Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5429) cocka válasza btz (#5428) üzenetére


cocka
veterán

Akkor az oldalon miért nem lehet ezeket megnézni? Vagy hova lettek ezek elrejtve?

Amúgy is egy hulladék ez a cég, mert a mobilinternetes opcióiknál ugyanezt a műsort csinálják. Bizonyos szolgáltatások csak bizonyos platformokon keresztül aktiválhatók. Nincs egységesítve a rendszer. Az szerintem elvárható lenne, hogy egy-egy szolgáltatáslista következetesen minden felületen ugyanazokat az elemeket tartalmazza vagy ha valamilyen idióta oknál fogva (ami inkább user és előfizetésspecifikus kéne legyen, nem pedig platformspecifikus) mégsem, akkor azt illene az adott felületen jelezni és főleg megindokolni, hogy miért csak ott érhető el, ha máshol nem is de az ÁSZF-ben mindenképp.

Ilyen szempontból szerintem normálisabb a Telenor. :B De a UPC-nek sincsenek ilyen "jöttment" szolgáltatási opciói, ami x helyen megjelenik, y helyen meg nem. Indoklás: mert csak.

De visszatérve tréékre: Pl. ott van az az 1000/200-as netük is. Listát nem találsz arról, hogy mely településeken érhető el. Hát minek az.
A honlapjuk is olyan, hogy a cél szerintem az volt, hogy vesszél el az információrengetegben és minden szart megtalálj csak a lényeget nem. Ha mégis kíváncsi vagy rá, talán a google-lel megtalálni gyorsabb lesz. Szánalmas egy banda. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.