Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
-
Oliverda
félisten
válasz MPeter87 #21357 üzenetére
Nem korlátlan kell, havi 150 percnél sosem beszélek többet. A net fontosabb, bár korlátlan azért abból sem kell. A fradis csomaggal 4130 + 3290 lenne 6 giga, ami annyira nem kedvező. Jobb híján azt hiszem bepróbálom az IT & Services legkisebb csomagját 10 giga nettel ~5000-ért, a vodánál biztos jobb lesz.
Köszi a tippeket!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
LámaZ
addikt
válasz KILLERLALA #21349 üzenetére
El kell küldeni a beszkennelt személyi igazolványt és a lakcímkátyát, amire küldenek egy szerződést 2 példányban, az egyiket aláírva vissza kell küdeni nekik. Vagy a szerződéssel vagy akörül érkezik a névre szóló SIM-kártya, amelyet 1-2 napon belül lehet használni. Problémák ekkor is lehetnek, mert nekem pl. olyan kártyát küldtek, amely korlátos, pedig korlátlan netet kértem, de türelemmel kivárom, amíg rendeződik a dolog. Igazából 2 hétig még megtartom a régebbi előfizetésem (de van még egy 500 MB-os tartalékban), az alatt csak sikerül mindent elintézni. (Most tehát 3 mobilinternet előfizetésem van, és ha minden lezajlik, egy korlátlan fog maradni, amelyet mifivel használok otthon és útközben.)
Legyen minden jó!
-
Statikus
senior tag
IT előfizu mellé lehet eseti plusz internetet rendelni? Normál Telenor tarifa vonatkozik rá, vagy valami egyedi?
Adatmegosztó sim-et simán üzletben tudok venni hozzá?
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom hogy a telóban valami program, vagy sokkal inkább a Telenor, de ha mobilnetes skype-olok, bő fél óra után (kb.) megszakad a hívás. Míg wifin nem.
Más tapasztalt ilyet?
(Alfa11 korlátlan net)[ Szerkesztve ]
-
alisck
tag
Én nem tapasztaltam ilyet, szoktam skype-olni otthon és alfa 11, illetve inkább iqpro korlátlan netem van, hagyjuk az alfa nevet.
Teljesen jól működik a korlátlan net. sőőt elkezdtem kipróbálni a skype havi 15 eurós csomagját, ami magyar mobilba és vezetékesbe ( az áfsz szerint az ésszerűség határain belül) korlátlan. Majd ha eltelt egy hónap leírom a tapasztalataimat, de eddig jónak tűnik...
Amúgy van korlátlan eu is mobil és vezetékesre azt hiszem havi 24 euróért... -
cincinatus
tag
Rég volt már új flottajánlat, most ebbe futottam bele: mobilflottacentrum.
Egy olyat láttam náluk ami igazából újdonság, Barcelona fantázianév alatt nettó 1795 Ft-ért 194 perc, 20 SMS hálózaton belül és 200 Mb net a Vodánál, felette nettó 9 Ft/perc. Persze 2 év hűséggel, de azért hátha érdekel valakit.
Náluk is van az olcsó Vodás korlátlan csomag.
Úgy látom a Voda most erősíteni akar flotta fronton
-
chato01
csendes tag
Sziasztok,
A leírtakkal ellentétben nem kell a DPI csatlakozáshoz semmiféle kontakt. Elég ha elmész a lakhelyed szerinti Fidesz irodába és kéred a csatlakozási igényedet. Ha úgy könnyebb akkor www.fidesz.hu/szervezeti kereső.Sok mindent láttam már, de mégsem tudok mindent...
-
Oliverda
félisten
válasz cincinatus #21370 üzenetére
Ha már 4G-ben nem tud...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
chato01
csendes tag
válasz mamusz11 #21369 üzenetére
Mit választottál, személyest vagy futárt? Ha futárt választottál akkor nem keresnek, hanem küldik a csomagot, előtte való napon kapsz értesítést. Ha személyest választottál, akkor a visszaigazoló tetején ott van az átvételi nap.
Sok mindent láttam már, de mégsem tudok mindent...
-
goop
őstag
Akinek elég a 200-2Gb net az menjen oda, akinek több kell az a másik kettőnél, de főleg a telenornál nézelődjön.
-
mamusz11
tag
válasz chato01 #21373 üzenetére
Házhoz szállítást kértem...
de még csak egy email jott hogy rogzítették a megrendelést,es ha tartozas van akkor stb stb
Meg a rendelesi adatok!
ez volt kb mar lassan egy hete azért kérdeztem hogy lesz e ebből még valami...[ Szerkesztve ]
Learning never exhausts the mind!
-
-
zagloba
aktív tag
IQ flotta egybe küldi a papírokat a simmel? Holnap után váltok szolgáltatót de csak annyit tudok,h postán van a cucc! :-)
-
-
chato01
csendes tag
válasz mamusz11 #21384 üzenetére
Amit írtál az nem megoldás. Minimum 1 éve kártyásnak kell lennie a te neveden. A kommentek között van a megoldás, de én nem írhatom le, hogy mi az!
Csak azért válaszolok a felületen, hogy mások is tudják a szabályokat, és kevesebb legyen a találgatás a DPI-vel kapcsolatosan...Sok mindent láttam már, de mégsem tudok mindent...
-
mamusz11
tag
Okes.megvan !!! Mennyi időt kell várjak az oda vissza hozás között?
[ Szerkesztve ]
Learning never exhausts the mind!
-
andrás47
senior tag
Ebben a Barcelona flottában saját nevemre kapom a számlát ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest