- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ezt csak te tudod, hogy mit csináltál, milyen kapcsolót használtál, így nem lehet kitalálni, hogy mit rontottál el.
Nekem relével van megoldva, de mindegy, kapcsolóval is működni kell, csak érdemes komolyan venni a dolgot (anyag és munka minősége), mivel itt adatbiztonságról is szó van.
Sokan nem tudják, hogy elegendő megszakítani csak az 5V ágat (piros vezeték), ami a digitális áramkörök tápja.
12 V-ról megy a motor, illetve fejmozgatás, de onnan úgysem vesz fel áramot a HDD, ha nem működik a logikai rész. Ha pedig valaki azt hinné, hogy ezt csak én találom ki, egy gyári külső USB-házban láttam először ezt a megoldást, ahol a 12 V-ot fixen kapta a HDD, csak az 5V-ot kapcsolta egy FET.
Ettől függetlenül persze lehet használni kétáramkörös kapcsolót is, megszakítva a sárga vezetéket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest