Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Jobbulást neki!
-
-
soulcube
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nincsen ebből semmi gond. Az első 10 helyezett úgyis az uccsó méterig előzgeti egymást.
-
Nna Lorenzo elszállt.....
A tegnapi szabadedzésen nagyot bukott (ismét
) és megsérült két ujja a jobb kezén, a bal bokája (megint
) ráadásul a fejét is megütötte és lehet, hogy nem is engedik elindulni a mai időmérőn......
Mint ha az Olasz nagydíjon lelszenvedett bukása elvette volna az önbizalmát vagy mi...A szezont teher, elvárások nélkül kezdte fantasztikusan, aztán ahogy kiderült akár a végső győzelemért is küzdhet hatalmasat bukott és hiába futott utána még két futamot sérülten is fantasztikus eredménnyel ez méginkább rá irányította a figyelmet. megnőtt a nyomás és ettől ő túlfeszült. Most vagy lenyugszik pár hét alatt vagy oda a szezonjának (esetleg végleg lenyomorodik)....

-
ALI_G
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
ja, 1 tizeddel ment rosszabbat az első időmérőjéhez képest.
-
-
Integra
titán
talma harmadik lett első időmérőn, ez már bíztató!
-
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
azt mondja a race control, hogy nem történt semmi...
hát nem tudom, szerintem nem volt túl tiszta amit simonchelli csinált... -
Petya25
őstag
Jaj de kár volt eldobni a múltkor az első helyet, most egész más lenne a helyzet...
Azért egy nagy grat Talmának az eredméyhez, mert most kegyetlen együtt van az élmezőny.
Rossi megint iskolázott.
A bukó frenetikus, a rabos és a hófehérkés poén mellett a legjobb. -
Integra
titán
Ryder Notes: Seventh Heaven
Sunday, June 01, 2008I said last night that the Italian fans would be happy if Rossi won again. He did and they were. Ninety-six thousand Italians had already sung their national anthem twice before Rossi appeared on the rostrum to accept the adulation of a track full of his delirious fans thanks to wins from Corsi and Simoncelli. It was an exhibition of total control over his strongest championship rivals, Pedrosa and Stoner, and takes his run of wins at the fabulous Tuscan track to seven; he has never been beaten here on a MotoGP bike.
There was encouragement too for Casey Stoner and Ducati after a couple of unhappy races, he was able to recover from a mistake and repass Pedrosa for second. Dani's Honda looked a little bit unstable—it looked like he had the wide front rim which would trade off a bit of stability in a straight line for the ability to get into Mugello's plethora of ess-bends, especially the downhill ones, with increased certainty. Of the four men who have dominated proceedings so far this year, only Jorge Lorenzo missed out: he lost the front on lap seven. Jorge had a simple explanation: pilot error. There were three other crashers. De Puniet's took Melandri with him—when your luck's out, it's really out, and Hopkins.
John's exit was caused by the quickshifter refusing to allow him to change down approaching turn one. This is on the quickest section of track we go to all year. Hopper was lucky to walk away from a big crash and made it very clear that he was not amused to be eliminated from consecutive GPs by mechanical failure. Just to add to Kawasaki's gloom, Anthony West was the final finisher, beaten by 41-year old Honda test rider Tady Okada who got the pneumatic-valve engined Honda to the flag safely and collected a couple of points as well. There is a distinct feeling of desperation surrounding Team Green.
Nicky Hayden wanted to use the new motor, but Honda wanted to race test it first. This is so far from the normal HRC way of doing things—the only other example anyone can bring to mind is Shinichi Itoh and the alleged fuel- injected 500 back in 1995. He was reckoned to have ridden that for the whole year not just one race, but it was a third factory Honda rider acting as a tester at the races. However, it is difficult to understand why Nicky wasn't allowed to race it. He isn't within a shout of the championship and is clearly demoralised. For once, HRC could give him something he wants.
On the other side of the garage, Dani Pedrosa clearly doesn't want to change things. A meeting is taking place right now at which the team manager will decide who rides what next weekend, although it is possible that each rider will start the Catalunya weekend with one conventional and one pneumatic engine. It is difficult to understand why Honda won't just give Nicky the new motor and hope it gives him the extra power he so obviously needs and switch off as many electronic controls as possible while they're at it. Today it looked like tyres were the problem, although they aren't mentioned in the official press release. There is also the unspoken assumption that if Pedrosa had wanted the new engine, he would have got it.
Colin Edwards led team-mate Toseland home in fifth and six to put the Tech 3 squad third in the Team Championship - a remarkable achievement for a satellite outfit. Colin was happier with fifth at Mugello than he was with third at Le Mans where he thought he should have won. Previously, he has had a best of ninth here.
If you are looking for a ride of the day—Rossi excluded—then it has to be Alex de Angelis, last coming out of the first corner and fourth at the flag.
Valentino Rossi now leads the championship by twelve points, he's won three in a row and is heading for a run of tracks that he loves and has a great record at. The bookies aren't taking a lot of bets against him.
ENDS
-
Bibby
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Az lehet hogy korrekt a srác, de mégiscsak másban kereste a hibát.

-
törölt tag
Grat Gabi-nak, Rossi-nak.
Checa nagyon ment az amcsi futamon, Bayliss+Haga meg nagy mázlisták hogy nem kaszálták őket el.
-
Integra
titán
hehe, köszi a kiigazítást, elírtam

nem, nicky nem fog takarózni semmivel, nem megy neki, és ezt kerek perec megmondja, korrekt srác és nem keres máshol vagy másban kifogást az eredményért.
ami barberát illeti, én nem is tudom imkor bazmegoltam utoljára ekkorát..
olyan gyorsan történt és annyira durván, ahogy a julianék is üvöltöttek...
kemény volt nagyon
de hogy ezt a bukást karc nélkül megúszta, az mutatja, hogy menyire magas szintet képviselnek már ezek a ruhák!! -
gV
őstag
válasz
Integra
üzenetére
csak szemétkedek:
319 mph
vis 513kmh
azért hayden legalább vb és takarozhat azzal h ő nem járta meg a 125 és 250es kategoriát, de mit mondhat melandri?
Talmának grat végre vmi
persze h most nem láttam a futamát
Barbera esését már igen
minusz egy győzelem a team Tóthnak és persze a pilótának is
Rossi mikor élreállt már éreztem hnem lehet megállitani és behuzza a győzelmet, szép volt -
Motion_Blur
félisten
Eurosporton 21h15-től wsbk @ Salt Lake City

-
Face8814
őstag
-
Integra
titán
válasz
@rglaaf
üzenetére
hayden nem tud mit kezdeni a 800as géppel, semennyire se jó neki, hiába, dirtbiker, neki az ezres kéne nagyon, azzal ügye ki is motorozott a világból
okada meg tesztelt és tesztelt 8 év kihagyás után végig nyomni 41 évesen egy gp futamot, azért nem semmi
ja és 319 mph-val gyorsabb volt mint rossi a yamahán! -
@rglaaf
veterán
szép volt talma remélem egy erős felzárkózás kezdete a mai 2.hely
barbera bicska
rossi 7x de a wtf 13. hayden 14. okada -
SzalaiG
addikt
Rossi!

-
neduddki
nagyúr
HI!
naaaaaaaaaa:- )))
udv
neduddki
p.s. LOrenzo a fancot csinlat??? :- (
mod: hat a doktor nem szep de a mosojja az alatvaloinka a regi:- )))
-
Integra
titán
szegény nicky, ez a 800as fostaliga sehogy se fekszik neki

hoppá...
puniet, melandri, hopper, lorenzo.. -
Integra
titán
úgy tűnik hogy a honda pneumatic blokkja még mindig gáz..
ugyanaz a probléma még mindigde hogy a honda mennyier vágja a mechanikai dolgokat, azt tökéletesen tükrözi, hogy a zsírúj pneumatikus blokk a a pneumatikus fejjel gáz volt. rárakták a régi láncos fejet a pneumatikushoz tervezetett blokkra és máris futamot nyert, lol

és még mindig jobb ez a blokk mint az okada által tesztelt. -
ALI_G
veterán
hollandiában szombaton lesz a verseny?
[link] -
Integra
titán
-
Integra
titán
de, már rajtnál is feltűnt, hogy mintha piros pöttyös lenne, de nem figyeltem hogy milyen motoron van, meg aztán mást csináltam és mondom magamban hogy magyar nincsen 250ben elől szóval nem lehet.. barberáról meg elfelejtkeztem

úristen hogy néz ki ez a szimoncselli
mint egy bányarém... -
Integra
titán
bazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggggggggggggggggggggg
hát ilyen nincsen, ez kemény volt
ehhez még race controlnak lesz pár szava asszem, mert a második kameraszögből már érdekes lassítást lehet látni -
Integra
titán
jól látom hogy barbera motorja piros pöttyös szponzoros?????

nyerni kell tóték!!!
-
SzalaiG
addikt
A világbajnokság állása: 125 kcm
1. Simone Corsi, Jack&Jones, Aprilia, 87 pont
Mike di Meglio, Ajo Motorsport, Aprilia, 87
3. Nicolas Terol, Jack&Jones, Aprilia, 75
4. Juan Olive, Belson Derbi, 65
5. Stefan Bradl, Grizzly Gas Kiefer, Aprilia, 64
6. Pol Espargaro, Belson Derbi, 55
7. Talmácsi Gábor, Bancaja Aspar, Aprilia, 52
8. Andrea Iannone, I.C. Team, Aprilia, 51 -
SzalaiG
addikt
Második.

-
Memphysto
tag
Második hely! Gyönyörű verseny volt.

-
R
senior tag
na gabika
-
SzalaiG
addikt
Go Talma!!! Go!!!!!!

-
Integra
titán
uuuu, megint 6an az első kanyarban, nagy gyilok lesz
-
ALI_G
veterán

-
Integra
titán
talma rakétarajtolt

-
ALI_G
veterán
vki tud adni egy linket, ahol nézhetem majd a futamot
-
Integra
titán
úristen milyen magas a szőke esernyős csaj a talma mellett!!!
megmásznám..
-
DNS_65
senior tag
Néztétek a gp időmérőt?
Eddig elég hurka az uj honda motor
Melandri és West a két utolsó helyről indul, mindkettő elég kutya ebben a szezonban,
szerintetek lesz javulás?
Állítolag teljesen más a Stoner gépe mint Melandrié, más stílus...na de ekkora különbség
létezhet? Még a tavalyi kiszuperált hondával is sokkal versenyképesebb volt csórikám. -
Face8814
őstag
A holnapi rajtsorrend a GP-ben:
1 ROSSI YAMAHA FIAT 1'48"130
2 PEDROSA HONDA REPSOL 1'48"297
3 CAPIROSSI SUZUKI 1'48"313
4 STONER DUCATI 1'48"375
5 EDWARDS YAMAHA TECH 3 1'48"383
6 HAYDEN HONDA REPSOL 1'48"666
7 LORENZO YAMAHA FIAT 1'48"905
8 TOSELAND YAMAHA TECH 3 1'49"025
9 NAKANO HONDA GRESINI 1'49"095
10 DE ANGELIS HONDA GRESINI 1'49"145 -
ALI_G
veterán
vki tud adni egy linket, ahol nézhetem majd a futamot meg az időmérőt?
-
borsi
tag
És persze hajrá Melandri!

-
borsi
tag
Itt egyébként szerintem nagy kavar van, kb olyan mint a Tereskova botrány. Jó reklám az RTL-nek, Talma ismertségét is növeli.
A fura az egészben, hogy úgy tudom a legtöbb kész átv produkció előre egyeztetve van... Gondolom a reklámnak ez a módja is le van játszva.
Kavarnak ezek mind, de szerintem nem csak a TV
De nem kell mindenről tudnunk, elég ha beszélünk róla.És nem vagyok ellendrukker, Tóth Iminek is mindig szurkolok hogy essen az eső!
Hajrá Talma, hajrá Tóth csapat! -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ebben a nagy hazai médiakupacon a Balázs még szimpatikus zöld légy.
De Gabi az ismeretlenség minden hátrányával kűzdött éveken keresztül...számomra mondjuk még szép is volt, mert családiasabb volt az egész (én már nem járok a fórumára sem, pláne az újra), mert már vannak ott elegen nélkülem is.
Szal ne legyen már baj, ha nem akar alanya lenni egy műsornak...már az is unszimpatikus számomra, hogy bár nem kötelező, mégis most abból csinálnak hírt, hogy nem hajlandó vállalni...tehát mindenképpen igyekeznek belöle kihozni valmi hasznot.
Mi a ráknak kell megszellőztetni, plán nyilatkozni nemleges válasz esetén?!
hmm...na még egy kicsit gondolkodom, és Balázs is csak egy zöldlégy lesz a többi közt a rokonszenvem nélkül...abba is hagyom
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
hát ez az..
pedig a balázs valóban a normálisabbak közé tartozik.
és meghallgatnám gabit és stefanot is, minden esetre az, hogy stefano még nem nyilatkozott ebben az ügyben, azt sejteti, hogy azért ott nem ilyen egyszerű a helyzet.
amúgy meg 15 milkóval rászedni a gabit, szóval ez elég kényelmetlen helyzet... -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Azért kiváncsi lennék Gabi verziójára....de magam részéről Balázs-nak is egy nagy sallert,...mert amíg ő szolgálhatta volna Gabi népszerűségét addig sehol nem kopogtatott. most meg term. Gabi szolgálja a ő népszerűségét.
jaj kaptyák már mind be ezek mégha Balázs a normálisabbja közé is tartozik (bár mittomén), ...csinálják a saját pénzüket, engem nem érdekel mert nem nézem. De Gabi-hoz egy rossz ujjal se nyúljanak csak tisztelettel hogy a fene egye. -
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
Reméljük hétvégén éremmel ünnepel Gabi (tegnap volt 27 éves)

