Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #61650 üzenetére
egyértelmű, hogy levonták a 3055Ft ingyenes 15GB netet. Akkor a Tarifa 3-nál is lehetséges. Mi az a 2-vel jelzett apró betűs rész? Remélem az, hogy más net rendelésnél ez az ingyenes tétel levonódik.
Tiédetis 5GB-t netet tartalmaz az előfizetés ingyenesen.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #61645 üzenetére
[link]
Agnatus flotta utolsó 2 díjcsomagja.
A feleségem cégének van ilyenje, de igazából nem sok info van a roamingról. Igazából itt írja is, hogy "... EU roaming esetén... Szóval szerintem a roaming nem lesz korlátlan és ingyenes.
Ugye az a helyzet, hogy nemzetközi hívás szempontból 6 zóna van. Érdekes, hogy innen hívható Svájc ingyen, korlátlanul de ha kimegyek akkor az fizetős roaming.
Köszi![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #61656 üzenetére
Én is így értelmezem, mivel nincs külön roamingra is írva. Ez baj... Pedig jó lenne, ha a roaming is beletartozna ebbe.
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tiédetis
senior tag
válasz pinnacle #61653 üzenetére
köszi
számomra nem volt egyértelmű.---------------------
netfone-t elengedem, pofátlanok a hűség után
100 perc nem elég sokszor (néha igen) és ott 20GB van, de nem tudom mennyit használ a nejem el belőle, sokszor navigál, ami azért eszi.
viszont évente 1-2 alkalommal megyünk SvájcbaSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Baltazár123
senior tag
válasz szucs.krisz #61644 üzenetére
kösz az infót, nekem pont 50gb kéne, most 24gb van, de várhatóan kevés lesz, ha többet kell menjek irodába. Akkor nem is kell keresgélnem tovább, mert a bestfleet 275/50gb + adatmegosztó a tökéletes megoldás az én igényeimre.
Annyi, hogy nem tudom, küfös flottából át lehet-e menni, de van egy tkomos feltöltőkártyám is a tartalék net miatt és akkor maximum annyi fog történni, hogy csere és a tkom megy a bestfleetbe, a küfös yetis számom meg átmegy tkomhoz feltöltőkártyásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Balex
csendes tag
válasz Baltazár123 #61659 üzenetére
Én is KÜF-ként megyek át és engedik.Viszek egy yetteles feltöltős kártyát is.
-
axioma
veterán
Milyen flotta (vagy mas elofizu) van amiben sok beszed es sms se draga belfoldi iranyokba? [Epitkezest kene masra nem hasznalt simmel lebonyolitani, kb. 1 ev, gozom sincs mennyi perc per ho, induljunk 2-300 perc feltetelezessel.] Netje aka'r nulla is lehet, masik telefonban lesz.
szerk. lehet hogy eleg a tablazatbol a bestfleet vegtelen 5e-ert, az most is annyi? az nem baj ha nem sajat a szam, mivel utana ugyis megszuntetnem - de ugy latom nem annyi...
netfone-nal meg nem latom van-e benne sms, en leszoktam rola de most ki tudja mit fognak hasznalni[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Baltazár123
senior tag
válasz axioma #61672 üzenetére
pont most regisztráltam a bestfleet oldalra, a végtelen az 6017ft a weboldalukon. A táblázat árai úgy tűnik, hogy már nem frissek. Inkább akkor a takarékos +4, 4gb net 250 perc 20 sms és utána 21ft / sms --- kérdés, hogy mennyi sms-t fogsz kiküldeni, de ez így 3690 ft csak
egyébként az auchan flottában tudsz összelegózni net nélküli csomagot magadnak, mondjuk pl flexi basic + 200 perc + 50 sms = 3790ft , 11 hónap hűséggel, nézhetsz más kombinációkat is, hátha valamelyik passzol az igényeidhez. Az auchan flotta akkor nagyon jó, ha össze tudod rakni pont az igényeidnek megfelelőt
[ Szerkesztve ]
-
XatiZ
csendes tag
válasz Viktor0610 #61676 üzenetére
Plusz 50gigát lehet választani? Mert a kalkulátor nem adja be vagy azt csak személyesen?
-
axioma
veterán
válasz Baltazár123 #61677 üzenetére
Koszi! igen, a bestfleet fura hogy majusi frissites ellenere amikorra kb. lementek az inflakoveto emelesek ezek szerint me'gis tul regi.
Meglatjuk, a fix 6e lehet me'gis jobb, mint figyelni. Elore sose fogom tudni az adott honap mennyire lesz ga'zos egyeztetesielg... -
MODERÁTOR
-
zichie
senior tag
válasz vargalex #61558 üzenetére
Mitől jobb ez a taxis flotta, mint az agnatel[pont]hu? Én az utóbbit választottam, ezt a flottát használom egy ideje, pontosan ugyan ezeket a csomagokat tartalmazza, mint a taxis, az ár is ugyan az, a feltételek is. Az infláció követő áremelés előtt én is 2636 forintot fizettem, most 3040-et (pontosabban 3039-et). Ha jól látom annyi a különbség, hogy az agnateles flottánál van telefonszám, a taxisnál nincs, csak e-mail cím, mint elérhetőség.
Vajon hány klónja lehet ezeknek a flottáknak?[ Szerkesztve ]
-
zsolti1debre
tag
Kedves hozzáérték,
a hugomék hazaköltöztek külhonból Magyarorszàgra (Debrecenbe). Idehaza szükségük lenne vagy korlátlan, vagy párszáz gigabyte mobilinternetre ott, ahol laknak Debrecenben. Külföldön előfizetés nélküli korlátlan mobilinternetcsomagot használtak olyan wifi-eszközzel, amin volt lan-csati, így asztali gépet is tudtak nettel ellátni "vezetékes nettel". Sajnos a hazaköltözésnél vissza kellett adni a szolgáltatónak a SIM-kártyás routert. Kérdés: milyen internetcsomagot vegyenek és melyik szolgáltatótól? És honnan vegyenek SIM-kártyás routert? Kéne pár okos ötlet, javaslat, mert én nem használok olyat, amit a hugomék keresnek, ergo nem tudok segíteni nekik.
Ami érdekel:
-mennyibe kerül havonta?
-melyik szolgáltató?
-mi a pontos neve a SIM-kártyás eszköznek (és azt honnan érdemes venni)?
Előfizetést nem akarnak, mert nemtudni, hogy mennyi ideig lesznek Magyarországon. -
axioma
veterán
válasz zsolti1debre #61686 üzenetére
van huseg nelkuli vezetekes elofizetes is, net + tv-re pl. flip.hu, emiatt nem muszaj mobilnetet osztani es routert venni
-
n@p@lm
őstag
"Régi" Yetteles KÜF-ös díjcsomaghoz lehet alkalmazáson belül egyszeri netbővítőt vásárolni?
13 GB-ban vagyok, de előfordulhat hogy időnként bővítenék. -
veterán
Sziasztok!
Auchanos flottába lépett be valaki mostanában?
Kell a pdf kitöltve, és be kell ballagni ügyfélszolgálatra? Vagy lehet online is intézni?
Készüléket is vennék az egyik számhoz, most látom, hogy megjöttek a Pixelek a Yettelhez.
Talán van rá 30e online kedvezmény, de lehet flottára nincs, de gondolom elég nehezne tudnám nem személyesen megvenni, vagy mégis?Szerk:
Van még 4 havi hűségem T-nél, gondoltam kifizetem a 4 részletet meg bemegyek előtte hozzájuk, hogy kifizetném a kötbért.
És akkor onnan a számok átvitelét már viszik, ugye?
Még valami: Lehet kérni eSIM-et? Mert a kinézett telefon nano+eSIM-es, és a cégesből nem tudok eSIM-et kérni.Szerk2:
Jól látom, hogy most ez az Auchanos az ajánlott, főleg ha vodát nem akarok, de nem lett túl megnyerő az új KÜF illetve nem nagyon indult még be, "majd pár nap múlva"[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Fifi
őstag
válasz rasotamas #61692 üzenetére
Július 13-án vittem át egy számot a KÜF-ből az Auchan flottába és kértem készüléket részletfizetéssel.
Ahhoz a részhez nem tudok hozzászólni, hogy a Telekomos hűséged mikén tudod rendezni, de ha már ott vagy egy adategyeztetést csinálj mielőtt a Yettelnél elindítod a számhordozást!
1.) Személyesen be kell menned a kinyomtatott pdf-fel, készülékvásárlást flottásként sem telefonon, sem online nem tudod intézni!
2.) Fentiek alapján online kedvezmény nincs, az aktuális készülék árlistát a Készülékárlista Flotta Flexi számlás előfizetésre jogosult ügyfelek részére oldalon találod.
3.) Van eSIM
4.) Számomra megfelel, de nem biztos, hogy neked is ez az ajánlott. Függ a saját igényeidtől: szolgáltatói lefedettség, beszéd, sms, net mennyisége .... stb.
5.) A csomagok árát a Yettel oldalán az AUC500 flottakóddal látod -
fpatrik17
senior tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok, helyzet a következő: barátnőmmel jelenleg különböző Vodás flottákban vagyunk, mindkettőnké még a szüleink nevén van és elég régi konstrukcióban. Belefáradtunk, hogy minden ügyintézés, fizetés, stb esetén velük kell egyeztetni, ráadásul állandóan elfogy a mobilnetünk (4GB áll rendelkezésre mindkettőnknek, de ez semmire sem elég manapság).
Topikot olvasgatva több opció is végig szaladt a fejünkben (Auchan, IT Services, Netfone..), viszont az oldalakat és lehetőségeket boncolgatva a Netfone mostani akciója eléggé szemen ütött. Úgy látom jelenleg az oldalon lévő 100 perc+100GB net ajánlat 4600Ft/hó összegért verhetetlen ajánlat egyéb vodás és yetis opciókhoz mérten.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdés:
1. Érdekes ez a weboldal, nem találtam az oldalon részletesebb infót a díjcsomagról. A 100 percbe beletartozik a hálozaton belüli hívás is? Általában ilyen csomagoknál hálózaton belül korlátlan szokott lenni. Erről mit tudtok? Nálunk ez vízválasztó pont mivel mindkettőnk egész családja Vodafone-os...
2. Értem én, hogy most 2000Ft-al kevesebb havonta, de a 10 (?!) hónap hűségidő lejárta után mi történik? Visszáll az normás 6600 Ft-ra? Itt további hűság aláírással lehet tartani a 4600 Ft-ot hosszabtávon?
3. Külföldön az 50 GB-ból mennyi használható fel, illetve EU Roaming zökkenőmentesen működik vagy mókolni kell valamit?Segítségeteket előre is köszönöm, továbbá ha bármi egyéb javaslatotok van esetleg hasonló cipőben járó, vagy piacot még mélyebben átkutató személyektól, azt szivesen fogadok!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest