Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safranek
aktív tag
Mekkora bukovári .....
-
Safranek
aktív tag
Vajon Rossi hogy rajtol?

-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
profin?

Ez szvsz egy szerencsés féktáv volt...az ilyenből az esetek 80%-ban kugligolyó szokott lenni
De tény hogy megtartotta, szal végül is ez az az eset ami ha rosszul sül el akkor mindenki bénázásnak, forrófejüségnek mondja, ha pedig jól (mint jelen esetben) akkor hősnek.
Én nem annyira csípem az ilyet, mert átom már hogy nem uralja a motort 100%-ig.
Amikor Vale' kilökte Giber'-t akkor is így voltam...van a pályának x előzési pontja..nem kell hogy mindenki meghaljon azért mert ő nyerni akar....jó Rossi-ék esetében persze ez nem igaz, mert az a pálya/verseny utolsó kanyarja volt...viszont ő már előtte lecsúszkált az ívekről annyira nem volt már kielégítő tapadása. -
Face8814
őstag
A 21. körben pillantottam csak rá az állásra, és úgy megörültem Locatelli helyezésének.
Na mondom ha Talmának nem ment, akkor legalább neki sikerüljön. Erre meg mit látok a legvégén? Hogy negyedik. 
Remélem Rossi azért hozza magát és megnyeri.
Hihetetlen szar úgy végigkövetni egy futamot, hogy csak olvasom a történéseket és nem látok belőle semmit.
Egyébként meg köszi az infot mindenkinek!
Majd még jövök kérdezősködni a GP után! 
-
törölt tag
válasz
Face8814
üzenetére
kirakták az ívről az utolsó kör első féktávján

Semmi különös, Dovi'-nak volt egy 'féktelen' fékje amivel két-három motorhoszt rövidített és a 3. helyről az első helyre fékezte magát.
elég munkásan tudta megtartani a motort, ezért aztán bezavarta Angelis fékjét, aki meg lelökte az ívről Loca'-t ( hogy a fene enné bssza meg
)
kemény dolog volt...de hát..
azért mérgelődtem egy jót...nem nagyon csípem az ilyen 'egy életem egy halálom' féktávokat.
nagy mázli hogy meg tudta tartani, viszont mindenki más megőszült.
De tény hogy megtartotta...és bár kemény volt, de szabályos.
Amugy Loca' nagyon jól ment, volt sansza hogy megnyeri a futást...sokáig diktálta a tempót. -
Face8814
őstag
Mondja már meg valaki hogy mi történt Locatellivel. Csak az eurosport.com.on követtem figyelemmel, de abból nem derült ki túl sok minden.

-
Petya25
őstag
125-ben Bautista nyert, Talma a 8. helyen végzett.
-
Safranek
aktív tag
Megy már a warm-up.
1Hopkins 2Stoner 3Hayden -
Integra
titán
14en egy másodpercen belül....
mondjuk ebből a bridgestone-os arcok kihullanak. de mivel rossi indul pole-ból, ha megy a bringája ő az esélyes, mert mire a hondások átverekszik magukat a kawa meg suzuki roncsokon már bukta, mert rossi fénysebességre kapcsolt -
törölt tag
válasz
Petya25
üzenetére
Hát ennél vmivel több van a dologban szvsz.
Max mellett nagyon szép volt ez a gesztus a szurkolóktól, tényleg elég érthetetlen hogy miért retusálták ki a kép egy részét..
Espelata pedig sztem nem mondott semmi különöset,..ha félreteszem az elfogultságomat én is ezt kell hogy mondjam, Max mindig is a győzelemért harcolt, így ment ki a pályára, és ezért verte a cirkuszt a csapatnál/gyárnál is.
Ha nem tud már a győzelemért harcolni...mivel a jó helyek már foglaltak voltak..annak nincs értelme hogy ráüljön egy másodkittes motorra.
De itt nem is ez a lényeg, hanem hogy miért kellett retusálni a képet, kit zavart a ez a tényleges szimpátianyilvánítás? -
Petya25
őstag
Rossi a pole-ból indul.

-
neduddki
nagyúr
Hi!
Ki ez a ket faszkalap aki a aport1-en a suzukit kozvetiti???:- ((((((((
honna afrancbol szedtek ezket???:- ((((
udv
neduddki -
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
13. helyről indul, nehéz lesz előrejutni.

-
Motion_Blur
félisten
Ez a Várhegyi vak? 3x mutatták, ahogyan Bautista majdnem elesett, de bravúrosan megfogta, ő meg le se reagálta

Szerintem holnap Kallio fog nyerni, mert nagyon nagy küzdő, Talma...háát...talán a 10-ben benne lesz
-
SzalaiG
addikt
Jön a Katalán Nagydíj: [link]

[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Hová tűnt a Ducati-szurkolók üzenete? [link]
Max Biaggi-ra valaki nagyon haragszik. -
Integra
titán
aki itt balra néz, az egy fapöcsű lúzer

[link] -
zoa
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hogyhogy avatart csereltel?
-
Motion_Blur
félisten
Na végre sikerült megnéznem a literes futamot is

Ajj, de szép volt, amikor a két Ducati olasz nemzeti színekben hasított az élen!
Szegény Capirex alatt nagyon szitált a motor végig, szerintem ez a teljesítmény is egy csodával ér fel
Rossi meg no komment, utolsó 2 körben egyszerűen nem lehet megverni.
Gibernek meg nem tudom mi baja lehetett, mert a ''hiba'' után tartotta magát szépen. Szerintem amikor beszúrtak neki, és elmentek többen, egyszerűen kiesett a ritmusból. Minden esetre nagyon jó futam volt
Innen tölthető le: [link] -
simonzé
addikt
válasz
SzalaiG
üzenetére
Nem is tudom mi értelme van 200 ccm-et levenni a motorokból. Attól alig lesz gyengébb. Ha már csökkentenek, akkor menjenek le 600 ccm-re, azok is elég szilaj jószágok.
Apropó: egy mai MotoGP vadállat csak 6-10 mp-t ver egy jó 125-ösre. Akkor most a 125-ösöket is vissza kell venni 50 ccm-re, hogy maradjon a különbség?
-
Integra
titán
ezt az igazi olasz szukát....
[link] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem az! Olvastam hogy két barátjával indult 2 napos túrára, és szombat este érkeztek meg Mugello- ba
Egy Harley-vel
Az igaz, hogy a Ducati boxában vendégeskedett 
-
Integra
titán
Ryder Notes: Mugello Magic
by julian ryder on the ground in italy
Sunday, June 04, 2006
Anyone who thought the championship was over--at least as far as the defending champ is concerned - had better think again. The run of four GPs in five weekends starting here in Mugello then going to Barcelona, Assen and Donington Park covers the classic European tracks and forms the core of the season. The man who dominates these races usually becomes champion; this is Rossi territory. Sure enough he won today but only after the mother of all battles with an inspired Loris Capirossi, with Nicky Hayden riding as hard as we've ever seen him, and a cast of supporting characters in the battle for the win which included Sete Gibernau, Casey Stoner, Dani Pedrosa and 82,000 sun drenched fans.
No racetrack produces an atmosphere like Mugello. The track swerves up both sides of a steep valley with the main straight running along the valley bottom and bands of colour coded fans occupying the hillsides. They got exactly what they wanted: Two Ducatis and a national hero on the front row, and a race that will be talked about for years to come.
Ducati ran a special paint job, a tri- colour echo of past glories, to celebrate not one but three anniversaries: the company's 80th birthday, the 60th anniversary of the start of motorcycle production and the 50th of the first use of desmodromics. The Doctor did deliver the first of the wins he needs if he is to retain his title but it was about the hardest race anyone can remember him running. At the flag, 0.75 sec covered the rostrum but that doesn't tell half the story of some of the closest racing we've seen since the inception of MotoGP. Capirossi, motivated beyond reason to win his home GP, said he really enjoyed the race and that the fight with Rossi and Hayden was ?totally correct. It was also ultra close and scary, everything you want a motorcycle race to be.
Early on Rossi had to contend with Gibernau then with an attack from Melandri. Capirossi and, to a slightly lesser extent, Hayden both had to fight through from bad starts. Stoner was also a part of the leading group, battling Melandri for third until he crashed in spectacular fashion at the highest part of the track. Gibernau dropped back when he lost a toe slider and started wearing his toes away on the tarmac, Melandri ran off track while fighting with Hayden, and Pedrosa was always there but never posed a threat to the top three. That left the two Italians and Hayden to sort out the rostrum positions but Rossi would not be denied.
Hayden had no excuses but must have taken some some satisfaction from maintaining his championship lead although he has to share it with Capirossi. The Ducati man soon got over the worst of his disappointment and had an ear-to-ear grin when Rossi hoisted him skywards on the rostrum to the delight of the fans who as usual had invaded the track on a fine collection of transport ranging from a pink moped with no tires on its rims to a full-on 1200 GS BMW. Not to be outdone, Nicky donned one of the red wigs worn by the sponsor's publicity girls. It made for an unusual rostrum photo.
One wonders what F1 driver Michael Schumacher--who was at Mugello--made of it. Not just the innumerable changes of lead on the track as opposed to in the pits but the way that the whole event was played for the benefit of the fans. On his slow down lap Rossi stopped just to look at the section of the crowd where his fan club were assembled: ?I felt the warmth of the crowd during the whole race.' As for the race, he thought that he and Loris, their bikes and their tires were on exactly the same level. 'I was not in a position where I could use strategy, either of us could have won. It was an epic battle.'
You couldn't argue with any of those sentiments, nor with his splendid one-liner delivered to the post-race press conference: 'I do not think too many people went to sleep in front of their TVs this afternoon.'
ENDS -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nagyon gyenge. remélem photoshop. Ő egy Ducati-val jár: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Schumi is megérkezett:
![[kép] [kép]](http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/formel1/hintergrund/schumacher_michael_motorrad.jpg)

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talma nyilatkozta, hogy semmiben sem gátolta a sérülése, nem fájt a válla sem. Kihozta a maximumot magából és a gépéből.
Ez elég rossz hír
-
Motion_Blur
félisten
Sajnos csak a 125-öt láttam (azt is M1-en
), de olvastam, hogy 250-ben Loca nyerhetett volna, csak egy ütközésnél az első gumiból kiszakadt egy kb. 5cm-es darab és elment a tapadás
De szerintem fog ő még az idén futamot nyeni 
Gratula Rossinak, igaz nem a kedvencem, de elismerem, hogy Ő a legjobb!
Remélem Hayden egyenletessége a végén aranyat fog érni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Petya25
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Féltem, hogy elfogy Rossi soft első gumija, de tudta mit csinál, nemhiába a MotoGP összes futamát megnyerte, amit ezen a pályán valaha futottak.
Érdekes lenne, ha vinné az idei pálmát, mert akkor a MotoGP-t mint olyat senki más nem nyerte volna meg rajta kívül, mivel előtte 500 volt, utána 800 lesz.
Ha a 800-as is menne jövőre.... tudom korán van még és bilibe lóg a kezem.
Stoner is jól ment, viszont olyat bukot, hogy talicskán szedték össze motorját, nem sámli volt, ha tudod nézd majd vissza.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Komoly versenyek lesznek, Mugello egy speciális pálya, itt az Olaszoknak áll a zászló, meglátjuk a következő futamon hogy megy Rossi, ha ott is elejében lesz, akkor rendbejöttek a motorral.
copy/paste tölem:
''
megvan már, viszont nekem ami volt az kilépegetett, és ezért kidobtam, pedig gondolom csak át kellett volna írni vmit,..mindegy, most megnézem pukihukit
Egyébként Mugello is motorpálya...illetve annak szokták hívni, pont a ritmusa miatt.
Többen is néztétek, ezért biztos feltünt hogy mennyire taktikáznak egy kanyarból következő megegyező ívkezdetű sikánra, most a WTCC-n is lehetett erre példát látni, nem tudom a kommentátor miért nem látta, Farfus azért támadott külső íven, mert ha sikerül bentartani akkor sikán középre ott lesz ívbelső oldalon, és berakja és kész (asszem egy Bímer megcsinálta az első futáson)....le kell nyelni a békát.
Mugello-n van két, talán három ilyen lehetőség motoron, azok akik nagyon ismerik a pályát azok tudják, és használják is, Capirossi is és Vale' is előzött ott gyönyörűen, azok akik nem ismerik azok szinte botlábúztak azokon a részeken.
Ott volt Hayden és Sete, mindketten nagyon gyorsak voltak, talán még gyorsabbak mint Rossi, de nem tudtak eleget a csatázhatóságról...hiába gyorsak, ha valaki egyszercsak beteszi a motort, ezen a pályán nem tudnak mást csinálni mint ráfékezni, nem tudnak melléfutni...mindegyik pályarészt végig lehet logikázni hogy miért nem szabad leesni az ideális ívről, vagy a kigyorsítás romlik (bazi célegyenes), vagy egyszerűen elfogy az aszfalt azon az íven (Melandri).
és ezért különleges ez a pálya, pl. a Spanyol hazai futást: Jerez pályáját is ismerni kell, de Mugello-t nem lehet eléggé ismerni...az utóbbi időben itt csak Olasz pilóták voltak a dobogón,...most is ez lett vona ha Biaggi még a mezőnyben van.
Míg Jerez-ben, Catalunya-ban meg lehet verni a Spanyol/Katalán pilótákat.
Német pályán is meglehetett verni Waldmann-t, vagy a Assen-ben is azt a kevés Holland pilótát (Goorbergh pl.), Phillip Island-on az Ausztrálokat (Bayliss, McCoy, Corser)
Kiváncsi leszek Laguna Seca-ra hogy ott mennyire hozzák magukat az Amcsi pilóták, Hopper, Hayden, Edwards...
szerk:
Ja, de még idetartozik az egész pályára jellemző technikás rész mellé, hogy a célvégi jobbos kanyart, na azt viszont igen sokféleképpen lehet venni, Capirossi a végefelé, mikor már elfogyott a gumija (tavaly a Bridge' még hard-on futott elől, idénre kezdtek el puhulni), szal rendre lecsúszott a szűk fék miatt a kanyarról, de nem csinált belőle problémát, mert egy erős kigyorssal odaér még mivel ez jobbos kanyar volt, a következő pedig balos
''
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
Na végre megint megy a hangvilla Rossi alatt, rögtön meg is lett neki a futam.

