Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11468) bghistvan


bghistvan
senior tag

Sziasztok!

Szeretnék javaslatot, tanácsot kérni, hogy milyen STABIL mobilinternet szolgáltatást érdemes igényelni, akár hűséggel vagy hűség nélkül.
5G nem lényeg, egy dupla sim-es 4G képes mobilkészülékben másodlagos simként lenne használva a kártya.

Sztori : több éve T-s Magenta 1 ügyfél vagyok és a csomagjaimban csak 4Gb mobilinternet van ami nyilván gyorsan elfogy.
Itthon szélessávot használok természetesen WiFi -re csatlakozva, de az új munkahelyi pozíciómból kifolyólag csak mobilnetet tudok/kell használni és nagyon fontos lenne a stabil lefedettség 0-24 elsősorban Budapest kerületein belül.

1 hete igényeltem a Vodától egy xxl korlátlan mobilnetet ami hatalmas csalódás volt, már meg is szüntettem mert konkrétan használhatatlan volt.

Pl: 4.kerület Újpest, Káposztasmegyer panellakás 10.emelet 1.16Mb download, 128ping...leginkább nappal semmilyen weboldalt nem tudtam megnyitni, ha sikerült akkor is a hajam hullott, aztán pl 12.kerület (igaz fenn a hegyen) reggel 8-tól este 21-ig még az alap kommunikációs csatornákon keresztül is több perces üzenet kézbesítés csúszások voltak, streaming az meg ott pl egyáltalán el sem indult....

T-nél nincsenek olyan hűde kedvező mobilinternet csomagok, sem adatmennyiség, sem ár tekintetében, tehát ezért is vagyok tanácstalan, hogy milyen irányba lenne érdemes keresgélni.

Köszi :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.