Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6240) cocka válasza petir (#6228) üzenetére


cocka
veterán

Voltak ilyenek. Asszem a Huawei gyártott usbs modem alakban routereket, de azért erősen kétlem, hogy ezek olyan megbízhatóak lennének, mint mondjuk egy mifi.

Eleve az, hogy csak usbn kapja a tápot egyúttal azt is jelenti, hogy lényegében hűteni szinte esélyed sincs és a használat jellegéből adódóan ezek igen hamar forrósodnak. És ha ezt még wifin osztja az úgy már szerintem elég combos hőtermelés. Meg valószínűleg nem is tud akkora területen eloszlani a hő, mint egy mifi esetében, ezért is gondolom, hogy hamar forrósodik.

usb-s mert siman bedugom egy toltobe feszt kap a dolgat meg vegzi... vagy ez igy nem eletkepes?

És hogyan várod el egy töltőtől, hogy a modem driverét is működtesse? Ez így nem fog menni. Plusz ebben az esetben ugyebár semmilyen visszacsatolás nem lenne a user részére, hogy miért nem megy a net (vagy legalábbis van-e egyáltalán az adott körzetben), kaptál-e smst arról, hogy felhasználtad az adatot vagy látod-e hogy éppen mennyinél tartasz. A mifinek legalább van kijelzője, amin mindez látható.

RoSSo3: Az első gondolatom az volt, hogy miért akarsz APN-t változtatni, hisz hang+adat kártyánál eleve "online" az APN. A csak adatkártyánál van az, hogy "net" az APN.

ott van a jogtár, olvad el, értsd meg.

És volt amikor kénytelen voltam pontosan ezt tenni. :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.