Ha a múltkori 25 pont is fel lenne írva neki... -
busman
veterán
A földönkívüli visszatért...

F1 sehol sincs...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nagyon jó futam volt.

Azért az utcsó kört még mindig Vale' rakja össze a legjobban.
Talán ha Sete nem hibázik akkor ő meg tudta volna verni, de ezt már nem tudjuk meg...
Loris elgumizta kicsit magát, lehetett látni hogy nem tudta már támadni és tartani az ívet
-
törölt tag
nagggyon kemény

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)
..csak perec ne legyen. -
SzalaiG
addikt
Nem tom nézni. Mik a mai eredmények?
-
Petya25
őstag
Talma nagy küzdelemben a 8. lett.

-
Petya25
őstag
Miért nem adták ma az időmérőt az ES-on?
Nyomatják a sok grand slampos úrisportot...
Mi lett a sorrend? -
Integra
titán
talma 7ik, 1.2 mp-cel lemaradva. nyomiként nem is rossz tőle

hála a frencs open tenisznek nincsen eurosporton időmérő közvetítés
-
Integra
titán
[link]
egy bajom van ezzel, hogy mit keres az rr megnevezés a névben?!
-
törölt tag
Hát McCoy is 500cc-ban kezdte el ezeket a virga fékeket, és a elfüstölős kigyorsokat.

Mick Doohan-nek is volt egy szenzációs felvétele, egy dombos kanyaron ahol nagyon szépen keresztben jött el.
De vannak pályák ahol már tudni lehet hogy bizonyos kanyarokban megfüstölik a hátsót, és ha ott esik az eső akkor tök be vagyok rágva, mert olyankor kimarad
pl. Philip Island-on is meg tudják füstölni a célrafordítóban, mivel az egy tört ív, az elején belemennek aztán új ívet kell nézni ott elveszik a gázt, és aztán pedig ami a csövön kifér mert bazi nagy az egyenes, nagyon jól kell elgyorsítani.
De a mostani Mugello az óriási verseny lesz remélem...minden kész egy nagyon nagy csatához....sajnos Biaggi nem lesz ott, de Melandri hozza hogy az olasz hármas harc tuti legyen
-
Looney
csendes tag
na én elleszek itt egy ideig, rdemes ide benézni

-
Looney
csendes tag
na igen még az SBKban csúsznak ekkorákat, ja meg élőben brnoban láttam a hogy a d-ből kifele jöttek, nagygáz, füst, + vagy 30 méteres csík a rázószegélyre is !