-
borsi
tag
válasz
üzenetére
Én 2000 óta követem a MotoGP-t, az már Doohan után volt. Világbajnok 500cc Kenny Roberts Suzukival, augusztusban pedig láttam a tv-ben Talmát és Báncsikit, amikor lekörözték őket a menők! Mekkora királyság volt

Szóval Okadát nem ismertem, de a Hondára motorblokkjára ráfér egy kis meló.
-
törölt tag
ooo
újra látom Okada-t a királyban:[link]
-
Topiccsendőr
addikt
Hozzájutottam az AMA Superbike kettő DVD jéhez 2006-2007. Ben Spies elég keményen tolja, sőt, a Suzuki kivégez mindent
Döbbenet izgalmas meccsek. Mindenkinek ajánlom. -
Integra
titán
válasz
st.hubertus
üzenetére
majd a börőcki megoldja ezt is

-
st.hubertus
tag
Valamint ezzel szűrhető, hogy azért ne hívogassa fel mindenféle (falusi) megyei sportmagazin huszontötödször is, hogy mit érez, hogy sikerült az időmérő. Így most ő egyszer elmondja a WCC-nek, és onnan mindenki megtudhatja. Legalább tud a versenyzéssel is foglalkozni, mert ahogy elnéztem a pontversenyt.... Ja, hogy így nem neki kerül pénzbe, hogy nyilatkozott?
Tudtommal az RTLKlub is fizet azért, hogy a Szujó, vagy valaki ott rohangál a verseny előtt a pálya körül, és riportokat készít. Persze a kettő nem ugyanaz, de itt is, ott is fizetni kellett érte...
A cikkben szereplő összegeket sokallom, de de nem látok rá, mennyi egy sportújság éves bevétele. Valamint azáltal, hogy az interjúkat, híreket meg kell venni, talán elkerülhető, hogy bárki az év vége felé az összeollózott anyagokból hipp-hopp megjelentessen saját szakállára egy Talmáról szóló könyvet.

-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Sztem absz. korrekt, ..gondolom Stefano-nak van fogalma hogy mi mennyibe kerül pl olaszoknál.
..és meg kell szabadulni az amatör hozzáállástól,...mert ha legalább lelkes lenne az a hozzáállás. De a futam után mobilon felhívom az ő költségére...?! Na az elég vicces. Minden media, ..netes hírportálok, írott sajtó valmint a tévé is hasznot húz az interjúból...és így meg hogy felhívom 80.-ként és velem is beszéljen,...na így még átvett anyag sincs, és persze annak a költsége sem.
Nem látunk bele a szerződésbe amit egy évre/szezonra lehet kötni, de a hírnek értéke van az ziher. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
ezért mondom hogy beindult a kapitalizmus náluk is

ami érthető. nem véletlen írtam, hogy kéne viszonyítási ár, mert fogalmam sincsen ezekről, így azt se tudom mondani, hogy ez sok vagy kevés.
de az amit vállalnak az szerintem korrekt.
a belejavítás lehetőségének megvonása meg érthető valahol.
nem tudom hogy ha egy interjút csinálok talmával, akkor azt később miért és milyen okból módosítsam.
a nyilatkozatokkal ugyanezt gondolom. miért manipulálnám?
meg aztán hány versenyzőnek van ez??v
valszeg minden komolyabb nyugaton dolgozónak
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Egy szezonra bruttó másfél milla, miért is sok nekik?
Sztem teljesen rendben van,...egyébként sem értem mit akarnak...a srác letett már annyit az asztalra, hogy ne ingyen kelljen mindenkor haptákba vágnia magát ha megjelenik a honi média.
Mert ha legalább korrektek lettek volna hozzá amikor indult, támogatták volna..stb.
De le se sz×rták, ha mégis elhívták valahova, akkor minősíthetetlenül buta kérdésekkel hozták képtelen helyzetbe, mert nem látták szükségesnek legalább felkészült beszélgetőpartnerrel hozni egy elvárható szinvonalat.
...és most akkor sok a brutto másfél milla...egy teljes szezonra levetítve?! örgh hogy ilyenkor tudnék kiosztani egy pofont.
Azért szégyeljék magukat akik úgy gondolják hogy egy olyan világbajnoknak aki ilyen frankón kűzdelemes módon lett az aki, ..akit a világon mindenhol becsülnek,..mert azért a vb címért már állampolgárságot és tejben vajat lehet kapni és kapna is, na szal most ezt a srácot 'olcsójánosozzák'...
Véleményem szerint kaptyák be és fizessenek. -
Integra
titán
a folytatás..
egy biztos, talma menedzsmentjénél már kőkemény kapitalizmus van. -
Integra
titán
válasz
st.hubertus
üzenetére
"A közvetítések magyar kommentárral fognak működni."
na itt meg is bukott a dolog
vajon kit fognak keríteni "szakértőt"... -
st.hubertus
tag
válasz
Integra
üzenetére
Közben utánanéztem: motogptv.hu
Valamennyi összegért előfizetsz, és látod élőben az edzéseket, plusz a futamot. Valamint vissza tudod nézni a régebbieket. Kb ennyit találtam róla, semmi infót a kommentárról, vagy az árról. Talán rádióban reklámozták valamikor..Amúgy ezen az oldalon is fennvan Talma nyilatkozata.

-
Integra
titán
-
Integra
titán
Ryder Notes: Yamaha's Day of Miracles
by julian ryder, on the ground in france
Sunday, May 18, 2008Valentino Rossi is back at the top of the points table, his team-mate is second, and the factory's satellite team provided the man - who rounded out the rostrum finishers. It's difficult to see how they could have had a better day; especially as Ducati had a day of mechanical disasters and Dani Pedrosa, who started from pole on the Repsol Honda, could only manage fourth.
Rossi also put some pressure on himself by arranging an elaborate performance beforehand to celebrate drawing level on 90 GP wins with Angel Nieto. Vale had first broached the idea a long time ago after the Portuguese race he won last year "I said to Nieto, I was getting close," he laughed, "so I asked him to ride the bike for me when I got to his wins." A lot later than he expected, Vale went to 89 wins in China and Nieto told him he would get some leathers made and ride with him in Le Mans, scene of his own final victory. No pressure there, then.
So on the slow down lap Nieto took over the M1 and Rossi rode pillion holding a flag saying "90+90". That's a lot of wins on one motorcycle. It was both a fitting tribute to the greatest small-bike rider ever and fun. Only Rossi can do that.
He rode a faultless raced on a bike that never looked out of shape, while Pedrosa survived two heart-stopping moments, one tank slapper going into turn one and also a front wheel lock-up for the left at Museum. It was enough to detune him and he had to suffer the sight of his sworn enemy Lorenzo going past. Lorenzo needed crutches to get to the rostrum and a chair while he was there. He didn't have any injections in his damaged ankles - he doesn't like needles... Under the circumstances, second place after a terrible start was noting short of miraculous.
Colin Edwards was third, but didn't appear overjoyed with the first satellite team rostrum since Mugello last year. He'd been so fast all weekend he expected to challenge for the win but admitted he couldn't do anything about Rossi who came through "like a cowboy with his guns blazing," and Colin then watched his bike disappear on a perfect arc, no sliding or shaking, and knew he was in trouble. He could run with Stoner and Pedrosa but couldn't pass them in the early stages. When the pair hit their tyre troubles, Colin then had to contend with the amazing Lorenzo. Colin didn't feel like talking much: "I'm going for a beer, y'all can kiss my ass," was his parting shot--and he did promise me I could quote him on that. The man's expectations are high this season.
Ducati's nerves must be shot. First Melandri's bike won't pull away from the grid and had to be bump started then Stoner's bike suffered engine failure at three-quarter distance. It's Mugello next, and Rossi's never lost there on a MotoGP bike.
ENDS
-
Integra
titán
válasz
st.hubertus
üzenetére
azmiaz?

-
st.hubertus
tag
Erről a motogp.tv szolgáltatásról nem tud senki semmit?
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
aranyos ez a mezei gyerek, csípem, csak annyira semmi köze a motorokhoz, hogy az fáj...
igyekszik, észrevenni, de hiányzik belőlük a teljes motoros történelem ahogy van.. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem formáltam véleménynt egyik félről sem, nincs bajom senkivel, magáról a sajnálatos eseményről van véleményem. Kezd ez is ilyen elcseszett politikai dráma-horror-pornó lenni.
-
Integra
titán
válasz
st.hubertus
üzenetére
tudom, tisztában vagyok vele, én talmát a legelejétől követem, ahogy még itt egy jó páran, mi is emlékszünk, hogy szarták talmát telibe, pedig ő már mikor kitette a lelkét a pályán..
most meg ott a sok haszonleső ingyenélő szarházi...hidd el én se magyaron nézem, mert botrány..
az alkesz böröcki meg a másik baromarcú gödört érdemel
a lapátfülű dávid srác meg a kollégája elmegy szódával, közük nincsen a motorokhoz, de ők az m1 sportriporterei..
hiába, angol eurosport rulez, julian, toby és randy.. verhetetlenek
kíváncsi vagyok mit válaszolnak
-
st.hubertus
tag
válasz
Integra
üzenetére
Nekem csak az b@ssza a csőröm, hogy amikor még Talma nem tartott itt (nem volt világbajnok), addig a magyar média tett rá nagy ívben, pedig már akkor jól motorozott, amikor Zsoltika kipróbálhatta az F1-est, mégsem Talmával foglalkoztak. Ami szintén nagyon off: az m1 2 éve megszakította a közveíttést (ahol asszem T. vezetett), mert kezdődött a következő műsoruk, a Déli harangszó).
Összegezve: magyar rajongó jobban jár, ha rajongói oldalon próbál meg informálódni, nem a hivatalos médiából.
Mellesleg írtam egy levelet a motogphírek-nek, hogy hogyan van ez a fizetős dolog, mert amit linkeltél interjút, csak náluk olvastam eddig.
-
Integra
titán
válasz
st.hubertus
üzenetére
köszi a linket!
én ezek után már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon mi az árszabás....
és az hogyan viszonyul az általánosan elfogadott árakhoz.
nekem ez magas, nem tudom mit kérnek, de kétlem hogy 3 kiló aranyat interjúnként..
abban igazat adok stefanónak, hogy talma dugig van zsúfolva programmal, ez biztos.
ahogy abban is, hogy az összes beérkező kérdés 80% ugyanaz.
a hülye kérdésekről nem is beszélve, ami az összes beérkező kérdésnek tuti megint csak 80%a....

és mivel tudjuk hogy börőcki meg a kompániája hogyan próbált hasznot húzni talmából a saját hasonló borítós könyvükkel én már mindent eltudok képzelni... -
st.hubertus
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A negatív reklám is reklám.
Favaro jól tette, hogy ebben a hangnemben válaszolt. Egy fokkal durvábban, vagy akár finomabban nem érte volna el ugyanezt a hatást. Nekem tetszett a válasza
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mi a baj Favaróval?
Szerintem is elég köcsögség, ha egy efféle problémát nyilvánosan kiteregetnek de az érintetteknek nem is küldik el hivatalosan (vagy bárhogy). Én durvábban fogalmaztam volna...... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
st.hubertus
üzenetére
Favaro csepegtette a savat rendesen, sercegett alatta minden, amit ért. Kérdés, mi szükség volt erre az egészre? És most ki van felül? Vagy alul? Vagy hátul? Vagy ki van a jó végén a ... nak? Én ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autószerelők, autószerelés
- Peugeot, Citroën topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) és megsérült két ujja a jobb kezén, a bal bokája (megint
) ráadásul a fejét is megütötte és lehet, hogy nem is engedik elindulni a mai időmérőn......
hát nem tudom, szerintem nem volt túl tiszta amit simonchelli csinált...

319 mph
minusz egy győzelem a team Tóthnak és persze a pilótának is