Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
fero02
üzenetére
Így van te űberfasza vagy
. Ezért szép a világ mindenki más és más. Vannak ismerőseim akik elharapnák egymás torkát de ha nálam ősszefutnak akkor béke van. Én lassan úgy gondolom szereznem kell egy elektro könyvet és tanulni mert idegesít hogy buta vagyok. Mit ajánlanátok. Suliban semmit nem tanultam. Az alapok kellenek mert az nincs. Amit tudok azt magamtól "tanultam" ilyen ezermester vagyok szóval mindenből egy kicsit de semmit se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Ezért szép a világ mindenki más és más. Vannak ismerőseim akik elharapnák egymás torkát de ha nálam ősszefutnak akkor béke van. Én lassan úgy gondolom szereznem kell egy elektro könyvet és tanulni mert idegesít hogy buta vagyok. Mit ajánlanátok. Suliban semmit nem tanultam. Az alapok kellenek mert az nincs. Amit tudok azt magamtól "tanultam" ilyen ezermester vagyok szóval mindenből egy kicsit de semmit se nagyon.