istenek mind
na és az öregek is tudtak azért vmit, pedig 500al nehezebb volt
http://www.youtube.com/watch?v=5qBeRKo2HAQ -
SzalaiG
addikt
Rossi 2007-ben is Yamahával versenyez: [link]
-
Integra
titán
válasz
simonzé
üzenetére
magam alá hugyozok az ilyen videoktól, ez asszem nakano volt speciel....
elképesztő mit művelnek ezek két keréken...
pedrosa sokkal inkább a bajadzsi féle iszonyat tiszta motorozást műveli mesteri fokon, nagyon korán emeli már egyenesbe a motort és minimálisan csúszik keresztbe.
hihetetlen hogy ő is milyen kecsességgel tud bánni ezekkel a gépekkel.
de azért ezek a driftek se kutyák, mai napig keresem a videót mikor capirex jön ki egy időmérőn a célegyenesbe és bikából rárántja a gázt csutkára szintiszta dühből....
de még nem találtam sajna meg -
simonzé
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ez gyönyörű... Hayden, meg Capirossi rendszeresen csinál ilyet versenyben is. Pedrosától még nem láttam ilyet, ő simán veszi a kanyarokat.
Én meg majd' berosálok, mikor a robogó megindul alattam.
-
Looney
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Apa a kommenteket is érdemes ott elolvasni !
Na láma az van annyi ott is mint peruban, olaj apályán mi?
-
Looney
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ejj ez kemény, ez még arégi gps kawa?
már hallomis VFet, ohh micsodát fékezett a kawasaki a kanyarban! a teremburáját ! -
Looney
csendes tag
Talán azért, mert nem tudnák megmondani csak kb, mert ugye ez áttétel függő
azt meg mindig vltoztatják a pályához.
Csak kb érték lehet kalkulátorkodni :
Mugelloban a célegyenes 1141 méter, sztem olyan 80al fordulnak rá és a végén 330al érkeznek féktávra ami mondjuk 1000 méternél van, ( vagy 950
szval a fizika tudásom nak itt van vége ahogy az egyenesnek is
majd hétvégén figyel az onboardot, ott irnak mindent
helo -
lajo
senior tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: ezek a GP mocik mennyi idő alatt vannak 100on és/vagy 200 on? Csak néha nézem de érdekelne. Ja és rákerestem de nem találtam ilyesmit. Hali
-
Motion_Blur
félisten
Bike drift: [link]

-
Motion_Blur
félisten
Minden, amit az edzésgumikról tudni kell: [link]
Jó kis cikk
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy új 600RR-t dobott el.

-
Motion_Blur
félisten
Talmácsi megsérült edzés közben: [link]

-
simonzé
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt a pöcsöt mindenki hülyének nézi. A multkor az F1-en is ezt művelte: Beszélget egy-két ismertebb ember, ez meg odamegy, eléjük tartja a fényképezőt maga felé fordítva, vigyorog, és villant. A szerencsétlen meg azt sem tudja, hogy most mi van.
Pepi... jó nagyot tudnék belerúgni. Sokat tud a versenyzőkről, de a stílusa, meg a nyelvismerete... BOTRÁNY!
-
-
törölt tag
ne is gondolj ilyesmire, ha vki szándékosan megpróbálná tönkre tenni pl. Vale' motorját az olyasmit kockáztat ami ebben a körben mozgó szakember/ember sohasem tenne.
mármint magánakciót feltételezve, mert az meg hogy egy gyár neve is belekerüljön...az kizárt, akkora veszteséget szenvedne el ami szóba sem kerülhet komolyabb körökben.
A Honda nem vergődi ám halálra magát attól hogy Rossi elment a Yamaha-hoz és nyer mint gép,..áá igazából ez csak a HRC részleget érintheti, a Honda simán elad így is rengeteg motort, a Vale' rajongók miatt a Yamaha-hoz átpártoló vásárlók száma nem számottevő.
aki szereti a Honda-kat az addig Honda-t fog venni amíg jó a motor...és max ráfesti a 46-ost a régi Repsol-s fényezéssel.
Márpedig a Honda nagyon jó motorokat gyárt.
A HRC is egy patinás részleg soha nem kockáztatnák...a dolgok jönnek és mennek, a HRC marad.
max. egy rajongó csinálhat ilyesmit..mivel ők azok akik talán komolyan elhitetik magukkal, hogy joguk van ilyet csinálni.
Szal ottani ember örökre kizárná magát ebből a körből. -
F1DO
senior tag
válasz
üzenetére
Jólvan, jólvan, hát kíváncsi leszek a fejleményekre...
Különben meg hogy néha mennyire mégsem mindig a pénz mozgatja a dolgokat az egy külön történet - higgyétek el nekem...
A taktikázó és számító emberi hatalomvágy, nagyravágyás és önzés határtalan butaságokat és baromságokat tud hozni...
(De erről ennyit és ne többet.) -
törölt tag
dettó nem érzek ilyesmit, se itt se az F1-ben...Mike Tyson lehet labda a pénzembereknél, de egy Honda-Toyota sohasem az F1-ben mert ha pénzről van szó na akkor az ott aztán van, és ha az érdekeik sérülnének akkor úgy szénné perelnék az egész F1-es bandát hogy na.
Uígy a MotoGp-ben...bárki próbálna beleszólni egy ilyen óriásgyár szándékaiba, az félhetne hogy belécsapkod az igazi villám...ahoz képes szvsz mezőn állni viharban vaslétrát lóbálva laza délutáni szundikálással ér fel..
Rossi kipróbált egy új fejlesztésű gumit az megállt, most meg a motor...ez két dolog, egy gumi és egy motor, sok ilyen volt már. -
SzalaiG
addikt
Rossi: munka a csalódás után
Brivio szerint versenyképes a műszaki csomag, Rossi szerint a motor kész a győzelemre. A meghibásodott blokkot a mérnökök vizsgálják, Checa gyorsabb a gyáriaknál. Stoneré a tesztnap leggyorsabb köre.
A vasárnapi fiaskó után hétfőn a munkában talált vigaszt Valentino Rossi, Colin Edwards és Davide Brivio, a Camel Yamaha együttes főnöke. A jelenleg 43 pontos mínuszban lévő Rossi számára öröm az ürömben, hogy az YZR-M1 új vázszerkezete kifogástalanul működik. ''Nagyon jó az új váz, a motor kész a győzelemre''.
Hétfőn reggel nem volt valami jó idő a Bugatti pálya környékén, csak a délutáni órákban kezdhettek el dolgozni a yamahások. Új motorbeállításokat és Michelin gumikat próbáltak ki. Colin Edwards most először tesztelte az új vázat és nagyon tetszett neki, úgyhogy a Mugellón már neki is rendelkezésére bocsátanak egy ilyen szerkezettel szerelt motort, a régi mellé.
''Jó volt, hogy lehetőségünk nyílt dolgozni egyből a vasárnapi csalódás után. Pozitív napot töltöttünk a pályán, versenyképes a műszaki csomagunk a hátralevő versenyekre'' mondta Brivio. ''A motorhibával kapcsolatban: a japán mérnökeink minden szükséges vizsgálatot elvégeznek a blokkon, hogy rájöjjenek, mi ment tönkre, és remélem, ezzel vége is a balszerencsénknek.''
Hivatalos időeredmények:
Casey Stoner Honda LCR 1m 35.83s
Carlos Checa Tech 3 Yamaha 1m 35.83s
Nicky Hayden Repsol Honda 1m 36.46s
Colin Edwards Camel Yamaha 1m 36.50s
Shinya Nakano Kawasaki Racing 1m 36.53s
John Hopkins Rizla Suzuki 1m 36.70s
James Ellison Tech 3 Yamaha 1m 36.77s
Valentino Rossi Camel Yamaha 1m 36.82s
Sete Gibernau Ducati Marlboro 1m 37.66s
Olivier Jacque Kawasaki Racing 1m 37.46s
Toni Elias Fortuna Honda 1m 37.96s
Chris Vermeulen Rizla Suzuki 1m 38.50s
Alex Hofmann D'Antin Ducati 1m 40.32s
Dani Pedrosa Repsol Honda 1m 49.00s
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Anélkül meg nem engedi. Legalább is itt a munkahelyemen még nem sikerült!
Na mondom ha Talmának nem ment, akkor legalább neki sikerüljön. Erre meg mit látok a legvégén? Hogy negyedik. 
Loca volt a leggyorsabb!

A két suzi + Roberts és Nakano nem bírják a lépést úgysem, Capirex, Hayden és Stoner lesznek ellenfelek, de amíg őket feltartják a rizlások, addíg Rossi meglép
Rossi meg no komment, utolsó 2 körben egyszerűen nem lehet megverni.

Mennyire gyönyörű!!!