Colin Edwards - Camel Yamaha 1'41.730
7. Carlos Checa - Tech 3 Yamaha 1'41.732
8. John Hopkins - Rizla Suzuki 1'41.740
9. Valentino Rossi - Camel Yamaha 1'41.861
10. Randy de Puniet - Kawasaki Racing 1'41.915 -
Sátán44
addikt
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani,ahol motoros gyorsulást lehet letölteni?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Integra
titán
edvárdz az új bömbijének örül
corser vetődik
[link]
filip ájlendi popi...
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
catalunia-i burkolások
-
Integra
titán
z első vb futam helyszínen került megrendezésre a második kötelező teszt a MotoGP versenyzők számára. Az időjárás a hazaihoz képest sokkal kedvezőbb volt: 17 fok és enyhe szél jellemezte. Talmácsi Gábor és csapata erről az újabb tesztnapról is elmondhatja, hogy sikerült pozitív eredményekkel zárniuk. Talma 76 kört tett motorjába és sok új tapasztalatot szerzett. A motor hátsó futóművének beállításán még dolgoznia kell a csapatnak, de nagyon jó úton haladnak előre. Az első napon a 8. helyen zárt a magyar versenyző, és sikerült folyamatosan 1p 48mp-es stabil köröket motoroznia. Az este folyamán sor került egy csapaton belüli egyeztetésre, ahol megbeszélték a másnapi feladatokat és reggel elkezdődik az újabb tesztnap.
-
Integra
titán
szegény zöldeket még az ág is húzza
-
Black&White
addikt
válasz Motion_Blur #2048 üzenetére
Geeez!
Te nézed is a MotoGP-t?
Nem értem mi alapján mondod azt, amit...
Na mindegy.Ez is egy vélemény. -
törölt tag
megfrankúlt a motogphirek.hu:
[link] -
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #2043 üzenetére
Na-na! Akkor milyen volt az F1 2000-2004 között.
Én azért alkalmaznék az unalom ellen egy új szabályt mely szerint aki megnyeri a VB-t az onnantól megnyerte, hazavitte és kész. Többet nem mehet és akkor van izgalom újra és nincs az, h folyton nyer a többi futamon is és így elveszi a lehetőséget a másikak elől.
Szerintem. -
-
SzalaiG
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na megvan a Z4-es gazdaja... es yamaha es nem Rossi, hanem Edwards.. lehet hogy vegre valahara versenyeket is fogunk latni.... es mongyk ket yamahaval az elen? hat eszt a Hondas garda nem fogja dijazni:- )))
Na most akkor lehet hogy erdeks ev lesz??? remelm:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
törölt tag
válasz Integra #2039 üzenetére
még olyan 3hét kb.
SS futam is jó volt, bár ritkán nézem, ezért nem maradnak meg az új nevek.
Az SBK meg feszülés volt, Haga-nak ...és sztem az összes Yamaha-nak lóerő problémái vannak, Bayliss az első futamon elgumizta magát, a versenytáv első felében ellépett a ködbe, aztán visszabukta, és lecsúszott hátra.
Corser meg Barros feszülgettek...bár ahogy írtam Barros-on nem éreztem hogy nagyon tépné, sztem még idegen neki minden, és valszeg még kicsit visszafele nézeget a MotoGp-re...majd elmúlik.
A második futamon, meg Corser dobott egy esést, ami kicsit széthúzta a mezőnyt, Toseland és Bayliss akik már előtte voltak azok nem tudtak semmiről, viszont Haga, Pitt, Barros beféltek, és győzték nem elütni Corser-t....ez aztán Barros-nak nem igazán jött össze..arra számított hogy Troy a kanyar külsőszéle felé csavarog le a pályáról, de mégsem.
keményen odavert Corser sisakjának, de azért nem történt nagy baleset, ...utána még Corser egy tigrisugrással keresztülugrott a következő talán Walker előtt (meg az őt követő csapat előtt)...nem volt gyenge ugrás, sztem Corserné akkor kapta a második szívmegállást.
Ezek után Toseland és Bayliss vívta a maga csatáját, és Haga-Pitt-Barros is vívta a magáét.
bár azt lehetett sejteni hogy Barros jóval gyorsabb tud lenni, csak nincs egyben, de azért megoldotta...Haga még majdnem visszajött neki, de nem.
Bayliss meg tartogatta a gumit, majd tekert még vhogy a gázon, és ellépett de hirtelen.
Barros a végén még gyorsulgatott, mert a 16mp-s hátrányt 13mp-re gályázta le.
Szal szép volt, nekem igen tetszett. -
Integra
titán
nem láttam sem az sbk sem az ssp futamokat
fákk......
buzi sízés megy az eurosporton....
mikor lesz az első motogp futam?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Black&White #2037 üzenetére
Nézted az SBK-t?
Nagyon jó volt, kicsit most Barros szemmel nézem, mert sokat tartok róla itt, Bayliss-t nem kell félteni, ő visszatalált a 'játszóterére' , A többiek meg ott is voltak
Szal Barros-ból még mindig csak a kóstólgató helytállás jön ki, Haga adhatna neki kis vagányságot, de ez múló dolog, ahogy rákap az ízére, úgy fognak jönni a nagy csatái.
Az első futamban mutatta magát, szűken lett második, a második futamon viszont nagyon látszott hogy szétzavarta az idegeit az hogy elütötte a pályán fekvő Corser-t.
ahogy beért a célba az volt az első amit kérdezett a szerelőitől, hogy hogyan van Troy Corser.
Nagyon masszív versenyző, hogy így is ennyire tudott pakolni.
Sajnos most jön egy kis szünet, de nemsokára MotoGp!
Addig meg megnézzük ki viszi el a Bímer-t. -
törölt tag
válasz Black&White #2033 üzenetére
jó lett a Rizla Suzuki is sztem, de nálam még '3hengerazisten' Kenny Roberts féle Honda-KR is oké.. -
Integra
titán
Ryder Notes: Rossi Continues To Dominate
by jules ryder, on the ground at catalunya
Saturday, March 04, 2006
If Honda weren't panicking yesterday, they would be entitled to today.
The top Honda, Nicky Hayden, is eighth-fastest behind three Yamahas, two Kawasakis, one Suzuki, and one Ducati
The track emptied early as clouds came over the circuit leaving Rossi top from the Dunlop shod Checa--who looks like a racer reborn on the M1.
Yamaha have clearly invoked the old Kel Caruthers mantra: what wins this year is what won last year plus 5%.
Fourth fastest Colin Edwards refuses to point out one area that is significantly improved, saying it would be an insult to his engineers. Instead he says: ''Is the traction improved? Well, yes... is the engine better and again answers his own question in the affirmative. He will go through the whole bike like this if you let him, although he did single out Ohlins for special praise, which would indicate the occasional 2005 complaint of an imprecise front is cured.
Jerry Burgess reckons Yamaha have been super smart in not bothering to cure last year's bike while it was winning and instead concentrating on getting the new one spot on. He could be right: again.
The weather is turning so tomorrow's timed session could throw up a few surprises.
Watch this space.
ENDS...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SzalaiG
addikt
____________________________Brno-i Moto GP_______________________
helyszin: Czech
idöpont: 2006.augusztus 20.
link: [link] -
SzalaiG
addikt
Lüthi replika Honda CBR600RR
Thomas Lüthi legelszántabb hívei mostantól megvásárolhatják kedvenc világbajnokuk replika motorját. A Honda egyedileg sorszámozott, Lüthi jelenlegi csapatának színére festett és matricázott CBR600RR gépeket készít korlátozott, 125 példányban a svájci piac számára. A limitált változat neve hivatalosan CBR600RR Réplica Tom Lüthi lesz. Színeit már az idei Elit csapat Caffe Latte főszponzor által dekorált, a 125-ös világbajnokágban induló Honda motorról kölcsönözte. Reményeink szerint jövőre akár egy Honda CBR600RR Talma replikát is láthatunk majd a magyar szalonokban! -
Black&White
addikt
válasz #70869248 #2024 üzenetére
Talma bizakodó, azt mondja. ha a futóműproblémákat sikerül megoldani az Öhlins mérnökeivel, akkor már versenyképes lesz a moci.A blokkot a kezdetektől fogva dícsérte és azért mégiscsak vb szerelők vannak a csapatnál.
Lüthi sem ment sokkal jobb időt, szval lehet ebből még akármi.Mindenesetre az tény:a KTM nem lett gyengébb idén és Pasini, Rodriguez is nagyon jó motoron ül.
Pesek nagy talány, kiváncsi leszek a futamokon is tud e vmi hasonlót produkálni.Mindenesetre most nagyon megy a Derby alatta...
Egyébként mit szóltok Talma új szineihez?
Szerintem nem rossz!
WSS Qatar:[link] -
törölt tag
Szép eredmény!
- [link] -
törölt tag
képek megint nagyon jók
Talma-nál félek hogy nem jól sülnek el a dolgok...vhogy olyan keveset tudott foglalkozni a motorral...vagy nem tudom, remélem ez csak egy ilyen hülyeség, és az első versenyen már bent lesz az első tízben..és aztán pedig dobogóért csatázik...hogy végül sikerüljön neki a VB. -
Integra
titán
As the 125cc teams’ MotoGP Official Test second session drew to a close, the big news coming from the Catalunya Circuit was the crash suffered by Thomas Lüthi.
Suffering a compound fracture of the left collarbone, the reigning world champion has been advised by the Clinica Mobile to withdraw from the MotoGP Official Test in Jerez. Total rest has been recommended to the Swiss rider, who has been given a special brace bandage to immobilise the injured area, so that the need for surgery is avoided and he can start his title defence at the first race of the season, a date just 20 days away.
The Swiss had been lying in tenth on the session’s leaderboard with a fastest lap of 1´51.821. At last year’s Japanese Grand Prix, Lüthi dislocated his shoulder and damaged both ankles in a crash which drew the race to an early conclusion.
Others to suffer crashes in the final session were Julián Simón and Nicolas Terol.
Terol received bruises to his forearm and right hand as a result of his incident, whilst Simón suffered a sprained left foot. Both should be present at the MotoGP Official Test in Jerez later this month.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
idén is a konica lesz a legszebb bringa
-
törölt tag
aznnya
huh, Haga pakolt befutóra rendesen -
Integra
titán
válasz Motion_Blur #2016 üzenetére
nem kis gyilkolás volt....
race 2-ben az első 4en 1 secen belül voltak.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
elgem van...most tudnék káromkodni...lemaradtam mint gép.
ránézek az Eurosport-ra, és kikerkedtem...Quatar/Losail az idénnyitót Toseland nyerte (kis mázlival) Bayliss előtt...ráhasalok az SBK oldalra és tényleg...
vzz...Eurosport tv adás...majd hétfőn, addig semmi.
ehh vze -
Integra
titán
bitti indulni fog a tt-n.
ha tudok, kimegyek vele, drukkolni
úgyis rég jártam már ott...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Black&White
addikt
Na ez elég maratoni volt(122 kép), úgyhogy csak annyit: majd vmikor folytatjuk...
[link]
Elég ütős sorozat! -
Black&White
addikt
válasz #70869248 #2009 üzenetére
Alakítanám, ha értenék hozzá. ;)
De így valószínű, csak egy sima főoldal lesz.
Amit az indexen látsz, az csak egy kisérlet volt webalbumnak, de elég instabil és nem szereti a nagy képeket.Marad a Picasa(egyébként is szeretem).
Egyébként elvileg 1Gb tárhelyet ad az extra...
A videókat általában a megaupload.com-ra szoktam tenni, ott ugye elvileg nem törlik. -
törölt tag
válasz Black&White #2008 üzenetére
Brutter jó képek újra.
néztem az oldalad index-ét is, még most alakítgatod?
Nagyon jó lesz, szép nagy méretű képek, de még kezelhető helyfoglalásban.
a videóknak már kell azért hely, azokat is stabilra akarod? -
Black&White
addikt
Hehe, köszi!
Erről lemaradtam volna én is...
A Rossi különkiadás se rossz.
Ha lesz időm, feltöltök még párat...
Egyébként kapom ,ill. találom(crash.net-es képeket belinkelik pár külföldi oldalon) őket.
Ha van igény rá, akkor bedobom az idei motogp.com-os videókat is(az összesre van linkem). -
törölt tag
ja, és persze:
- [link]
...mi is. gyerünk Gabi! -
Integra
titán
válasz Black&White #1998 üzenetére
na de mi miatt változott meg a véleményed?
mert amiket felsoroltál, hogy miket kapott ezeket nevezhetjük kölső körülményeknek is
atom képek
helyesbítek: elmész te a picsába, ilyen képeket sunyiztál eddig el előlünk????
-
törölt tag
woh...még durván egy hét (másfél) és végre motorverseny van megint
Ezt a szombat estét kímélősen fogom tölteni az biztos, hogy vasárnap hajnalban még fentlehessek..
- [link]
ez vasárnap, a hajnal 02kor kezdődő 1 futam futamot élőben még szombathoz jegyzi.
woh-woh...devárom.