Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Üdv emberek!
Rég jártam erre, kicsit panaszkodnék.
Nézelődök gépház ügyben, mert idén tavaszig némi túlzással tökéletesen jó választás volt a Corsair 600Q, mert bal kéz felől volt a gépház így pantent volt az inverz kialakítás. (leszámítva persze, h felső tápos, elszállt az usb 3.0 és még mindig a gyári ventik hangoskodnak benne)
De aztán egy szűkösebb másik helyre vándorolt a konfigom és most már nem igazán felel meg az elvárásoknak (jobb oldalra került az asztalon a gép, csak itt van neki hely).
Nézelődtem a neten, keresgéltem összesen vagy egy napig és amilyen elvárásokat támasztottam egy gépház iránt abból nagyjából csak egy Cooler Master Cosmos C700-as sorozatú lenne megfelelő, de hát ugye ezeknek az ára valahol 100k-nál kezdődik, ami nagyonnagyonbaromi sok és még ez sem lenne jó mert túl magas, nem férne be az asztal és a polc közé.Sajnos nem tudom máshová tenni (falra, lábtérbe, plafonra lógatva...).
Aztán megint eszembe jutott, h már évek óta halogatom annak a három gépháznak az összerakását amit modding célból szétkaptam, azok épp jók is lennének a tesztkonfigoknak. Viszont a nagyon masszív Dell XPS 720 gépház (nincs talpa, karcos padlásszökevényként került hozzám) talán éppen átalakítható úgy, h minden elférjen benne ahogy elképzeltem. Mondjuk lehetne kicsit szélesebb (úgy 8-10 centivel), magasságra épp megfelelő, egyedül a mélységével adódhatnak problémák a formája miatt, mert az asztal mindössze 50cm-es a faltól a széléig, a gépház meg asszem ~10cm-rel hosszabb.
Rohadtul sok munka lenne vele, még meg kéne álmodni h nézzen ki de sajnos álmodozni sincs időm, nemh amatőr szinten megtervezni mondjuk SketchUp-ban. Plusz jön a tél, nem nagyon lehet hol ilyen projektbe belevágni (nincs fűtött műhely).
A kuckó váza szerencsére egyben van, nekiálltam átalakítani inverz kialakításúnak (hátsó panelt faragtam) de félbe maradt. Az előlapi műanyag része az még egyben van.
Szélesítés mindenképp kell de még nem tudom, h fogom ezt megoldani. Lehet valami félig nyitott gépház lesz majd belőle mert akkora karcok vannak az oldalpaneleken, h rossz ránézni. A bal oldalát ablakosra szeretném majd megcsinálni, talán plexi is megteszi.
Kavarognak a tervek a fejemben, majd szerintem papírra vetem egyiket másikat, neh elillanjanak.Amiben segíteni tudnátok mégis így hirtelen, h honnan illetve milyen riser kábelt lenne érdemes venni ami garantáltan működik? Vettem pár éve egy agp meg egy occsó pci-e riser kábelt de azok nem érnek semmit, csak kidobott pénz volt.
Még mindig egy tripla ventis vga monstrummal élek és szeretném levenni az alaplapról a vga súlyának terhét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...