- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
ULPIUS #20175 üzenetére
Marógép, vízsugaras, vagy lézeres vágógép. Sarokcsiszolóval is vágható szépen az alumínium, nem kell ettől igénytelennek lennie. Ha kör alakú vágatok is megfelelnek akkor esztergán is kivitelezhető a dolog, vagy pl. körkivágóval is elfogadható végeredményt lehet elérni...
(#20173) vendingo: ahogy Barret001 kolléga is írta egy 1A-es adapter már bőven elég két átlagos ventihez. A bekötés szerintem elég egyértelmű + megy a venti piros kábelére, - a feketére. Simán összesodorhatod a vezetékeket, aztán mehet rá egy kis forrasztás, vagy zsugorcső, szigetelőszalag. A műhelyem szellőztetését is így oldottam meg és lassan 10 éve jól működik a "rendszer" (4 venti, 2 be-, 2 kifúj), pedig csak összecsavartam a kábeleket meg dobtam rá egy kis celluxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest