- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egyszer már megkérdeztem az alábbiakat, de nem jött válasz. Most megpróbálom újra, hátha azóta jött olyan fórumtárs, akinek nem ismeretlen a dolog:
Az alaplapom Gigabyte B450 Aorus Elite v1, ami egy FSP CMT270 házban van.
A házhoz adtak egy RGB vezérlőt, ami az alaplap hátára van szerelve, van tápja is, a házon meg van egy külön gomb a világítási variációk váltogatásához. Ugyanakkor az RGBFusion2 szoftverrel is lehet állítgatni a világítást. Ez a vezérlő így néz ki:
Látszik, hogy van 8 db LED csatlakozó, amik 4 tűs dugóhoz valók lennének, de egy tű mindegyiknél hiányzik. Ebből még az sem világos nekem, hogy melyik láb lenne a táp, és mi az ami hiányzik. Ezen kívül nem találtam semmilyen információt arra, hogy 5V-os vagy 12V-os LED köthető-e rájuk. Ide egy megjegyzés: Látszik egy ARGB Switch Connector, amit nem tudok, hogy mit csinálna, de azt olvastam (ha nem értem félre), hogy az ARGB LED-ek 5 voltosak.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest