Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz bucihost #61444 üzenetére
Ha a jelenleg használt (Yettel-es) Aktív + 13 GB csomagot összehasonlítom az új (Voda-s) 100 Ft-al sem drágább (-1 GB adat). Ez áremelés szerinted? Tény hogy a 12 és a 40 GB közül kivettek egy köztes adatcsomagot, ami fájhat egyeseknek.
A Nemzetközi hívás is olcsóbb Voda-val. A belföldi percdíj emelkedik 5-ről 7 Ft-ra. Ezt is csak 275 perc után érzed meg.
Nem védeni akarom a KÜF-öt, de ez még mindig nagyon jó ár lesz az újaknak.
Ami negatívum, az a Voda hálózati lefedettség.Annyi biztos hogy én a Yetteles KÜF végéig kitartok. Hátha addigra lesz valami normális fejlesztés Voda-nál is hálózat terén.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz snooze #61457 üzenetére
Értem én a problémát. De ez főként az újonnan csatlakozóknak probléma, meg azoknak a lejárt hűségű (Yettel-es) KÜF-ösöknek, akik benn ragadtak egy kis adatcsomagban.
Más esetben a (Yettel) küf kivezetéséig nincs teendőjük.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
arnyjaro
tag
válasz trec12 #61461 üzenetére
Végül is a holnap az csütörtök 23:59-ig tart
Szokásos tologatás. De úgy várják Péter bejelentését az oldal indulásáról, mint a Messiást! Azért kíváncsi leszek, mennyien követik majd, az mindenesetre beszédes, hogy majdnem 10K taggal csökkent az FB csoport létszáma amióta bontotta a szerződést a Yettel -
MODERÁTOR
-
zoltaneger
kezdő
Sziasztok!
Regisztráltam egy Auchan bizalom kártyát, de az igazolás letöltésekor a Résztvevő címe üresen van. Hiába van megadva az online felületen a címem. Hogyan tudom oda varázsolni a címet is?
-
4Grider
nagyúr
válasz zoltaneger #61468 üzenetére
Volt már többször is. A válasz is:
PDF szerkesztő programmal. -
simpley
őstag
válasz zoltaneger #61468 üzenetére
nekem pl nincs ékezet sehol
De már nem is lenyeges ahogy látom.
Tarifa vásárlásnál a belépési díjat, esetleg egy havi előleget szoktak bekérni ha teljesen új vagy. Legalábbis nekem így volt annó
signed by simpley.
-
bucihost
senior tag
válasz slice14 #61456 üzenetére
Sajnos a posztot nem tudom bemásolni, mert természetesen azt is törölték már a többi ígérettel együtt. De a tartalma kb ez volt : "Az új flotta ugyan azon az áron lesz, sőt olcsóbb lesz mint a jelenlegi és még hűség sem lesz." Kis csomagnál oké, hogy csak 100 Ft a difi, de a nagyoknál mág 400-500 Ft. Ami akárhogy nézem nem is ugyan annyi mint volt, és nem is olcsóbb. Persze erre jött a válasz nekik, hogy dehát itt nincs hűség...
-
MODERÁTOR
-
Som@
őstag
És az jó?
Én is kértem tájékoztatást, de nem kaptam még semmit.
Ez viszont így annyira nem bizalomgerjesztő...
Igazság szertin jó nekem a mostani KÜF, de az 5 SIM-ből eggyel sajnos bent ragadtam egy alacsony adattartalmú előfizetésbe. Az meg pont a gyereké, aki már igényelné a nagy adatpakkot...Szóval azért keresek alternatívát...
Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
zichie
senior tag
válasz 4Grider #61484 üzenetére
Szinte biztos, hogy ezért nem kapott választ, mert yetteltől nem lehet hozzájuk menni. Én amikor az Agnátust hívtam korábban egy másik weboldalukon talált mobilszámon, akkor azonnal válaszoltak és küldtek minden anyagot perceken belül, bár én a digitől számhordoztam hozzájuk (50-es számmal). Másnap mentem a yettelhez és meg is kötöttem gond nélkül a szerződést. Meg is lepődtem, hogy milyen gyorsan és zökkenőmentesen ment minden.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
ezt mindennap ki lehet tenni..😀😀😀 link
GO Gunners!!!
-
zoltaneger
kezdő
Szerettem volna megvárni a küf indulását, de sajnos be kell látni hiába.
Ma beszéltem a Bestflett üszivel úgyhogy megyek oda. Remélem jó döntés lesz.
-
Henri
kezdő
válasz Peter.70 #61494 üzenetére
Nem biztos az... Ez olyan, mint egy fapados légitársaság: ha olcsó árakat tudsz biztosítani, az ügyfelek úgyis visszatérnek (a kellemetlenségek ellenére is). Meg amúgy is, ezt már egyszer bejátszották, akkor is hónapokat pöcsöltek, és mégis visszatértek az ügyfelek, sőt!
Bár én azt vettem itt ki a dolgok állásából, hogy mintha a szolgáltatók el akarnák ezt a flottás rendszert banalizálni. Pl az auchanos flottában drágább a 8 giga net, mint a digitális jólét programban, és az auchanoshoz még hangot is kell mellé fizetned + hűség, szóval egyáltalán nem megérős.. Telekom digitális jólét adatkártya 8gb 2490 ft (hűség nincs), Auchan flotta 2700...Egyébként még régebben, mikor a KÜF-nál a cég nevén volt a kártya, az nem mvno-rendszer volt?
[ Szerkesztve ]
-
adfug
csendes tag
Vártam a csodát én is, de semmi. Április óta, hamarosan indulunk.
23 előfizetésem van a KÜF-által, de váltani kell, hűségek lejártak már.Felmerült a régebbi kommenteknél a Voda 5777 Ftos? netje, hát az ha a 10/2 mbitet hozta akkor nagy szó. Többnyire lassú, szakadozó net volt, ha KÜF ilyen lesz, akkor abból nem kérek.
Erősen gondolkozom a BestFleeten én is.
-
bul07
nagyúr
Miért kellene váltani?
Attól hogy nincs hűség a csomagba simán benne lehet maradni, már ha a jelenlegi csomagok megfelelnek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest