Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Látom az F1 2005 rajongók szépen sorakoznak itt is.
Remek ötlet volt megnyitni, itt is mindenki imádhatja a kedvenceit.
Rossi nagyon megy és talán van a Yamaha-nak előnye, nem úgy mint tavaly. Kíváncsi leszek Gibe tud-e zárkózni.
Hajrá Talma!!!Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Úgy legyen.
Neki szorítok már 3 éve.
Azért vigyázni kell a vitatható ''beszúrásokkal'', tavaly az idénynyitó uccsó kanyarjában is csinált egy ilyen majdnem kiszorítósdit. Az is lélektani volt. Yamaha verte a Hondát az első versenyen. Fejek hullhattak...Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
Ezt nem értem, hogy lehet az, hogy úgy meg tud lódulni az elején, előz akárkit, a végére meg mindig lecsúszik. Elfogy a gumija, vagy elfárad?
Azért szép eredmény a 6. hely is, csak több volt benne szerintem.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Sárga zászló alatt szerintem nem lehet előzni.
Piszok Pedro leelőzte kedvenc Pünyiémet, nem volt szép tőle.
Rossi és a Yamaha viszont megint megmutatta, amit tud.
Mondtam én, hogy Hondaverő!Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #126 üzenetére
Azért a MotoGP és az F1más technikát igényel a versenyzőktől. Aki motoron jól megy nem biztos, hogy előélet nélkül az utcáról beülve profi lesz versenyautóban. Mert 5 kört vagányul megy Rossi a Ferrearival nem jelent sokat. Egy versenyen hiba nélkül az edzésekkel együtt, mennek vagy 120 kört. De meglátjuk majd, szorítok neki, ha átül megkavarja majd az F1-et.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Megkezdődött a mai GP is.
Talma és Rossi nagyon jó helyről rajtol majd.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #157 üzenetére
Még 5 perc van az edzésből és jön a 125-ös futam.
Biaggi most dobta el a vasat.
Rossi, tényleg Doctor lett.
[Szerkesztve]Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #160 üzenetére
Naaa, ne kívánj neki rosszat.
Majd Talma megmutatja mit tud.
Remélem az 5. kör után nem esik majd vissza.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Tamának nem mennek a kigyorsítások, kéne egy nitro gomb.
-
Petya25
őstag
Nagyon örülök, hogy Talma tudott bizonyítani. Jó volt a magyar szót hallani az ES-en.
-
Petya25
őstag
De jó, hogy ilyen hamar itt a következő futam.
Lehet megint örjöngeni egy-egy előzés után az év sportján.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Esnek-kelnek a srácok a 125-ben.
Ma soknak poros lesz a bőrszerkója.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Hogy lenne unalmas, én minden előzésnél majd kiugrok a fotelből. Rossit többen is meg tudnák szorítani (Max, Barros, Melandri, Gibernau), de nekik nagyon hullámzó a formájuk, meg a Honda sem az igazi. 7 gyári Honda kergeti....
Most tökéletes páros talált egymásra, és a többiek nem találnak fogást rajta.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
Hajrá-hajrá huzzátok....
Talma
De Puniet
Rossi
A 250-es KTM baró jól néz ki.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Pont a GP-t nem láttam, Rossi nagyon simán nyert?
Egyébként Rossi!!!Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Ugráltam végig az uccsó körben, kegyetlen jól csinálta Talma.
Bravo-bravo-bravissimo.
Háromból kettő tippem bejött.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Nagyon nem bírom azt a Luthi gyereket, állandóan azt játssza, hogy kiszorítja a többieket a csúnya zöld-fehér mocijával. Nem igaz, hogy nem lehetne seggbe rúgni...
-
Petya25
őstag
Kár hogy Rossi nem 2 körrel elöbb kezdett el hajrázni, miglehetett volna a 2. hely. Idén csak dobogós helye volt eddig.
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #771 üzenetére
Mi történt Talmával?
Nem ment a motor vagy hibázott?Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Marha rosszkor jött Talmának a verseny megszakítása, pont most kezdte volna megenni az előtte haladókat. Azért szép a 4. hely is.
Rossi hozta a formáját,meg a szerencséjét is erre a hétvégére.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #838 üzenetére
Jól számolom, hogy ha Rossi a következő versenyt nyeri (vagy bármelyiket) akkor már világbajnok?
-
Petya25
őstag
Ha Rossi nyeri a hétvégét, akkor már biztosan övé a VB, bár már így is az övé szerintem.
-
Petya25
őstag
Talma megint a rosszabb motort kapta, ez már nem lehet véletlen.
Rossi megint leoktatta a mezőnyt, Sete suta (azt a kétdeci benyát betölthették volna még), Max megint a régi formályát hozta.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Kalio eldobta a gépet az uccsó körben, így csak második sor.
Viszont Tama az első lett!!!Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Rossi későn ment ki a pályára, így lekésett az utolsó körről. Mintha most nem lenne olyan összeszedett a csapat, érezni lehetett a feszültséget.
Remélem azért a 11. rajthely nem befolyásolja a végeredményt.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #1179 üzenetére
Nem volt szerencsés ez a hétvége, Talma és Rossi is bukott.
-
Petya25
őstag
Nagy poén volt a hét törpe ma reggel.
Ha hiszitek ha nem, még futam alatt mondtam itthon, hogy a hét törpe nagy flash lenne.
Gratula a 7. VB címnek!
Régebben voltak más géposztályok? Arra gondolok, hogy eddig Rossi az általam ismert összes géposztályt megnyerte: 125, 250, 500, GP!!!!! Jövöre jön a 800?Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Csak utólag tudtam megnézni a versenyeket, de így is nagyon jó volt mind.
Külön gratula Talmának és Rossinak, jól húzták a verseny végén.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Reggel azt hittem rosszul hallok, mokor a rádióban azt mondták, hogy jövőre egy 125-ös Honda nyergében fogja húzni Talma. Ahogy itt látom, a hírek megalapozottak. Én személy szerint bármi áron a 250-be mentem volna fel, még ha bizonytalan is, bár a pontos hátterét nem ismerem a témának, lehet másik csapat nem volt, aki fogadta volna...
Ha végül mégis a 125 és Honda marad, akkor csak reménykedni tudok, hogy dobogó jövőre is lesz.
KTM meg egy szemét dög, ha nem engedi talmát a 250-be.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Motion_Blur #2155 üzenetére
Hali!
Jól hallottam, hogy holnap lesz a futam és nem vasárnap?
De Katar az vasárnapi szokott lenni, ha jól emlékszem. Valamelyik európai futam szokott rendhagyó módon menni, vagy nem?
Rossi hogy ment?
[Szerkesztve]Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest